Mexico je napisao/la:sloboda72 je napisao/la:
Ovo je proslava vaše ljubavi sa pok.Perom Pavlovićem.(dvijetisućedvaneste godine).
Kad je pokojni Pero kupio utakmicu od nasih klosara vasim parama

nemamo mi nista sa tim proslavama. Slave ljudi kako su ti naguzili prosli klub i bez ulozene marke ostali u ligi

Znači vi dva puta primiste od Pere.
Nakon poraza od GOŠK-a: Navijači Veleža ogorčeni zbog namještene utakmice
Navijači su ogorčeni zbog ovog poraza koji je uslijedio nakon što je Velež vodio 1-0.
Maj 23, 2012
Nakon poraza od GOŠK-a, zahvaljujući kojem je ekipa iz Gabele ostala u Premijer ligi BiH, a Sloboda ispala, navijači Veleža blokirali su igrače i upravu mostarskog kluba u svlačionici.
Navijači su prostetirali, čak i prijetili, ogorčeni zbog ovog poraza koji je uslijedio nakon što je Velež vodio 1-0.
GOŠK je dva gola postigao u kratkom razmaku, u 81. i 83. minutu.
Iako nekoliko ljudi koje smo kontaktirali u Mostaru tvrde 'da je sve bilo regularno', reakcija navijača najbolje govori o kakvoj se utakmici radilo u Vrapčićima. Situacija se ubrzo smirila.
Svoje ogorčenje zbog, kako sami pišu, namještene utakmice, navijači Veleža iskazuju i na Facebook stranici ovog kluba
-'Očevi su nam po 9 mjeseci bili logorima Dretelj, Heliodrom i Gabela, pustili ustaše za par hiljada maraka. Fuj, gade mi se, žao mi je Slobode...ovo nije ni N od nogometa. Fujjjj'. 'Je.. vas GOŠK, stvarno ste razočarali, sram vas bilo, stidite se, namiještate utakmice, prodane duše'... 'Ugasi se više samo nas sramotiš', 'Fuj gamad!', samo su neke od poruka.
(Bportal.ba)