Russell dao prvi set Trentinu svojim pogreškama
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Lisinac na servisuLAZARUS2000 je napisao/la:Kakav meč, i kakva pobjeda Srbije protiv Rusije
Ja sam se šokirao kad su Holanđani dobili Brazil. To baš nisam očekivao. Amerikanci zasad najviše pokazali. Pogotovo protiv Rusije. Protiv nas su igrali 5 setova kao i protiv Australije. Poljaci tamo isto igraju dobrorio_Ferdy88 je napisao/la:Lisinac na servisuLAZARUS2000 je napisao/la:Kakav meč, i kakva pobjeda Srbije protiv Rusije![]()
Odbrana![]()
Clutch nema šta
Dobro prvenstvo, lijepo je vidjeti pune dvorane, doduše neku noć sudije Italijanima pokloniše treći set protiv Argentine čisto jer su domaćini![]()
Dobar je bio meč i Amera i Rusa ranije isto, ne djeuju mi Rusi nešto u elementu zasad na prvenstvu, Holanđani su mi iznenađenje
Ludilo od meča. Umalo ne krepahmarconato je napisao/la:Kakva odbojka s Francuzima i pobjeda od 3-2 nakon 7 godina![]()
Atanasijević 38 poena![]()
![]()
Šta su ljudi propustili. Strašnomirzatele je napisao/la:Poljska imala 3 mec lopte i izgubila od Argentine, sad se jos vise zakomplikovalo u ovoj grupi. Francuska jos uvijek ima sanse da prodje.
Nisam gledao od pocetka, sto Kureka nije bilo ?LAZARUS2000 je napisao/la:Šta su ljudi propustili. Strašnomirzatele je napisao/la:Poljska imala 3 mec lopte i izgubila od Argentine, sad se jos vise zakomplikovalo u ovoj grupi. Francuska jos uvijek ima sanse da prodje.
Ne znam. Nisam ni ja gledao prva 2 setamirzatele je napisao/la:Nisam gledao od pocetka, sto Kureka nije bilo ?LAZARUS2000 je napisao/la:Šta su ljudi propustili. Strašnomirzatele je napisao/la:Poljska imala 3 mec lopte i izgubila od Argentine, sad se jos vise zakomplikovalo u ovoj grupi. Francuska jos uvijek ima sanse da prodje.
Možda i dođu. Ako dobiju italiji a trenutno ih gaze sve je mogućebranimir85 je napisao/la:ne znam koji je khurac radio izbornik Poljske pa je protiv
francuza igrao drugi sastav
sad vrlo lagano mogu ispasti![]()
rusi su me za sad razočarali,nakon što su uzeli Ep i ove godine izdominirali Ligu nacija
očekivao sam ih jako daleko.
za dva dodatna mjesta se bore Rusi,francuzi i Poljacimirzatele je napisao/la:Provuce se Rusija. Obicno ovakve ekipe na kraju osvoje takmicenje.
Jel se prenose bodovi i u ove nove grupe ?branimir85 je napisao/la:za dva dodatna mjesta se bore Rusi,francuzi i Poljacimirzatele je napisao/la:Provuce se Rusija. Obicno ovakve ekipe na kraju osvoje takmicenje.
i sad je još veća glupost poljaka i pitanje zašto je igrao drugi sastav protiv francuza
Rusija-Finska
Francuska-Argentina
Poljska-srbija
rusi bi trebali dobiti fince 3-0,kao i francuzi argentince
poljaci s dva dobijena seta protiv srba mislim da idu dalje,a vjerovatno će i srbi odmarati svoje
glavne igrače,tako da bi francuzi trebali izvisiti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.