a u drugoj Kanera ubija,iako mi je drag ne danas protiv Čeha mi.
ps:kako ga zavuče Anisimov BH,ali opet golman ne smije ovako primiti gol u svoj ugao
ali tekma je odlična.
Moderator/ica: rio_Ferdy88
gledao sam i drugu na streamu,bilo je i prekrasni čehinjaASD je napisao/la:Dobre ove 2 male.
koja je budala Vorobyev sto nije u odlucujem mecu stavio najboljeg golmana.
Ode ti i Suomibranimir85 je napisao/la:gledao sam i drugu na streamu,bilo je i prekrasni čehinjaASD je napisao/la:Dobre ove 2 male.
koja je budala Vorobyev sto nije u odlucujem mecu stavio najboljeg golmana.![]()
a što se tiče turnira ,ispadoše mi Česi pa sad nek Suomi osvoji
Ja sam gledao ali bilo je toliko "jednosmjerno" da mi pred kraj više nije bilo zanimljivo ni gledati, ne znam kako su imali više udaraca!?, vjerovatno u očajubranimir85 je napisao/la:švicarci se uopće ne šale
jeli tko gledao prvo SF ,vidim po statistici da su ih ameri nadpucali ali vjerovatno zbog toga što su imali više puta PP
Nadajmo seASD je napisao/la:Bice ludo finale.
Nisam ljubitelj ni ja Sakana, veliki je poznavalac Hokeja i Ragbija, ali mi nije nesto kao komentator.Sebulba je napisao/la:Ja sam gledao ali bilo je toliko "jednosmjerno" da mi pred kraj više nije bilo zanimljivo ni gledati, ne znam kako su imali više udaraca!?, vjerovatno u očajubranimir85 je napisao/la:švicarci se uopće ne šale
jeli tko gledao prvo SF ,vidim po statistici da su ih ameri nadpucali ali vjerovatno zbog toga što su imali više puta PP
Nadajmo seASD je napisao/la:Bice ludo finale.![]()
P.S. zar ova Arena nema boljeg komentatora za hokej od ovog kretena Šakana? kuknjava
Slovacku da, Cesku jok, nece ih zadugo stici.Sebulba je napisao/la:Na kraju solidno SP, zbog ovoga sam ponajviše i platio dodatni paket Arenei vrijedilo je. Švedska zasluženo (iako bih ja volio da je neko drugi
), Švicarska polako skupa sa Njemačkom istiskuje Češku i Slovačku iz prvih 6-7, ako se ovako nastavi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.