FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlak1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 maj 2018, 17:52

Blamaza, ne moze Slavko na dvije stolice i tatin sin i rezultat. Moze al na srecu. Sto prije skonta to bolje, ako nece da skonta onda nama treba posten i cist trener.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 maj 2018, 17:54

Jos jednom brukanje....sretna stogodišnjica
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 12 maj 2018, 17:55

Ovo je bruka sramota...pu mater vam pa nas svako selo siluje kako hoce.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 maj 2018, 17:56

A vama ko krivo? :D

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 12 maj 2018, 18:00

tuzlak1987 je napisao/la:A vama ko krivo? :D
Yebem te u usta jesi cuo. ...
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 12 maj 2018, 18:02

Ovo se desava i velikim ekipama....poslije velikog stresa, koncentracija jednostavno naglo pada....igraci nisu u utakmici...
🔴⚫️

miladije
Kontakt:

Post Postao/la miladije » 12 maj 2018, 18:06

Ima li stream kakav za utakmicu?

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 maj 2018, 18:08

Skver je napisao/la:Ovo se desava i velikim ekipama....poslije velikog stresa, koncentracija jednostavno naglo pada....igraci nisu u utakmici...
:urnebes: :tokralju: :rol:

FA7
Kontakt:

Post Postao/la FA7 » 12 maj 2018, 18:13

miladije je napisao/la:Ima li stream kakav za utakmicu?
:urnebes:
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 12 maj 2018, 18:14

staragarda je napisao/la:
Skver je napisao/la:Ovo se desava i velikim ekipama....poslije velikog stresa, koncentracija jednostavno naglo pada....igraci nisu u utakmici...
Qrac ih boli, Tuzla ih voli.....
🔴⚫️

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 maj 2018, 18:22

Skver je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
Qrac ih boli, Tuzla ih voli.....
Al sva sreća, povuče ovo selo pored Kaknja rucnu u drugom poluvremenu... ahahahhahahaha

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 12 maj 2018, 18:33

Slavko je top trener treba ga ostaviti jel’e???
Yebo li mu Music sve
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 maj 2018, 18:45

Brcanskamalta je napisao/la:
Vidi Solinas kulturno cu ti odgovoriti sve kako ja gledam na to. Sve se uvijek zavrsava sa NEMA NAM DRUGO NEGO NAVIJATI ZA SLOBODU. Volio bih i ja da imamo pare, da dovodimo najbolje igrace koji su dostupni, da smo neki faktor ali Husic se nije pokazao kao ono sto smo ga zamisljali. Postao je u kratkom roku omiljen u gradu, ispostavilo se da mu je to bila samo taktika i da je imao sve pripremljeno. U kojem trenutku i ko ga je angazovao ko zna ali on jeste igrao za sebe (kao biznismen) i za politiku. Njegova taktika je bila da postane omiljen i tada ode. U Slobodi nije imao racunice, samo je davao pare, a pricao je da to radi iz ljubavi. Znas ba kakve ljubavi nikakve, svaka njegova prica da je navijac Slobode od djetinstva, da ga dotice Sloboda, da dok je njega Slobodi nece biti nista i da ce pomoci je LAZ. Sve je imao spremljeno i tempirao je sredinu 2016. da ode. Nakon toga je odmah nakon izbora poceo da radi sa Slogom i da unistava Slobodu preko igraca i drugih, kako bi doveo u bezizlazno stanje, onda kada je Sloboda malo stala na noge i mogla da placa obaveze je krenuo da krade igrace i da placa medije da pisu protiv Slobode. Sada citavu sezonu se Sloboda bori za opstanak, gdje je ona njegova da ce pomoci? On je citavu sezonu se i nadao da Sloboda ispadne. On je surovi biznismen koji ce kada ispuni cilj pregazito preko svakog. Onda je usao i u politiku, rekao je da nikada nece i da su sve stranke lose. A onda usao sa najvecim kriminalcom u kantonu kao desna ruka. Tu se otkrio! On je skontao da nema vise simpatizera kao prije i da ga pola ljudi vec pljuje pa je izbacio karte i otkrio sta hoce. Boli njega i za Slogom i Slobodom. Prestati ce on ulagati u Slogu kada dobije sta hoce, da to je VLAST. Onda ce Sloga u petu ligu, a Slobode ce opet biti. On mozda jos poveca debelo svoje bogatstvo ili mu ipak planovi propadnu, vidjeti cemo.

