FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

sloboda72
Kontakt:

Re: FK Sloga Simin Han

Post Postao/la sloboda72 » 16 maj 2018, 00:02

BosanacGorstak je napisao/la:Da se i dalje ne ide sa glupostima,sto se tice naredne utakmice,ocekujem da ekipa pokaze da je zrela i spremna za PL,jer ovakve utakmice pod pritiskom i jesu dokaz toga.Brine me dosadasnje iskustvo sa ovakvim utakmicama,gdje smo protiv Olimpika porazeni na pocetku sezone,pa tekme sa Zvijezdom itd..Kad god se ocekivalo najvise oni su nekako podbacili.
Ovaj put ocekujem da opravdaju ocekivanja,i upisu tri boda i nekako bi sve lakse bilo za ispratit ova tri kola.
Olimpik naredno kolo docekuje kobasicare,i to je sigurica po mom misljenju.
Dobar je Velež nema govora.Tim više i razlog za igrače Sloge da odigraju od prve do zadnje minute onako kako znaju.Sloga treba 9 bodova iz naredne 4 utakmice i akoBogda ispuniće svoj cilj.Pobjeda protiv Veleža nije pod moranjem ,i to može da bude prelomni faktor u ovoj utakmici.Veleža sam odgledao protiv Olimpica ,Orašja i Čapljine.Protiv Olimpica su odigrali za čistu devetku.Na njihovu žalost "Vukovi "su ih udarali zaista za 3 crvena kartona. Kazlagić se pravio da ništa ne vidi i ostalo je 0:0.Protiv Orašja koje je daleko bolja ekipa od Olimpica već nisu mogli ostvariti svoju igru uz fer suđenje Neretljak ih je pročitao i vidlo se da im je odbrana znatno slabiji dio tima.Tu utakmicu su dobili sa 1:0.Tražio sam da vidim i kako ih je Bratstvo pobijedilo u Mostaru ali nema cijelog snimka.Eh protiv slabe Ćapljine su se razmahali i dominirali,mislim 3:1.
Oni ako zadrže ovaj tim uz 3-4 pojačanja mogu na jesen krenuti fino.Ne znam jesul finansije uredili.Vidim u prvoj postavi im Hamza Mešanović sin našeg najboljeg poslijeratnog igrača Alena Mešanovića.Hajde drago mi doći će Alen na tekmu nisam ga dugo vidio.Igra im i Meho Ćosić.On je Slobodin junior a počeo je u klub 7 školi sa Darkom Todorovićem.Pa su onda kooptirali Vlasnika te Škole i on je bezbeli poveo dosta momaka u Slobodu.Pa Bobić koji je doveden u julu 2016 da bude broj 1 u Slobodi jer se računalo da ćemo Piriju prodati a ne "dati".Bobić je odličan golman.I Elmir Kuduzović im još igra ,i on je igrao u Slobodi 2008/09 ,pa polusezonu 2009/10 i 2014/15. Brazilac Brandao pravi razliku.Brz dobar tehničar ,za čas protrči između halfova i ako pas bude precizan gol ne gine.
Nama fali Bošnjak zbog 3. žutog,ostali su na raspolaganju.Biće rovovska bitka na sredini terena.Naša šansa su njihovi bokovi, pogotovo njihova lijeva strana.Poturalić bi isto trebao biti važna poluga jer su im i halfovi malo neusaglašeni.
Dobro ,ima i Sloga tu i tamo "ležajeva koji se čuju".Ali ja nekako najviše tipujem na motiv.Ko na terenu pokaže da je njegov motiv za pobjedom jači i pobijedit će.Stadion će biti popunjen u to ne sumnjam.Podrška publike je u ovim utakmicama više nego potrebna.Neka je sa srećom.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 16 maj 2018, 09:15, ukupno mijenjano 3 puta.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 16 maj 2018, 08:51

.....................POGLEDAJTE KAKO SU IGRAČI REAL MADRIDA ČESTITALI RAMAZAN SVIM MUSLIMANIMA SVIJETA
.............
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 16 maj 2018, 10:47

