FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

svrakino1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la svrakino1921 » 15 maj 2018, 18:41

IskraB je napisao/la:Nece Misimovic nigdje, sta vam je..
Mozda i hoce
Mozda mu je pun ..... svega

Pa da vidimo ko ce doci i kako ce ici

IskraB
Kontakt:

Post Postao/la IskraB » 15 maj 2018, 18:43

svrakino1921 je napisao/la:
Mozda i hoce

Hoce isto kao sto je Dino Selimovic otisao iz Sarajeva.
UPRAVA NAPOLJE

Ivica Osim!

Jamie Oliver jedan je od nas!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 15 maj 2018, 18:49

Moje mišljenje da će sutra Misimović možda iznijeti neki svoj rezime ove sezone. Pored toga vjerovatno bude još koja riječ o terenu na kojem će početi radovi ubrzo, te možda o još nekim projektima. Da li će se dotaći teme trenera ostaje da vidimo.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 15 maj 2018, 18:49

IskraB je napisao/la:
svrakino1921 je napisao/la:
Mozda i hoce

Hoce isto kao sto je Dino Selimovic otisao iz Sarajeva.
Bravo
Mora se jednom otic

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 15 maj 2018, 19:17

Na presu ocekujem velicanje osvajanja Kupa, monolog predsjednika, spasavanje vojnika Papca. Likovi kao Misimovic ne idu sami pogotovo kada se imaju uhvatiti za slamku spasa zvanu Kup. To sto trecu godinu za redom najskuplji kadar u istoriji kluba gleda u ledja nikad gorem Zrinjskom, sto izgubismo najmanje milion zbog tog gledanja, srozavanju OP u koji su se kleli nece se reci ni rijec. Mozda se i "deseti" put najavi izgradnja Juga i zavrsetak Istoka. U biti nista novo. Nakon derbija ide trenrska i igracka cistka i to ti ga je to.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 15 maj 2018, 19:35

braco je napisao/la:Moje mišljenje da će sutra Misimović možda iznijeti neki svoj rezime ove sezone. Pored toga vjerovatno bude još koja riječ o terenu na kojem će početi radovi ubrzo, te možda o još nekim projektima. Da li će se dotaći teme trenera ostaje da vidimo.
Eh ako zbog takvih stvari pocne zakazivati pressove, postat ce nas Zdravko Mamic uskoro
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 15 maj 2018, 20:33

irfo je napisao/la:
braco je napisao/la:Moje mišljenje da će sutra Misimović možda iznijeti neki svoj rezime ove sezone. Pored toga vjerovatno bude još koja riječ o terenu na kojem će početi radovi ubrzo, te možda o još nekim projektima. Da li će se dotaći teme trenera ostaje da vidimo.
Eh ako zbog takvih stvari pocne zakazivati pressove, postat ce nas Zdravko Mamic uskoro
Zapravo bilo bi mi interesantno da čujem njegov stav ovoj sezoni, kao i o procesima u klubu. Pogotovo kad bi se osvrnuo na Adžema i Papca, o njihovoj koordinaciji itd.

IskraB
Kontakt:

Post Postao/la IskraB » 15 maj 2018, 20:48

Ko bi otisao s ljepote. Trosis tudje pare, lova se vrti legalno preko plata igraca. Sponzori, evropa, karte itd.

Pa koja bi budala napustila klub? Navijaci vise vole da se gradi, pravi, farba i nema frke.

Kup legao.
UPRAVA NAPOLJE

Ivica Osim!

Jamie Oliver jedan je od nas!

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 15 maj 2018, 20:53

Blago receno glupi si !
- Zeljeznicar -

SF6
Kontakt:

Post Postao/la SF6 » 15 maj 2018, 21:52

Sutra nam je prijeko potreban jedan posten novinar.

Doc Holliday
Kontakt:

Post Postao/la Doc Holliday » 15 maj 2018, 22:02

Ova uprava je definitivno dosta uradila na finansijskoj stabilizaciji kluba ali im zakonom treba zabraniti mogućnost da se miješaju u sportski segment jer je to misterija za njih. Upravu treba osvježiti novim ljudima uz strateški zadatak dovesti za trenera AO ili ako AO ne želi, dovesti neko drugo veliko trenersko ime ( prvenstveno sa nase šljake). To novo ime podržati u rekonstrukciji igrackog kadra uz obavezu promocije nova 2-3 imena iz omladinskog pogona. Jačanje pozicija u FS/NS kako bi spriječilo da se igraju sa nama kao sa malom djecom je također važan zadatak itd....... I da zavrsiti građevinske projekte.

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 15 maj 2018, 22:19

Ma nek mi se skinu sa qrca vise i oni i njihove pompezne pressice a gerijatrija i dalje vlada na zelenom terenu!!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

Manijakdolopate
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdolopate » 15 maj 2018, 23:32

Od mene puna podrška Misketu, čovjek na čelu tima se bori da svaku marku pokrije papirima i moljaka sponzore za svaki fening, i sad mu neko dodje i mora mu dat stotinjak hiljada maraka na osnovu rekla kazala i bukvalno uništi ono što je godinama zagovarao (ne kažem da Amar nije dao te novce).
Ako mislite da bi Amar sa Bogicevicem i kompanijom mogao nesto osvojiti varate se, ni on ni bilo ko drugi.
Trebate shvatiti da nije ovo vrijeme u kojem je igrac igrao za 2000 KM, da nije Zrinjski ekipa koja se bori za opstanak, da imaju 3-4 kluba koja mogu svakog napatit i koji su inderektno u borbi za titulu.
Ako mislite da ce Vranjes letit po terenu, Bogicevic bit Jap Stam, a Mehremic kao Karlos samo zato sto je neko drugi trener, onda mi imamo veliki problem.
Jedina zamjerka a to je 1/1000 ovoj upravi je sto su skrtice kad je u pitanju sportski segment.
Istog trenutka bi vratio gosp. Aldina Čenana na mjesto SD i Odovica za trenera i dobili bi dobitnu kombinaciju.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 15 maj 2018, 23:39

Vranjes - krampa.
Bogi - krampa.
Mehremic - krampa.

