NK Široki Brijeg

ŠB.TRN
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la ŠB.TRN » 21 sep 2010, 23:23

Ma imali smo mi i većih kriza od ove pa smo uvijek na kraju Europu izborili.Uz sve postovanje prema protivniku mislim da nemaju neke velike šanse,5% :) ;)

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 22 sep 2010, 21:53

Danas sa GOŠKOM igrali...

jedna riječ: katastrofa
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 22 sep 2010, 22:07

Ono je gore od katastrofe.Mislim da nismo odigrali goru utakmicu zadnjih deset godina.Jedna polu prilika Zakarića za 90 minuta.Smiješno da nemoze smješnije,jos drugo poluvrijeme.Dane,Jure,Dino Ćorić,Weitzer,Onaj amer u napadu.Stvarno žalosno.Jedino raduje igra Zlomislića koji je bio daleko najbolji na terenu.Momak nam igra u Gošku a u Širokom bi po kvaliteti trebao biti kapetan.Jeb em te upravo. :( ;)

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 23 sep 2010, 08:16

Da nisi malo pomješao, u biti siguran sam da nisi ni bio na utakmici!!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 23 sep 2010, 09:04

ŠB.TRN je napisao/la:Ono je gore od katastrofe.Mislim da nismo odigrali goru utakmicu zadnjih deset godina.Jedna polu prilika Zakarića za 90 minuta.Smiješno da nemoze smješnije,jos drugo poluvrijeme.Dane,Jure,Dino Ćorić,Weitzer,Onaj amer u napadu.Stvarno žalosno.Jedino raduje igra Zlomislića koji je bio daleko najbolji na terenu.Momak nam igra u Gošku a u Širokom bi po kvaliteti trebao biti kapetan.Jeb em te upravo. :( ;)
u drugom ti nije igrao ni dino ni weitzer :lol:

umjesto Dine na desnom igrao junior Kara, a weitzer nije ni igrao..samo u prvom..

u drugom smo igrali sa igracem manje jer je perajica izisao nakon 10 min(sto je nebitno jer i sa njim je igrac manje)..

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 23 sep 2010, 21:37

Kevin je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Ono je gore od katastrofe.Mislim da nismo odigrali goru utakmicu zadnjih deset godina.Jedna polu prilika Zakarića za 90 minuta.Smiješno da nemoze smješnije,jos drugo poluvrijeme.Dane,Jure,Dino Ćorić,Weitzer,Onaj amer u napadu.Stvarno žalosno.Jedino raduje igra Zlomislića koji je bio daleko najbolji na terenu.Momak nam igra u Gošku a u Širokom bi po kvaliteti trebao biti kapetan.Jeb em te upravo. :( ;)
u drugom ti nije igrao ni dino ni weitzer :lol:

umjesto Dine na desnom igrao junior Kara, a weitzer nije ni igrao..samo u prvom..

u drugom smo igrali sa igracem manje jer je perajica izisao nakon 10 min(sto je nebitno jer i sa njim je igrac manje)..
Uzeo sam sveukupno najlosije,nisam po poluvremenima.Znam tko je igrao ,mogu ti cijeli sastav izdiktirati i prvo i drugo poluvrijeme!!! :D

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 24 sep 2010, 18:37

Sada padate i od Slobode. :?
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 24 sep 2010, 19:20

Ništa čudno s obzirom kako igramo...posebno u tuzli

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 24 sep 2010, 19:26

ljutinar je napisao/la:Da nisi malo pomješao, u biti siguran sam da nisi ni bio na utakmici!!
Eto ti siguran i opet pogriješi,sta bude kad nisi siguran??? :D :D :D Naveo sam sveukupno najlosije,ne samo one sto su igrali drugo poluvrijeme!!! :mrgreen:

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 25 sep 2010, 17:41

čestitam momcima iako mi bas i nije drago zbog ovoga jer sam očekivao poraz i odlazak Ištuka..

al pobjeda je pobjeda..a Ištuka ćemo na drugi način otjerat..

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 25 sep 2010, 17:45

Samo se uprava treba odmaknuti od Ištuka i ja vjerujem da ce doci rezultati.Brekalo i Ćutuk odlicno funkcionira cini mi se.Trebamo naseg momka podrzati,i pustiti ga neka igra.Čestitke momcima,samo borbom mozemo doci do bodova u gostiam.Slijedi Drina....
Idemo dalje :D :D :D

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 25 sep 2010, 17:48

ŠB.TRN je napisao/la:Samo se uprava treba odmaknuti od Ištuka i ja vjerujem da ce doci rezultati.Brekalo i Ćutuk odlicno funkcionira cini mi se.Trebamo naseg momka podrzati,i pustiti ga neka igra.Čestitke momcima,samo borbom mozemo doci do bodova u gostiam.Slijedi Drina....
Slijedi Mionica pa Drina pa Mionica na PEcari

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 25 sep 2010, 17:48

Kevin je napisao/la:čestitam momcima iako mi bas i nije drago zbog ovoga jer sam očekivao poraz i odlazak Ištuka..

al pobjeda je pobjeda..a Ištuka ćemo na drugi način otjerat..
Također nisam se ni nadao pobjedi,očekivao sam smjenu ištuka....ali mislim da je možda bolje i da nismo pobijedili,sad je ištuk sebi rodužio boravak na klupi,tako da mislim da će u narednim utakmicama biti dosta paćenja...

