Jesam, ali kako će od ovih interesdžija, što samo gledaju svoj džep i interes (hasancic, evo i ovaj gurbet ceric sto jedva ceka da nekog tusne sa svojim haverom smrdcem zubanom).... Kako Bože kako?????skoroalen je napisao/la:Je l' iko čitao Semjonov status na fb i komentare od prije 2-3 dana? Iz napisanog, čini se da bi on bio voljan radit u klubu kao skaut, kao da samo čeka poziv al ga niko ne zove.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Baš vala... ne vidim kako se možemo komplet smeća riješit, nema šanse et.ledesma je napisao/la:Jesam, ali kako će od ovih interesdžija, što samo gledaju svoj džep i interes (hasancic, evo i ovaj gurbet ceric sto jedva ceka da nekog tusne sa svojim haverom smrdcem zubanom).... Kako Bože kako?????skoroalen je napisao/la:Je l' iko čitao Semjonov status na fb i komentare od prije 2-3 dana? Iz napisanog, čini se da bi on bio voljan radit u klubu kao skaut, kao da samo čeka poziv al ga niko ne zove.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Tarik Ceric je pitar 1/1 i extra momak.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bas jesam, iako je kao na drugoj strani svijeta on bi preplivao okean za Sarajevo.. tako nestoskoroalen je napisao/la:Je l' iko čitao Semjonov status na fb i komentare od prije 2-3 dana? Iz napisanog, čini se da bi on bio voljan radit u klubu kao skaut, kao da samo čeka poziv al ga niko ne zove.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Semjon mi je ok. Al mislim da je jako neozbiljno na fb pisati analize ili nametati se kako je voljan raditi ili kako treba raditi.
Semjon je legenda i vazda ce bitiMortemHz je napisao/la:Bas jesam, iako je kao na drugoj strani svijeta on bi preplivao okean za Sarajevo.. tako nestoskoroalen je napisao/la:Je l' iko čitao Semjonov status na fb i komentare od prije 2-3 dana? Iz napisanog, čini se da bi on bio voljan radit u klubu kao skaut, kao da samo čeka poziv al ga niko ne zove.
Jedina mana prijateljstvo s onim kerom Rundom, koji je sad za ovog golmana roduteljima uzeo pare pa ga tusno kod nas , bojim se da bi isto to pokusavao preko Semjona pa bi ga raja poslihe popljuvala
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
-
- Kontakt:
Svaki igrac ima menagera , svaki trener i sportski direktor imaju odredjene menagere s kojim suradjuju to nista nije cudno . samo je pitanje koliko je trener strucan i zna sve te stvari balansirati u timu ,uvijek je tu neko nezadovoljan .
Eh ovo se slažem, zato kod nas su indijanci tipa hurtica, cerica, hasancica, njuski(gurbeti i mnogo poveznica sa gurbetarima imaju, yeba li im oni majku majcinu), ovih nisko budjetnih neznalica, koji glume menadzere, i nasu djecu bacaju u sjenu zarad para(od glavu im se odbilo) A jedno Ljupka Petrovica( sa ogromnim znanjem i velikim kešom) smo upropastili zarad tamo nekih puški, niđe veze...bordobijeli je napisao/la:Svaki igrac ima menagera , svaki trener i sportski direktor imaju odredjene menagere s kojim suradjuju to nista nije cudno . samo je pitanje koliko je trener strucan i zna sve te stvari balansirati u timu ,uvijek je tu neko nezadovoljan .
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
ThrillerHz je napisao/la:Sta ocekujes, da imamo svoj stadion, ne bi imali tih problema...joker90 je napisao/la:Sad nas i cetnicke fukse sa Koseva tjeraju, ljepota..
Stadion Kosevo je obicna prostitutka koja ce pripast svakom ko plati, a mi tripujemo da smo s tom ribom u vezi.
Najbolji komentar koji sam pročitao dugo, dugo vremena. Skidam kapu jarane.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- Orangina85
- Kontakt:
I menadzer koji je u isto vrijeme trener u Akademiji. SmijesnoEvander je napisao/la:Tarik Ceric je pitar 1/1 i extra momak.
-
- Kontakt:
Ma htio sam da kazem da menagere imaju i igraci reala,bajerna,zrinjskog itd . poenta je kako menagere imaju i prvi i posljednji na tabeli samo je pitanje klubske politike i trenera koliko su sposobni da sve to posloze . meni je malo smjesno sto kod nas neki igrac dodje preko menagera kao to je prevara pa nece ga dovesti mehanicar il pop .ledesma je napisao/la:Eh ovo se slažem, zato kod nas su indijanci tipa hurtica, cerica, hasancica, njuski(gurbeti i mnogo poveznica sa gurbetarima imaju, yeba li im oni majku majcinu), ovih nisko budjetnih neznalica, koji glume menadzere, i nasu djecu bacaju u sjenu zarad para(od glavu im se odbilo) A jedno Ljupka Petrovica( sa ogromnim znanjem i velikim kešom) smo upropastili zarad tamo nekih puški, niđe veze...bordobijeli je napisao/la:Svaki igrac ima menagera , svaki trener i sportski direktor imaju odredjene menagere s kojim suradjuju to nista nije cudno . samo je pitanje koliko je trener strucan i zna sve te stvari balansirati u timu ,uvijek je tu neko nezadovoljan .
Načuh da ćemo utakmice igrati na Grbavici.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
U zadnjem kolu hocemo sigurnoHigh je napisao/la:Načuh da ćemo utakmice igrati na Grbavici.

- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
On je neko ko voli Sarajevo i radi to jer zeli dobro klubu. Da je na poziciji i da radi nesto kao Husaric ne bi bilo ok.bordobijeli je napisao/la:Semjon mi je ok. Al mislim da je jako neozbiljno na fb pisati analize ili nametati se kako je voljan raditi ili kako treba raditi.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
- Kontakt:
Hajde uhljebi izaberite Sportskog direktora da je sposobniji od Njuse iz Visokog (sto i nije neki problem). Dajte nekoga ko ce dovesti normalne igrace, zadrzati ove sada sto iole valjaju. U biti ovom timu ne treba mnogo, ako ostanu svi koji su sada tu a vrijede.
Bez znacajnijih odlazaka , ovako nesto bi bilo sasvim OK za ligu:
Pavlovic
Sabanovic, Adukor, Mujakic, LB
Stanojevic, Crepulja
Hebibovic, Velkoski, KRILO
Ahmetovic
Sad je malo bed sto bi na sve ostale pozicije morali dovoditi domace igrace, jer na snagu stupa pravilo o 4 stranca u 18 a mi vec imamo jednog viska u 11. Po meni je jako tesko naci dobrog domaceg igraca a da je realan njegov dolazak. Zato se mozda rijesiti Krste i Pavlovica, otvoriti prostor za jednog stranca... Evo nezz Bgm
Bez znacajnijih odlazaka , ovako nesto bi bilo sasvim OK za ligu:
Pavlovic
Sabanovic, Adukor, Mujakic, LB
Stanojevic, Crepulja
Hebibovic, Velkoski, KRILO
Ahmetovic
Sad je malo bed sto bi na sve ostale pozicije morali dovoditi domace igrace, jer na snagu stupa pravilo o 4 stranca u 18 a mi vec imamo jednog viska u 11. Po meni je jako tesko naci dobrog domaceg igraca a da je realan njegov dolazak. Zato se mozda rijesiti Krste i Pavlovica, otvoriti prostor za jednog stranca... Evo nezz Bgm

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Na stranu Krletov učinak u zadnjih par utakmica, on ne bi smio kod nas imat zacementirano mjesto u prvih 11. Kao neki 12-ti igrač svakako, kvalitetan je dovoljno, prilagodiv, može igrat više pozicija, čak trenutno mislim da zaslužuje mjesto kao startno krilo ali u tom slučaju, da bude igrač za klupe, a stranac, ne znam koliko je to pametno.
Zanimljiv prelazni rok pred nama, to svakako. Imamo solidnu ekipu ali je treba pojačati sa par igrača da to bude dovoljno za titulu. Također treba pametno odigrati i sa Hebibovićem i Kuzmanovićem kojima ističu ugovori.
Zanimljiv prelazni rok pred nama, to svakako. Imamo solidnu ekipu ali je treba pojačati sa par igrača da to bude dovoljno za titulu. Također treba pametno odigrati i sa Hebibovićem i Kuzmanovićem kojima ističu ugovori.
Koliko traju praznici kod ovih nasih u klubu?
Rekli su se obratiti javnosti nakon praznika, a evo do danas niko nista.
Bas cudno da ga Evander poznaje i hvaliOrangina85 je napisao/la:I menadzer koji je u isto vrijeme trener u Akademiji. SmijesnoEvander je napisao/la:Tarik Ceric je pitar 1/1 i extra momak.

Danas je dan pobjede nad fasizmom, dakle jos je praznik (zvucim ko JesicEvander je napisao/la:Koliko traju praznici kod ovih nasih u klubu?

Djaba su nam sva pojacanja dok god su Sabrina i njuska u klubu - nema nama nafake.
Ko vas je slagao da je Tarik Ceric menadzer?
Covjek ima kopirnicu i sa tim se bavi. Nikakve veze sa menadzeskim poslom nema.
Covjek ima kopirnicu i sa tim se bavi. Nikakve veze sa menadzeskim poslom nema.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, atomskaNavika, Pantelija, rimljanin90 i 33 gosta.