I vec se pokajaliRooney88 je napisao/la:Ultrasi tek dosli na tekmu, strasno.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
I vec se pokajaliRooney88 je napisao/la:Ultrasi tek dosli na tekmu, strasno.
eto kako nam zabijaju noz u ledja, a mi ko prave komsije igramo za njih i busimo zrinjskijoker90 je napisao/la:Željana drolja se naguzila lišticanerima!
Kod njih još vlada ona politika "nek komšiji crkne krava", kao što jednom reče Ivan Pošteni!bihuzur je napisao/la:eto kako nam zabijaju noz u ledja, a mi ko prave komsije igramo za njih i busimo zrinjskijoker90 je napisao/la:Željana drolja se naguzila lišticanerima!
I kazu pusti im titulu, a oni se nastavljaju li nastavljaju naguzivati braci iz Listice. Ali brzo im se istopi ona razlika, koliko je bilo 16,17 bodova razlike.bihuzur je napisao/la:eto kako nam zabijaju noz u ledja, a mi ko prave komsije igramo za njih i busimo zrinjskijoker90 je napisao/la:Željana drolja se naguzila lišticanerima!
A raja iz Varesa?svrakino1921 je napisao/la:RAJA IZ SARAJVA ZA SVOG ZELJU NAVIJA
Koje taj Elkobelosevic28 je napisao/la:A raja iz Varesa?svrakino1921 je napisao/la:RAJA IZ SARAJVA ZA SVOG ZELJU NAVIJA
Elmir iz Njemacke dolazio par dana, papire neke zavrsavao.svrakino1921 je napisao/la:Koje taj Elkobelosevic28 je napisao/la:A raja iz Varesa?svrakino1921 je napisao/la:RAJA IZ SARAJVA ZA SVOG ZELJU NAVIJA
Ne znam o cemu pricas.belosevic28 je napisao/la:
Sve ti znas, samo me bihuzurisrasavoje je napisao/la:Sta, sta?belosevic28 je napisao/la:
Ne zna ona u kojoj ti vukojebini zivis a da zna odjavila bi se sa forumabelosevic28 je napisao/la:Ljupka sve ti znas.
"Očigledno nas u Upravi tretiraju kao da smo gomila budala i sprdaju se sa nama kad" - PROGLEDALI SU vol.47
svrakino1921 je napisao/la:Ne zna ona u kojoj ti vukojebini zivis a da zna odjavila bi se sa forumabelosevic28 je napisao/la:Ljupka sve ti znas.
"Očigledno nas u Upravi tretiraju kao da smo gomila budala i sprdaju se sa nama kad" - PROGLEDALI SU vol.47
joj ovog ahhahahahahasvrakino1921 je napisao/la:Ne zna ona u kojoj ti vukojebini zivis a da zna odjavila bi se sa forumabelosevic28 je napisao/la:Ljupka sve ti znas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.