FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

moj uzor-S.G
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la moj uzor-S.G » 11 maj 2018, 16:19

joker90 je napisao/la:Samo nas čudo moze zaustaviti u napadu na titulu iduće sezone! :lol:
*duplu
ZZ

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 11 maj 2018, 16:20

Koga boli ona stvar sto ne zna bosanski??
Koliko je sponzora dovela od kada je u klubu?
Koliko imamo trofeja??
Pa covjece dragi za 2 godine prvi put nam se predstavlja,pa moras bas budaala dobra biti da joj nesta povjerujes.
Otisla dva najbolja igraca dzabe??
Gdje su pare od Mihojevica i omladinaca,u igracki kadar ulozena nisu?
Gdje su ti stadioni silni sto su najavljivali??
Dokle je akademija,nigdje veze sa onim slikama sto su prezentovali??
**** se meni za bosanski,treba nije mrdnula bilo sta da uradi za klub.
Sta sad kad TA ode,ko ce onda biti generalni,ko ce onda dati pare??
Ona ne zaslujuze zbog svega ovoga da ostane u klubu a ne zbog pisljivog bosanskog .
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 11 maj 2018, 16:32

mma_hz je napisao/la:Koga boli ona stvar sto ne zna bosanski??
Koliko imamo trofeja??
Pa covjece dragi za 2 godine prvi put nam se predstavlja,pa moras bas budaala dobra biti da joj nesta povjerujes.
Ona ne zaslujuze zbog svega ovoga da ostane u klubu a ne zbog pisljivog bosanskog .
Opet te pitam, kakve veze sve ovo ima s onim što sam napisao? Sve ja ovo znam i bez tebe i to sve STOJI. Ne znam da li se zayebavate ili vam stvarno nije jasno..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 11 maj 2018, 16:34

AlfredNobel je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Koga boli ona stvar sto ne zna bosanski??
Koliko imamo trofeja??
Opet te pitam, kakve veze sve ovo ima s onim što sam napisao? Sve ja ovo znam i bez tebe i to sve STOJI. Ne znam da li se zayebavate ili vam stvarno nije jasno..
Ma suti Bgt i ti se uhvatio tog podjebavanja za bosanski.Podjebavali je pa sta ,jbt kod nas se narod sprda oko svega a ne oko toga sto onA nabada.
**** se meni za to ba,sta si se uhvatio toga.Ugl ja to nigdje nisam spomenuo.
FK SARAJEVO.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 11 maj 2018, 16:34

AlfredNobel je napisao/la:Ne znam šta vama dvojici nije jasno? Što smo te razočarali? Uprava je napravila more grešaka i to stoji, nisam ja promijenio mišljenje i nije me par ovih dobrih zadnjih rezultata smekšalo. I sama Sabrina treba odgovarati za greške koje je sama napravila, to stoji, funkcija nosi odgovornost i to sve stoji.
Ali, nema smisla i totalno je glupo nekome dodavati neke stvari, samo zato što nije omiljen zbog nekih druguh stvari. Ne treba miješati kruške i jabuke, barem ja neću. Imala je grešaka u tim i tim stvarima, to je pogriješila, ovdje je fulala, tu i tu je ovo, tu i tu ono i to je to. Ovo dalje sve što si naveo je fula i nema ama baš nikakve veze s ovim što smo @ThrillerHZ i ja naveli. Znači, ako je imala grešaka u određenim odlukama i stvarima, to treba i reći, ali sada se provaljivati, zaebavati i čuditi se što ne zna najbolje da priča bosanski, jer je većinu života provela u Americi, to je malo reći debilno. Znači, sad svakog trebamo zaebavati ako ne zna naš jezik kako mi ostali znamo, koji smo tu rođeni i koji smo tu odrasli? Ako je tako, onda idemo odmah, od Pjanića, pa preko Begovića, do još more njih. Kakve kralju veze ima flaša, njena nestručnost, kurvanje, nezainteresovanost za Klub i ostale stvari s ovim što ja govorim? I vidim da potenciraš priču da smo Thriller i ja neki jarani, da branimo jedan drugog, da imamo koristi od Kluba, u smislu da nas plaćaju da vršimo propagandu, jel tako? :D

Isto ovo važi i za tebe mma_hz. Normalno da si zavisan ako nekoga podyebavaš za govor, a znaš da je to sasvim normalno za nekog ko je proveo pola života u stranoj zemlji. Koliko njih imaš što se rodilo u Bosni, pa otišlo u Njemačku dvadesetak godina i sada znaju jedva "nabosti" neku riječ. Ako ne koristiš jezik dugo, on se počne zaboravljati.

