BiH - Crna Gora/J. Koreja - BiH 28.5./2.6.2018.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Bazinga12345
Kontakt:

Re: BiH - Crna Gora/J. Koreja - BiH 28.5./2.6.2018.

Post Postao/la Bazinga12345 » 17 maj 2018, 15:52

NiftyDribbler je napisao/la:
Ali Sunjara, koji nista ne zna osim glavom trat loptu, uziva u statusu ko Covic u prijdsjednistvu.
Sunjara nije nikad razočarao u reprezentaciji. :thumbup: Jesam i za Memisevica ali je post bezveze. :thumbdown:
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 maj 2018, 15:54

NiftyDribbler je napisao/la:Zao mi je i jadnog Memisevica, bori se taman za novi klub, preko trnovite bijeljne do Groeningena gdje redovno bude u ekipi kola Eredivisie, sve sam se izborio, niko ga ne j.ebe ni za suhu sljivu. Stavi ga Robi na desnog beka, sto u zivotu nije igro, ispadne glup i levat i dovidjenja.

Ali Sunjara, koji nista ne zna osim glavom trat loptu, uziva u statusu ko Covic u prijdsjednistvu.
Sunjic je najbolji stoper reprezentacije poslije Vranjesa. Da su Zukanovic i Bicakcic priblizno odigrali dobrih tekmi u repci kao Sunjic mozda bi bili na jednom prvenstvu vise. Ne znam stvarno cemu ovoliki hejt prema Sunjicu nakon svakog spiska, imao je naravno i losih partija, ali nazalost on nije vrhunski stoper i kao ovakav on je nas najbolji i najsigurniji u kadru. A kad pogledam tekme gdje je odigrao vrhunski, tu mu Bicakcic i Zuka nisu ni do koljena.

Sto se tice Memisevica, apsolutno je zasluzio poziv. Pozvao bi ga prije nego Bicakcica.

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 17 maj 2018, 16:23

Nisam bas procitao sve poruke pa ne znam da li je iko spominjao ali zar ne mislite da je vrlo zanimljiva cinjenica da ce se protic CG oprostiti nekoliko igraca a da medju njima nema Lulića?
Da li se to Lulić nesto naljutio na selektora i savez ili ipak je stvar predomisljanja?
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 17 maj 2018, 16:43

DeeWa je napisao/la:Nisam bas procitao sve poruke pa ne znam da li je iko spominjao ali zar ne mislite da je vrlo zanimljiva cinjenica da ce se protic CG oprostiti nekoliko igraca a da medju njima nema Lulića?
Da li se to Lulić nesto naljutio na selektora i savez ili ipak je stvar predomisljanja?
Ma Lulića vraćati u repku kako god znaju. Nisam upratio je li to striktno njegova odluka da ne igra više (vjeorovatno jest), ali Lula ovoj repci može još dosta toga ponuditi. Zato se nadam da nije vrijeme povlačenja jer njegovo iskustvo i borba nam puno znače.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 17 maj 2018, 16:54

DeeWa je napisao/la:Nisam bas procitao sve poruke pa ne znam da li je iko spominjao ali zar ne mislite da je vrlo zanimljiva cinjenica da ce se protic CG oprostiti nekoliko igraca a da medju njima nema Lulića?
To sam i ja napisao , prvi dan kada se piojavila informacija o oprostaju ove trojice.
Onda su me malo sasijekle kolege forumasi, kao - sta odmah izmisljate sukobe, ne oprasta se ni Medunjanin, to je za igrace koji su odigrali preko 80(!?) utakmica-.
Meni to sega, cuj preko 80 utakmica?
Medunjanin ima utakmicu, dva dana prije Crne Gore i logicno je da ne dodje, ali Lulic bi trebao biti tu.
Siguran sam da je u pitanju neki sukob njega i Prosineckog ili saveza.
@Poligon10, to sa vracanjem zaboravi, drinitivno se oprostio i nema sanse da se vrati.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 17 maj 2018, 16:59