Ali ce Slobode biti. I to je citava poenta. Rusenjem uprava, pljuvanjem Mujkanovica i drugih samo rezete nama noge. Kada cete biti sretni kada ispadnemo? Ako nastavite sa negativom nema druge nego ce tako i biti, prekipiti ce Mujkanovicu i onda ce otici pa cemo izgubiti svaku zivu utakmicu, nabiti dugove za jos koji milion i na vjecna lovista. Covjek je dosao kada niko nije zelio i sacuvao klub u ligi, jel mu treba ebavat sad?
Eto ima sada druga opcija, svako ko voli kupljene utakmice i rezultate ima to pa bujrum, samo sto to nece dugo potrajati cim Azmir dobije profitabilniju igracku. A te pare sto je dao u Slobodu su svakako olaksica za porez, nije nista izgubio samo je davao ono sto svakako nece imati kao investiciju van USA. A onda nam napisao 3 mil pozajmica, znaci u plusu i uz to nije platio 750k poreza.
Pa eto mozete se nadati da ce on doci ali on nece vise nikada doci, zavrsio je za sva vremena i sa Slobodom i sa Tuzlom.

Nadam se da ce promijeniti statut i da ce doci ISKREN I POSTEN investitor koji ce poraditi na marketingu, uredjenju kluba (koje Azmira nikad nije interesovalo jer su mu cilj samo pare, a ne uredjen klub) i sve sto ide sa uredjenim klubom, tacka po tacka. Pa bi se tako rijesili i hostaplera i uhljeba. Nisam ja za njih ali ako ovako ljudi nastave samo ce smijesak na Azmirovom, Kukinom i Baketovom licu postati veci. Ja ne znam, protiv Slobode u ovim teskim vremenima moze biti samo SDAovac, Kukovac, Azmirovac, izdajnik rodnog mjesta Tuzle. Pa kako ko hoce neka se opredjeli. Ali ako nije za ovu upravu, za ovu vlast i za Slobodu takvu kakva je onda neka bar ne unosi nemir jer smo u nezavidnoj situaciji i ide nam uskoro mjesec odluke. Ponavljam Azmir nece doci, da hoce kakav investitor. Hajde da to vidimo pa neka se onda pljuje. Tako da bi bilo pozeljno da ko je Tuzlak bude uz klub bez obzira na sve, svakako nas mrzi citava drzava. A neka mrze, kada su svi balije, cetnici i ustase. Toliko od mene.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 12 maj 2018, 18:48

tuzlak1987 je napisao/la:
Brcanskamalta je napisao/la:
Vidi Solinas kulturno cu ti odgovoriti sve kako ja gledam na to. Sve se uvijek zavrsava sa NEMA NAM DRUGO NEGO NAVIJATI ZA SLOBODU. Volio bih i ja da imamo pare, da dovodimo najbolje igrace koji su dostupni, da smo neki faktor ali Husic se nije pokazao kao ono sto smo ga zamisljali. Postao je u kratkom roku omiljen u gradu, ispostavilo se da mu je to bila samo taktika i da je imao sve pripremljeno. U kojem trenutku i ko ga je angazovao ko zna ali on jeste igrao za sebe (kao biznismen) i za politiku. Njegova taktika je bila da postane omiljen i tada ode. U Slobodi nije imao racunice, samo je davao pare, a pricao je da to radi iz ljubavi. Znas ba kakve ljubavi nikakve, svaka njegova prica da je navijac Slobode od djetinstva, da ga dotice Sloboda, da dok je njega Slobodi nece biti nista i da ce pomoci je LAZ. Sve je imao spremljeno i tempirao je sredinu 2016. da ode. Nakon toga je odmah nakon izbora poceo da radi sa Slogom i da unistava Slobodu preko igraca i drugih, kako bi doveo u bezizlazno stanje, onda kada je Sloboda malo stala na noge i mogla da placa obaveze je krenuo da krade igrace i da placa medije da pisu protiv Slobode. Sada citavu sezonu se Sloboda bori za opstanak, gdje je ona njegova da ce pomoci? On je citavu sezonu se i nadao da Sloboda ispadne. On je surovi biznismen koji ce kada ispuni cilj pregazito preko svakog. Onda je usao i u politiku, rekao je da nikada nece i da su sve stranke lose. A onda usao sa najvecim kriminalcom u kantonu kao desna ruka. Tu se otkrio! On je skontao da nema vise simpatizera kao prije i da ga pola ljudi vec pljuje pa je izbacio karte i otkrio sta hoce. Boli njega i za Slogom i Slobodom. Prestati ce on ulagati u Slogu kada dobije sta hoce, da to je VLAST. Onda ce Sloga u petu ligu, a Slobode ce opet biti. On mozda jos poveca debelo svoje bogatstvo ili mu ipak planovi propadnu, vidjeti cemo.

