Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
nevjernik
-
Kontakt:
Sta ima najbolji na svijetu
prije 10-ak dana jer bio najveci kloc i taraba, sad je opet najbolji na svijetu
znam ja nas, je.bo ti nas
sto reko @haris svaki cigo svog konja hvali, moje je misljenje da izmedju ovih 5 liga nema neke razlike, moze svak svakog mlatnut
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
-
bosnas_
-
Kontakt:
Bilal je napisao/la:Monolog je napisao/la:Bilal je napisao/la:Bundesliga ce za 2 godine biti najjaca liga
Dakako, dakako.
Da u pravu si, pogrijesio sam. Cuj za 2 godine
Bundesliga je vec najjaca

Dokaz tome je da u njoj igra najbolji napadac na svijetu Edin Dzeko

Bundesliga je rame uz rame sa spanskom i engleskom ligom..bundelsiga ima najbolje stadione na svijetu..Dzeko ako sljedece godine preci u Bayern bice extra,a nesto mi govori da ce tamo na kraju zavrsiti,aBd! Dzeko je bosanski Davor Suker, mislim da ce ga za koju godinu prevazici,ako vec nije...
-
Dabar
-
Kontakt:
Čuj Davor Šuker,pa Šuker je razvaljivao u Realu,Sevilli,te igrao u Arsenalu,najbolji strjelac Svjetskog prvenstva...a Džeko u nekom wolfsburgu zabija,pa to se ne more usporediti bolan,ne kažem da džeko nije dobar,naprotiv jedan je od 5 najbolji napadača u svijetu,ali reći da je prevazišao Šukera nije normalno
-
Steve
-
Kontakt:
Dabar je napisao/la:Čuj Davor Šuker,pa Šuker je razvaljivao u Realu,Sevilli,te igrao u Arsenalu,najbolji strjelac Svjetskog prvenstva...a Džeko u nekom wolfsburgu zabija,pa to se ne more usporediti bolan,ne kažem da džeko nije dobar,naprotiv jedan je od 5 najbolji napadača u svijetu,ali reći da je prevazišao Šukera nije normalno
edi je tek 24 godine, znaci moze na ovome nivou komotno igrati jos barem 10 godina sto opet znaci da ce najvjerovatnije prestici sukera. a to sto
pojedincima(zna se na koga mislim) u BiH smeta je druga stvar..
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...
-
Dabar
-
Kontakt:
Pa ja nisam nigdje napisao da on nije dobar igrač,nego je ovaj napisao da je sad kao Šuker,možda i bolji,pa Šuker je sa ovoliko godina igrao u boljem klubu...a u Realu je u prvoj sezoni dao više od 20 golova....koliko Džeko daje u wolfsburgu
-
Steve
-
Kontakt:
Dabar je napisao/la:Pa ja nisam nigdje napisao da on nije dobar igrač,nego je ovaj napisao da je sad kao Šuker,možda i bolji,pa Šuker je sa ovoliko godina igrao u boljem klubu...a u Realu je u prvoj sezoni dao više od 20 golova....koliko Džeko daje u wolfsburgu
po cemu je to sevilla bila bolja kad je suker(posto je suker igrao za sevillu kad je bio 23-24 godine) tamo igrao od wolfsburga trenutno? kad je suker bio u sevilli plafon im bio sredina tabele. e sad koliko ja znam ovaj trenutni wolfsburg koji je po tebi losiji tim od sukerove seville, je nedavno bio sampion njemacke..
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...
-
harishp
-
Kontakt:
Dabar je napisao/la:Pa ja nisam nigdje napisao da on nije dobar igrač,nego je ovaj napisao da je sad kao Šuker,možda i bolji,pa Šuker je sa ovoliko godina igrao u boljem klubu...a u Realu je u prvoj sezoni dao više od 20 golova....koliko Džeko daje u wolfsburgu
Dobro jutro @dabar jesili se naspavao.
Jos jedan gol Dzeke i zajedno sa Milerom ce biti igrac koji je najvise zabio ikada u BL u prvih 100 meceva.
Ni jedne vise.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
lottdogg
-
Kontakt:
ja koliko znam teze je dati 20 golova kad igras u slabijoj nekoj ekipi nego kad igras u realu

-
Dabar
-
Kontakt:
lottdogg je napisao/la:ja koliko znam teze je dati 20 golova kad igras u slabijoj nekoj ekipi nego kad igras u realu

