FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Safeta ne zaboli ni 1% qurca za FKS, dok za Hadžibegića ne znam, on djeluje kao da bi mogao. Slavišu i Semjona, još ako tu bude Spaha i ne treba više niko (ne računam te neke anonimuse koji možda budu tu).
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- muhamedhulk
- Kontakt:
Joj nemoj opet Visoko. Nikakva iskustva sa njima kao ljudima... 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Opste poznato za njih... kod njih je u ratu bila izreka “borit cemo se do posljednjeg Zenicanina”.muhamedhulk je napisao/la:Joj nemoj opet Visoko. Nikakva iskustva sa njima kao ljudima...
AlfredNobel je napisao/la:Safeta ne zaboli ni 1% qurca za FKS, dok za Hadžibegića ne znam, on djeluje kao da bi mogao. Slavišu i Semjona, još ako tu bude Spaha i ne treba više niko (ne računam te neke anonimuse koji možda budu tu).
Pa zaboli ga, jer ga niko do sad nikad nije ni zvao, svi se plaše za svoje mjesto. Zato je jedan Dzajic u cz, a jedan Susic nema mjesta u svom kluu, jer ne uklapa se on u ove igrice, pametan frajer!!!!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Nemojte generalizovat, Visoko ima jaku podgrupu Hordi. To što mi nemamo (nismo imali) sreće s ovim sportskim radnicima, druga je stvar.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sto sam ja kontao da je Slavisa nas? kuknjava
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Visoko pucamo 

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- Burberry46
- Kontakt:
Ima li mahalski ko bi mogao biti sportski direktor?
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- AlfredNobel
- Kontakt:

Ako ga je naučio da kaže uhljeb, onda aferim.

Na kraju sam svijeta, ali za Sarajevo sam u stanju preplivati okean...cisto da se zna " najludje su horde zla"
Napisao je to na fejsu u jednom komentaru brat Semjon Milosevic cini mi se u nedelju. Mene samo strah da i njega ne popisaju i iskoriste kao svoju manipulaciju. Nista njima ne znace nase legende (vece ili manje) da bi ostvarili svoju poslovnu ili financijsku korist.
Napisao je to na fejsu u jednom komentaru brat Semjon Milosevic cini mi se u nedelju. Mene samo strah da i njega ne popisaju i iskoriste kao svoju manipulaciju. Nista njima ne znace nase legende (vece ili manje) da bi ostvarili svoju poslovnu ili financijsku korist.
Moze komotno i Sabrinu ukljuciti da zajedno uceAlfredNobel je napisao/la:

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Ovo je cirkus.Igraju se sa nama i dalje.Navijači traže ostavku a Sabrina izjavljuje da ima dobre kontakte sa njima.
Spominje Sarića, da će danas pričati sa njim i istovremeno kaže da su mu prije 20 dana dali ponudu.A on sigurno
ode,igra i dokazuje se za svoj račun.Još ga se gura i u repku.
Spominje se produženje ugovora sa Turkish Aerlines a novi član uprave Bilić ismijava Erdogana.
Ema,navijačica Čelika,hvalila se da je radila u FARE,koji nas je tužio za homofobiju.Bilo mi je to nešto poznato.
Ukucam Fare,homofobija i na Klix-u iz 2015.godine nadjem taj članak.
Neka nam je Bog na pomoći.Da nije žalosno ovo mazanje očiju bilo bi smiješno.
Spominje Sarića, da će danas pričati sa njim i istovremeno kaže da su mu prije 20 dana dali ponudu.A on sigurno
ode,igra i dokazuje se za svoj račun.Još ga se gura i u repku.
Spominje se produženje ugovora sa Turkish Aerlines a novi član uprave Bilić ismijava Erdogana.
Ema,navijačica Čelika,hvalila se da je radila u FARE,koji nas je tužio za homofobiju.Bilo mi je to nešto poznato.
Ukucam Fare,homofobija i na Klix-u iz 2015.godine nadjem taj članak.
Neka nam je Bog na pomoći.Da nije žalosno ovo mazanje očiju bilo bi smiješno.
sarajevo071 je napisao/la:produženje ugovora sa Turkish Aerlines a novi član uprave Bilić ismijava Erdogana

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- StariGrad071
- Kontakt:
Joj jeste paranaocni ba lijecite se ljudi. Svi vi sve znate.
-
- Kontakt:
U svakom slučaju treba biti pragmatičan,može se biti protiv ali treba znati i šutjeti.DenchiNL je napisao/la:sarajevo071 je napisao/la:produženje ugovora sa Turkish Aerlines a novi član uprave Bilić ismijava Erdoganajel to mješanje politike i sporta poželjno?
Bilić to radi na fb-u.

šta je sve Billie pisao na fbsarajevo071 je napisao/la:U svakom slučaju treba biti pragmatičan,može se biti protiv ali treba znati i šutjeti.DenchiNL je napisao/la:sarajevo071 je napisao/la:produženje ugovora sa Turkish Aerlines a novi član uprave Bilić ismijava Erdoganajel to mješanje politike i sporta poželjno?
Bilić to radi na fb-u.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kakve su ono ublehe Allahu dragi i kakva priča, ko da smo na ulici, i ono nama vodi klub. Nek nam je Bog na pomoći. Žalosno na šta je klub spao.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Hehehehemma_hz je napisao/la:Moze komotno i Sabrinu ukljuciti da zajedno uceAlfredNobel je napisao/la:

-
- Kontakt:
Jesu li dobri ovi likovi koji psuju drugima jer imaju drugacije misljenje?
Jbt sve go isfrustriran lik, mentalnog sklopa onog siux koji krizira jer cemo u Evropu aBd.
Jbt sve go isfrustriran lik, mentalnog sklopa onog siux koji krizira jer cemo u Evropu aBd.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ne valja kad se suti, ne valja kad se prica. 
Joj šege na temi zbog pojedinih. Za neke i nije tribina. Nadam se da ce takvi nastaviti bojkotovati utakmice, ali i forum.

Joj šege na temi zbog pojedinih. Za neke i nije tribina. Nadam se da ce takvi nastaviti bojkotovati utakmice, ali i forum.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, fks74, HariTz, InatSilniBosanski, keli, Lecler, mercurial, nedimmmm1337, Posejdon, skoJaa, Tatamata1946, Vanja8, Zagor i 73 gosta.