FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la irfo » 15 maj 2018, 11:17

braco je napisao/la:Ako dovedu trenera kojeg treba, da se sve to nadoknadit. :)
Samo jedan trener to moze rijesti, svako drugi ce zavrsit kao i posljednjih nekoliko

Projic, Mehremic, Hadzic,Vranjes,Bogicevic imaju ugovore jos jednu sezonu a ni jedan nema kvalitet za Zelju a plate ogromne :facepalm:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Diablo1921
Kontakt:

Post Postao/la Diablo1921 » 15 maj 2018, 12:10

IskraB je napisao/la:Niko ne kaze da trebaju ostati Kajkut, Mehremic, Vranjes da uzima pare a ne moze da hoda.

Treba nam kontinuitet u svakom smislu, a to podrazumjeva da ostavis najbolje igrace, to jeste da im ponudis bolje uslove, uz par mladih koje smo izbacili dovesti bar tri pojacanja za evropu. Na kraju krajeva nema smisla mijenjati Adzema za novog Adzema jer ova uprava nije spremna za dovesti boljeg od njega jer ne znaju.

Uprava da je radila kako treba sad bi mi imali najjacu ekipu u ligi, ima li bi bar jednu titulu.
Ne kazem da je Adzem strucnjak, niti mislim da ima pojma al kad uprava ostaje neka svi onda ostanu.

Oni umjesto rade i ganjaju pare za pojacanja, oni hodaju po grckoj gledaju kako raste trava(trose pare) a mi gubimo zivce.
Treba biti realan, imao si i prosle sezone i ove najbolju igracki receno ekipu ali ne i ekipu poslozenu i motivisanu kako treba. Osim bi s ovim igrackim kadrom pisao po ostalim klubovima, i garantujem prije lige za prvaka u odnosu na drugoplasiranog bi imao vec finu bodovnu prednost. Al eto, shvatit cemo nekad, da za ovu ligu treba samo malo vise mangupluka i inata i imat ces svake godine trofej zagarantovan.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 15 maj 2018, 12:22

irfo je napisao/la:
Samo jedan trener to moze rijesti, svako drugi ce zavrsit kao i posljednjih nekoliko

Projic, Mehremic, Hadzic,Vranjes,Bogicevic imaju ugovore jos jednu sezonu a ni jedan nema kvalitet za Zelju a plate ogromne :facepalm:
Slažem se s tobom da je Haris Alihodžić jedino pravo rješenje za nasljednika Adžema :thumbup:

Sutra u 11 sati vanredna konferencija za medije

https://fkzeljeznicar.ba/sutra-u-11-sat ... ije/32022/

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 15 maj 2018, 12:23

braco je napisao/la:
irfo je napisao/la:

Slažem se s tobom da je Haris Alihodžić jedino pravo rješenje za nasljednika Adžema :thumbup:
Samo ne znam vrijedi li zrtvovati OP zbog uspjeha prvog tima :hmmmmm: :hmmmmm:
sta bi ti u ovoj situaciji?

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

SF6
Kontakt:

Post Postao/la SF6 » 15 maj 2018, 12:24

Zna li neko o cemu ce se sutra pricati ?

ABd otkaz ublehi :pray:

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 15 maj 2018, 12:32

irfo je napisao/la: Samo ne znam vrijedi li zrtvovati OP zbog uspjeha prvog tima :hmmmmm: :hmmmmm:
Ma Hareta za trenera prvog tima. a za OP sam čuo da ima neki slovenski stručnjak za mlađe kategorije, kažu Maribor ko Ajax proizvodio igrače, zove se Marko Lešnik. Trebalo bi ga probat.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 15 maj 2018, 12:37

braco je napisao/la:
irfo je napisao/la: Samo ne znam vrijedi li zrtvovati OP zbog uspjeha prvog tima :hmmmmm: :hmmmmm:
Ma Hareta za trenera prvog tima. a za OP sam čuo da ima neki slovenski stručnjak za mlađe kategorije, kažu Maribor ko Ajax proizvodio igrače, zove se Marko Lešnik. Trebalo bi ga probat.
:lol: :lol: :lol:
zaboravio sam za tog lika

Transfer1312
Kontakt:

Post Postao/la Transfer1312 » 15 maj 2018, 12:46

Sad treba prozvati na skupštini lijepo onog frajera što je kukao kako se roštilja iza svlačionica. On je kukao da OP nevalja , da je rad loš a do tada je sve išlo super i to ću vam odma reći , evo ja garantujem da sa ovim selekcijama u OP neće biti titule narednih 10 godina. Preskočit će nas i Akademija , Zrinjski , Široki i Zvijezda Stanišići po svemu , kvalitetu rada , uslovima , organizaciji. Pljuvalo se po svim trenerima koji su bili u OP , a zapravo tek sad će vidjeti rezultate svoga rada tj u narednim godinama.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 15 maj 2018, 12:50

Transfer1312 je napisao/la:Sad treba prozvati na skupštini lijepo onog frajera što je kukao kako se roštilja iza svlačionica. On je kukao da OP nevalja , da je rad loš a do tada je sve išlo super i to ću vam odma reći , evo ja garantujem da sa ovim selekcijama u OP neće biti titule narednih 10 godina. Preskočit će nas i Akademija , Zrinjski , Široki i Zvijezda Stanišići po svemu , kvalitetu rada , uslovima , organizaciji. Pljuvalo se po svim trenerima koji su bili u OP , a zapravo tek sad će vidjeti rezultate svoga rada tj u narednim godinama.
Kako to mislis preskocit ce nas? Pa preskocili su nas vec

slika
slika

Ne pamtim kad smo ovako lose rezultate ostvarili, a posebno ne da su nas komsije ovoliko ostavile iza sebe