20.05.2018. 17:00 Prva Liga Federacije BiH ,27.Kolo , sezona 2017/18... .... FK SLOGA SH - FK VELEŽ

slika

...............................................................slika

.............................................................................................................TRENER.MENSUR DEDIĆslika

.........................................................................LALIĆ

.....EFENDIĆ...............................KOJIĆ......................................KOSTIĆ...................................ŠARČEVIĆ

........................................STJEPANOVIĆ...................................VUKMIROVIĆ

........................JAZVIN...............................MILAKOVIĆ.................................ZILJKIĆ

...................................................................POTURALIĆ

---------------------------------------------------------------------------------------------------------SUDIJA:KAZLAGIĆ MIRZAslika

..................................................................MUJANOVIĆ

.....................H.MEŠANOVIĆ........................BRANDAO........................BEHRAM

...................................OVČINA....................................... OJEDA NAHUEL

...........E.KUDUZOVIĆ......................ZVONIĆ................................IMAMOVIĆ..................DARIO

.........................................................................BOBIĆ

....................................................................................................TRENER: IBRO RAHIMIĆslika

................................................................slika

SLUŽBENA LICA –XXVII KOLO

SLOGA-VELEŽ Glavni Sudac Kazlagić Mirza Cazin
1.Međašni Bilješko Boris Novi Travnik
2. Međašni Huskić Almir Bugojno
Četvrti Sudac Kasupović Adnan Bihać
Delegat: Šantić Dalibor (Busovača)
Posmatrač: Mrković Rusmir (Sarajevo)
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 24 maj 2018, 08:45, ukupno mijenjano 6 puta.
Ja volim FK Tuzla City

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 16 maj 2018, 22:31

sloboda72 je napisao/la:
Dobar je Velež nema govora.Tim više i razlog za igrače Sloge da odigraju od prve do zadnje minute onako kako znaju.Sloga treba 9 bodova iz naredne 4 utakmice i akoBogda ispuniće svoj cilj.Pobjeda protiv Veleža nije pod moranjem ,i to može da bude prelomni faktor u ovoj utakmici.Veleža sam odgledao protiv Olimpica ,Orašja i Čapljine.Protiv Olimpica su odigrali za čistu devetku.Na njihovu žalost "Vukovi "su ih udarali zaista za 3 crvena kartona. Kazlagić se pravio da ništa ne vidi i ostalo je 0:0.Protiv Orašja koje je daleko bolja ekipa od Olimpica već nisu mogli ostvariti svoju igru uz fer suđenje Neretljak ih je pročitao i vidlo se da im je odbrana znatno slabiji dio tima.Tu utakmicu su dobili sa 1:0.Tražio sam da vidim i kako ih je Bratstvo pobijedilo u Mostaru ali nema cijelog snimka.Eh protiv slabe Ćapljine su se razmahali i dominirali,mislim 3:1.
Oni ako zadrže ovaj tim uz 3-4 pojačanja mogu na jesen krenuti fino.Ne znam jesul finansije uredili.Vidim u prvoj postavi im Hamza Mešanović sin našeg najboljeg poslijeratnog igrača Alena Mešanovića.Hajde drago mi doći će Alen na tekmu nisam ga dugo vidio.Igra im i Meho Ćosić.On je Slobodin junior a počeo je u klub 7 školi sa Darkom Todorovićem.Pa su onda kooptirali Vlasnika te Škole i on je bezbeli poveo dosta momaka u Slobodu.Pa Bobić koji je doveden u julu 2016 da bude broj 1 u Slobodi jer se računalo da ćemo Piriju prodati a ne "dati".Bobić je odličan golman.I Elmir Kuduzović im još igra ,i on je igrao u Slobodi 2008/09 ,pa polusezonu 2009/10 i 2014/15. Brazilac Brandao pravi razliku.Brz dobar tehničar ,za čas protrči između halfova i ako pas bude precizan gol ne gine.
Nama fali Bošnjak zbog 3. žutog,ostali su na raspolaganju.Biće rovovska bitka na sredini terena.Naša šansa su njihovi bokovi, pogotovo njihova lijeva strana.Poturalić bi isto trebao biti važna poluga jer su im i halfovi malo neusaglašeni.
Dobro ,ima i Sloga tu i tamo "ležajeva koji se čuju".Ali ja nekako najviše tipujem na motiv.Ko na terenu pokaže da je njegov motiv za pobjedom jači i pobijedit će.Stadion će biti popunjen u to ne sumnjam.Podrška publike je u ovim utakmicama više nego potrebna.Neka je sa srećom.
Fina analiza,i nakon svega nekako bi se sve ovo moglo sazeti u ovom sto si na kraju rekao.Motiv ce biti jako bitan,i ako u ovoj tekmi ne daju sve od sebe,mogli bi "obrati" bostan ;) Radije bi da imamo recimo Olimpikov raspored do kraja,al sta je tu je,ovakve tekme valja dobijati ako se misli igrati nogomet na jednom visem nivou.

