FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Pilindalo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Pilindalo » 13 maj 2018, 22:07

Ma ljudi cuvajte zivce.

IskraB
Kontakt:

Post Postao/la IskraB » 13 maj 2018, 22:09

A onda odes na forum strucnjaka, i procitas da pisu vec trecu godinu jedno te isto, da su potrebne promjene :D :D
UPRAVA NAPOLJE

Ivica Osim!

Jamie Oliver jedan je od nas!

Diablo1921
Kontakt:

Post Postao/la Diablo1921 » 13 maj 2018, 23:28

Neka Adzema jos 7 dana, i onda ako Bog da, nadam se vec nakon tih 7 dana da ce uprava shvatiti da Adzem ne moze vodito Fk Stupcanicu a kamoli Zeljeznicar. Niko nas nije rastjerao s tribina ko sto je on uspio. Zavidim mu na tome. Na derbi cu doci da mu ako Bog da vidim ledja nakon 90 min, jer tokom 90 min ne ocekujem nista da cu vidjeti. Nisam bio za njegov angazman od starta al sam stojecki istrpio patnju zvanu "napadacki fudbal". Nicija nije do zore gorila, pa ni tvoja veliki Zeljovce!!! Osvojio 3 boda od cca 15 a najavljivao titulu. Komsije bez navijaca pred praznim tribinama demoliraju i siroki a i sampione. Fujjj

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 14 maj 2018, 07:12

Jucerasnja utakmica mi nije mjerilo. Uzeli Kup, malo se cugalo i sta ocekivati? Mjerilo je sezona i bez obzira na osvojeni Kup ona je meni neuspjesna. Potegni, povuci sa kesom kojeg trosimo i sa nikad gorom konkurencijom mi smo titulu morali uzeti. Nismo uzeli i necemo uzeti dok nam u Upravi sjede neznalice. Ko je trener i ko su igraci to nije vazno jer ovi su neznalice. Kad je neko neznalica on ne moze znati izabrati dobro.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 14 maj 2018, 10:47

Sta ocekivat od sljedeceg prelaznog roka, cini se da samo slabiji mozemo biti s obzirom kako je prvi prelazni odradio Papac.

Pustio Stanica u Zrinjski- teska fula
Mehremic- ultra teska fula
Vranjes- teska fula
Hadzic- fula
Modic- fula
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

zis
Kontakt:

Post Postao/la zis » 14 maj 2018, 14:01

IskraB je napisao/la:A onda odes na forum strucnjaka, i procitas da pisu vec trecu godinu jedno te isto, da su potrebne promjene :D :D
Šta drugo ovdje da raja piše, nego svoje vidjenje situacije, pa i da iznose svoja osjećanja prema ovoj čudnoj situaciji u kojoj smo se našli već drugu godinu za redom... Svi smo različiti, ali se iskreno nadam da svi redom Željezničaru želimo najbolje.

Stole
Kontakt:

Post Postao/la Stole » 14 maj 2018, 14:49

irfo je napisao/la:Sta ocekivat od sljedeceg prelaznog roka, cini se da samo slabiji mozemo biti s obzirom kako je prvi prelazni odradio Papac.

Vranjes- teska fula
Hadzic- fula
Modic- fula
Za sve se slazem osim za Modica momak dobio sansu samo protiv Slobode i odigrao dobro s obzirom da mu je to bio prvi mec u dresu Zelje za ove se slazem teski promasaji :thumbup:
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 14 maj 2018, 14:53

Stole je napisao/la:
irfo je napisao/la:Sta ocekivat od sljedeceg prelaznog roka, cini se da samo slabiji mozemo biti s obzirom kako je prvi prelazni odradio Papac.

Vranjes- teska fula
Hadzic- fula
Modic- fula
Za sve se slazem osim za Modica momak dobio sansu samo protiv Slobode i odigrao dobro s obzirom da mu je to bio prvi mec u dresu Zelje za ove se slazem teski promasaji :thumbup:
Zar nije fula kad dovedes igraca, i on odigra samo jednu utakmicu u polusezoni? Njemu su 22 godine, nije mu 15 godina da kazemo mlad je, dobit ce sansu sljedece godine
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Stole
Kontakt:

Post Postao/la Stole » 14 maj 2018, 14:57

irfo je napisao/la:
Stole je napisao/la:

Vranjes- teska fula
Hadzic- fula
Modic- fula
Zar nije fula kad dovedes igraca, i on odigra samo jednu utakmicu u polusezoni? Njemu su 22 godine, nije mu 15 godina da kazemo mlad je, dobit ce sansu sljedece godine
Za to je kriv onaj ublehas Adzem sigurno je bolji od Vranjesa protiv Slobode sam gledao utakmicu momak je odigrao fino vidi se da zna samo mu treba dati sansu ali kod pravog trenera
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 14 maj 2018, 15:11

Posljednju gostujuću ligašku utakmicu smo dobili u Krupi 4-2. Od tada smo ukupno 2 boda u gostima osvojili - s pitarima 0-0 i Zrinjski 3-3. Od te pobjede u Krupi smo samo 4 gola dali u gostima u ligi tj. na samo 2 utakmice - utakmicu u Mostaru koju sam već spomenuo i 1 gol koji smo jučer dali Širokom. Jos je tužnije kad pogledamo način na koji smo dali ta 4 gola - autogo Barišića, Vranješov go jedino iz neke normalne akcije, penal Zakarića i jučer Ramović glavom nakon prekida. Znači golovi iz neke igre u gostima su nam skoro pa nepoznanica. Horor.