To je poenta mog komentara prije, a vjerujem da je na to mislio i @ThrillerHz. Ni sekunde ne branim Sabrinu, dobro sam svjestan njenih grešaka i svih ostalih u Upravi, ali gubiti vrijeme na neke smiješne stvari je bezveze. Evo ti primjer.. Recimo @kengur je direktor neke firme, koja pravi apsurdne greške i koja šteti zajednici, svima nama, onda zaslužuje žestoke kritike, psovke i pljuvanje i to stoji. Ali, da li bi bilo ispravno zaebavati ga za to što, ne daj Bože, ima govorne mane recimo ili neki drugi defekt?
Ne znam da li si shvatio šta hoću reći, nadam se da jesi. Pozdrav.

Samo iznosim svoje mišljenje i viđenje, to što se možda razlikuje od tvog, od petog, desetog, to je normalna pojava. E sad, ako je nekome problem što se ne priklanja masi u svakoj situaciji, ja tu ne mogu ništa.
Shvatio sam i hvala na pojasnjenju.

Evo da ponovim paragraf od maloprije :

Ogromna je razlika izmedju Begovica ciji jezik je onakav jer je dugo vani (a vrlo pismen momak) i Sabrine koja je isto pricala i prije odlaska van zemlje. Ono njeno je papanluk koji ce je pratiti cijeli zivot i da sad ode i vise se nikad ne vrati. Primjeti distinkciju.

Nastavak objasnjenja :
Pjanic je takodje veliki dingospo jer je malo ljudi kojima se daje blank cek da napisu svoju cifru a on izabere BiH. To je rijetkost i ja to postujem. Nije poenta jezika nego PRIMITIVIZMA i papanluka ako si slusao i gledao njen video. Onaj jezik nema veze sa boravkom u inostranstvu. A to je bitno jer ti glavni direktor mora imati karizmu a ne izgledati kao jeftina prostitutka sa flasom. Prije se dignes na noge iz postovanja kada glavni hadjija udje u sobu. Zato sam spominjao Vujovica ako si ga ikad upoznao. Buduci da nema sposobnosti., njen primitivizam mi signalizira da joj je primarno da se kao i svi paraziti "namiri".

Sto se jezika tice jedna od najvecih aduta joj je znanje engleskog a onaj njen je sve samo ne znanje (vidi jedan od mojih prethodnih postova). Ono je ulicni jezik dosljaka na zapad. Takodje sposobnost pisanja rezimea joj je katastrofa. Sa onim CV-om jedva danas mozes biti i fizicki radnik u fabrici na zapadu ali ispade da mozes biti direktor FKS. Cime je impresionirala Tana i sinove samo on zna.

Kaze nece niko dobar sa nama da potpise. Poredi da kao igrac pricas sa Monchijem, Sabrinom ili sa SD-om komsija. Ako svi ponude iste uslove sta mislis ko ima najmanje sanse da uspije da te ubijedi da potpises ugovor (osim ako te ona ne napije i falsifikuje tvoj potpis ili ti ponudi bonus u "naturi"). Reputacija uprave je veliki bonus za image kluba. Recimo prije nego kupis dionice firme prvo pogledas ko im je u upravi i kakve rezultate do sada imaju.

Govorne i druge mane ni u ludilu ne bih ismijavao jer mi je to dio kucnog odgoja. Ali papanluk i parazite ne podnosim.

Definicija pojma "biti zavisan" je da neko ima nesto sto ti nemas i zudis da i ti to imas. Nema ni jedna stvar u zivotu koju zelim uzeti od Sabrine. Zavisnost imaju ljudi koji su na nizem novou od one kojoj zavide. Da bi mi to rekao moras znati detalje o mom zivotu a poredjenje sa njom je meni licno velika uvreda. Ja sa takvima ne bih nikad u zivotu kafu popio.

Jedna od najljepsih osobina nasih navijaca je da ima dosta razlika u misljenju. Najvecu uslugu ces nekome uciniti ako imas suprotno misljenje i dobre argumente za to.
Zadnja izmjena: kengur, dana/u 11 maj 2018, 16:41, ukupno mijenjano 1 put.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 maj 2018, 16:34

JESTE LI SPREMNI ZA DUPLU KRUNU???

