Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Na sudu ga pitali imatel dokaz da ste posudili pare kaze imam pitajte tatu on mi je svjedokSarajevoJeBordo je napisao/la:Brat traži pola miliona da mu vrate, bez materijalnog dokaza... Amar Osim legenda, voli Želju![]()
![]()
![]()
Hoće l' vam Osim halalit pare?kontra je napisao/la:Hoce li vas pustiit CF da dodjete na derbi
Ne ide to tako ovdje.. nije Benjo u pitanju ne brinikontra je napisao/la:Hoce li vas pustiit CF da dodjete na derbi
nije on izolova izjednog sela iznad tije onsvrakino1921 je napisao/la:Imal li onog belosevica iz Olova
Hoce li on na istok
U pravu sibelosevic28 je napisao/la:Tako je caffetin. Svrakino ako ti Hazim sazna da si registrovan na forum promijenit ce ti sifru od neta...
jes ovaj kafetin originalan i duhovit ja oplačem svaki putbelosevic28 je napisao/la:Tako je caffetin. Svrakino ako ti Hazim sazna da si registrovan na forum promijenit ce ti sifru od neta...
Puno, sve bi te ovakorasavoje je napisao/la:Ne znam. Koliko?MortemHz je napisao/la: Zna čičko da ja nju volim
Ma kako nije, znas koja ga je cast poznavati licnoPenaltiky je napisao/la:jes ovaj kafetin originalan i duhovit ja oplačem svaki putbelosevic28 je napisao/la:Tako je caffetin. Svrakino ako ti Hazim sazna da si registrovan na forum promijenit ce ti sifru od neta...
state briga manje ces pisa tiPenaltiky je napisao/la:jes ovaj kafetin originalan i duhovit ja oplačem svaki putbelosevic28 je napisao/la:Tako je caffetin. Svrakino ako ti Hazim sazna da si registrovan na forum promijenit ce ti sifru od neta...
Hoce li onda napraviti zajednički profil ovdjebelosevic28 je napisao/la:Ma kako nije, znas koja ga je cast poznavati licnoPenaltiky je napisao/la:jes ovaj kafetin originalan i duhovit ja oplačem svaki putbelosevic28 je napisao/la:Tako je caffetin. Svrakino ako ti Hazim sazna da si registrovan na forum promijenit ce ti sifru od neta...![]()
@morta, @ljupka, ocekujem poziv na svadbu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.