NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Ne mislim da bi bio pojacanje odmah, za rotacije taman, kazem, bolje on nego da gledamo Juru i Danu od kojih realno vise nemamo koristi
Citao sam neki dan da Deportivo Alaves zeli Kamenara tako da... A Bozo Musa, po TM produzio ugovor do ljeta 2019...
Citao sam neki dan da Deportivo Alaves zeli Kamenara tako da... A Bozo Musa, po TM produzio ugovor do ljeta 2019...
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
E za Bozu to nisam znaoAndroid je napisao/la:Ne mislim da bi bio pojacanje odmah, za rotacije taman, kazem, bolje on nego da gledamo Juru i Danu od kojih realno vise nemamo koristi

Samo jedno ime
Što se tiče krila, ako ode Barbi, Menalo vec otisao, pod hitno u zrvanj ubacoti malog Domagoja Marušića, on je naša najperspektivnije tocka od svih igraca iz mladjih kategorija. I Hajduk i Dinamo ga godinama lovaju i ukazanu sansu je na pripremama fino iskoristio, ne trebaju mi vise sanse nego veca odgovornost
-
- Kontakt:
ma kakva pojačanja iz treće lige hnl - a, kad su tu naša dica,pa evo realnog sastava:
-- šprajco - ludi ivo --
tonća - lepi cane - boka - mijat
šeki - rašo - maja - leo moreno
- miro dernek -
( 4-4-2), trener: a tko drugi nego sveznali legendarni brico Damac
-- šprajco - ludi ivo --
tonća - lepi cane - boka - mijat
šeki - rašo - maja - leo moreno
- miro dernek -
( 4-4-2), trener: a tko drugi nego sveznali legendarni brico Damac
-
- Kontakt:
hahahaha duboko se ispričavam Šomi ovo je skandal da sam njega zaboravio,možda je trebao branit a miro ga pojeo....
Kaze Wagi da bi odigrao jos jednu sezonu ako mu klub ponudi ugovor... Sta vi mislite?
HRHB
HRHB
Jasno je da se on više ne uklapa u viziju trenera Sablića, ali ni ostajemo u napadu na Bagaricu i Cabraji( Peko nadam se da odhebaje iz kluba jednom za svagda) i Juricu.
Sada mislim da je bolji Waga za produziti jos na jednu sezonu, nego dovoditi nekog polovnjaka iz RH kao sto su bili Repic ili Marina.
Mislim da je vrijeme da se počne gledati malo budzet, jer imamo podosta ljudi u strucnom stozeru i podosta igrača pod ugovorom( Bandic jos pola godine i Peko jos godinu, treba se njih hitno oslobađati).
P.S. Wagi umiroviti dres s brojem 15 ako je to to.
Sada mislim da je bolji Waga za produziti jos na jednu sezonu, nego dovoditi nekog polovnjaka iz RH kao sto su bili Repic ili Marina.

Mislim da je vrijeme da se počne gledati malo budzet, jer imamo podosta ljudi u strucnom stozeru i podosta igrača pod ugovorom( Bandic jos pola godine i Peko jos godinu, treba se njih hitno oslobađati).
P.S. Wagi umiroviti dres s brojem 15 ako je to to.
Po meni je Waga pokazao da moze jos igrati svaku tekmu barem 20-30min,kao joker s klupe kao npr.Bekric u Zrinjskom. Jer čovjek živi sportski život i ima znanje nivo iznad u ovoj ligi..a nije nam ni budzet kao prije sirok,slazem se sa sretan123
Samo jedno ime
Nema se tu sta puno pricati,ako Wagner zeli i nudi se da igra jos,upravo draga nemate se sta oko toga misliti,istog trenutka treba se produziti s njim.Zaduzio je NKSB za vjeke vjekova,i kad se pogleda kakvi su sve antitalenti bili pod ugovorom u klubu,Wagi mora ostati jos barem jednu sezonu.
Igraj Široki ti si najbolji!
Ako on misli da moze,onda obavezno!
Vidjeli smo u Mostaru da jos itekako može. Jedini je prpblem sto se njemu mora tempirati forma ko sto smo sad radili za kraj sezone
Vidjeli smo u Mostaru da jos itekako može. Jedini je prpblem sto se njemu mora tempirati forma ko sto smo sad radili za kraj sezone
SAMO ŠIROKI!
Zeljo iz nicega do vodstva
To je to, mi se mozemo poceti baviti eventualnim protivnicima u EL
To je to, mi se mozemo poceti baviti eventualnim protivnicima u EL

HRHB
HRHB
Juniori sutra u 17h u Zenici igraju finale Kupa protiv Zrinjskog, prenosi li itko ovo?
HRHB
HRHB
City tvAndroid je napisao/la:Juniori sutra u 17h u Zenici igraju finale Kupa protiv Zrinjskog, prenosi li itko ovo?
https://m.facebook.com/CityTelevizija/
Superbrig je napisao/la:City tvAndroid je napisao/la:Juniori sutra u 17h u Zenici igraju finale Kupa protiv Zrinjskog, prenosi li itko ovo?
https://m.facebook.com/CityTelevizija/