DrFilgud je napisao/la:
To sam i ja napisao , prvi dan kada se piojavila informacija o oprostaju ove trojice.
Onda su me malo sasijekle kolege forumasi, kao - sta odmah izmisljate sukobe, ne oprasta se ni Medunjanin, to je za igrace koji su odigrali preko 80(!?) utakmica-.
Meni to sega, cuj preko 80 utakmica?
Medunjanin ima utakmicu, dva dana prije Crne Gore i logicno je da ne dodje, ali Lulic bi trebao biti tu.
Siguran sam da je u pitanju neki sukob njega i Prosineckog ili saveza.
@Poligon10, to sa vracanjem zaboravi, drinitivno se oprostio i nema sanse da se vrati.
Ne mozes 10 igraca na jednoj utakmici pozdraviti i 3 je previse ponalo al haj
Lula nam je bio drag i previse, ali se ne moze niko mjeriti sa Spahom, Vedom i Misketom.
Hajmo onda praviti oprostaj i Hasagicu, Mujdzi, Rahimicu, Medunjaninu, Salihovicu..
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 17 maj 2018, 17:05

JavierBosnia je napisao/la: Ne mozes 10 igraca na jednoj utakmici pozdraviti i 3 je previse ponalo al haj
Lula nam je bio drag i previse, ali se ne moze niko mjeriti sa Spahom, Vedom i Misketom.
Hajmo onda praviti oprostaj i Hasagicu, Mujdzi, Rahimicu, Medunjaninu, Salihovicu..
Moze biti i da je tako, mada mi je logicno da se i on oprosti na ovoj tekmi.
Iako nisu debitovali u istom periodiu, moze se reci da su ista generacija reprezentativaca.

NiftyDribbler
Kontakt:

Post Postao/la NiftyDribbler » 17 maj 2018, 17:14

Bazinga12345 je napisao/la:
Sunjara nije nikad razočarao u reprezentaciji. :thumbup: Jesam i za Memisevica ali je post bezveze. :thumbdown:
Ja kad se pojavi lopta u blizini njega, sav se nakostrjesim. Bicakcic je Nesta za njega.
"Ti si mali ovdje zalutao." Pape

NiftyDribbler
Kontakt:

Post Postao/la NiftyDribbler » 17 maj 2018, 17:19

Goalgetter je napisao/la:
NiftyDribbler je napisao/la:Zao mi je i jadnog Memisevica, bori se taman za novi klub, preko trnovite bijeljne do Groeningena gdje redovno bude u ekipi kola Eredivisie, sve sam se izborio, niko ga ne j.ebe ni za suhu sljivu. Stavi ga Robi na desnog beka, sto u zivotu nije igro, ispadne glup i levat i dovidjenja.

Sunjic je najbolji stoper reprezentacije poslije Vranjesa. Da su Zukanovic i Bicakcic priblizno odigrali dobrih tekmi u repci kao Sunjic mozda bi bili na jednom prvenstvu vise. Ne znam stvarno cemu ovoliki hejt prema Sunjicu nakon svakog spiska, imao je naravno i losih partija, ali nazalost on nije vrhunski stoper i kao ovakav on je nas najbolji i najsigurniji u kadru. A kad pogledam tekme gdje je odigrao vrhunski, tu mu Bicakcic i Zuka nisu ni do koljena.

Sto se tice Memisevica, apsolutno je zasluzio poziv. Pozvao bi ga prije nego Bicakcica.
Šunjić je totalna taraba. Istjerase ga iz Stuttgarta ko lutavcinu. Eto taj dvojac koji po tebi veze nema ipak se drzi godinama u Bundesligi i Serie A. Ali valjda ti treneri tamo veze nemaju, a poluretardirani navijaci iza gola znaju sve. Nisam propustio 5 posto utakmica reprezentacije u zadnjih 10 godina, i gdje ste vi tu uocili da je on najbolji stoper poslje Vranjesa ja veze nemam.