1921ba
Kontakt:

Post Postao/la 1921ba » 14 maj 2018, 17:58

Evo i izvještaja.

Youtube: 1921tv
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 14 maj 2018, 20:22

Zakarić proglašen najboljim igračem lige ove sezone, a u idealnih 11 lige su on, Blagojević i Graovac.

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 14 maj 2018, 20:38

braco je napisao/la:Zakarić proglašen najboljim igračem lige ove sezone, a u idealnih 11 lige su on, Blagojević i Graovac.
99% ostajemo bez sve trojice
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 14 maj 2018, 20:40

UBIPITAR je napisao/la:
braco je napisao/la:Zakarić proglašen najboljim igračem lige ove sezone, a u idealnih 11 lige su on, Blagojević i Graovac.
99% ostajemo bez sve trojice
Ne bi ni ja ostao.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 14 maj 2018, 20:50

Nas najbolji igrac ove sezone.Graovac.
💩💩

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 14 maj 2018, 21:11

Mi smo sad losi, a kako se cini poslije pauze jos gori cemo biti. Ovo sto valja ode, parmaci ostadose, polovnjaci kucaju na vrata.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 14 maj 2018, 21:52

Ako dovedu trenera kojeg treba, da se sve to nadoknadit. :)

IskraB
Kontakt:

Post Postao/la IskraB » 14 maj 2018, 22:18

Uprava koja nije stanju dvije godine ostaviti 3-4 dobra igraca, produziti ugovor s njim, pa ih mozda prodati ne znam sta ima traziti dalje?

Dosao Stevanovic, otisao. Da ne nabrajam dalje, ako ne produze ugovore s tri najbolja igraca ove sezone mi cemo jos jednu sezonu baciti niz vodu.

Bumo vidjeli sta ce se desiti..Samo ekipa na okupu moze napraviti neki korak naprijed, pa na kraju krajeva da Adzem ostane trener ako treba ali da se produzi ugovor s igracima koji su pokazali najvise.
UPRAVA NAPOLJE

Ivica Osim!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 14 maj 2018, 23:05

Ma nek ostanu Adzem,Mehremic,Vranjes i Kajkut ima da odemo u 3 kolo.Ufaticemo ih na iskustvo.U nastojanju da imaju jeftinog trenera,jer dobar kao kosta izgubili su 3 puta vise.Pare od lige sampiona,vise se dobije nego Evropa liga,ako si prvi i igraci vise vrjede,smanjena posjeta od 1500 do 2000 milje ljudi,2 tekme mjesecno pa saberi.Eto ustedili ste na jeftinom treneru e sad jel se isplatilo,izgleda da nije.Mi stariji navijaci lagano odustajemo a vi mladji ako mozete sta promjenit sad je vrjeme jer ovo nevodi nicemu.Nemamo trenera,nema igre,podmladak spao na 2-3 igraca,prodat ces sad ova 3 sto valjaju da bi opsto,pa vi sad strpite ako mozete.Nadam se da ce nekad Dzeko preuzet klub,dovest sportske radnike i dic nivo fudbala da nemoramo sjedit ispred tv da bi pogledali nesto sto valja.Imamo mi i talenta i svega ali treba to neko da uveze,sredi,sto kazu upakuje.

IskraB
Kontakt:

Post Postao/la IskraB » 15 maj 2018, 10:56

Niko ne kaze da trebaju ostati Kajkut, Mehremic, Vranjes da uzima pare a ne moze da hoda.

Treba nam kontinuitet u svakom smislu, a to podrazumjeva da ostavis najbolje igrace, to jeste da im ponudis bolje uslove, uz par mladih koje smo izbacili dovesti bar tri pojacanja za evropu. Na kraju krajeva nema smisla mijenjati Adzema za novog Adzema jer ova uprava nije spremna za dovesti boljeg od njega jer ne znaju.

Uprava da je radila kako treba sad bi mi imali najjacu ekipu u ligi, ima li bi bar jednu titulu.
Ne kazem da je Adzem strucnjak, niti mislim da ima pojma al kad uprava ostaje neka svi onda ostanu.

Oni umjesto rade i ganjaju pare za pojacanja, oni hodaju po grckoj gledaju kako raste trava(trose pare) a mi gubimo zivce.
UPRAVA NAPOLJE

Ivica Osim!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: almaron, avalPacidoroP i 43 gosta.