FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MocMahale444

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MocMahale444 » 16 maj 2018, 00:34

plavousrcu je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Dragog mi hljeba ja mislio ti navijac Želje.
Bolan zbog Misketa ti ces kenjati po klubu. Nisam sad dobre volje iduci put cu sve tekme iz ove sezone koje su nas pokrali postaviti.
Reci da nije dovoljno ime antonio bandic? Suspendovan na godinu ja mislim.
Da ode Misimovic vi bi napadali korner zastavice.
Postavit ce i navijac Sarajeva, Zrinjskog, Sirokog. Neces ni ti ni oni postaviti gdje su nasi klubovi imali vjetar u ledja. Te ces preskociti. To nije put kojim mi iz plave familije trebamo ici. Uzimali su nas sudije, ali su isto i davali nam vjetar u ledja. To sto Misimovic i saradnici sa najvecim ulaganjem u igracki kadar ne mogu napraviti ekipu za titulu tri godine nisu krivi sudije, HDZ, marsovci, a ni Koldzo.
Nemoj me molim te stavljati u isti koš s nehljebovićima i zabranjenim. Ne znam vala vec dugo vremena pisete o Misimovicu bez ikakvih dokaza. Ono kratko i jasno kad bi se biralo između njega i Amara, iste sekunde bi izabrao Amara. Znaci nemoj da mislis da sam jedan od onih koji velicaju Misketa.
Mora se biti realan ali nikad ici protiv svog kluba, ako mi nemamo postvanje za klub, kako ce imati kunto i panto.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 16 maj 2018, 00:43

Sta pisem? Samo istinu. Jesmo li tri godine iza laznih Mostaraca nikad gori? Je li trosimo kao nikad na igracki kadar? Je li svaku od te tri sezone pocinjemo sa brukom novih igraca i novim strucnim stabom i onda na polusezoni opet ih dovlacimo kao drva. Je li nam OP bio bolji kad se rostiljalo ili sada kada smo uveli sistem. Je li Misimovic na celu kluba svo to vrijeme? Trebam pisati hvalospjeve i sve njihovo neznanje i pogresne poteze braniti pricom svi su protiv nas. Ne mogu jednostavno.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 16 maj 2018, 00:55

Ovaj iznad rece nije ga bilo 5-6 godina i nista vise nije isto kao prije.
Kao da gledam prije skoro 10 godina izlazi clanak u avazu i pise ja bi sa ovom ekipom bio prvi, slika Amara na stadionu.

Ista prica nije ga bilo 5-6 godina od titule, pa se Amar vrati i rastavi ligu ko paša a hejteri zacepise.

Evo identicna prica sad, déjà vu :kafa: poslije koliko godina se vratio drugi put?

@plavosrcu ok, neka tako bude.
Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 16 maj 2018, 00:59, ukupno mijenjano 1 put.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 16 maj 2018, 00:58

Manijakdolopate je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Vranjes - krampa.
Bogi - krampa.
Mehremic - krampa.

Kod Amara bi bili za 35% bolji. Sigurno.
Miske je dobar samo da sportski dio da Amaru.

Cenan :urnebes:
A kad vec ismijavas Cenana, daj mi molim te reci ko je doveo npr: Lendric Ivana, Miroslava Stevanovica, Zakarić Gorana, Graovca Daniela itd itd?
Cenan nije doveo Lendrica vec Misimovic. :bow:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

IskraB
Kontakt:

Post Postao/la IskraB » 16 maj 2018, 02:08

Manijakdolopate je napisao/la:
Ove sto si pobrojao kod Guardiole, Simeonea i Fergusona zajedno ne bi bili za 1% bolji.
Fudbal je igra koja se uci do 25. godine ostatak su samo finese i odrzavanje vjestina.
Ne moze se primanje ucit u 35 sine, kasno je.

A kad vec ismijavas Cenana, daj mi molim te reci ko je doveo npr: Lendric Ivana, Miroslava Stevanovica, Zakarić Gorana, Graovca Daniela itd itd?

