Ma nije Meho lud da ode njima. Em je čovjek nas vodio, em je bio izabran za selektora reprezentacije, nije spao na to da vodi Želju. Može on nać angažman vani 100%.Hirurg je napisao/la:Ništa novo. I Zrinjskom je sudio Mostarac...
Navodno, Kodro u kombinacijama da naslijedi Adzema... Šteta ako ode tamo.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Vjeruj da jeste. Da stvar bude gora on se nudi njima... tu su još Meša, Sablić...skoroalen je napisao/la:Ma nije Meho lud da ode njima. Em je čovjek nas vodio, em je bio izabran za selektora reprezentacije, nije spao na to da vodi Želju. Može on nać angažman vani 100%.Hirurg je napisao/la:Ništa novo. I Zrinjskom je sudio Mostarac...
1946
nije to čudno, burazer mu je dobar s upravom...a bilo bi ih interesantno gledat kako ližu sve što su ga popljuvali kad je bio izbor za selektoraHirurg je napisao/la:Vjeruj da jeste. Da stvar bude gora on se nudi njima... tu su još Meša, Sablić...skoroalen je napisao/la:Ma nije Meho lud da ode njima. Em je čovjek nas vodio, em je bio izabran za selektora reprezentacije, nije spao na to da vodi Želju. Može on nać angažman vani 100%.Hirurg je napisao/la:Ništa novo. I Zrinjskom je sudio Mostarac...

Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 09 maj 2018, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Veze sa fudbalom ima 1000 puta vise nego Dino, Edis, Sabrina i svi ujebi. Skauta da ne pominjem. Bivsi igrac Sarajeva, igrao vani, ima sigurno medju jacim CV u klubu. I usput, samo trener ko zna koje selekcije djece. Nama glavne pozicije drze ljudi koji ko zna na koji nacin su dosli.DenchiNL je napisao/la:licemjerno jbt, glavno zanimanje operativac kopirnice jel i daj ga u akademiju jer je dobar čovjek zna ga Evander?Zip je napisao/la:Hahah
Kakvo otkrice
Ajd ako nista, bar se ispostavilo tacnim ono sto sam pricao
a napadaj ove što rade svoje zanimanje i njegove vlastite riječi "svi u klubu su uhljebi" ga ujedoše za guzu hahahaha![]()
![]()
i sad neko treba vjerovat da je došao s poštenim namjerama da trenira djecu i kopira im papire šta li? ne da ih munta da im bude zastupnik?
![]()
![]()
-
- Kontakt:
jbt ko nam priziva ovog Vukotića, čovjek odron teški... Novaković je za njega Ferdinand
sad odjednom ima veze s fudbalom a prije 5 minuta samo radio u kopirniciEvander je napisao/la: Veze sa fudbalom ima 1000 puta vise nego Dino, Edis, Sabrina i svi ujebi. Skauta da ne pominjem. Bivsi igrac Sarajeva, igrao vani, ima sigurno medju jacim CV u klubu. I usput, samo trener ko zna koje selekcije djece. Nama glavne pozicije drze ljudi koji ko zna na koji nacin su dosli.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
DenchiNL je napisao/la:sad odjednom ima veze s fudbalom a prije 5 minuta samo radio u kopirniciEvander je napisao/la: Veze sa fudbalom ima 1000 puta vise nego Dino, Edis, Sabrina i svi ujebi. Skauta da ne pominjem. Bivsi igrac Sarajeva, igrao vani, ima sigurno medju jacim CV u klubu. I usput, samo trener ko zna koje selekcije djece. Nama glavne pozicije drze ljudi koji ko zna na koji nacin su dosli.kakav transformers braco, kakav Optimus Prajm

Zalosno samo sto su mnogi "pali" na njegove fore i podrzavali ga u orgijanju na temi.DenchiNL je napisao/la:licemjerno jbt, glavno zanimanje operativac kopirnice jel i daj ga u akademiju jer je dobar čovjek zna ga Evander?Zip je napisao/la:Hahah
Kakvo otkrice
Ajd ako nista, bar se ispostavilo tacnim ono sto sam pricao
a napadaj ove što rade svoje zanimanje i njegove vlastite riječi "svi u klubu su uhljebi" ga ujedoše za guzu hahahaha![]()
![]()
i sad neko treba vjerovat da je došao s poštenim namjerama da trenira djecu i kopira im papire šta li? ne da ih munta da im bude zastupnik?
![]()
![]()
A ev ispostavilo se da smo mi koji mu ne vjerujemo bili upravu.
Ko zna koliko je ovaj evander zaradio na ovoj djeci u OP. I sta su njegovi stvarni ciljevi

Koliku ti proviziju haver daje?

