ThrillerHz je napisao/la:Pade Evander ko Berlinski zid![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ThrillerHz je napisao/la:Pade Evander ko Berlinski zid![]()
Sve si rekaoDenchiNL je napisao/la:ma Leixoes je trebao odbit, pogledaj im ekipu ba, to na veliko kupuju da pokriju riziko, tj. preko menadžera i agencija...8 odbrambenih 12 veznih, 15 špiceva, imaju i B ekipu i ni u toj ga nema....minutažu ćeš dobit ako budeš bolji od minimum 10 likova iz portugala,brazila, angole, kameruna, gane, sve i jedan fizički razvijeniji, brži i to uzrast im 18-23, to su ba zvjeri, dosta ih igra i krilne pozicije, znači veća šansa da će ih stavit da igraju...jbt Lendrić i Hodžić u njegovim godinama prekucavali listu strijelaca...Osttribine je napisao/la:Cekaj samo dok zabije nekad gol, pa kad navale na temu pojedinci "onakvog igraca pustili ovo ono", mislim zelim mu sve najbolje kao i vi svi sigurno, ali se pretjerivalo sa hvalospjevima o tom malom, jedno je omladinski, a drugo seniorski fudbal.bordobijeli je napisao/la:Otkrise Evandera![]()
![]()
![]()
Ima li gdje primorca ?? Suarez na klupi u juniorima portugalskog drugoligasa
Sad ce on da se povuce na neko vrijeme, do pocetka prelaznog rokaThrillerHz je napisao/la:Pade Evander ko Berlinski zid![]()
daleko da mu pehiram ili prognoziram, ali sam skeptičan da će on otići iz portugala ako ima fin ugovor, možda na posudbu, ne znam na koliko i šta je potpisao...zbog toga je i otišao....ubirat će lovu rega...Osttribine je napisao/la:
Sve si rekao, znaci njemu ne gine za godinu povratak u Olimpik recimo, ali eto vidjecemo, da mu ne pehiramo. Najvise me nervira upravo ovo sto maloprije napisah za te nase mlade igrace, jedva da i igraju gdje, a onda zabiju gol nakon xy utakmica i onda pojedinci pametuju ovde kao sto su ga pustili ili slicno.
A mozda zavrsimo 3Evander je napisao/la:Preko Zeljeznicara se plasirali u Europu, ljubitelji i branioci uprave odmah iz misijih rupa izasli.
Za njih ova sezona uspjesna. Eto regresa brzo
A svi govore ide u Želju...DenchiNL je napisao/la:ode đubre u belgiju, evo opet slika s nama![]()
Nemoj da ti bude krivo sto smo obezbjedili EvropuEvander je napisao/la:Preko Zeljeznicara se plasirali u Europu, ljubitelji i branioci uprave odmah iz misijih rupa izasli.
Iskreno, zaboli me neka stvar za Europom. Samo jos jedno brukanje u najavi.Zip je napisao/la:Nemoj da ti bude krivo sto smo obezbjedili EvropuEvander je napisao/la:Preko Zeljeznicara se plasirali u Europu, ljubitelji i branioci uprave odmah iz misijih rupa izasli.
marija ce biti jedini pravi mudonja koji je ove godine nastupio na KosevuHigh je napisao/la:Kakvi smo, i Marija Šerifović će nam uzeti sva tri boda.
Jel trebamo plakat i kukat sto smo se plasirali? Ti i uprava ste u par deka ne zna se ko je goriEvander je napisao/la:kuknjavaIskreno, zaboli me neka stvar za Europom. Samo jos jedno brukanje u najavi.Zip je napisao/la:Nemoj da ti bude krivo sto smo obezbjedili EvropuEvander je napisao/la:Preko Zeljeznicara se plasirali u Europu, ljubitelji i branioci uprave odmah iz misijih rupa izasli.
Uhljebi ako misle da su sa ovim kupili mir, dobro su se onda zahebali.
Drvenim motkama ce biti otjerani jednog dana.
DenchiNL je napisao/la:sad odjednom ima veze s fudbalom a prije 5 minuta samo radio u kopirniciEvander je napisao/la: Veze sa fudbalom ima 1000 puta vise nego Dino, Edis, Sabrina i svi ujebi. Skauta da ne pominjem. Bivsi igrac Sarajeva, igrao vani, ima sigurno medju jacim CV u klubu. I usput, samo trener ko zna koje selekcije djece. Nama glavne pozicije drze ljudi koji ko zna na koji nacin su dosli.kakav transformers braco, kakav Optimus Prajm