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 25 sep 2010, 17:52

Kevin je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Samo se uprava treba odmaknuti od Ištuka i ja vjerujem da ce doci rezultati.Brekalo i Ćutuk odlicno funkcionira cini mi se.Trebamo naseg momka podrzati,i pustiti ga neka igra.Čestitke momcima,samo borbom mozemo doci do bodova u gostiam.Slijedi Drina....
Slijedi Mionica pa Drina pa Mionica na PEcari
Ma lako mi je za Mionicu,da mi Drinu riješimo pa onda u Vrapčiće.Očekujem bolju igru sada,ono protiv Goška je bilo dno tako da ne moze gore.Ištuk ima naslova iihi nije zaboravio trenirati,mala kriza je nadam se prosla,tako da ima moju trenutnu podrsku.Do novog kiksa na Pecari :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 25 sep 2010, 18:14

Barney Stinson je napisao/la:Što je najžalosnije sada ce dobiti u Tuzli i opet se vrtimo u krug sa Ištukom...
Kao sto sam napisao, ali ajde kao sto Kevin reče Ištuka cemo drugačije otjerati a tri boda su tri boda... Sve mi se cini da je ovo protiv Travnika i Leotara bilo vraćanje dugova iz prošlosti... :roll: :roll:
Nebitno, uglanom čestitke momcima na pobjedi i za nadati se da dolaze bolja vremena, valjda...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 25 sep 2010, 18:20

nemojte previse slavit jer ono sto je siroki danas odigro je nesto najgore sto sam vidio od vase ekipe u zadnjih 5 sezona...jedan odbijanac i go...drugo poluvrijeme ste igrali bunker mrtvi...mislim,bodovima svakako mozete bit zadovoljni al ovo je najgora ekipa sirokog koju sam ja pogledo...o nasoj igri ne treba trosit rijeci uopste
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 25 sep 2010, 18:21

slani grad je napisao/la:nemojte previse slavit jer ono sto je siroki danas odigro je nesto najgore sto sam vidio od vase ekipe u zadnjih 5 sezona...jedan odbijanac i go...drugo poluvrijeme ste igrali bunker mrtvi...mislim,bodovima svakako mozete bit zadovoljni al ovo je najgora ekipa sirokog koju sam ja pogledo...o nasoj igri ne treba trosit rijeci uopste
koga briga...mi vas gledamo takve ima 8 godina, nekad ste nam znali uzet bod..

Široki sa 16 igrača samo...ovakva forma, bojkotiranje trenera izgubite...zato stvarno moraš biti moćan da izgubiš od takve ekipe :lol: :lol: :lol:

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 25 sep 2010, 18:23

slani grad je napisao/la:nemojte previse slavit jer ono sto je siroki danas odigro je nesto najgore sto sam vidio od vase ekipe u zadnjih 5 sezona...jedan odbijanac i go...drugo poluvrijeme ste igrali bunker mrtvi...mislim,bodovima svakako mozete bit zadovoljni al ovo je najgora ekipa sirokog koju sam ja pogledo...o nasoj igri ne treba trosit rijeci uopste
Pa upravo to sam i napisao prije,ovu smo dobili ištuk je produžuio svoj mandat na klupi,tako da ćemo i dalje gledati mrcvarenja po terenu,pa je možda bolje da ovo nismo niti dobili...

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 25 sep 2010, 18:28

Kevin je napisao/la:
koga briga...mi vas gledamo takve ima 8 godina, nekad ste nam znali uzet bod..

Široki sa 16 igrača samo...ovakva forma, bojkotiranje trenera izgubite...zato stvarno moraš biti moćan da izgubiš od takve ekipe :lol: :lol: :lol:
vidi...sto se mene tice...nek ste uzeli..uspjeli ste se odbranit i zasluzili ste pobijedu..samo kaze da se ne zanosite previse jer smo mi odron od ekipe a u drugom poluvremenu smo vas toliko pritisli da niste centra presli....plus stoste igrali na nasu kartu valjanja na svaki kontakt :D ...ali eto...ako je to tebi ok onda je i meni...samo sam dao komentar na vasu danasnju igru
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 25 sep 2010, 18:33

Ja vjerujem da smo lose odigrali.Nije me nimalo briga za to.Najgore je kad dobro odigramo a izgubimo,onda ga ****.Ištuk pobjedi ,a svi smo mislili da cemo izgubiti i da on odlazi posle Tuzle.Nek on pobjeđuje,lako ce otici ako počnemo gubiti :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, bordobijeli, Paromlinac, spolacentra, Tatamata1946, tutankamon1905, Vanja8 i 59 gostiju.