FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
-
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Coutinhooo kakva golcina
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
promasi nesto Coutinho jbote
Phil 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Još ćemo izjednačiti. 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
koliko je samo falio jedan ovakav igrac koji zna, smije i moze potegnut van 16 metara...od njega ocekujem svasta iduce sezone 

Kako je žalosno što će urugvajski panj i narednu sezonu biti u prvom sastavu.
Alba je ogroman cigan, ali ne može ipak sa Suarezom.
Alba je ogroman cigan, ali ne može ipak sa Suarezom.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
jedino Cou provalio zašto je ova ekipa Levantea na dnu tabele... golman im je kari.na
igrači u polju uopšte nisu loši, pogotovo ona 3 u napadu
igrači u polju uopšte nisu loši, pogotovo ona 3 u napadu
haj ga fuli sve ti ne jbem mahnito
Kakva utakmica
Sad ce Suarez da uzme da puca
5 golova za 24 minute

Sad ce Suarez da uzme da puca

5 golova za 24 minute

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 13 maj 2018, 22:12, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Donnie Darko
- Kontakt:
Otkaz Valverdeu.
-
- Kontakt:
Sve prodat, ostavit ter Stegena, Albu, Coutinha, Messija, Umtitija, Dembelea, dovest par dobrih igraca ono ostalo prebacit iz B ekipe i bit ce bolje od ove smijurije.
Evo penal, šteta sto nece bit razbijačina. Gledaj smrada on uzeo da suta daj Coutinhu mamu ti yebem.
Evo penal, šteta sto nece bit razbijačina. Gledaj smrada on uzeo da suta daj Coutinhu mamu ti yebem.
MES QUE UN CLUB!
Neki problem ? Nesto nejasno ?leorey je napisao/la:Glavni problem rekli strucnjaci Evander i Romario i onaj Mrnjo neki ne znam mu ni nickbestija je napisao/la:Ne triba Messi, dovedi Hazarda
Tebi super ispadanje od Rome ? Messi ti fantastican bio u toj utakmici ? Ili ti je bio bolji prosle sezone u ispadanju ? Ili predprosle ?
Ja nigdje nisam napisao da se proda isti. Nigdje nisam napisao da nije najbolji u historiji Barce. Nigdje nisam napisao da nije Barcin najbolji igrac. Ja pisem da mi je pu ku.rac njegove Argentine ( da Bog da u grupi ispala ) i njegovog setanja i nezainteresovanosti i nonsalantnosti u pojedinim jako jako BITNIM utakmicama.
Nauci citat djecace.
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Kakav shit show 

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- transandino
- Kontakt:
Suarez ojebinooo
Daj bolan nemoj me citirat, od tvojih postova covjek gubi zelju za za zivotom.MrHc je napisao/la:Neki problem ? Nesto nejasno ?leorey je napisao/la:Glavni problem rekli strucnjaci Evander i Romario i onaj Mrnjo neki ne znam mu ni nickbestija je napisao/la:Ne triba Messi, dovedi Hazarda
Tebi super ispadanje od Rome ? Messi ti fantastican bio u toj utakmici ? Ili ti je bio bolji prosle sezone u ispadanju ? Ili predprosle ?
Ja nigdje nisam napisao da se proda isti. Nigdje nisam napisao da nije najbolji u historiji Barce. Nigdje nisam napisao da nije Barcin najbolji igrac. Ja pisem da mi je pu ku.rac njegove Argentine ( da Bog da u grupi ispala ) i njegovog setanja i nezainteresovanosti i nonsalantnosti u pojedinim jako jako BITNIM utakmicama.
Nauci citat djecace.
27.10.2020
O promasajaaaaa.
Kakva je tekma zabit ce Mina za pobjedu u 90+
Kakva je tekma zabit ce Mina za pobjedu u 90+
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Aj ne kakite strucnjaci, primali smo mi i 3-4 komada i kad mesi igra i oko njega se vrti ekipaleorey je napisao/la:Glavni problem rekli strucnjaci Evander i Romario i onaj Mrnjo neki ne znam mu ni nickbestija je napisao/la:Ne triba Messi, dovedi Hazarda
A bile su 50 put vaznije utakmice od ove
Tacno ste bolesni u vezi s mesijem, jedna smijesna utakmica i sad to ko fol pushimo jer njega nema, a da ima sad bi laganini satrali levante, bi al u qrcu ko sto smo i romu i pariz
A ovdje se mozda i izvucemo, coutinjo ne hoda i ne gladi bradu s izgubljenim pogledom u daljine
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.