:opaopa: :opaopa: :opaopa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 11 maj 2018, 16:37

kengur je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Ne znam šta vama dvojici nije jasno? Što smo te razočarali? Uprava je napravila more grešaka i to stoji, nisam ja promijenio mišljenje i nije me par ovih dobrih zadnjih rezultata smekšalo. I sama Sabrina treba odgovarati za greške koje je sama napravila, to stoji, funkcija nosi odgovornost i to sve stoji.
Ali, nema smisla i totalno je glupo nekome dodavati neke stvari, samo zato što nije omiljen zbog nekih druguh stvari. Ne treba miješati kruške i jabuke, barem ja neću. Imala je grešaka u tim i tim stvarima, to je pogriješila, ovdje je fulala, tu i tu je ovo, tu i tu ono i to je to. Ovo dalje sve što si naveo je fula i nema ama baš nikakve veze s ovim što smo @ThrillerHZ i ja naveli. Znači, ako je imala grešaka u određenim odlukama i stvarima, to treba i reći, ali sada se provaljivati, zaebavati i čuditi se što ne zna najbolje da priča bosanski, jer je većinu života provela u Americi, to je malo reći debilno. Znači, sad svakog trebamo zaebavati ako ne zna naš jezik kako mi ostali znamo, koji smo tu rođeni i koji smo tu odrasli? Ako je tako, onda idemo odmah, od Pjanića, pa preko Begovića, do još more njih. Kakve kralju veze ima flaša, njena nestručnost, kurvanje, nezainteresovanost za Klub i ostale stvari s ovim što ja govorim? I vidim da potenciraš priču da smo Thriller i ja neki jarani, da branimo jedan drugog, da imamo koristi od Kluba, u smislu da nas plaćaju da vršimo propagandu, jel tako? :D

Isto ovo važi i za tebe mma_hz. Normalno da si zavisan ako nekoga podyebavaš za govor, a znaš da je to sasvim normalno za nekog ko je proveo pola života u stranoj zemlji. Koliko njih imaš što se rodilo u Bosni, pa otišlo u Njemačku dvadesetak godina i sada znaju jedva "nabosti" neku riječ. Ako ne koristiš jezik dugo, on se počne zaboravljati.

To je poenta mog komentara prije, a vjerujem da je na to mislio i @ThrillerHz. Ni sekunde ne branim Sabrinu, dobro sam svjestan njenih grešaka i svih ostalih u Upravi, ali gubiti vrijeme na neke smiješne stvari je bezveze. Evo ti primjer.. Recimo @kengur je direktor neke firme, koja pravi apsurdne greške i koja šteti zajednici, svima nama, onda zaslužuje žestoke kritike, psovke i pljuvanje i to stoji. Ali, da li bi bilo ispravno zaebavati ga za to što, ne daj Bože, ima govorne mane recimo ili neki drugi defekt?
Ne znam da li si shvatio šta hoću reći, nadam se da jesi. Pozdrav.

Samo iznosim svoje mišljenje i viđenje, to što se možda razlikuje od tvog, od petog, desetog, to je normalna pojava. E sad, ako je nekome problem što se ne priklanja masi u svakoj situaciji, ja tu ne mogu ništa.
Shvatio sam i hvala na pojasnjenju.

Evo da ponovim paragraf od maloprije :

Ogromna je razlika izmedju Begovica ciji jezik je onakav jer je dugo vani (a vrlo pismen momak) i Sabrine koja je isto pricala i prije odlaska van zemlje. Ono njeno je papanluk koji ce je pratiti cijeli zivot i da sad ode i vise se nikad ne vrati. Primjeti distinkciju.

Nastavak objasnjenja :
Pjanic je takodje veliki dingospo jer je malo ljudi kojima se daje blank cek da napisu svoju cifru a on izabere BiH. To je rijetkost i ja to postujem. Nije poenta jezika nego PRIMITIVIZMA i papanluka ako si slusao i gledao njen video. Onaj jezik nema veze sa boravkom u inostranstvu. A to je bitno jer ti glavni direktor mora imati karizmu a ne izgledati kao jeftina prostitutka sa flasom. Prije se dignes na noge iz postovanja kada glavni hadjija udje u sobu. Zato sam spominjao Vujovica ako si ga ikad upoznao. Buduci da nema sposobnosti., njen primitivizam mi signalizira da joj je primarno da se kao i svi paraziti "namiri".

Kaze nece niko dobar sa nama da potpise. Poredi da kao igrac pricas sa Monchijem, Sabrinom ili sa SD-om komsija. Ako svi ponude iste uslove sta mislis ko ima najmanje sanse da uspije da te ubijedi da potpises ugovor (osim ako te ona ne napije i falsifikuje tvoj potpis ili ti ponudi bonus u "naturi"). Reputacija uprave je veliki bonus za image kluba. Recimo prije nego kupis dionice firme prvo pogledas ko im je u upravi i kakve rezultate do sada imaju.

