FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Mujkanovic 3 x od jutros zvao Zoletica da oprosti dug,cak je zvao I njegovog poslodavca da ga otpusti sa posla ako ne oprosti dug
Samo Sarajevo
A čime se bavi Zoletić?kanarinac je napisao/la:Mujkanovic 3 x od jutros zvao Zoletica da oprosti dug,cak je zvao I njegovog poslodavca da ga otpusti sa posla ako ne oprosti dug
Mada ućerat mu **** već je ionako naplatio to u kešu. Kolika je cifra u pitanju?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- Probisvjet
- Kontakt:
Ima li sream?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
33 milje radi kao spediterPenaltiky je napisao/la:A čime se bavi Zoletić?kanarinac je napisao/la:Mujkanovic 3 x od jutros zvao Zoletica da oprosti dug,cak je zvao I njegovog poslodavca da ga otpusti sa posla ako ne oprosti dug
Mada ućerat mu **** već je ionako naplatio to u kešu. Kolika je cifra u pitanju?

Samo Sarajevo
Kad si vec upucen onda kazi da ga je zvao da napravi sporazum na 10 rata po 3,300 km za dio koji svakako ne pripada.kanarinac je napisao/la:Mujkanovic 3 x od jutros zvao Zoletica da oprosti dug,cak je zvao I njegovog poslodavca da ga otpusti sa posla ako ne oprosti dug
Zasto mu ne pripada? Zato sto je od Azmira naplatio glavnicu duga bez kamata 25.000( otprilike cifra) a isti je izreketirao Azmira jer je preko firme Bosnafarm primao redovnu platu. Naravno kad je dosao Azmir tuzio je i presutao primljene novce preko treceg pravnog lica u svoju korist. Nakon drugi put isplacenog duga predaje preko advokata Suljkanovica iz Zivinica tuzbu za kamate jer u sporazumu o otpisu kamata stoji da ukoliko kasne rate u toku sporazumnog perioda duze od XX dana ukupno kamate se vracaju a koje su u medjuvremenu premasile osnovicu.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
covjek je to naplatio najmanje jednom do sad. A dio duga sigurno i vise puta.
ali eto mislim da je Azmir zakasnio 2 dana sa uplatom i covjek sad hoce sve ponovo. Cijeli iznos. Obrazili gospodin
eto objasnio je @Hitman malo bolje
realno koliko je castan i preposten, dabogda ne dobio ni marke vise od Slobode, jos dobio i otkaz i nigdje vise posla ne nasao
primao je platu, Azmir ga opet duplo isplatio i jos hoce treci put
ali eto mislim da je Azmir zakasnio 2 dana sa uplatom i covjek sad hoce sve ponovo. Cijeli iznos. Obrazili gospodin
eto objasnio je @Hitman malo bolje
realno koliko je castan i preposten, dabogda ne dobio ni marke vise od Slobode, jos dobio i otkaz i nigdje vise posla ne nasao