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 17 maj 2018, 17:33

Bazinga12345 je napisao/la:
Ja kad se pojavi lopta u blizini njega, sav se nakostrjesim. Bicakcic je Nesta za njega.
A ja se nakostrijesim kad lopa ide po zraku prema Bicakcicu i Zukanovicu. Bojim se da ce se prvi saget d ne pokvari frizuru. A drugi da će u pokušaju da udari loptu glavom, dirati je rukom.
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 maj 2018, 17:44

NiftyDribbler je napisao/la: Šunjić je totalna taraba. Istjerase ga iz Stuttgarta ko lutavcinu. Eto taj dvojac koji po tebi veze nema ipak se drzi godinama u Bundesligi i Serie A. Ali valjda ti treneri tamo veze nemaju, a poluretardirani navijaci iza gola znaju sve. Nisam propustio 5 posto utakmica reprezentacije u zadnjih 10 godina, i gdje ste vi tu uocili da je on najbolji stoper poslje Vranjesa ja veze nemam.
Sta mi znace njihove partije u Bundesligi i Seriji A kad su u repci jako losi? Sunjic je najvise dobrih partija pruzio od ove trojice u repci. Bico i Zuka su hrpu puta razocarali, Zuka po meni najvise dok je igrao kao stoper. Od te dvojice bas imam veca ocekivanja nego od Tonija, jer su godinama u ligi petice. To sto oni pruzaju u repci, nije dostojno toga.

Kao sto rekoh, ne kazem da je klasa od igraca, nije dzaba dobio nogu u Stuttgartu, ali od ovog cega imamo na raspolaganju, definitivno medju prvim izborima za stopera u repci po meni.

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 17 maj 2018, 17:57

TSS se vise nece odazivazi u reprezentaciju dok je robert selektor..
Zarathustra

NiftyDribbler
Kontakt:

Post Postao/la NiftyDribbler » 17 maj 2018, 18:29

Moggi je napisao/la:TSS se vise nece odazivazi u reprezentaciju dok je robert selektor..
Ovdje neki stvarno zestoko boluju od TSS-sindroma. Brat moggi definitivno ima TSSS. Bez razloga dovodi opet Tina u diskusiju.

NiftyDribbler
Kontakt:

Post Postao/la NiftyDribbler » 17 maj 2018, 18:34

Goalgetter je napisao/la:
NiftyDribbler je napisao/la: Šunjić je totalna taraba. Istjerase ga iz Stuttgarta ko lutavcinu. Eto taj dvojac koji po tebi veze nema ipak se drzi godinama u Bundesligi i Serie A. Ali valjda ti treneri tamo veze nemaju, a poluretardirani navijaci iza gola znaju sve. Nisam propustio 5 posto utakmica reprezentacije u zadnjih 10 godina, i gdje ste vi tu uocili da je on najbolji stoper poslje Vranjesa ja veze nemam.
Sta mi znace njihove partije u Bundesligi i Seriji A kad su u repci jako losi? Sunjic je najvise dobrih partija pruzio od ove trojice u repci. Bico i Zuka su hrpu puta razocarali, Zuka po meni najvise dok je igrao kao stoper. Od te dvojice bas imam veca ocekivanja nego od Tonija, jer su godinama u ligi petice. To sto oni pruzaju u repci, nije dostojno toga.

Kao sto rekoh, ne kazem da je klasa od igraca, nije dzaba dobio nogu u Stuttgartu, ali od ovog cega imamo na raspolaganju, definitivno medju prvim izborima za stopera u repci po meni.
Toni je poluamater. A i poluprofesionalac bgm.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 17 maj 2018, 19:33

Nema se sta Lulic oprastati s ovom trojicom legendi jer su njih trojica trosili znoj za nacionalni dres dok su im godine dozvoljavale i dok su igrali na visokom nivou i smatrali da mogu pomoci.
Lulic je samovoljno otisao i to u trenutcima kada jos PUNO moze dati nacionalnoj reprezentaciji...bar jos jedan ciklus.
Nikako ih se ne moze stavljati u isti kos i zbog toga ne zasluzuje oprostaj s ovom trojicom.
Ima godina isto kao i Dzeko i trebao je ovu repku zajedno s njim da nosi na svojim ledjima, kao kapiten Lazia!

