FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kakav je Emir Hadzic? sto ima neka prica da on ili Mirza Varesanovic mogli biti SD.
Zadnja izmjena: Unknown2, dana/u 12 maj 2018, 11:32, ukupno mijenjano 1 put.
Ugovor istice i Subicu u Srbiji, fin lijevi bek.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Valjda su ok za bh igrace a za sire podrucje sumnjam.Zukanovic je napisao/la:Kakav je Emir Hadzic? sto ima neka prica da on ili Mirza Varesanovic mogli biti SD.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
A ja zaboravi koja je funkcija Ihtijarevica? Skaut, sta?
I svaka cast Denisu jucer, pravi pitar, vjerujem da bi jos on njih pritisnuo, nego Bukovica presjece.
I svaka cast Denisu jucer, pravi pitar, vjerujem da bi jos on njih pritisnuo, nego Bukovica presjece.
Sabrine mi moje!
Vecinu pitanja je postavio a ostali novinari isto mutavi majke mi.Prvi put im zena izadje na oci u 2 godine i oni ni mukajet.BosnianKingdom je napisao/la:A ja zaboravi koja je funkcija Ihtijarevica? Skaut, sta?
E pisam ti se na takvo "slobodno novinarstvo" a gazda mu kaze "ne pitaj,imace nas na zubu za akreditacije i intervjue".

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- siroliver69
- Kontakt:
Emir Spahic na mjestu SD bi bio jedini pomak, a Semjon i Slaviša, cak i u paketu, isti kao i Faruk. Sto neko napisa, sta je to Slaviša uradio do sada za klub, a proziva se Susic. Još, iskreno, kad prica vuce mi na derpea. A Semjon je i do sada radio isto za klub, pa prema tome...sve isto. Ublehaska prica svima.
-
- Kontakt:
Sta sve nece ovdje covjek procitati, Slavisa je derpe, Semjon je ubleha... Koga bi vi doveli strucnjaci?! Mozda jedan paket : Monchi + Raola ?
Budite realni malo. Taj isti Semjon je zasluzan za dolaske Mihojevica, Cimirota i jos nekih djecaka u Akademiju. Neko dobro rece, lako je uvidjeti da je npr. Besirevic dobar igrac, da ga treba dovesti...ali uvidi to na djecaku od 16-17 godina.
Budite realni malo. Taj isti Semjon je zasluzan za dolaske Mihojevica, Cimirota i jos nekih djecaka u Akademiju. Neko dobro rece, lako je uvidjeti da je npr. Besirevic dobar igrac, da ga treba dovesti...ali uvidi to na djecaku od 16-17 godina.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Planira li neko sutra na istok da mu se pridruzim
-
- Kontakt:
Ako budu Slijedeće sezone loši rezultati , ko će biti kriv Musemic ili ostali ?
- AlfredNobel
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
On je malog Nikolica doveo iz Zvornika u akademiju, igra za BiH.
- siroliver69
- Kontakt:
Hoće li to opet ostaviti trenera koji je zadovoljio prikazanim, ala Dzeno, Cala, Hurta...pa da ga tjeramo u petom kolu.HeraklitMracni je napisao/la:Ako budu Slijedeće sezone loši rezultati , ko će biti kriv Musemic ili ostali ?
- sarajevo46
- Kontakt:
Zvijezda je zalutala u PL BiH, ako ne naprave neki baš zaokret u igračkom kadru ja nemam pojma kako će opstati jednu sezonu u ligi.Zukanovic je napisao/la:
Zvijezda 09 ima dobri mladi igraca.
Ljudi su igrali polufinale kupa, bez obzirs na zrijeb.. sumnjam da su toliko losi kao sto kazes.sarajevo46 je napisao/la:Zvijezda je zalutala u PL BiH, ako ne naprave neki baš zaokret u igračkom kadru ja nemam pojma kako će opstati jednu sezonu u ligi.Zukanovic je napisao/la:
Zvijezda 09 ima dobri mladi igraca.
Al svakako da im trebaju pojacanja, kao i nama.
Ja sam mislio na U19 ekipu ima tamo dobri.
Jarane pa nama onda niko ne valja... Pa jbt..ako dodju treba pustiti semjona i slavisu da pokazu sta znaju, ako znaju. Koga bi ti??? Ako nista Semjon je vev u par navrata pokazao da zna taj posao..sad koju bi funkciju imao nemam blage al vjerujem da je bolji od Faruka...siroliver69 je napisao/la:Emir Spahic na mjestu SD bi bio jedini pomak, a Semjon i Slaviša, cak i u paketu, isti kao i Faruk. Sto neko napisa, sta je to Slaviša uradio do sada za klub, a proziva se Susic. Još, iskreno, kad prica vuce mi na derpea. A Semjon je i do sada radio isto za klub, pa prema tome...sve isto. Ublehaska prica svima.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Da li Sarajevo može u ovom momentu, konkretno na ljeto dovesti igrače kao što su bili Jajalo ili Benko u tom periodu?
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ne znam koji je smisao ovih tvojih pitanja, ne znam je li sarkazam ili? Otkud iko zna kakva je situacija, da li će biti sredstava, da li će biti sreće, sposobnosti, znanja i svih ostalih faktora? Ko zna šta će se sve izdešavati kroz par mjeseci.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Da li Sarajevo može u ovom momentu, konkretno na ljeto dovesti igrače kao što su bili Jajalo ili Benko u tom periodu?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.