Kod Amara bi bili za 35% bolji. Sigurno.
Miske je dobar samo da sportski dio da Amaru.

Cenan :urnebes:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 15 maj 2018, 23:41

Ako se gledaju odnos ostvarenih sportskih rezultata i novca ulozenog na njihovo ostvarivanje Misimovic i njegovi saradnici bi se sutra trebali povuci. Ako se gledaju infrastrukturalni rezultati trebali bi ostati dok ne ispune obecano. Povuci se nece, sportski uspjesi ce izostajati i dalje. Krivci ce se traziti u HDZ-u, Koldzi, sudijama i drugim neprijateljima. Odgovornost nije nesto na sta smo navikli u BiH.

Manijakdolopate
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdolopate » 15 maj 2018, 23:53

MocMahale444 je napisao/la:Vranjes - krampa.
Bogi - krampa.
Mehremic - krampa.

Kod Amara bi bili za 35% bolji. Sigurno.
Miske je dobar samo da sportski dio da Amaru.

Cenan :urnebes:
Ove sto si pobrojao kod Guardiole, Simeonea i Fergusona zajedno ne bi bili za 1% bolji.
Fudbal je igra koja se uci do 25. godine ostatak su samo finese i odrzavanje vjestina.
Ne moze se primanje ucit u 35 sine, kasno je.

A kad vec ismijavas Cenana, daj mi molim te reci ko je doveo npr: Lendric Ivana, Miroslava Stevanovica, Zakarić Gorana, Graovca Daniela itd itd?

Amar bi ih dotukao kad bi halalio taj novac klubu, jer bi pokazao da ga voli kao sto prica, a za godinu kao trener ga zaradio.
Dugo ga vec nema, nije nista isto kao prije 5-6 godina vise se lige ne zavrsavaju u Prijedoru, Obarskoj, Modrici ili Leotaru, sad je svaka druga utakmica s direktnim konkurentom.
Drugi ljudi vode ligu, a on je odavno izgubio svoj uticaj.
Nemojte me pogresno razumjet, i meni je Želja da Amar i uprava nađu zajednički jezik.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 15 maj 2018, 23:54

Prijasnje su uprave napravile mnogo. Daj ljudi pa ovo nema na dunjaluku.
Neko nesto dobro uradi odma ga hrakni i ocekivaj da radi isto tako hraknut.

Hdz i sudije naravno da jesu (samo oni koji nece da vide, mogu ih braniti :puke: )

Zna se fino ko je kralj nase lige. A.O.
Zna se koliko je duzno, daces duplo vise na trenere zar nije bolje vratiti dug Amaru. Moze se dokazati sve ako si spreman na to.

@manijakdolopate ok.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 16 maj 2018, 00:00

Mislim ds su i marsovci upetljali prste. Mozda kod naprimjer naseg drugog gola u Mostaru na onoj utakmici kad smo prokockali 3:0. Vjerovatno je i Dodik izvukao svoju kecinu iz rukava. On je koalicioni partner HDZ-a. Dobro je nama kakvi smo. Boze da samo gore ne bude. I ja mislim da Najdrazi treba halaliti pare kojima je klub sacuvao isto kao sto je halalio Misimovic pozajmicu sa sedam posto kamate.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 16 maj 2018, 00:07

Dragog mi hljeba ja mislio ti navijac Želje.
Bolan zbog Misketa ti ces kenjati po klubu. Nisam sad dobre volje iduci put cu sve tekme iz ove sezone koje su nas pokrali postaviti.
Reci da nije dovoljno ime antonio bandic? Suspendovan na godinu ja mislim.
Da ode Misimovic vi bi napadali korner zastavice.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 16 maj 2018, 00:16

MocMahale444 je napisao/la:Dragog mi hljeba ja mislio ti navijac Želje.
Bolan zbog Misketa ti ces kenjati po klubu. Nisam sad dobre volje iduci put cu sve tekme iz ove sezone koje su nas pokrali postaviti.
Reci da nije dovoljno ime antonio bandic? Suspendovan na godinu ja mislim.
Da ode Misimovic vi bi napadali korner zastavice.
Postavit ce i navijac Sarajeva, Zrinjskog, Sirokog. Neces ni ti ni oni postaviti gdje su nasi klubovi imali vjetar u ledja. Te ces preskociti. To nije put kojim mi iz plave familije trebamo ici. Uzimali su nas sudije, ali su isto i davali nam vjetar u ledja. To sto Misimovic i saradnici sa najvecim ulaganjem u igracki kadar ne mogu napraviti ekipu za titulu tri godine nisu krivi sudije, HDZ, marsovci, a ni Koldzo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Lekqqq1921, Taree i 32 gosta.