Govorne i druge mane ni u ludilu ne bih ismijavao jer mi je to dio kucnog odgoja. Ali papanluk i parazite ne podnosim.

Definicija pojma "biti zavisan" je da neko ima nesto sto ti nemas i zudis da i ti to imas. Nema ni jedna stvar u zivotu koju zelim uzeti od Sabrine. Zavisnost imaju ljudi koji su na nizem novou od one kojoj zavide. Da bi mi to rekao moras znati detalje o mom zivotu a poredjenje sa njom je meni licno velika uvreda. Ja sa takvima ne bih nikad u zivotu kafu popio.

Jedna od najljepsih osobina nasih navijaca je da ima dosta razlika u misljenju. Najvecu uslugu ces nekome uciniti ako imas suprotno misljenje i dobre argumente za to.
:bih:

Hajde nema veze @mma_hz. Ne znaš jarane gdje goniš.. Mi pišemo o tome što ima poteškoća s našim jezikom, a ti pišeš dva puta njene greške iz prethodne godine dana, koja veze nema s ovom temom. Ali, helem nejse, svako dobro.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 11 maj 2018, 16:40, ukupno mijenjano 1 put.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 11 maj 2018, 16:39

Uglavnom kako sam ja shvatio sto se tice Sabrine Buljubasic je da svi djelimo misljenje da ne zasluzuje da se nalazi na celu FK Sarajeva.
Ne zbog jezika vec zbog svih cinjenica koje sam gore nabrojao.
FK SARAJEVO.

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 11 maj 2018, 16:42

SarajevoJeBordo je napisao/la:Dio foruma danas je dokaz da Bošnji možeš maglu u tegli prodati. :nedam: :facepalm:
Ide suplja ko luda...

Titula sljedece sezone !!!

Mada je evropa glavni cilj, jer ocito je da opet necemo imat "srece" za titule.

Al ako promovisemo par omladinaca i prodamo ih ispod cijene ko polovnu robu bicemo finansijski najstabilniji klub na komplet Balkanu, ako ne i u Evropi, mozda na svijetu...ko zna...

Osvojicemo sve i jednu medalju koja se odnosi na te uspjehe.. Bice posla, hocu rec hljeba za svu rodbinu, prijatelje i komsije, postacemo najuhljebljeniji klub na svijetu...

Svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujemo u borbi za finansijsku stabilnost, prava zena, alkoholicara, lopova i svih drugih oblasti osim fudbala.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 11 maj 2018, 16:42

MortemHz je napisao/la:JESTE LI SPREMNI ZA DUPLU KRUNU???

Nemoj boga ti hajncat, da ne budemo kao anam oni. kuknjava

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 maj 2018, 16:43

Ma ne hajcam, k'o da ja mislim da cemo je uzeti :lol:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 11 maj 2018, 16:47

MortemHz je napisao/la:

Ma ne hajcam, k'o da ja mislim da cemo je uzeti :lol:
E jesi i negativan, jesi to bio s Evanderom? :D
Mi radimo u tišini, bez ikakvih pompi, pritisaka i lobija. Samo radimo, još čekamo pehare. :mrgreen:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 11 maj 2018, 16:47

Da Sabrina radi dobro, njen jezik bi bio savršen, ona dvolitra pive se pretvorila u skupi šampanjac a ona od drolje postala dama. :kafa:
Mi smo takav narod, kad te neko yebe i smeta ti, sve mu mane nalaziš. Ja prvi ću joj sve nabijat na nos jer je ne podnosim, evo isto radim sa Sarićem, nervira me k'o igrač pa mu spominjem i ćelavicu i buljave oči. Kad je Dulja igrao preko qrca ovdje se ismijavalo od narandžastih pramenova, preko bubuljica, do frizure a la Marija Šerifović. Kad je proigr'o sve to pade u vodu. Mene ne čudi takvo pisanje većeg dijela foruma jer sam i ja sam takav, samo hoću da pojasnim ovim koji misle da je ta flaša pive i nepismenost presudna ovdje.
@Mortem stavi nick "biceDUPLA" k'o onaj indijanac s Prepucavanja. :rol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 maj 2018, 16:49