Amar bi ih dotukao kad bi halalio taj novac klubu, jer bi pokazao da ga voli kao sto prica, a za godinu kao trener ga zaradio.
Dugo ga vec nema, nije nista isto kao prije 5-6 godina vise se lige ne zavrsavaju u Prijedoru, Obarskoj, Modrici ili Leotaru, sad je svaka druga utakmica s direktnim konkurentom.
Drugi ljudi vode ligu, a on je odavno izgubio svoj uticaj.
Nemojte me pogresno razumjet, i meni je Želja da Amar i uprava nađu zajednički jezik.
E cuj nije isto kao prije 5-6 godina, sad liga jos slabija. Mladost, Radnik, Krupa, Celik u raspadu, Sloboda pred gasanjem. Konkurencija nikad gora vec druga godina, a ti opet pored svega nisi u stanju osvojiti **** titulu. Tolika lova od pocetka mandata samo od Bajica, Amira, rata Visce pa preko evrope na dalje su skrsene na raskide ugovora.

A kraj je najjaci njemu fol Zelja da nadju zajednicki jezik a gore se covjek nasra fino po njemu :damn:

Ti si kao navijac Zelje. Jesi od 2015.
UPRAVA NAPOLJE

Ivica Osim!

Jamie Oliver jedan je od nas!

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 16 maj 2018, 03:03

Ramazan Serif Mubarek Olsun Zeljovcima muslimanske vjeroispovijesti.

zlatanbasic
Kontakt:

Post Postao/la zlatanbasic » 16 maj 2018, 09:54

Manijakdolopate je napisao/la:Od mene puna podrška Misketu, čovjek na čelu tima se bori da svaku marku pokrije papirima i moljaka sponzore za svaki fening, i sad mu neko dodje i mora mu dat stotinjak hiljada maraka na osnovu rekla kazala i bukvalno uništi ono što je godinama zagovarao (ne kažem da Amar nije dao te novce).
Ako mislite da bi Amar sa Bogicevicem i kompanijom mogao nesto osvojiti varate se, ni on ni bilo ko drugi.
Trebate shvatiti da nije ovo vrijeme u kojem je igrac igrao za 2000 KM, da nije Zrinjski ekipa koja se bori za opstanak, da imaju 3-4 kluba koja mogu svakog napatit i koji su inderektno u borbi za titulu.
Ako mislite da ce Vranjes letit po terenu, Bogicevic bit Jap Stam, a Mehremic kao Karlos samo zato sto je neko drugi trener, onda mi imamo veliki problem.
Jedina zamjerka a to je 1/1000 ovoj upravi je sto su skrtice kad je u pitanju sportski segment.
Istog trenutka bi vratio gosp. Aldina Čenana na mjesto SD i Odovica za trenera i dobili bi dobitnu kombinaciju.
A da ti malo dadnes svojih para pa halalis?

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 16 maj 2018, 10:43

Vjerovatno konferencija vezano za početak radova na rekonstrukciji terena, ne vjerujem da je nešto drugo u pitanju.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 16 maj 2018, 11:12

Evo Miske sve isprica za Amara, na relaciji Amar > Miske, Amar > klub...itd.

Nemojte vise da se prepiremo oko ovoga, kad vidite da je sve ok nema sukoba apsolutno nikakvih, nego je kako Miske kaze svima zajedno interes kuba iznad svega, sto se jedino moze rijesiti dogovorom.

I opet je ponovio, da sve mora biti transparentno, nista van kluba, nista preko prljavih poslova. Cak je i taj neki navodni dug spomenuo, tako da je prica zavrsena.