Ma ja jel isto misliš da bi alen škoro,dao u realu 25 golova u sezoni,pošto je u slabijem sarajevu davao isto puno,bolan u realu se treba izboriti za poziciju prvo,nisu tu 2 napadača u klubu ko u wolfsburgu,i čuj sevilla slabija od wolfsburga...
-
lottdogg
-
Kontakt:
Dabar je napisao/la:lottdogg je napisao/la:ja koliko znam teze je dati 20 golova kad igras u slabijoj nekoj ekipi nego kad igras u realu

Ma ja jel isto misliš da bi alen škoro,dao u realu 25 golova u sezoni,pošto je u slabijem sarajevu davao isto puno,bolan u realu se treba izboriti za poziciju prvo,nisu tu 2 napadača u klubu ko u wolfsburgu,i čuj sevilla slabija od wolfsburga...
to sto ti poredis je smjesno , njemacka liga nije toliko razlicita po kvaliteti od spanske , samo kazem da je lakse dati u bayernu 20 golova neg u wolsburgu , tako da je logicno da je lakse dati 20 golova u realu neg u wolsburgu , volio bih da dzeko ode u real pa da vidimo koliko bi golova davao kad bi imao onakav vezni red iza sebe.
to sto si se ti nasao uvrijedjen sto je neko spomenuo sukera to je tvoja stvar

-
Dabar
-
Kontakt:
Pa šta ću se naći uvrijeđen,ja sam tvrdim da je džeko uz drogbu,toresa...najbolji napadač trenutno što je svojevremeno bio i šuker,ali normalno da ću reagirati što je onaj napisao džeko je kao šuker ako ne i bolji...
Mario Gomez igrao u slabom stutgartu 30 golova po sezoni,evo dođe u bayern ne more mrdnit s klupe
-
tanzla
-
Kontakt:
Šuker je bio fenomenalan napadač, najbolji u svoje vrijeme, danas se igra posve drugačiji fudbal, i sve što možete uraditi jeste zbrojiti golove jednog i drugog i uporediti brojke, to se na kraju krajeva i pika, zar ne?
Ja sam subjektivan i kažem da je Džeko najbolji na svijetu. Hehe.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
-
lottdogg
-
Kontakt:
Dabar je napisao/la:Pa šta ću se naći uvrijeđen,ja sam tvrdim da je džeko uz drogbu,toresa...najbolji napadač trenutno što je svojevremeno bio i šuker,ali normalno da ću reagirati što je onaj napisao džeko je kao šuker ako ne i bolji...
Mario Gomez igrao u slabom stutgartu 30 golova po sezoni,evo dođe u bayern ne more mrdnit s klupe
ma nije to mora dzeko jos dosta da radi da postane super kvalitetan fudbaler a da ima potencijala ima , samo kazem da sam ubjedjen da higuain i dzeko zamjene uloge da bi dzeko davao vise golova nego sto to higuain radi u realu , a da higuain ne bi bio ni sjena ovoga higuaina da igra u wolsburgu
-
harishp
-
Kontakt:
Edin je za Sukera, Dzeko.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
bavarian_bk
-
Kontakt:
Postao/la bavarian_bk » 24 sep 2010, 23:08
Citam danas , opet se javljaju spekulacije oko Dzekinog prelaska u Juve. Navodno bi Wolfsi dobiti Sissokhoa i nekoliko miliona za Dzeku .
-
OTNYS_YNWA
-
Kontakt:
Postao/la OTNYS_YNWA » 26 sep 2010, 12:00
bavarian_bk je napisao/la:Citam danas , opet se javljaju spekulacije oko Dzekinog prelaska u Juve. Navodno bi Wolfsi dobiti Sissokhoa i nekoliko miliona za Dzeku .
Nekoliko. 2, 3 i nek' se udaraju nogom u guzicu.
:D
Dzeko
se ubio za Italijanske lige. Isti tip igraca kao Ibrahimovic. Ako vec bude mijenjao sredinu neka to bude iz Njemacke u Italiju.

-
Cartman
-
Kontakt:
Ako Higuain ovako nastavi i ako Benzema nastavi kao prosle sezone, mogo bi Dzeko zavrsit u Realu u januaru, jer moc ce igrat u ligi prvaka...I Juventus je kandidat. Drugih bas i nema, mozda Bayern.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
tenk
-
Kontakt:
ljudi na kojem je programu Wolfsburg, nevjerovatno da prenose motore :

Da bi zdravi i jaki bili jedite hrenovke Pili
-
A_d_0
-
Kontakt: