NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Široki protiv prve 3 ekipe :
Zrinjski - Široki 1:0
Željezničar-Široki 0:0
Sarajevo-Široki 2:0
Široki-Zrinjski 2:1
Široki-Željezničar 1:2
Široki-Sarajevo 2:1
Široki-Sarajevo 1:0
Široki-Žrinjski 0:0
Željezničar-Široki 1:1
Zrinjski-Široki 3:1
Pobjede (3), neriješeno (3), porazi (5)
Gol razlika 8:13
Dosad nas je krasilo to da smo dobro igrali derbije,ali ove sezone to nije slučaj
Zrinjski - Široki 1:0
Željezničar-Široki 0:0
Široki-Zrinjski 2:1
Široki-Željezničar 1:2
Široki-Sarajevo 2:1
Široki-Sarajevo 1:0
Široki-Žrinjski 0:0
Željezničar-Široki 1:1
Zrinjski-Široki 3:1
Pobjede (3), neriješeno (3), porazi (5)
Gol razlika 8:13
Dosad nas je krasilo to da smo dobro igrali derbije,ali ove sezone to nije slučaj
Samo jedno ime
Osim Wagija i Luke, svoju posljednju utakmicu na Pecari odigrati ce i Jure Ivankovic
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
.
Zadnja izmjena: penke, dana/u 27 maj 2018, 15:02, ukupno mijenjano 1 put.
Samo jedno ime
Odlicnopenke je napisao/la:Josip Coric bi po svemu sudeci trebao produziti,dok postoji mogucnost i da Matic ostane..

Produzen ugovor sa trenerom Sablicem, ali u slucaju ponude iz inozemstva, klub ce ga pustiti
HRHB
HRHB
Kakav Zeljo,nije Goran lud da ide u vatru radi.malo vece place. Nabili bi ga nogom nakon prvog loseg rezultat,kao i druge dosad. Nego sta vi mislite,u budućnosti,ukoliko se Sablicu ponudi prilika i on ode,ko bi bio eventualni nasljednik? Mozda Mafro ako ne bi otisao s njima? Denis Coric? Netko treci?
SAMO ŠIROKI!
Denis Coric ako ne bude slobodno neko poznatije ime iz HRV
.....
GOLMANI
- Luka Bilobrk
- Kresimir Bandic
- Martin Zlomislic
Sto se tice ove pozicije, mirni smo, samo bi volio da Martin ode na posudbu negdje, steta bi bila da jos jednu sezonu sjedi na klupi
OBRANA
- Marko Perkovic
- Josip Kvesic
- Dino Coric
- Josip Corluka
- Slavko Bralic
- Stipo Markovic
- Josip Barisic
Ovdje vec skripi. S obzirom da se odlazak Bralica spominje vec duze vrijeme, a Barisicu istice ugovor, trebati ce nam minimalno 2 nova igraca. Moja zelja je Domagoj Franic, zapravo i jedini igrac iz nase lige da bi bio pojacanje. Bozo Musa se isto spominje, bilo je prica i da ne bi imao nista protiv dolaska kuci, ali po TM pise da je produzio ugovor do ljeta sljedece godine... Sad mozda ima neka caka hah, ali definitivno bi bio odlicno pojacanje
Corluka-Franic-Musa-Kvesic
Ovo bi bilo odlicno
VEZNI RED
- Damir Zlomislic
- Mateo Maric
- Stjepan Loncar
- Danijel Kozul
- Luka Begonja
- Josip Coric
- Bernardo Matic
Tesko je nesto vise reci jer jos nista nije definirano... Nadam se da ce ovaj trojac sto je bio na posudbi produziti ugovor, prije svega Jopa i Matic, a s obzirom da je izvjestan odlazak Loncara, onda bi trebali nekako ostaviti i Begonju
KRILA
- Ivan Peko
- Ivan Baraban
- Dino Coric
Nadam se da ce Peko ici, od njega nema nikakve koristi, a Barbija bi ostavio za rotacije, nek ulazi s klupe. Trebati ce nam barem jedan novi igrac za ovu poziciju
NAPAD
- Drazen Bagaric
- Dejan Cabraja
- Stipe Juric
- Domagoj Marusic
Mislim da smo mirni sto se tice napada, Bagaric je pokazao da je pojacanje, a vraca se i Dejo, nadam se da nije zaboravio igrati
.....
GOLMANI
- Luka Bilobrk
- Kresimir Bandic
- Martin Zlomislic
Sto se tice ove pozicije, mirni smo, samo bi volio da Martin ode na posudbu negdje, steta bi bila da jos jednu sezonu sjedi na klupi
OBRANA
- Marko Perkovic
- Josip Kvesic
- Dino Coric
- Josip Corluka
- Slavko Bralic
- Stipo Markovic
- Josip Barisic
Ovdje vec skripi. S obzirom da se odlazak Bralica spominje vec duze vrijeme, a Barisicu istice ugovor, trebati ce nam minimalno 2 nova igraca. Moja zelja je Domagoj Franic, zapravo i jedini igrac iz nase lige da bi bio pojacanje. Bozo Musa se isto spominje, bilo je prica i da ne bi imao nista protiv dolaska kuci, ali po TM pise da je produzio ugovor do ljeta sljedece godine... Sad mozda ima neka caka hah, ali definitivno bi bio odlicno pojacanje
Corluka-Franic-Musa-Kvesic
Ovo bi bilo odlicno