Ali ce Slobode biti. I to je citava poenta. Rusenjem uprava, pljuvanjem Mujkanovica i drugih samo rezete nama noge. Kada cete biti sretni kada ispadnemo? Ako nastavite sa negativom nema druge nego ce tako i biti, prekipiti ce Mujkanovicu i onda ce otici pa cemo izgubiti svaku zivu utakmicu, nabiti dugove za jos koji milion i na vjecna lovista. Covjek je dosao kada niko nije zelio i sacuvao klub u ligi, jel mu treba ebavat sad?
Eto ima sada druga opcija, svako ko voli kupljene utakmice i rezultate ima to pa bujrum, samo sto to nece dugo potrajati cim Azmir dobije profitabilniju igracku. A te pare sto je dao u Slobodu su svakako olaksica za porez, nije nista izgubio samo je davao ono sto svakako nece imati kao investiciju van USA. A onda nam napisao 3 mil pozajmica, znaci u plusu i uz to nije platio 750k poreza.
Pa eto mozete se nadati da ce on doci ali on nece vise nikada doci, zavrsio je za sva vremena i sa Slobodom i sa Tuzlom.

Nadam se da ce promijeniti statut i da ce doci ISKREN I POSTEN investitor koji ce poraditi na marketingu, uredjenju kluba (koje Azmira nikad nije interesovalo jer su mu cilj samo pare, a ne uredjen klub) i sve sto ide sa uredjenim klubom, tacka po tacka. Pa bi se tako rijesili i hostaplera i uhljeba. Nisam ja za njih ali ako ovako ljudi nastave samo ce smijesak na Azmirovom, Kukinom i Baketovom licu postati veci. Ja ne znam, protiv Slobode u ovim teskim vremenima moze biti samo SDAovac, Kukovac, Azmirovac, izdajnik rodnog mjesta Tuzle. Pa kako ko hoce neka se opredjeli. Ali ako nije za ovu upravu, za ovu vlast i za Slobodu takvu kakva je onda neka bar ne unosi nemir jer smo u nezavidnoj situaciji i ide nam uskoro mjesec odluke. Ponavljam Azmir nece doci, da hoce kakav investitor. Hajde da to vidimo pa neka se onda pljuje.
Kakve kupljene....sta Ti ba pises.....Ko je protiv Slobode....
Cobane Siluje nas Mladost u po Tuzle....kontas...
Znaci suti trpi inace si sda izdajnik....
Jesi dobar u glavu ti zadnjih sedmica. ..
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 maj 2018, 18:58

Brcanskamalta je napisao/la: Kakve kupljene....sta Ti ba pises.....Ko je protiv Slobode....
Cobane Siluje nas Mladost u po Tuzle....kontas...
Znaci suti trpi inace si sda izdajnik....
Jesi dobar u glavu ti zadnjih sedmica. ..
Sta ako siluje? Sloboda nije nikada ni bila zbog trofeja. Ima tih sto uzmu koji trofej pa nestanu. Sloboda je cuvati svoje, biti dobar covjek i radnik, uciti i svoje dijete da bude to. Ko voli instant eto ima Slogu, a na nasim je da nadju bolji model koji ce nam pomoci u ciscenju dugova. Pravom Slobodasu ne trebaju pozajmice da se hvali kako se bori za titulu vec treba biti u fokusu da klub stane na zdrave noge. Zato svi trebaju stati iza kluba, pa svi zajedno traziti neku bolju promjenu, a ne jer onaj tamo ima bolje igrace.