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jarane pa jeste li vi normalni hahaha
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Al ti gluposti pises, strasno. Naravno da ima veze ako je igrao nekad u Sarajevu. Nisam ja kriv sto ne znas ko je u proslosti igrao za Sarajevo. Pored Sarajeva znam da je bio u Rijeci i na kraju karijere u Velzu. Sjecam se onog belaja njega i Pehara, kad su navijaci Zrinjskog uletili u teren.DenchiNL je napisao/la:sad odjednom ima veze s fudbalom a prije 5 minuta samo radio u kopirniciEvander je napisao/la: Veze sa fudbalom ima 1000 puta vise nego Dino, Edis, Sabrina i svi ujebi. Skauta da ne pominjem. Bivsi igrac Sarajeva, igrao vani, ima sigurno medju jacim CV u klubu. I usput, samo trener ko zna koje selekcije djece. Nama glavne pozicije drze ljudi koji ko zna na koji nacin su dosli.kakav transformers braco, kakav Optimus Prajm
Prica je krenula da je strumf, sto je notorna laz.
I da, kopirnica mu je primarni posao. Od nedavno vidim da je trener u akademiji. Vjerujem da se od tog posla i ne moze bas zivjeti.
Kakve veze sa fudbalom imaju Dino, Kusta, Sabrnja, skaut i ini uposleni?
nemoj skretat temu, priznaj kolko uzimaš procenatEvander je napisao/la: Al ti gluposti pises, strasno. Naravno da ima veze ako je igrao nekad u Sarajevu. Nisam ja kriv sto ne znas ko je u proslosti igrao za Sarajevo. Pored Sarajeva znam da je bio u Rijeci i na kraju karijere u Velzu. Sjecam se onog belaja njega i Pehara, kad su navijaci Zrinjskog uletili u teren.
I da, kopirnica mu je primarni posao. Od nedavno vidim da je trener u akademiji. Vjerujem da se od tog posla i ne moze bas zivjeti.
Kakve veze sa fudbalom imaju Dino, Kusta, Sabrnja, skaut i ini uposleni?

Cudno bas da zna citavu karijeru svog poslovnog partnera

Sta radi za strumfa?DenchiNL je napisao/la:nemoj skretat temu, priznaj kolko uzimaš procenatEvander je napisao/la: Al ti gluposti pises, strasno. Naravno da ima veze ako je igrao nekad u Sarajevu. Nisam ja kriv sto ne znas ko je u proslosti igrao za Sarajevo. Pored Sarajeva znam da je bio u Rijeci i na kraju karijere u Velzu. Sjecam se onog belaja njega i Pehara, kad su navijaci Zrinjskog uletili u teren.
Kakve veze sa fudbalom imaju Dino, Kusta, Sabrnja, skaut i ini uposleni?nije štrumf ali radi za štrumfa? šta?
Ako radi, ko ga je onda doveo da bude gdje jeste i ko ga i dalje drzi tu? Ako je tako, to je onda samo jos jedan povod da se ova uprava otjera, jer dozvoljavaju takve stvari.
Hvala Bogu, imam dovoljno para, ne treba mi procenat.
A koliko ti, odnosno neko tvoj, ima od kluba?
Jel te stid bilo braniti sve one koji su unistili klub, zarad licnog intresa?
-
- Kontakt:
Otkrise Evandera
Ima li gdje primorca ?? Suarez na klupi u juniorima portugalskog drugoligasa