I dalje za sportski segment, gubitak titule, Adzema sve ispirca covjek kako jest ... također infrastrukturu.
- Zeljeznicar -

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 16 maj 2018, 11:25

Sta je to sve reko? Pa sve nesto okolo naokolo, vjesto izbjegavanje direktnog odgovora, sve lijepo upakovano ali na kraju sadrzaj odgovora nikakav
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 16 maj 2018, 11:27

A sta konkretno tebe zanima i u vezi cega ?
- Zeljeznicar -

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 16 maj 2018, 11:29

Zenzo je napisao/la:A sta konkretno tebe zanima i u vezi cega ?
Amar Osim na klupi Zeljeznicara! Zasto to nije moguce?

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 16 maj 2018, 11:33

irfo je napisao/la:
Zenzo je napisao/la:A sta konkretno tebe zanima i u vezi cega ?
Amar Osim na klupi Zeljeznicara! Zasto to nije moguce?
Nigdje nije rekao da je nemoguce, pogledaj opet video kada izadje.

Rekao je da se moraju poklopiti interesi sa svih strana, to je ono sto mi pricamo "da Amar bude Bog a da svi klimaju galvom" (sto se nece desiti) ili "da svako radi svoj posao, da bude kolektiv, saradnja...itd" ovo je samo dio toga, kao i pitanje tog nekog duga, spmenuo je advokate, da je Amar preko neke advokatske komore pokrenuo nesto i da ce klub da odgovori na to u svoju korist naravno.

Uglavnom da je potreban dogovor, a da ima sukova nema ni na kojoj relaciji Amar-Miske-Klub i obrnuto.

Rekao je da je 12-og (otobra ili novembra) 2017. bio sastanak sa Amarom, ne kafanski sastanak nego pravi sastanak, na papiru zabiljezen - ovjeren, sve korektno proslo ali sta je pricano je poslovna stvar kluba i druge strane.

Sto opet obara tezu da Amara niko ne zove, da je sukob u pitanju...itd.
- Zeljeznicar -

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 16 maj 2018, 11:41

Neka mu vrate pare, kleknu i zamole da se vrati, i on i Dogan.
A to da on hoce biti "Bog" bas i nije tacno, on zeli biti menadzer, da ga se pita, a s druge strane je odgovoran za rezultate, kako sportske, tako i finansijske.
Prema tome, Amare vrati se, molim te.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Diablo1921
Kontakt:

Post Postao/la Diablo1921 » 16 maj 2018, 11:44

Ono sto je raja i sumnjala vezano za Stanica Misimovic je i potvrdio! Stanic nam je radio iza ledja i dogovor je davno postigao sa Zrinjskim. Zeljo mu je ponudio povecanje plate identicno onom koliko sada ima platu u Zrinjskom. Nadam se da ce svaki put na Grbavici u on i Bekric biti docrkani na noz, sve im je bem pokvareno!

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 16 maj 2018, 11:59

Zaista dobar press, odlicna pitanja i odgovoro, ko imalo razmislja moze zakljuciti da ovi ljudi ulazu velike napore i da je klub na dobrom putu.

Nadam se da ste obratili paznju na ove stvari po pitanju "podmazivanja" utakmica.
- Zeljeznicar -

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 16 maj 2018, 12:00

Vratite pare Najdrazem. Moramo li se po sudu povlaciti? kakovas nije stid.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 16 maj 2018, 12:01

Volio bih i da Osim dadne neki intervju u vezi Želje i povratka na klupu, ako nema nikakvih problema i ako ima zajedničkog interesa, onda ne vidim zašto Amar već odavno nije trener Želje.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 16 maj 2018, 12:04

Raonffa je napisao/la:Volio bih i da Osim dadne neki intervju u vezi Želje i povratka na klupu, ako nema nikakvih problema i ako ima zajedničkog interesa, onda ne vidim zašto Amar već odavno nije trener Želje.
Kako nema problema ako je Misimovic rekao da potrazuje ogromni novac i da se ide na sud?

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 16 maj 2018, 12:07

Sramota to da se mora na sud ici, umjesto da su dogovorili drugi nacin, uglavnom nista znacajno nije ni rekao na pressu uglavnom vjesto izbjegavanje direktnih odgovora

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Ferroviere1987, Hrasno15 i 55 gostiju.