FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Nešto kontam, Alba je igrač koji najviše zavisi od Messija
Suarez ko amater
Suarez ko amater
Idi dr.kaj na Messijaleorey je napisao/la:
Glavni problem rekli strucnjaci Evander i Romario i onaj Mrnjo neki ne znam mu ni nick
Neki problem ? Nesto nejasno ?
Tebi super ispadanje od Rome ? Messi ti fantastican bio u toj utakmici ? Ili ti je bio bolji prosle sezone u ispadanju ? Ili predprosle ?
Ja nigdje nisam napisao da se proda isti. Nigdje nisam napisao da nije najbolji u historiji Barce. Nigdje nisam napisao da nije Barcin najbolji igrac. Ja pisem da mi je pu ku.rac njegove Argentine ( da Bog da u grupi ispala ) i njegovog setanja i nezainteresovanosti i nonsalantnosti u pojedinim jako jako BITNIM utakmicama.
Nauci citat djecace.
Daj bolan nemoj me citirat, od tvojih postova covjek gubi zelju za za zivotom.
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Tacno covjek vidi da je i Barcelona kao i Argentina jedan procjecan klub/repka bez Messija. I naravno da to nije nikako dobro. To govori o tome ko je Messi ali isto tako i o neozbiljnosti.
27.10.2020
Dosta ovise ali glupo pricati o napadacu u utakmici u kojoj ekipa zabije 4 gola. Ili bi ovaj izblokirao 5 golova.leorey je napisao/la:Tacno covjek vidi da je i Barcelona kao i Argentina jedan procjecan klub/repka bez Messija. I naravno da to nije nikako dobro. To govori o tome ko je Messi ali isto tako i o neozbiljnosti.
- transandino
- Kontakt:
ovo je sramota majke mi mile od igre zalaganja .. najveci klub na svijetu ne smije sebi ovo dopustiti
AVANTI LIBERTA 1919
Jedini Coutinho u napadu igra.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ne bi, ali ekipa jednostavno drugacije reaguje kad je Lionel na terenu. To se vidi iz aviona. A i protivnik bolje zaigra kad zna da njega nema na terenu.Kajzer10 je napisao/la:Dosta ovise ali glupo pricati o napadacu u utakmici u kojoj ekipa zabije 4 gola. Ili bi ovaj izblokirao 5 golova.leorey je napisao/la:Tacno covjek vidi da je i Barcelona kao i Argentina jedan procjecan klub/repka bez Messija. I naravno da to nije nikako dobro. To govori o tome ko je Messi ali isto tako i o neozbiljnosti.
I nije to samo ova utakmica, bilo je masu ovakvih samo sto protivnik nije iskoristio sanse a mogao je.
Ali ja i kazem da je nama napad najmanji problem, vec da pliva odbrana a o veznom redu oronulom je suvisno vise ista i govoriti.
27.10.2020
Griezman će Suareza poslati na klupu 100%, pogotovo u bitnim utakmicama
al je i Alba odigrao strasnu tekmu, svaka cast 

Ujedi nekoga da te suspenduju cigane.
najdraze su mi utakmice gdje Pique glumi napadaca 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Daj Busquetsu 15 miliona pa nek hala gori.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
bolje da su povrijeđenog Vermaelena ostavili d igramandraX je napisao/la:al je i Alba odigrao strasnu tekmu, svaka cast
-
- Kontakt:
Busquets Hahahahahaha kakva prevara od igraca idi u veterane prevaro izgurana
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Jest tacno, vidjeli smo kako bolje reaguje godinama u ligi prvaka, nedostajao nam je mesijev pogled u daljine uz gladjenje brade da pobijedimo levante 12 : 5leorey je napisao/la:Ne bi, ali ekipa jednostavno drugacije reaguje kad je Lionel na terenu. To se vidi iz aviona. A i protivnik bolje zaigra kad zna da njega nema na terenu.Kajzer10 je napisao/la:Dosta ovise ali glupo pricati o napadacu u utakmici u kojoj ekipa zabije 4 gola. Ili bi ovaj izblokirao 5 golova.leorey je napisao/la:Tacno covjek vidi da je i Barcelona kao i Argentina jedan procjecan klub/repka bez Messija. I naravno da to nije nikako dobro. To govori o tome ko je Messi ali isto tako i o neozbiljnosti.
I nije to samo ova utakmica, bilo je masu ovakvih samo sto protivnik nije iskoristio sanse a mogao je.
Ali ja i kazem da je nama napad najmanji problem, vec da pliva odbrana a o veznom redu oronulom je suvisno vise ista i govoriti.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- transandino
- Kontakt:
Suarez ni čovjeka koji je na zemlji ne može da prođe
kakvi idioti majko mila...cuj nepobjedivi

Kakva tehnikasombrero je napisao/la:Suarez ni čovjeka koji je na zemlji ne može da prođe

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.