ja rekoh da se zajebajemEvander je napisao/la:
Sta radi za strumfa?
Ako radi, ko ga je onda doveo da bude gdje jeste i ko ga i dalje drzi tu? Ako je tako, to je onda samo jos jedan povod da se ova uprava otjera, jer dozvoljavaju takve stvari.
Hvala Bogu, imam dovoljno para, ne treba mi procenat.
A koliko ti, odnosno neko tvoj, ima od kluba?
Jel te stid bilo braniti sve one koji su unistili klub, zarad licnog intresa?
a drugo ne znam kako branim kad kažem nek idu svi, SVI, svi su prolaznici kroz klub....nemam interesa u klubu...osim da pobjeđujemo...
ja sam rekao da tjeranjem ljudi iz uprave se ne dobija ništa ako nema neko bolji da ih zamjeni, bukvalno smo slova zamjenili...i zar nije tako bilo? čak Hujić koji je gurao Propuha da ostane trener, se zamjeni i ode Elvir k'o da nikad nije ni bio...u biti promjene ime na vratima kancelarije, niko ne ide, i Dino je tu vrti se i mnogi drugi...šta je Hujić drugačiji od ovih sad, svi lijepo pričaju ali nule u realnosti....bez moći i mogućnosti da urade nešto...ko sad da te neko pita zašto taj Cerić radi u klubu a Torlak ne? obojica veze nemaju ali nekom jedan draži a nekima drugi.....otjerajte valentina doće Kim ili neki šemsudin, radit će sve isto imat će istu platu....ništa nisi dobio...Sabra alkoholičarka lezba, a Dino šmrko koku pa uzeo kup i titulu, koga boli šta ko radi , samo rezultat napravi...ne treba bit licemjer...

- muhamedhulk
- Kontakt:
Joj sege 
Jel' fakat suarez klupiran u juniorima onog kluba? Mislim, igraju oni tu prvu juniorsku ligu, najjacu, ali opet ako ne moze igrati tamo u juniorima..stas' dalje pricati. Veladzic? Ako ima neko info pa da podijeli...maldini aka Sadiku? Igral' on u Belgiji?
Ljudi eto Evrope a nama koncert na Kosevu
Da bar hoce kakav najlon staviti preko ali debili su ti sto vode stadion, rijetko vidjene ublehe.

Jel' fakat suarez klupiran u juniorima onog kluba? Mislim, igraju oni tu prvu juniorsku ligu, najjacu, ali opet ako ne moze igrati tamo u juniorima..stas' dalje pricati. Veladzic? Ako ima neko info pa da podijeli...maldini aka Sadiku? Igral' on u Belgiji?
Ljudi eto Evrope a nama koncert na Kosevu

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Koliko mozes biti bezobrazan pa optuzivati nekoga da uzima hljeb u klubu, a on sve vrijeme to radi i predstavlja se ko andjeo cuvar FK Sarajevo

Imas para, dobro se klepalo u OP

Imas para, dobro se klepalo u OP

- Osttribine
- Kontakt:
Cekaj samo dok zabije nekad gol, pa kad navale na temu pojedinci "onakvog igraca pustili ovo ono", mislim zelim mu sve najbolje kao i vi svi sigurno, ali se pretjerivalo sa hvalospjevima o tom malom, jedno je omladinski, a drugo seniorski fudbal.bordobijeli je napisao/la:Otkrise Evandera![]()
![]()
![]()
ma Leixoes je trebao odbit, pogledaj im ekipu ba, to na veliko kupuju da pokriju riziko, tj. preko menadžera i agencija...8 odbrambenih 12 veznih, 15 špiceva, imaju i B ekipu i ni u toj ga nema....minutažu ćeš dobit ako budeš bolji od minimum 10 likova iz portugala,brazila, angole, kameruna, gane, sve i jedan fizički razvijeniji, brži i to uzrast im 18-23, to su ba zvjeri, dosta ih igra i krilne pozicije, znači veća šansa da će ih stavit da igraju...jbt Lendrić i Hodžić u njegovim godinama prekucavali listu strijelaca...Osttribine je napisao/la:Cekaj samo dok zabije nekad gol, pa kad navale na temu pojedinci "onakvog igraca pustili ovo ono", mislim zelim mu sve najbolje kao i vi svi sigurno, ali se pretjerivalo sa hvalospjevima o tom malom, jedno je omladinski, a drugo seniorski fudbal.bordobijeli je napisao/la:Otkrise Evandera![]()
![]()
![]()
- ThrillerHz
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, bordobijeli, Google [Bot], miguelramos, Tarapi i 60 gostiju.