Sto se tice Veleza,drago mi je da su poslozili klub i da polahko grade i tim ali i infrastrukturu.Bosnjaci i Bosanci Mostara zasluzuju da imaju jakog Veleza koji je ujedno i jedan od najprepoznatljivi simbola onoga sto je Mostar nekad bio,i sto treba postati u buducnosti.Ova sedmica je nazalost sedmica prepucavanja sa njima,tako da cemo to sve zaboraviti i posvetiti se niskim udarcima na protivnicki tabor :mrgreen:
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 17 maj 2018, 10:26

..........................FK Velež 3-0 FK Sloga 21.10.2017

...................
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 17 maj 2018, 13:54

slika

Ja volim FK Tuzla City

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 17 maj 2018, 20:47

BosanacGorstak je napisao/la: Fina analiza,i nakon svega nekako bi se sve ovo moglo sazeti u ovom sto si na kraju rekao.Motiv ce biti jako bitan,i ako u ovoj tekmi ne daju sve od sebe,mogli bi "obrati" bostan ;) Radije bi da imamo recimo Olimpikov raspored do kraja,al sta je tu je,ovakve tekme valja dobijati ako se misli igrati nogomet na jednom visem nivou.

Sto se tice Veleza,drago mi je da su poslozili klub i da polahko grade i tim ali i infrastrukturu.Bosnjaci i Bosanci Mostara zasluzuju da imaju jakog Veleza koji je ujedno i jedan od najprepoznatljivi simbola onoga sto je Mostar nekad bio,i sto treba postati u buducnosti.Ova sedmica je nazalost sedmica prepucavanja sa njima,tako da cemo to sve zaboraviti i posvetiti se niskim udarcima na protivnicki tabor :mrgreen:
Kakvi bola bošnjaci grada Mostara. Cuj bošnjaci grada Mostara zasluzuju jak Velež :lol: :lol: jesi ti dobar s glavom :crazy: Velez je mostarski klub iz raje svih vjera i nacija i popisam se na tvoj maloumni komentar. Nije ti Mostar kasaba odakle si sljego ili tvoje jednonacionalno selo. "Mostar bio "to si u pravu ali Mostar je jos uvijek Mostar i u buducnosti moze ostati jedino Mostar. Grad svih nacija vjera liskaluka i fanaticnih juznjackih navijaca. Okani nas se tim glupim upisima jer jos na utakmice dolaze ljudi iz svih vjera nacija i slojeva drustva. Ne pisi i dijeli ti iz neke vukojebine koji nisi dalje od cevljanske koride dobacio
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 17 maj 2018, 21:09

Što južnije to tužnije.
Ja volim FK Tuzla City

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 17 maj 2018, 21:25

Mexico je napisao/la:
BosanacGorstak je napisao/la: Fina analiza,i nakon svega nekako bi se sve ovo moglo sazeti u ovom sto si na kraju rekao.Motiv ce biti jako bitan,i ako u ovoj tekmi ne daju sve od sebe,mogli bi "obrati" bostan ;) Radije bi da imamo recimo Olimpikov raspored do kraja,al sta je tu je,ovakve tekme valja dobijati ako se misli igrati nogomet na jednom visem nivou.