primao je platu, Azmir ga opet duplo isplatio i jos hoce treci put
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Tako je bas. On sad želi 33.000 kamata od kojih će 70%/30% podijeliti Zoletic/Suljkanovic. Već su doduše nešto naplatili zadnje dvije utakmice kroz otimanje od ulaznica putem sudskih izvršitelja.
Još da napomenem da je slučaj sudskih izvršitelja nezapamćen u Banja Luci Sarajevu Zenici Mostaru i sl. To je samo moguće u Tuzli da sudski izvršitelj otme ulaznice na kapiji i pare
Još da napomenem da je slučaj sudskih izvršitelja nezapamćen u Banja Luci Sarajevu Zenici Mostaru i sl. To je samo moguće u Tuzli da sudski izvršitelj otme ulaznice na kapiji i pare
Zadnja izmjena: Hitman22, dana/u 13 maj 2018, 17:31, ukupno mijenjano 1 put.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dabogda mu za hljeba trebalo. Dva puta naplatio i hoce jos jednom. qovno od covjeka kakvih samo u Bosni ima.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 13 maj 2018, 17:30, ukupno mijenjano 1 put.
100% tacno da su tad preko Zade il Bosnafarma Zoletic, Mujkic, Slomic, Joguncic primali plate i onda opet te pare naplatili jer ih Sloboda nije direktno isplatila (za Slomica nisam siguran dal je tuzio)
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Tužio je i Slomic isto i njega je Azmir isplatio a ne znam koja je cifra. Ista advokatska kancelarija je zastupala sva četri igrača.klasik je napisao/la:100% tacno da su tad preko Zade il Bosnafarma Zoletic, Mujkic, Slomic, Joguncic primali plate i onda opet te pare naplatili jer ih Sloboda nije direktno isplatila (za Slomica nisam siguran dal je tuzio)
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
A šta ako ti kažem da glasa za Našu Stranku?tuzlak1987 je napisao/la:Dabogda mu za hljeba trebalo. Dva puta naplatio i hoce jos jednom. qovno od covjeka kakvih samo u Bosni ima.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dajte mu pare.wobly92 je napisao/la:A šta ako ti kažem da glasa za Našu Stranku?tuzlak1987 je napisao/la:Dabogda mu za hljeba trebalo. Dva puta naplatio i hoce jos jednom. qovno od covjeka kakvih samo u Bosni ima.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Baka nakon treće uzastopne titule Zrinjskog(a pete ukupno) i poraza od SARAJEVA na KOSEVU (u totalno nebitnoj utakmici) j e b e igracima i rod i porod....kaze da se ne može tako igrati za Zrinjski iako je i on izveo mjesoviti sastav....a mi smo zadovoljni poslije jubilarnog 100 silovanja na Tusnju naravno ponovo od nekog sela jer ove iz velike cetvorke necu ni da spominjem.....e zbog toga je zrinja za Slobodu madridski Real....ne zbog banovica,hdz,kuke,sisoja,bakira,saveza,p i č k e materine... zbog podanickog i gubitnickog mentaliteta ce se jos jedan vijek cekati na trofej
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Domacine, vas ocekuje vazan susret protiv Veleza za ulazak u PL, sta se sikiras oko Slobode i Mladosti.staragarda je napisao/la:Baka nakon treće uzastopne titule Zrinjskog(a pete ukupno) i poraza od SARAJEVA na KOSEVU (u totalno nebitnoj utakmici) j e b e igracima i rod i porod....kaze da se ne može tako igrati za Zrinjski iako je i on izveo mjesoviti sastav....a mi smo zadovoljni poslije jubilarnog 100 silovanja na Tusnju naravno ponovo od nekog sela jer ove iz velike cetvorke necu ni da spominjem.....e zbog toga je zrinja za Slobodu madridski Real....ne zbog banovica,hdz,kuke,sisoja,bakira,saveza,p i č k e materine... zbog podanickog i gubitnickog mentaliteta ce se jos jedan vijek cekati na trofej
Trosis energiju na nebitne stvari. Sela su sad IN
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Baku Sliskovica za trenera!
Taman bi se sa WWINom nešto moglo smislit.Chinaglia je napisao/la:Baku Sliskovica za trenera!
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Fascinira to da se pisalo ovdje da smo duzni Ordagicu,Subicu, pa Krpicu ......i td ali standardno popljuvase me "renomirani"forumasi. ..pljujem kaze Slobodu....
A racunica kaze da im nije Azmir ostao duzan nego Senad ....
Svi se oni handre preko Slobode i nasih zivaca...
Jedino sto sam "pogrijesio"je to sto sam se nadao da Ordagic nece tuziti klub a ni Krpic...
Ali dokaz vam je to da bilo kojem igracu bilooo kojem pa i Smajicu Todorovicu i svima Sloboda je nista i ljudi hoce pare....
Zbog toga se potencira uredjenje kluba,iznutra...od temelja....jer ovako ne ide svaka uprava zaduzi klub....i nikom nista ba.....nikom nista nikakve odgovornosti....
Jedino sto sam "pogrijesio"je to sto sam se nadao da Ordagic nece tuziti klub a ni Krpic...
Ali dokaz vam je to da bilo kojem igracu bilooo kojem pa i Smajicu Todorovicu i svima Sloboda je nista i ljudi hoce pare....
Zbog toga se potencira uredjenje kluba,iznutra...od temelja....jer ovako ne ide svaka uprava zaduzi klub....i nikom nista ba.....nikom nista nikakve odgovornosti....
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Al moras priznati da smo najviše mi krivi...mi forumasi, jer kazemo da ovi Miki mausi sto vode klub nit znaju nit daju pare...gradskim parama Slobodu moze voditi i UG, jbtBrcanskamalta je napisao/la:Fascinira to da se pisalo ovdje da smo duzni Ordagicu,Subicu, pa Krpicu ......i td ali standardno popljuvase me "renomirani"forumasi. ..pljujem kaze Slobodu....
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Probisvjet
- Kontakt:
Kaze Macak da ce ovi sto su trazili pare yebat sebi nanu naninu. Advokatski tim je spreman.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Mujke igra na emocije .Emotivac 

"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Trenutno korisnika/ca: fukara87, VivaLaLiberta i 8 gostiju.