Sto se tice spiska, ovaj put su se morali naci Prcic i Krunic na njemu, ako nista bar Prcic!
Sto se tice Gojaka, Menala, Cavara i Demirovica - zbog povreda ili neigranja nisu ovaj put zasluzili poziv, i to mi je ok s Robijeve strane.
Saric ce biti tu sve dok bude svojim igrama "tjerao" selektora da ga iznova pozove!
I dok je Saric sam ZASLUZIO poziv, Zakaric kroz dobijene prilike u repki to nije, tako da je visak. Todorovic, Civic i Loncar imaju priliku da se dokazu.

Ocito da Robi i dalje koristi prijateljske da dadne priliku nekima za dokazivanje...vec za Ligu nacija tu moraju biti Prcic, Krunic, Hajrovic...+ ovi koji se pokazu ili neki naprave odlican transfer pa se nametnu u tom klubu.

mire96
Kontakt:

Post Postao/la mire96 » 17 maj 2018, 19:45

Ma bez Hajrovica i moze sto se mene tice, ali mi je bezveze sto nema Prcica i Krunica. Prcica ne gotivim, i mislim da je tesko razocarao u onim prilikama sto je dobio u reprezentaciji, ali je zasluzio drugu sansu partijama u Rennesu. Saric koliko god da je dobro odigrao protiv Senegala, ne bih ga drzao kao redovnog reprezentatica u prvih 11. Mislim da je i Menalo morao dobiti poziv. Vidjet cemo jos. Na terenu se vidi da pravimo korake u pravom smjeru nakon Mesine defanzivne tiranije, tako da selektor i dalje treba da ima nase povjerenje.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 17 maj 2018, 19:45

Ko zali da nema Hajrovica? Frajer ne odskace od prosjeka u mrtvom HNLu.

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 17 maj 2018, 19:53

A da igrače konačno počnemo procjenjivati prema onome što pokazuju u dresu reprezentacije, a ne u klubovima? Eto taj Prcić, i ja mislim da on ima mjesta među 23 igrača da se razumijemo, ali da je iz naše lige i da je odigrao za reprezentaciju onako kako je on do sada, pa pao bi server kada bi ga se pozvalo još jednom. Ovako oštre kritike jer ga se ne poziva. Eto koliki je utjecaj onog Rennes, Francuska pored njegovog imena.

(Moram reći da uopće ne vjerujem da je razlog što ga Robert ne zove baš to što je ovaj prije razočarao, kao da je on uopće gledao te utakmice a i Višća je razačarao u 9 od 10 utakmica pa ga i on forsira)

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 maj 2018, 19:55

Vucevich je napisao/la:Ko zali da nema Hajrovica? Frajer ne odskace od prosjeka u mrtvom HNLu.
Tako je nazalost.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 17 maj 2018, 20:06

Drape je napisao/la:A da igrače konačno počnemo procjenjivati prema onome što pokazuju u dresu reprezentacije, a ne u klubovima? Eto taj Prcić, i ja mislim da on ima mjesta među 23 igrača da se razumijemo, ali da je iz naše lige i da je odigrao za reprezentaciju onako kako je on do sada, pa pao bi server kada bi ga se pozvalo još jednom. Ovako oštre kritike jer ga se ne poziva. Eto koliki je utjecaj onog Rennes, Francuska pored njegovog imena.

(Moram reći da uopće ne vjerujem da je razlog što ga Robert ne zove baš to što je ovaj prije razočarao, kao da je on uopće gledao te utakmice a i Višća je razačarao u 9 od 10 utakmica pa ga i on forsira)
S obzirom da je Rennes jedno 15 puta jaci od bilo kojeg tima u domacoj ligi, i da bi se svrsalo na to da neki igrac iz BIHPL napravi transfer u neku ekipu kao sto je Rennes, mislim da to nije bas najbolja usporedba.

Prcic je bio jedan od najboljih protiv PSGa na Parku Princeva, malo je to drugacije od toga da budes dobar protiv neke seoske ekipe poput GOSKa ili Krupe. Svakako smo vidjeli kako jedan Lendric koji je bio najbolji igrac u ligi i zabio 19 golova u sezoni nema mjesta ni na klupi Lensa. Tolika je razlika u kvaliteti izmedju BiH PL i Francuske Ligue 2, a da ne pricamo o Ligue 1.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: General505 i 19 gostiju.