Kakvi bola bošnjaci grada Mostara. Cuj bošnjaci grada Mostara zasluzuju jak Velež :lol: :lol: jesi ti dobar s glavom :crazy: Velez je mostarski klub iz raje svih vjera i nacija i popisam se na tvoj maloumni komentar. Nije ti Mostar kasaba odakle si sljego ili tvoje jednonacionalno selo. "Mostar bio "to si u pravu ali Mostar je jos uvijek Mostar i u buducnosti moze ostati jedino Mostar. Grad svih nacija vjera liskaluka i fanaticnih juznjackih navijaca. Okani nas se tim glupim upisima jer jos na utakmice dolaze ljudi iz svih vjera nacija i slojeva drustva. Ne pisi i dijeli ti iz neke vukojebine koji nisi dalje od cevljanske koride dobacio
jebote isto bogami ko da pise o dzematu Mostara :o a ne o Hercegovackom velikanu :thumbup: klubu svih gradjana Mostara,Hercegovine pa i sire ,e sad sto smo tu gdje jesmo trenutno i sto igramo u ovakvim ligama to je prica za sebe i prica koju manje-vise svi znaju,ali to ne umanjeje njegovu velicinu kao kluba.

Velez je vise od igre,vise od kluba :bih:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 17 maj 2018, 21:34

rodjak je napisao/la:
Mexico je napisao/la:

jebote isto bogami ko da pise o dzematu Mostara :o a ne o Hercegovackom velikanu :thumbup: klubu svih gradjana Mostara,Hercegovine pa i sire ,e sad sto smo tu gdje jesmo trenutno i sto igramo u ovakvim ligama to je prica za sebe i prica koju manje-vise svi znaju,ali to ne umanjeje njegovu velicinu kao kluba.

Velez je vise od igre,vise od kluba :bih:
Sta ces bola to je zatupljeno od rodjenja. Ruralna sredina stvara ovakve frankestajne. Tacno sam frapiran koje razmisljanje
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 17 maj 2018, 21:41

Mia San Mia

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 17 maj 2018, 21:50

Mexico je napisao/la:
Sta ces bola to je zatupljeno od rodjenja. Ruralna sredina stvara ovakve frankestajne. Tacno sam frapiran koje razmisljanje
Sta ces, vecina navijaca Sloge navija za Slogu od prije par godina, oni najstariji od posle rata.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 17 maj 2018, 22:04

Ljudi još "furaju" bratstvo i jedinstvo a onako nastradali zbog istog. :shock:
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 17 maj 2018, 22:08

Mancini je napisao/la:Ljudi još "furaju" bratstvo i jedinstvo a onako nastradali zbog istog. :shock:
Jok trebali bi se u torove zagradjivat i pravit dzemahirije. De bola govorimo o klubu i tome da mu se ne veze predznak bosnjacki jer nema ljudi i vjere koja ne navija za Rodjene
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 17 maj 2018, 22:47

Mancini je napisao/la:Ljudi još "furaju" bratstvo i jedinstvo a onako nastradali zbog istog. :shock:
Zbog torovske politike, rat se i desio i zato smo vraceni u 15 vijek po mentalitetu i tu cemo i ostati.

Cijeli svijet gura u 21 vijek sa tehnoloskim napretkom a mi idemo u rikverts tj. u provaliju iz koje cemo se tesko izvuci.

Samo jos kod nas postoje nacionalizmi, koji su na zapadu prevazidjeni prije 100 godina.

To znaci da kasnimo 100 godina za civilizacijom.

Nek nam je Bog na pomoci. :cry:

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 17 maj 2018, 22:48

Mexico je napisao/la: Kakvi bola bošnjaci grada Mostara. Cuj bošnjaci grada Mostara zasluzuju jak Velež :lol: :lol: jesi ti dobar s glavom :crazy: Velez je mostarski klub iz raje svih vjera i nacija i popisam se na tvoj maloumni komentar. Nije ti Mostar kasaba odakle si sljego ili tvoje jednonacionalno selo. "Mostar bio "to si u pravu ali Mostar je jos uvijek Mostar i u buducnosti moze ostati jedino Mostar. Grad svih nacija vjera liskaluka i fanaticnih juznjackih navijaca. Okani nas se tim glupim upisima jer jos na utakmice dolaze ljudi iz svih vjera nacija i slojeva drustva. Ne pisi i dijeli ti iz neke vukojebine koji nisi dalje od cevljanske koride dobacio
Jest se nasao ko ce pricati o zatucanim sredinama,20 godina ne mozete odrzati izbore koliko ste prije svega Mostarci i Hercegovci.Tacno se zna ko u kojem dijelu grada zivi,ko je zapisao koju ulicu i gdje su "njihovi" a gdje "nasi" a prica o zatucanim sredinama.Rijetki su Hrvati Mostara koji navijaju za Velez kao i Bosnjaci koji navijaju za Zrinjski.Ti momcino prestani zivjeti u 80im godinama i probudi se.To sto ti poznajes 20 ljudi Hrvatske nacionalnosti koji mozda danas navijaju za Velez,ne mijenja cinjenicu da je 98% posto Hrvata za Zrinjski.Tuzla i tuzlanski kanton vam moze biti primjer suzivota u svakom pogledu.

Velez je klub koji definitivno ima u danasnje vrijeme Bosnjacki background isto kao sto i Zrinjski ima Hrvatski.To je kao da recimo navijaci Borca iz Banjaluke kazu da su oni klub svih nacija..Oni su nekad bili takvi,al danas su 1/1 Srpski klub.
Tada nacionalnost nije bila na prvom mjestu,danas je vrijeme kad se prvo gleda kojem "stadu" pripadas pa onda ostalo.
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 17 maj 2018, 23:54

sloboda72 je napisao/la:slika

Vrlo obećavajuća službena lica.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 18 maj 2018, 00:34

BosanacGorstak je napisao/la:
Mexico je napisao/la: Kakvi bola bošnjaci grada Mostara. Cuj bošnjaci grada Mostara zasluzuju jak Velež :lol: :lol: jesi ti dobar s glavom :crazy: Velez je mostarski klub iz raje svih vjera i nacija i popisam se na tvoj maloumni komentar. Nije ti Mostar kasaba odakle si sljego ili tvoje jednonacionalno selo. "Mostar bio "to si u pravu ali Mostar je jos uvijek Mostar i u buducnosti moze ostati jedino Mostar. Grad svih nacija vjera liskaluka i fanaticnih juznjackih navijaca. Okani nas se tim glupim upisima jer jos na utakmice dolaze ljudi iz svih vjera nacija i slojeva drustva. Ne pisi i dijeli ti iz neke vukojebine koji nisi dalje od cevljanske koride dobacio
Jest se nasao ko ce pricati o zatucanim sredinama,20 godina ne mozete odrzati izbore koliko ste prije svega Mostarci i Hercegovci.Tacno se zna ko u kojem dijelu grada zivi,ko je zapisao koju ulicu i gdje su "njihovi" a gdje "nasi" a prica o zatucanim sredinama.Rijetki su Hrvati Mostara koji navijaju za Velez kao i Bosnjaci koji navijaju za Zrinjski.Ti momcino prestani zivjeti u 80im godinama i probudi se.To sto ti poznajes 20 ljudi Hrvatske nacionalnosti koji mozda danas navijaju za Velez,ne mijenja cinjenicu da je 98% posto Hrvata za Zrinjski.Tuzla i tuzlanski kanton vam moze biti primjer suzivota u svakom pogledu.

Velez je klub koji definitivno ima u danasnje vrijeme Bosnjacki background isto kao sto i Zrinjski ima Hrvatski.To je kao da recimo navijaci Borca iz Banjaluke kazu da su oni klub svih nacija..Oni su nekad bili takvi,al danas su 1/1 Srpski klub.
Tada nacionalnost nije bila na prvom mjestu,danas je vrijeme kad se prvo gleda kojem "stadu" pripadas pa onda ostalo.
care nisi u pravu u nekim stvarima.Usporedjujes Velez i Borac(a zrinjski necu ni spominjati jer u samom imenu se kaze ciji je to klub)),to nije isto jer su se banjalucani javno deklarisali da je to sada samo srpski klub,skinuli zvijezdu sa grba a u grbu im boje od srpske zastave,navijaci i ikonografija su ekstremno srpska ,promjenili su zato i naziv navijacke grupe.Dakle potpuno novi klub,samo sto su naziv ostavili isti.
A Velez od kako je nasto nista promjenio nije,ni kad je klub u pitanju ni navijaci. ;) Zvijezda na Velezovom grbu je simbol radnicke klase ali ne komunizma kako ovi sovinisti podmecu.U Jugoslaviji se ta zvijezda poklopila sa idejom tada socijalizma i komunizma pa sada neki misle da je komunizam osnovao velez ,sto nije tacno ,jer je klub osnovan 1922 g kad jos komunizam nije postojo .Sada posto nema vise socijalizma zvijezda i dalje simbolira radnicki klub a ne neku jugonostalgiju,komunizam ili bratstvo-jedinstvo kako vidim neki i iz Sarajeva to shvacaju.I Zeljo i Sloboda i Celik su radnicki klubovi,Vidim sloboda je vratila zvijezdu na grb dakle i dalje slijede radnicki pokret ,a Celik i Zeljo su skinuli zvijezdu ,znaci odustali od radnicke klase,oni su burzoazija sada jebote :lolno:
Sta se jedino promjenilo kod Velez je to sto je veliki dio hrvata izdao klub i presao da navija za klub koji je sve radio da unisti jedini pravi mostarski(multieticni) klub(dosta je hrvata odustalo od Veleza pod pritiskom i pod ucjenom hb politike,ali oni i danas vole Velez samo nesmiju se javno izjasnjavati).I sta sad trebamo, radi te izdaje da promjenimo klub totalno,od multieticnog radnickog kluba da predjemo u jednonacionalni burzujski klub samo radi tih izdajica ,e to se nece desiti sigurno jer klub i sada ima dosta navijaca drugih nacija po Hercegovini ali i u drugim krajevima bivse yuge(samo sto vecina tih navijaca se povuklo radi ove Velezove poslijeratne agonije .Nase komsije bi to volile da mi osnujemo bosnjacki klub sa zelenim dresovima i mjesecom i zvijezdom u grbu :nene: umjesto Veleza ali se to nece nikad desiti dok god ima dovoljno navijaca koji suportuju klub.Vi tamo uz Drinu ste odrasli ko ljudi u zapadnoj hercegovini u jednonacionalnim sredinama(ako izuzmemo vece gradove) pa izgleda imate isto poimanje zivota,sve se gleda kroz naciju.U Z.Hercegovini nece da prica sa tobom dok mu ne kazes koje si nacije jebote.Treba takve ljude sve poslati vani da se malo emancipiraju ,da nauce da zive sa drugim nacijama i ljudima druge boje koze i onda nazad u BiH graditi suzivot na obostrano zadovoljstvo . :bih:

JOJ STO CE MO VAS NAKANTATI :urnebes:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 18 maj 2018, 00:45

Mexico je napisao/la:
Jok trebali bi se u torove zagradjivat i pravit dzemahirije. De bola govorimo o klubu i tome da mu se ne veze predznak bosnjacki jer nema ljudi i vjere koja ne navija za Rodjene
Post ti je smiješan i zato ga neću komentarisati. ;)
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 18 maj 2018, 11:40

ASD je napisao/la:
Mexico je napisao/la:
Sta ces, vecina navijaca Sloge navija za Slogu od prije par godina, oni najstariji od posle rata.
Nemoj tako površno govoriti,mislit će neko da je stvarno tako.Znaš li da je Omer Delalić-sada član UO Slobode Slogin Fudbaler.Nije to klub od jučer.Druga je stvar što je Sloga igrala niži rang ,pa su njeni navijači imali i još jedan -veliki klub.
I još da napomenem i sebi i tebi ,većina tuzlaka ne navija za Slobodu.Ili Sloboda u Tuzli nije na prvom mjestu po broju navijača.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 18 maj 2018, 12:14, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: BLN030, InatSilniBosanski, nebeskasila, Venom i 18 gostiju.