Treba prestati pricati o proslosti, ako se toga budemo hvatali uvijek nema od nas nista. Svako ko ima plan bujrum neka dodje i iznese ga, pomogne. Dok tako ne bude nece nam ni udovoljiti.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 12 maj 2018, 19:18

Juniori dobri, vjerujem da ce se sljedece sezone najvise forsirat Dino Hodzic, vidicemo kakav ce se Salkic vratit sa posudbe, ako je igrao sad i ako je malo steko te rutine i kila onda bi se moglo na njega racunat ko treceg stopera...
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 12 maj 2018, 19:33

prvo pol tankosava, nije bilo nekog zalaganja, a i rezultat je bio bas previsok, Mladost dva jeftina gola, dva prekida i dva odbitka, jednom nakon dobre odbrane Muminovica, drugi put frajer izvali precku sutem iz slobodnog udarca

drugo pol bolje, prevagu prije svega napravila djeca Slobode, D. Hodzic, A.Hodzic, Maksimovic, eh kako mi je bilo drago kada Maksimovic zabi gol, a i on presretan!

prolazim kraj svlacionica na poluvremenu, Pero riba saigrace: "lijepo sam vam rek'o, kome se ne igra, neka ne igra", ko zna sta im je jos rekao...

D. Hodzic je morao igrat vise, zaista ne znam zasto nije... sjecam se da je debi imao dole protiv Sirokog Brijega, mislim da je 2-2 bilo tada, Husref bio trener, Husic je bio tu, to je ona sezona kada su obojica napustila klub... od tada dijete nije dobivalo sansu ako se ne varam, a na toj tekmi je pokazao da je talentovan, a i danas... ide u duel, dribla, ne plasi se

Maksimovic takodjer, nudi se, trazi loptu, ne krije se, ima muda, djecarac jebote... i on i D. Hodzic, ne plase se igre, duela, idu na gol, to su zaista talentovana djeca Slobode i oni moraju naredne sezone cesce dobivat sansu... Beganovic ok, mada je fizicki inferioran, to uvijek kazem jbg, al imaju djeca talenta, treba im davat sansu, neka igraju, razvijaju se

Todorovic dobio nekakvu nagradu, priznanje od Fukara :thumbup:
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 12 maj 2018, 19:52, ukupno mijenjano 1 put.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 12 maj 2018, 19:39

a solinas je silovanje ispratio iz Beca! ja koji sam uzivo pogledao ovu nebitnu utakmicu ne divljam a on iz Bec divlja jer nas je neko silovao na Tusnju :clap: haman sto si dalje od Tusnja to te sramota vise pogodi. a i taksista procvjetao radi poraza "voljenog" kluba pa sta bi tek bilo da ga ne volis :wtf: definitivno unikatan lik u univerzumu, ide na utakmice a nada se ispadanju pa da nekad moze reci onu cuvenu bosansku " jesam vam rEko" :tokralju:
Sloboda Tuzla

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 12 maj 2018, 19:51

zabijem Celi k do grla, jer nije od samog pocetka stavio Maksimovica, D. Hodzica i A. Hodzica, a da je Terzic bio u sastavu, ne bi niti Beganovic poceo tekmu... protiv Bojca djecu od samog pocetka jebote

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 12 maj 2018, 19:54

fukaratz je napisao/la:a solinas je silovanje ispratio iz Beca! ja koji sam uzivo pogledao ovu nebitnu utakmicu ne divljam a on iz Bec divlja jer nas je neko silovao na Tusnju :clap: haman sto si dalje od Tusnja to te sramota vise pogodi. a i taksista procvjetao radi poraza "voljenog" kluba pa sta bi tek bilo da ga ne volis :wtf: definitivno unikatan lik u univerzumu, ide na utakmice a nada se ispadanju pa da nekad moze reci onu cuvenu bosansku " jesam vam rEko" :tokralju:
I kakve to ima veze sa mozgom sto pises....
Vi ste bolesni nabijem vas vise sve na k...Zasluzujemo sve sto se desava kakvi smo ko ljudi i ovo je masallah.
Ti i tuzlak zivi primjer.
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.