VEZNI RED
- Damir Zlomislic
- Mateo Maric
- Stjepan Loncar
- Danijel Kozul
- Luka Begonja
- Josip Coric
- Bernardo Matic
Tesko je nesto vise reci jer jos nista nije definirano... Nadam se da ce ovaj trojac sto je bio na posudbi produziti ugovor, prije svega Jopa i Matic, a s obzirom da je izvjestan odlazak Loncara, onda bi trebali nekako ostaviti i Begonju
KRILA
- Ivan Peko
- Ivan Baraban
- Dino Coric
Nadam se da ce Peko ici, od njega nema nikakve koristi, a Barbija bi ostavio za rotacije, nek ulazi s klupe. Trebati ce nam barem jedan novi igrac za ovu poziciju
NAPAD
- Drazen Bagaric
- Dejan Cabraja
- Stipe Juric
- Domagoj Marusic
Mislim da smo mirni sto se tice napada, Bagaric je pokazao da je pojacanje, a vraca se i Dejo, nadam se da nije zaboravio igrati

HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
Nemoj Joju vise zivota ti. Bolje kakvog juniora ubacit pomalo.
Slazem se za Franica i Musu, bili bi pojacanje, pogotovo Franic.
Veza, volio bih da Matic ostane, sigurno kvaliteta, Jopa naravno, Begonja, sta ja znam, ako nije nam preskup.
Napadanje vise pokriven, za mene, Baraban vise nema mjesta ni u rotaciji, jednostavno nije ucinkovit i to je to. Peko out definitivno, tu mozda kakvo krilo dovest.
Vidi se ce nam stoperski par zadavati najvise problema.
Slazem se za Franica i Musu, bili bi pojacanje, pogotovo Franic.
Veza, volio bih da Matic ostane, sigurno kvaliteta, Jopa naravno, Begonja, sta ja znam, ako nije nam preskup.
Napadanje vise pokriven, za mene, Baraban vise nema mjesta ni u rotaciji, jednostavno nije ucinkovit i to je to. Peko out definitivno, tu mozda kakvo krilo dovest.
Vidi se ce nam stoperski par zadavati najvise problema.
NK Široki Brijeg
Ako sam ja to dobro izračunao, prosjek gledatelja u ligi 12 nam je 1400. Za ovu ligu 6 nisam još našao podatke
Doduše, podaci su sa stranice nogometnog saveza, nisu baš precizni al mislim da nema drugih 

...
Ja bih pod obavezno raskinuo sa Barišićem i Pekom. To je prva i glavna stvar. A Baraban i Dane Kožul su mi na li-la.
Znači Menalo, Matić, Lončar i Bralić idu.
Wagner i Ivanković mirovina.
Nadam se iskreno i Barišić i Peko.
Dosta igrača.
Lani smo koliko toliko dobru selekciju igrača napravili u odnosu na prijašnje godine. Međutim sljedeće sezone bi to moglo biti puno, puno bolje.Ne trebaju nam preskupi hrači
Znači Menalo, Matić, Lončar i Bralić idu.
Wagner i Ivanković mirovina.
Nadam se iskreno i Barišić i Peko.
Dosta igrača.
Lani smo koliko toliko dobru selekciju igrača napravili u odnosu na prijašnje godine. Međutim sljedeće sezone bi to moglo biti puno, puno bolje.Ne trebaju nam preskupi hrači
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Dobra stvar je ta sto ove godine kvalifikacije pocinju kasnije nego sto je to inace bilo, bit ce vremena da se pronadju pojacanja
Nas bivsi junior Petar Bojo ima odlicnu sezonu iza sebe u Vitezu, zna li netko zasto se uopce vratio iz Ceske u BiH?
Bio je jedan od najboljih juniora lige
Nas bivsi junior Petar Bojo ima odlicnu sezonu iza sebe u Vitezu, zna li netko zasto se uopce vratio iz Ceske u BiH?
HRHB
HRHB
Niža liga s mizernom plaćom.. a sumnjam da bi za nas bio pojačanje,kvalitetniji su od njega dosta Marić,Mašić..što se tiče tih mladih igrača u novoj sezoni očekujem najviše od Jurića,koji je ove godine dobio mali broj šansi.Android je napisao/la:Dobra stvar je ta sto ove godine kvalifikacije pocinju kasnije nego sto je to inace bilo, bit ce vremena da se pronadju pojacanja
Lončar igra danas oproštajnu najvjerovatnije,detalji ga dijele do novog kluba..
Samo jedno ime
Znaš li Penke gdje će Stipe i kolika će biti odšteta ? Može i u PP
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Penke može i meni samo za odštetu ako znaš?
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Može li i menijozo121 je napisao/la:Znaš li Penke gdje će Stipe i kolika će biti odšteta ? Može i u PP
.
-
- Kontakt:
Čestitam na zasluženoj pobjedi, razbili ste nas.
Wagner
Wagner

Pridruzujem se cestitkama.braco je napisao/la:Čestitam na zasluženoj pobjedi, razbili ste nas.
Wagner
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Pantarei79
- Kontakt:
Wagi hvala za sve, faliti ćeš

Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez
G. Marquez
- Evolve
- Kontakt:
Osoba sam koja rijetko pokazuje emocije, ali danas sam bio na rubu suza, odrastao na Pecari gledajuci njega, Wagi brate hvala ti za sve
Naravno, velika hvala i Juri i Luki, dali su mnogo toga Sirokom, nek im je sa srecom dalje
A sto se tice utakmice, zasluzena pobjeda, Mateo Maric

Naravno, velika hvala i Juri i Luki, dali su mnogo toga Sirokom, nek im je sa srecom dalje
A sto se tice utakmice, zasluzena pobjeda, Mateo Maric

HRHB
HRHB
Trenutno korisnika/ca: Bejker, Direktorcic, imekorisnicko, Orvel, ristagrad, Vanja8 i 36 gostiju.