Transfer1312
Kontakt:

Post Postao/la Transfer1312 » 15 maj 2018, 12:57

irfo je napisao/la:
Transfer1312 je napisao/la:Sad treba prozvati na skupštini lijepo onog frajera što je kukao kako se roštilja iza svlačionica. On je kukao da OP nevalja , da je rad loš a do tada je sve išlo super i to ću vam odma reći , evo ja garantujem da sa ovim selekcijama u OP neće biti titule narednih 10 godina. Preskočit će nas i Akademija , Zrinjski , Široki i Zvijezda Stanišići po svemu , kvalitetu rada , uslovima , organizaciji. Pljuvalo se po svim trenerima koji su bili u OP , a zapravo tek sad će vidjeti rezultate svoga rada tj u narednim godinama.
Kako to mislis preskocit ce nas? Pa preskocili su nas vec

slika
slika

Ne pamtim kad smo ovako lose rezultate ostvarili, a posebno ne da su nas komsije ovoliko ostavile iza sebe
Ne mislim na ovu sezonu samo , mislim općenito kao cijelokupni OP (KAO BREND ILI IME). Ovi klubovi hodaju ,rade ozbiljan scouting čak i Krupa to radi više nego mi ali ok. Čekam da počnu uvrede da sam lažov itd ...

ako pričamo koliko su nas komšije ostavile sada , upamti da im najbolje generacije tek dolaze a naše nikad lošije nisu bile

IskraB
Kontakt:

Post Postao/la IskraB » 15 maj 2018, 13:11

Amar je covjek koji ima kliker. On je zivio za slican sistem igranje lige jos prije pet godina.

On bi prekucao ovu ligu s ovom ekipom jer mu pola igraca koji sad igraju ne bi bili na razgovoru a ne bili u prvih 30.
UPRAVA NAPOLJE

Ivica Osim!

Jamie Oliver jedan je od nas!

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 15 maj 2018, 13:51

Fokus u OP ne treba biti na osvajanje titula, nego na proizvodnju igraca za prvi tim. Dzaba da uzimamo svake godine u svim omladinskim kategorijama titulu, ako niti Jedan od tih igraca ne dogura do prvog tima.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Transfer1312
Kontakt:

Post Postao/la Transfer1312 » 15 maj 2018, 14:20

TMovac je napisao/la:
Fokus u OP ne treba biti na osvajanje titula, nego na proizvodnju igraca za prvi tim. Dzaba da uzimamo svake godine u svim omladinskim kategorijama titulu, ako niti Jedan od tih igraca ne dogura do prvog tima.
Sad odeš pogledaš Juniore i Kadete , pa ako treba i pionire . I sam ćeš se uvjeriti da jedva jedan ili nijedan nisu za nešto ozbiljno , ok da trenira da se bori ali neko da kažeš evo igrača sigurno nema. Ok nije stvar titule ako si tu negdje , ili ako je generacija jedna loša , ali kada na svakom turniru ispadaš poprilično rano , i u svakoj selekciji padaš na 4. ili 5. mjesto a do prije par godina si imao apsolutnu dominaciju onda se treba zapitati zar ne!?

Ako pričamo o igračima, prije si imao Hodžića , Gojaka , Hajradinovića za koje si slobodno mogao reći da će biti igrači , pa kasnije Žerić, Mujagić koji se sada još traže u Seniorskom nogometu (to se mora istrpit ) .

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 15 maj 2018, 15:47

Zasto potpisujes profi ugovor za juniorom/ima koji na kraju se ne guraju u vatru da bude nesto od njih ili ne bude?!
Ako si procjenio da moze biti kvalitetan igrac, pa zasto onda grijanje klupe i kupovina polovnjaka iz sezone u sezonu?!
Svake godine prodaja a nikad upgrade na tu postavu nekim dodatnim kvalitetnim pojedincima.
Stručni stab kakav god da dodje stalno me sokira bio tzv. "nas vojnik" ili neki poput mrvice.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 15 maj 2018, 17:45

Valjda Miske ponudi ostavku sutra, ali sumnjam nesto :hmmmmm:

IskraB
Kontakt:

Post Postao/la IskraB » 15 maj 2018, 17:50

Ma daj :D

Sutra je prica ako ima neko bolji da ce preuzeti odmah neka dodje.Napravili smo ovo, napravili smo ono, samo nece biti info koliko je para potroseno na "vedete" koje su pristigle.

Suplja prica kao prije tri godine, evropski Zeljo ...
UPRAVA NAPOLJE

Ivica Osim!

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 15 maj 2018, 17:54

irfo je napisao/la:Valjda Miske ponudi ostavku sutra, ali sumnjam nesto :hmmmmm:
Ode Miske :bih:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 15 maj 2018, 17:58

Zeljo92 je napisao/la:
irfo je napisao/la:Valjda Miske ponudi ostavku sutra, ali sumnjam nesto :hmmmmm:
Ode Miske :bih:
Nije Miske los, bice upisan zlatnim slovima za sve sto je uradio u vezi stadiona i dugova, ali ako se mora birat izmedju njega i Amara naravno da je Amar u ogromnoj prednosti

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 15 maj 2018, 18:03

Naravno da ce biti upisan zlatnim slovima, uvijek sam za Misimovica ali poredit njega i babuku nema smisla.

Kazu Bazdarevic novi trener, vicemo.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

IskraB
Kontakt:

Post Postao/la IskraB » 15 maj 2018, 18:35

Nece Misimovic nigdje, sta vam je..
UPRAVA NAPOLJE

Ivica Osim!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: dark44, Hrasno15, Levin, mavi, Taree, TefalTava i 46 gostiju.