HRHB
HRHB
JOŠ NIJE KRAJ
Ljubitelji nogometa u Širokom Brijegu teško prihvaćaju da će se u nedjelju (možda) posljednji put naći prigodi zapljeskati potezima svoje nogometne ikone, Brazilca Wagnera, najboljeg nogometaša koji je nosio majicu kluba s Pecare... Ikada!
Najbolji u ligi
Bez sumnje i najboljega igrača koji je trčao travnjacima u Premijer ligi u 16 godina njezine povijesti. U nedjelju protiv Željezničara Wagner će imati 297. prvenstveni nastup te - navijači se nadaju - zabiti 112. gol za Široki (još je 10 zabio za Posušje, što je ukupno do sada 121).
Sve su ovo rekordi kojima se ne može pohvaliti ni jedan drugi nogometaš u BiH. Teško će ih itko srušiti... Računajući Kup BiH (59 utakmica, 18 golova), Ligu europskih prvaka (4, 0) i Europsku ligu (29, 5), to su 384 službena nastupa i 134 gola za Široki:
- Čini se da je kraj tu... iako ni obitelj ni ja to ne prihvaćamo. U meni gori želja da još igram, mislim da još mogu. Ne znam, trebao sam jutros o svemu razgovarati s ljudima u klubu, ali imao sam privatnih obveza..., rekao nam je jučer Wagner uoči treninga te dodao da osjeća kako bi još mogao biti koristan:
- Pozivam navijače da dođu na susret protiv Željezničara i podrže nas. S njima sam uvijek imao pravu komunikaciju, čini se da smo "legli" jedni drugima... Oproštajna utakmica Wagner pravi kuću u rodnom Ilheosu:
- Kuća je pred završetkom. Ali, ne znači da još neću ostati u Širokom, tu se obitelj i ja osjećamo kao "svoji na svome"... U klubu nisu htjeli reći hoće li susret protiv Željezničara biti Wagnerov "zbogom" nogometu.
Direktor Zoran Bubalo kaže: - Oproštaj ostavljamo za jesen, kada ćemo za Wagnerov "adio" dovesti neki klub "od formata" i oprostiti se od majstora onako kako zaslužuje. Sve ćemo uklopiti u proslavu 70 godina kluba.
Ljubitelji nogometa u Širokom Brijegu teško prihvaćaju da će se u nedjelju (možda) posljednji put naći prigodi zapljeskati potezima svoje nogometne ikone, Brazilca Wagnera, najboljeg nogometaša koji je nosio majicu kluba s Pecare... Ikada!
Najbolji u ligi
Bez sumnje i najboljega igrača koji je trčao travnjacima u Premijer ligi u 16 godina njezine povijesti. U nedjelju protiv Željezničara Wagner će imati 297. prvenstveni nastup te - navijači se nadaju - zabiti 112. gol za Široki (još je 10 zabio za Posušje, što je ukupno do sada 121).
Sve su ovo rekordi kojima se ne može pohvaliti ni jedan drugi nogometaš u BiH. Teško će ih itko srušiti... Računajući Kup BiH (59 utakmica, 18 golova), Ligu europskih prvaka (4, 0) i Europsku ligu (29, 5), to su 384 službena nastupa i 134 gola za Široki:
- Čini se da je kraj tu... iako ni obitelj ni ja to ne prihvaćamo. U meni gori želja da još igram, mislim da još mogu. Ne znam, trebao sam jutros o svemu razgovarati s ljudima u klubu, ali imao sam privatnih obveza..., rekao nam je jučer Wagner uoči treninga te dodao da osjeća kako bi još mogao biti koristan:
- Pozivam navijače da dođu na susret protiv Željezničara i podrže nas. S njima sam uvijek imao pravu komunikaciju, čini se da smo "legli" jedni drugima... Oproštajna utakmica Wagner pravi kuću u rodnom Ilheosu:
- Kuća je pred završetkom. Ali, ne znači da još neću ostati u Širokom, tu se obitelj i ja osjećamo kao "svoji na svome"... U klubu nisu htjeli reći hoće li susret protiv Željezničara biti Wagnerov "zbogom" nogometu.
Direktor Zoran Bubalo kaže: - Oproštaj ostavljamo za jesen, kada ćemo za Wagnerov "adio" dovesti neki klub "od formata" i oprostiti se od majstora onako kako zaslužuje. Sve ćemo uklopiti u proslavu 70 godina kluba.
Igraj Široki ti si najbolji!
- Evolve
- Kontakt:
Taman sam mislio napisati kako se nitko iz kluba nije javio za Nedjelju...
NK Široki Brijeg
Dogovoreno je ranije da ce klub napraviti utakmicu mozda sad u pripremama za Europu prijateljsku s jednim renomiranim klubom za 70.godinu kluba i oprostaj Grande Wagnera.
A u nedjelju u sto vecem broju na Pecaru,zadnja natjecateljska za simbol našeg grada !
A u nedjelju u sto vecem broju na Pecaru,zadnja natjecateljska za simbol našeg grada !
Samo jedno ime
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.