Nemoj me molim te stavljati u isti koš s nehljebovićima i zabranjenim. Ne znam vala vec dugo vremena pisete o Misimovicu bez ikakvih dokaza. Ono kratko i jasno kad bi se biralo između njega i Amara, iste sekunde bi izabrao Amara. Znaci nemoj da mislis da sam jedan od onih koji velicaju Misketa.plavousrcu je napisao/la:Postavit ce i navijac Sarajeva, Zrinjskog, Sirokog. Neces ni ti ni oni postaviti gdje su nasi klubovi imali vjetar u ledja. Te ces preskociti. To nije put kojim mi iz plave familije trebamo ici. Uzimali su nas sudije, ali su isto i davali nam vjetar u ledja. To sto Misimovic i saradnici sa najvecim ulaganjem u igracki kadar ne mogu napraviti ekipu za titulu tri godine nisu krivi sudije, HDZ, marsovci, a ni Koldzo.MocMahale444 je napisao/la:Dragog mi hljeba ja mislio ti navijac Želje.
Bolan zbog Misketa ti ces kenjati po klubu. Nisam sad dobre volje iduci put cu sve tekme iz ove sezone koje su nas pokrali postaviti.
Reci da nije dovoljno ime antonio bandic? Suspendovan na godinu ja mislim.
Da ode Misimovic vi bi napadali korner zastavice.
Mora se biti realan ali nikad ici protiv svog kluba, ako mi nemamo postvanje za klub, kako ce imati kunto i panto.