FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nadam se sutra objavi da je Adzem bivsi. Kako igramo i remi na nasem stadionu je ok, eto dokle smo dosli. Ne sjecam se zadnje pobjede u ligi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- plavousrcu
- Kontakt:
Koga mozemo dovesti? Ako cemo Adzema tjerati da ga otjeramo i dovesti nekog slicnog zasto to raditi?
cuj ja instaliran ovdje. Pogledaj moj, a pogledaj svoj datum registracije ovdje. Samim tim mozes vidjeti ko je instaliran ovdje. Pasa moj, ja sam dijete Pofalica. Odrastao sam pored pruge. Bjezao sam iz skole, sa fakulteta da bih mogao stici na utakmicu. Nazalost zadnjih 10 godina zivot me zbog posla odnio daleko od Sarajeva, tako da nisam u mogucnosti tako cesto pratiti utakmicu na stadionu ( iako ne propustam nijednu. hvala Bogu na MojaTV ). Ali dodjem kada god uhvatim slobodno, pa i kad nije utakmica, cisto da me zelja mine. I bas zbog toga sto nisam redovan na stadionu i tu, vidim neke stvari koje oni koji su stalno tu ne primjete. Kao sto niko ne primjeti / ne registrira recimo rast svog djeteta ( osim u iznimnim situacijama, polazak u skolu, na fakultet, udaja / zenidba ), jer si uvijek uz njega, Dok oni koji ga rijetko vidjaju zaibrete se koliko je poraslo. Tako je isto i sa klubom, Mozda vi ne vidite razliku, ogromni napredak. Ali mi koji nismo tu redovno itekako vidimo.Istina sportski segment jos kaska, ali ocepit ce i to. Mozda vec ove naredne sezone.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Bravo, ne ispalti se pojedincima crtat, ne vjeruju pa ne vjeruju jbg, svako ima svoje misljenje.TMovac je napisao/la:cuj ja instaliran ovdje. Pogledaj moj, a pogledaj svoj datum registracije ovdje. Samim tim mozes vidjeti ko je instaliran ovdje. Pasa moj, ja sam dijete Pofalica. Odrastao sam pored pruge. Bjezao sam iz skole, sa fakulteta da bih mogao stici na utakmicu. Nazalost zadnjih 10 godina zivot me zbog posla odnio daleko od Sarajeva, tako da nisam u mogucnosti tako cesto pratiti utakmicu na stadionu ( iako ne propustam nijednu. hvala Bogu na MojaTV ). Ali dodjem kada god uhvatim slobodno, pa i kad nije utakmica, cisto da me zelja mine. I bas zbog toga sto nisam redovan na stadionu i tu, vidim neke stvari koje oni koji su stalno tu ne primjete. Kao sto niko ne primjeti / ne registrira recimo rast svog djeteta ( osim u iznimnim situacijama, polazak u skolu, na fakultet, udaja / zenidba ), jer si uvijek uz njega, Dok oni koji ga rijetko vidjaju zaibrete se koliko je poraslo. Tako je isto i sa klubom, Mozda vi ne vidite razliku, ogromni napredak. Ali mi koji nismo tu redovno itekako vidimo.Istina sportski segment jos kaska, ali ocepit ce i to. Mozda vec ove naredne sezone.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- plavousrcu
- Kontakt:
Sportski segment? On nije bitan, bitan je ovaj gradjevinski. Daleko si, oprosteno ti je neznanje. I to su izmislili da bi mogli manipulisati. Do pres konferencije sam mogao oprostiti mnoge stvari, ali nakon sramotne izjave o nasim radnjama izvan terena i blacenja Najdrazeg za mene su **** sve da osvojimo devet titula za redom i da od Grbavice naprave alianz arenu. Imas svoje misljenje i ne mogu ti suditi radi njega, ali nemoj mene pokusavati natjerati da slusam tvojim usima. Klub nije nastao 2015 kako misli Misimovic i njegovi odani kadrovi. Prevarili su se. Znaju i oni da su se prevarili, govore im to tribine.
Zadnja izmjena: plavousrcu, dana/u 18 maj 2018, 12:49, ukupno mijenjano 1 put.
Da mu platu i povecamo? Zasluzio jeplavousrcu je napisao/la:Koga mozemo dovesti? Ako cemo Adzema tjerati da ga otjeramo i dovesti nekog slicnog zasto to raditi?

