Njega i Rahimica(Salihovica) kao zadnjeg veznog. To bi bila prava kombinacija.
Brz oporavak zelim Zlatane
Skoro sam citao njegov intervju,i kaze,daj boze da je istina to sa Transfermarkt.de,medjutim,jos se ne vracam treninzima,mozda za nekih 20 dana do mjesec!Dado je napisao/la:Prema transfermart-u Bajramovic bi se trebao vratiti na teren vec iduce kolo. Zna li neko da li je to optimisticno ocekivati.
Inace cestitke Eintrachtu za sjajnu pobjedu u gostima.
Los_Blanos2 je napisao/la:Ako bog da bice spreman
Nesto mi to sumnjivo za povratak.Sve manje nade ima ali bi volio i zelio...malo je za rec.B0SANAC je napisao/la:Ocekuje se oporavak Zlatana Bajramovica pocetkom 2011 godine.
Obajvili su na fb stranici BiH Reprezentacije, a stoji takodje i na Transfermarktu.
Zlatane svi smo uz tebe !
Daj Bože. Nada zadnja umire ali...B0SANAC je napisao/la:Ocekuje se oporavak Zlatana Bajramovica pocetkom 2011 godine.
Obajvili su na fb stranici BiH Reprezentacije, a stoji takodje i na Transfermarktu.
Zlatane svi smo uz tebe !
Ma bolje da se momak oprostio nego sto se ovako pegla,sebe psihicki trosi,on je meni odlican igrac ali j.ebote daj il ga sjeci ili se oprosti nemoj da se se smaras dzaba to netraje godinu dana nego 3-4 sjebao sebe i karijeru zbog jednog prsta to nigdje nema....B0SANAC je napisao/la:Zlatan Bajramovic nije odputovao zajedno sa Frankfurtom u Treningscamp u Tursku. On se jos nije oporavio od operacije Ahilove tetive, i prijeti mu kraj karijere, javili su njemacki mediji![]()
![]()
![]()
Oporavak se pomjerio sada do Juna 2011![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
čovjek postaje polako medicinski fenomen toliko operacija na jednom te istom ''žarištu'' je nevjerovatno i treba to sve i psihički i fizički podnijeti.Tako da svaka mu čast kako god da se na kraju sve ovo okonča, najbitnije je da se on oporavi i nastavi najnormalnije voditi svoj život.Željovac je napisao/la:Zlatane, ti si kralj! Nadam se iskreno da ćeš pregurati sve ovo, a i ako se oprostiš, već si učinio strašno puno za reprezentaciju i ostaćeš upamćen.
Ide sad na novu operaciju. U petak je podvrgnut drugoj operaciji na peti lijeve noge.
http://www.fr-online.de/sport/eintracht ... index.html
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.