skoroalen je napisao/la:Da Sabrina radi dobro, njen jezik bi bio savršen, ona dvolitra pive se pretvorila u skupi šampanjac a ona od drolje postala dama. :kafa:
Mi smo takav narod, kad te neko yebe i smeta ti, sve mu mane nalaziš. Ja prvi ću joj sve nabijat na nos jer je ne podnosim, evo isto radim sa Sarićem, nervira me k'o igrač pa mu spominjem i ćelavicu i buljave oči. Kad je Dulja igrao preko qrca ovdje se ismijavalo od narandžastih pramenova, preko bubuljica, do frizure a la Marija Šerifović. Kad je proigr'o sve to pade u vodu. Mene ne čudi takvo pisanje većeg dijela foruma jer sam i ja sam takav, samo hoću da pojasnim ovim koji misle da je ta flaša pive i nepismenost presudna ovdje.
@Mortem stavi nick "biceDUPLA" k'o onaj indijanac s Prepucavanja. :rol:
Kad vam uleti brat na forum za par dana kad odobre acc :rol: :rol: :rol:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 maj 2018, 16:50

s pravom je vecina skepticna . Bilic i Jahic su novi u upravi i vidjecemo sta ce biti to s sportskim direktorom al ne vidim kako ova dvojica mogu nesto pokrenuti koje su im ovlasti uopšte kad su volonteri a nad glavom imaju Tana ,bordove,Sabrinu ,Valentina sta uoopšte mogu da urade kad se ovi navedeni vise pitaju . al eto vidjecemo ja ne mogu prestati voliti klub i nek nam je svima sretno

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 11 maj 2018, 16:56

ThrillerHz je napisao/la:Svugdje u svijetu tjeras ljude kad posao rade lose, samo u Bosni tjeras ljude zato sto ti idu na zivce... Ubi vas zavist bgm
Najezim se kad vidim komentare pojedinaca i sta stavljaju kao razlog za tjeranje nekog :facepalm:
jel ti vidiš svoj hajvatar :D :rol: :tokralju:
SarajevoJeBordo je napisao/la: I vidim neki pisu da je ovo odlicno, sta, nuditi igracu novi ugovor mjesec prije isteka?
i Zrinjski je tako sa Filipovićem, pa su komentari bili , "tako to šampioni rade" itd. dobro kod njih je Filipović produžio :D
bordobijeli je napisao/la:Moze li mi neko objasniti ulogu u klubu ovo troje novih na presici sto su bili . volonteri sta je njihov zadatak ??
Imamo vecinskog vlasnika,Ilijevskog predsjednika odbora,Sabrina direktorica, imamo Tanove ljude koji prate bordovi, ne kontam koje funkcije xe ovi obavljati i koji napredak donose.
članovi odbora, onaj mlađi lik je preuzeo Hujićevo mjesto kao predsjednik odbora...ne vjerujem da nose napredak...ali eto drugi su likovi u upravi...
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 11 maj 2018, 17:03, ukupno mijenjano 2 puta.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 11 maj 2018, 16:56

Iducu uzimas i onda ce sve biti bajno dok ne uvezes par losih rezultata i opet sve po starom.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 maj 2018, 17:01

Ja svoje misljenje ne mogu kreirati na osnovu novog upravnog odbora. Igraci su ti koji igraju i vidjet cemo kakvi ce se igraci dovesti, to nam moze puno reci pred sami pocetak sezone kao sto smo vidjeli i ove godine.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 11 maj 2018, 17:01

Nije bitno kako Sabrina prica, bitno je kako radi, a dokazala nam je svima da je njen rad milion puta gori od govora, i dovodjenje ovih ublehasa u upravu je samo kupovina vremena za nju, ucila je od najboljih muljatora Dine i Ibraka
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 11 maj 2018, 17:09

Ne bi trebalo biti problema u dogovoru s Semjonom i Sinišom. Obojica su vrlo dobro upućeni u dešavanja u i oko Kluba, tako da njihovo dovođenje može biti samo plus. Još ako tu dođe Spaha, sjajan trio, uz još par imena koja će vjerovatno biti i koja će činiti tu skauting službu. Samim tim, njihova imenovanja znače puno, jer nije imala stvar imati čovjeka kao Vukičevića, koji ima mnogo poveznica po čitavom svijetu. Semjon je beton za naše tržište, a i Spaha bi sigurno mnogo značio u svemu tome. E sad, koliko će imati sredstava za nešto ozbiljno i koliko će imati prostora, to je jedno veliko pitanje. Ali, neka oni prvo dođu, pa ćemo tividje.

E sad je jedino pitanje, da li je ozbiljnije kada na pregovore dođe veliki Ihtijarević i neki nebitni likovi poput Vukičevića, Miloševića i Spahića..

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Hajdeee, haris004, Venom i 55 gostiju.