Adzem odmah sa zadnjim zvizdukom kontra kona treba da bude bivsi. Kostao nas titule hvala dovidjenja i sasvim je nebitno u toj konstelaciji ko ce biti sljedeci trener.
Sada na upravi je da dovede nekoga ko ce nam donijeti titulu sljedece sezone, sve drugo trebalo bi voditi ka dovidjenja i upravi.
- plavousrcu
- Kontakt:
Adzem i 5 trenera prije njega i 50 igraca moraju biti bivsi jer su nas kostali titula i dobrih rezultata, a ovi sto su ih izabrali ne moraju. Kakva je to logika? Neko ga je doveo i njega i sve prije njega, neko je doveo te igrace. Pitam se ko i treba li on biti bivsi?edin139 je napisao/la:Da mu platu i povecamo? Zasluzio jeplavousrcu je napisao/la:Koga mozemo dovesti? Ako cemo Adzema tjerati da ga otjeramo i dovesti nekog slicnog zasto to raditi?![]()
Adzem odmah sa zadnjim zvizdukom kontra kona treba da bude bivsi. Kostao nas titule hvala dovidjenja i sasvim je nebitno u toj konstelaciji ko ce biti sljedeci trener.
Sada na upravi je da dovede nekoga ko ce nam donijeti titulu sljedece sezone, sve drugo trebalo bi voditi ka dovidjenja i upravi.
Nabiti na nogu i Adzema i onog kome je pala ideja da takvi budu na celu SS prvog tima.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Slobodan Starcevic IN Admir Adzem out!!!

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
-
- Kontakt:
Ma jedno su zelje drugo mogucnosti. Ne izrazava pretjeranu zelju da nas preuzme i to je ocito. Da se ja pitam Edis Mulalic bi bio trener, al evo otvara se mogucnost sa Starcevicem koji pokazuje da odlicno radi svoj posao i da zna znanje sto se kaze.Zeljo92 je napisao/la:samo Amar Osim
Sta ce nam starcevic? Lik koji se prodaje na sve strane? Da sutra izvede kadete protiv nekoga ako mu se cefne jel?Diablo1921 je napisao/la:Ma jedno su zelje drugo mogucnosti. Ne izrazava pretjeranu zelju da nas preuzme i to je ocito. Da se ja pitam Edis Mulalic bi bio trener, al evo otvara se mogucnost sa Starcevicem koji pokazuje da odlicno radi svoj posao i da zna znanje sto se kaze.Zeljo92 je napisao/la:samo Amar Osim
Takvu ljigu licno ne bih htio u klubu, neka ide u Zrinjski, oni su mamac za takve prevarante.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Po vazdan Amar Misimović Amar Misimović Amar Misimović Amar Misimović Amar Misimović Amar Misimović Amar Misimović Amar Misimović Amar Misimović Amar Misimović Amar Misimović Amar Misimović Amar Misimović Amar Misimović Amar Misimović Amar Misimović Amar Misimović Amar Misimović Amar Misimović Amar Misimović Amar Misimović Amar Misimović Amar Misimović Amar Misimović Amar Misimović Amar Misimović Amar Misimović Amar Misimović Amar Misimović Amar Misimović Amar Misimović Amar Misimović Amar Misimović Amar Misimović Amar Misimović Amar Misimović

Jedva cekam derbi sutra.
Daj Boze da na derbiju bude 5 hiljada sutra. Isto kao da se ne igra tobe yarabi sta uradise od onakog derbija neznalice ....
UPRAVA NAPOLJE
Ivica Osim!
Jamie Oliver jedan je od nas!
Ivica Osim!
- Neandertalac
- Kontakt:
Ja jedva cekam da se završi ova mučna saga oko duga i tuzbi. Onda kako plasiraju Miskeljupci na klupu dolazi Amar. Da vidimo i to čudo.
A dug itekako postoji i mogao se isplatiti na sto načina. Priča Bošnjačkog Mamića o tome da nije sve najjasnije ili moguće naplatiti je čin drskosti i bezobrazluka.
Ljubomorni egoista, despot i manipulator. Ja, samo sam ja pošten, ja sam Željo, ja štitim, doprinosim, pomažem, razvijam, unapređujem, gradim.
U iščekivanju trenera. Morao sam reagirati na ovaj press koji ima samo jedan cilj. Ublažiti udar navijača sa zahtjevima da Amar sjedne na klupu i njegova diskriminacija kao čovjeka i Željovca. Žalosno.
A dug itekako postoji i mogao se isplatiti na sto načina. Priča Bošnjačkog Mamića o tome da nije sve najjasnije ili moguće naplatiti je čin drskosti i bezobrazluka.
Ljubomorni egoista, despot i manipulator. Ja, samo sam ja pošten, ja sam Željo, ja štitim, doprinosim, pomažem, razvijam, unapređujem, gradim.
U iščekivanju trenera. Morao sam reagirati na ovaj press koji ima samo jedan cilj. Ublažiti udar navijača sa zahtjevima da Amar sjedne na klupu i njegova diskriminacija kao čovjeka i Željovca. Žalosno.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Zna li se koliko smo prodali karti za sutra? Jesmo li 500?
UPRAVA NAPOLJE
Ivica Osim!
Ivica Osim!
Zajko Zeba!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Zabi nam ga Zeba za Slobodu, legenda nasa uze nam titulu. Kod nas sve naopako, ljudi ne razmisljaju vise svojom glavom, nego glavom haj mi objasni na PP
Sretno Zeba.

Sretno Zeba.
UPRAVA NAPOLJE
Ivica Osim!
Ivica Osim!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.