PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Sve ja, al dobar je Željo. Eto Atletico ih izbaci i uze titulu u Evropi, oni da su prošli jorgandžije uzeli bi oni titulu.
I imali bi sad viška da Amaru vrate pare što je sam sebi posudio.
I imali bi sad viška da Amaru vrate pare što je sam sebi posudio.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Cega te je stid. Imas velike sise ili malu ćundaruRigoletto je napisao/la: Ne ljetujem ja moj komsija po makarskoj rivijeri, previse je nasih ljudi dole s obje strane mosta, ja sam kremdelakrem
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
Sta ovo Miske ne zna jel bi gradio ili vadio?
Koliko imate zainteresiranih strateskih partnera (kako Miske kaze)mogli bi ste subotom umjesto na sjever pod strehu, u Bingo 

Ima li djavola po obali, hodas li u dresu dole?Mexico je napisao/la:Cega te je stid. Imas velike sise ili malu ćundaruRigoletto je napisao/la: Ne ljetujem ja moj komsija po makarskoj rivijeri, previse je nasih ljudi dole s obje strane mosta, ja sam kremdelakrem
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ima li postaca medju tuzlacima na forumu?
jel to poziv na iftar?Rigoletto je napisao/la:Ima li postaca medju tuzlacima na forumu?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Jadno dijete.MortemHz je napisao/la:

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Ispod starog mosta? Ozb pitam postis li ti?wobly92 je napisao/la:jel to poziv na iftar?Rigoletto je napisao/la:Ima li postaca medju tuzlacima na forumu?
Mi smo napredniji, ove što su u 1400 zapeli smo u Beč protjerali.Rigoletto je napisao/la:Ima li postaca medju tuzlacima na forumu?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Nema još dogovora Miske-Osim? Svetinja još ispašta? Meni sad je dan pouzdan plavac veli da su na pragu dogovora. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Kad ih je Bogičević tužio, dali su mu ugovor i jedno vrijeme kapitensku, skontat će opet nešto takojoker90 je napisao/la:Nema još dogovora Miske-Osim? Svetinja još ispašta? Meni sad je dan pouzdan plavac veli da su na pragu dogovora.

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- egocentrik
- Kontakt:
Pitanje je da li ce MEGAposteni Miske, sve OSIM postenom hidrcefalusu uciniti takvu uslugu i dovest u pitanje svoj status Hadzije.SarajevoJeBordo je napisao/la:Kad ih je Bogičević tužio, dali su mu ugovor i jedno vrijeme kapitensku, skontat će opet nešto takojoker90 je napisao/la:Nema još dogovora Miske-Osim? Svetinja još ispašta? Meni sad je dan pouzdan plavac veli da su na pragu dogovora.
Ja se ne bih igrao, ipak je Bog jedan a OSIMA dva.
Samim tim sto je Miske Hadzikamatarevic, odustao je od poligamije, odupruo se prevarama i laznim pozajmicama i time razocarao vecinske stovaoce, ne zelje, ne jude, ne jehovinih svjedoka, vec "najdrazeg i "gospodara" familije, sekte kod koje vehabije dolaze na instrukcije "kako se pere mozak", sekte koja je uspjela da obmane drevni japanski narod... sekte koja je u
Podrska za Misketa, ni milimetra !!!
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
MocMahale444 je napisao/la:ma jastaZeljo92 je napisao/la:ma samo Amar Osim!!rece Miske da Amar samo preko suda moze vratiti svoje pare. I nije sad da tuzi klub (nije jos) zato sto ga mrzi. Dovoljno receno, on pravda tu tuzbu na neki nacin.
Ovi svi drugi treneri nisu Amaru do koljena.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A nije mu loserasavoje je napisao/la:Jadno dijete.MortemHz je napisao/la:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vracaj ih nazad da se mi mozemo samoprotjeratPenaltiky je napisao/la:Mi smo napredniji, ove što su u 1400 zapeli smo u Beč protjerali.Rigoletto je napisao/la:Ima li postaca medju tuzlacima na forumu?
Imaš li kakvu prijateljicu s putovnicom da me u Irsku vodiRigoletto je napisao/la:Vracaj ih nazad da se mi mozemo samoprotjeratPenaltiky je napisao/la:Mi smo napredniji, ove što su u 1400 zapeli smo u Beč protjerali.Rigoletto je napisao/la:Ima li postaca medju tuzlacima na forumu?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAbihuzur je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:ma jastaZeljo92 je napisao/la:ma samo Amar Osim!!rece Miske da Amar samo preko suda moze vratiti svoje pare. I nije sad da tuzi klub (nije jos) zato sto ga mrzi. Dovoljno receno, on pravda tu tuzbu na neki nacin.
Ovi svi drugi treneri nisu Amaru do koljena.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Idemo u UK na ljetoPenaltiky je napisao/la:Imaš li kakvu prijateljicu s putovnicom da me u Irsku vodiRigoletto je napisao/la:Vracaj ih nazad da se mi mozemo samoprotjeratPenaltiky je napisao/la: Mi smo napredniji, ove što su u 1400 zapeli smo u Beč protjerali.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.