FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jel' vrijedilo?čamac je napisao/la:Evo jedne sa tekme iz decembra '89. kad smo pitare dobili 1:0 golom Sime Krunića. Jesmo se smrzli, ali se na kraju isplatilo.
ma vrijedilo je!

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
-
- Kontakt:
Aaaaaaaaaaaaaaaaaa Simo dao golellaxaz je napisao/la:Jel' vrijedilo?čamac je napisao/la:Evo jedne sa tekme iz decembra '89. kad smo pitare dobili 1:0 golom Sime Krunića. Jesmo se smrzli, ali se na kraju isplatilo.
ma vrijedilo je!

-
- Kontakt:
Imali sutra prenosa ???
N E M Aamarpustahija je napisao/la:Imali sutra prenosa ???
-
- Kontakt:
zdravo ja sam novi član
-
- Kontakt:
Welcomebolesnik s juga je napisao/la:zdravo ja sam novi član

Fenerbahçe SK...1907♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
-
- Kontakt:
Welcome havali ti
Dobar dan.bolesnik s juga je napisao/la:zdravo ja sam novi član
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Odmah da znas da sutra nema prenosa i da ce Zelji pripasti dio obestecenja od Dzeke...bolesnik s juga je napisao/la:zdravo ja sam novi član
Dobro dosao...
E, jel i za bus cvaja, ja idem kombijem, i placa se 20 KM, jel i za bus isto ?!
Zeljeznicar za zivot cijeli !
ima brate prenosa,samo se treba tipla.Neprilagodjen je napisao/la:Odmah da znas da sutra nema prenosa i da ce Zelji pripasti dio obestecenja od Dzeke...bolesnik s juga je napisao/la:zdravo ja sam novi član
Dobro dosao...
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Mislis preko one Velezove stranice stream?
da da bast te stranice.a prosle god je bio prenos u Tuborgu.nadam se da ce i ove. (posto neidem na gostovanja van Sarajeva iz zdravstvenih razloga)Neprilagodjen je napisao/la:Mislis preko one Velezove stranice stream?
a bilo je nesto govora i da ce biti na TV1,pregovarali su,pa je navodno propalo.mada me ne bih iznenadilo da pola sata prije tekme objave da su obezbjedili i da ce biti prenosa.Nisu jednom tako uradili kada je bio vjeciti derbi.

Ps izvinjavam se ako je offtopic
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
-
- Kontakt:
ako vec ides valjda bi trebao znati da se koliko ja znam ne ide organizovano,to jest busevimaEdinTM87 je napisao/la:E, jel i za bus cvaja, ja idem kombijem, i placa se 20 KM, jel i za bus isto ?!
nego, sve je to uredu, ali sta je sa themaniacs.org ? Zapostavljeno skroz 

-
- Kontakt:
danas će mo akobogda pobjediti veleža
Sretno onima koji danas istrče na teren u VrapčićimaStole iz Bora je napisao/la:Sehic; B. Colic (Markovic), Mesic, Kerla, Stanic; Svraka (Savic), Culum, E. Colic, Zeba, Visca; Popovic.
Mislim da ni Amar nece puno odstupati od ovog sastava. Samo je upitno hoce li poceti Markovic ili Colic i koji ce od trojice defanzivaca krenuti (Savic, Culum, Svraka). Ali to je tih 13 igraca od kojih ce 11 poceti.

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
Nece biti nimalo lako bez obzira sto je podvelez u **** jer je ovo i za njih prelomna utakmica a i nama bi mogla donijeti mnogo toga, prikljucak u vrh gdje ako bi se zadrzali do polusezone imali bi velike sanse da u najmanju ruku budemo u borbi za evropu a mozda i nesto vise jer proljece ce opet biti obojeno u plavo.podvelez je nikad slabi al po nekim mojim procjenama ne igra neku posebnu ulogu kad je PL u pitanju, al eto kod njih se bas ne zna ko pije ko placa, s druge strane mi imamo problem sa igrackim kadrom, veliki broj igraca van stroja.I bez obzira na ovo sve misljenja sam da imamo snage da dobijemo podveleza i da se sa tri boda vratimo u Sarajevo bila bi to i odlicna uvertira za nastavak takmicenja.
Zeljo je Zeljo svi su drugi k.i.t.a
Zeljo je Zeljo svi su drugi k.i.t.a
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Osim teškog loma noge Bajre Spahića Amar Osim ima problema sa ozljedama još nekolicine igrača tako da će gostovanje u Vrapčićima dočekati vidno oslabljeni.
- Situacija je dosta neugodna, oslabljeni smo, nismo u formi, a još ove sezone slabo igramo u gostima. Velež je također u rezultatskoj krizi, ali kompletniji su nego mi i ako ekipa ne da maksimum, nemamo šta tražiti u Vrapčićima – rekao je Osim za Dnevni Avaz.
Osim teških ozljeda Bajrića i Bogičevića u momčadi neće biti ni Mirsada Bešlije (smrtni slučaj) i Mirka Radovanovića.
Spor.t.i.n.
- Situacija je dosta neugodna, oslabljeni smo, nismo u formi, a još ove sezone slabo igramo u gostima. Velež je također u rezultatskoj krizi, ali kompletniji su nego mi i ako ekipa ne da maksimum, nemamo šta tražiti u Vrapčićima – rekao je Osim za Dnevni Avaz.
Osim teških ozljeda Bajrića i Bogičevića u momčadi neće biti ni Mirsada Bešlije (smrtni slučaj) i Mirka Radovanovića.
Spor.t.i.n.