Mozda i hoceIskraB je napisao/la:Nece Misimovic nigdje, sta vam je..
Mozda mu je pun ..... svega
Pa da vidimo ko ce doci i kako ce ici
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Mozda i hoceIskraB je napisao/la:Nece Misimovic nigdje, sta vam je..
Hoce isto kao sto je Dino Selimovic otisao iz Sarajeva.svrakino1921 je napisao/la:Mozda i hoceIskraB je napisao/la:Nece Misimovic nigdje, sta vam je..
BravoIskraB je napisao/la:Hoce isto kao sto je Dino Selimovic otisao iz Sarajeva.svrakino1921 je napisao/la:Mozda i hoceIskraB je napisao/la:Nece Misimovic nigdje, sta vam je..
Eh ako zbog takvih stvari pocne zakazivati pressove, postat ce nas Zdravko Mamic uskorobraco je napisao/la:Moje mišljenje da će sutra Misimović možda iznijeti neki svoj rezime ove sezone. Pored toga vjerovatno bude još koja riječ o terenu na kojem će početi radovi ubrzo, te možda o još nekim projektima. Da li će se dotaći teme trenera ostaje da vidimo.
Zapravo bilo bi mi interesantno da čujem njegov stav ovoj sezoni, kao i o procesima u klubu. Pogotovo kad bi se osvrnuo na Adžema i Papca, o njihovoj koordinaciji itd.irfo je napisao/la:Eh ako zbog takvih stvari pocne zakazivati pressove, postat ce nas Zdravko Mamic uskorobraco je napisao/la:Moje mišljenje da će sutra Misimović možda iznijeti neki svoj rezime ove sezone. Pored toga vjerovatno bude još koja riječ o terenu na kojem će početi radovi ubrzo, te možda o još nekim projektima. Da li će se dotaći teme trenera ostaje da vidimo.
Ove sto si pobrojao kod Guardiole, Simeonea i Fergusona zajedno ne bi bili za 1% bolji.MocMahale444 je napisao/la:Vranjes - krampa.
Bogi - krampa.
Mehremic - krampa.
Kod Amara bi bili za 35% bolji. Sigurno.
Miske je dobar samo da sportski dio da Amaru.
Cenan
Postavit ce i navijac Sarajeva, Zrinjskog, Sirokog. Neces ni ti ni oni postaviti gdje su nasi klubovi imali vjetar u ledja. Te ces preskociti. To nije put kojim mi iz plave familije trebamo ici. Uzimali su nas sudije, ali su isto i davali nam vjetar u ledja. To sto Misimovic i saradnici sa najvecim ulaganjem u igracki kadar ne mogu napraviti ekipu za titulu tri godine nisu krivi sudije, HDZ, marsovci, a ni Koldzo.MocMahale444 je napisao/la:Dragog mi hljeba ja mislio ti navijac Želje.
Bolan zbog Misketa ti ces kenjati po klubu. Nisam sad dobre volje iduci put cu sve tekme iz ove sezone koje su nas pokrali postaviti.
Reci da nije dovoljno ime antonio bandic? Suspendovan na godinu ja mislim.
Da ode Misimovic vi bi napadali korner zastavice.
Trenutno korisnika/ca: Anpa, bablaz1, enterofuryl, Pact1921, Proximic i 70 gostiju.