Ne vjerujem mu (ne to da je dobio dijete, valjda jeste

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ima samo previše sreće.Chinaglia je napisao/la:Allegri nastavlja samarat Pogbu
Dybala, golovi po ekipama u ovoj sezoni:Pogba je napisao/la:Ima samo previše sreće.Chinaglia je napisao/la:Allegri nastavlja samarat Pogbu
Doduše, o šamaranju i ti nešto znaš sa Alvaritom.![]()
Italia, zašto je po tebi cijeli problem naše igre najbolji (ubjedljivo) strijelac ekipe? Šta su po tebi bile greške Allegria ove sezone?
P.S. Evo ti jedan klip.
Sjetit ces se price onda o Italijanizaciji koju si zelio, a protiv koje sam zdusno bio? Juventusu koji historijski ima okosnicu Italije, to odgovorno tvrdim, samo šteti. Evo i dalje se nazor guraju Darmiani, Bonaventure i ostale splačine kojih se ne možeš ni džaba otarasiti.Italia je napisao/la:Allegrijeva najveca greska je sto nema cojones u ovom klubu. Dosao je na premala vrata i takav ostao. Apropo ove price, vrati se na ono kad sam kritikovao Gigija i rekao da postoje "dealovi" u klubu u kojem se brani/gura ovaj ili onaj. Bas iz tog razloga sam postavio pitanje "gdje je Benatia". Prisjetis se onog da je bila svadja, te da u zadnjim utakmicama igraju balvan i matori koji nisu ni za Serie B. Jel stvarno mislimo da je fudbal/klub (privatna firma) toliko jednostavna da ide onako kako treba ici. Kako da ne. I ptice na grani vide da Buffon vise nije za profesionalnog fudbala, dok je Wojo apsoltno najbolji golman lige. Logicno pitanje, zasto se to ne rjesava ? Zasto se vec 2 godine ne rjesavamo Barze ? Zasto Conte i Bonucci odlaze skandalozno. Postoje neke stvari koje nisu i ne mogu nama biti shvatljive.
Nije samo on,komplet ekipa je van forme,znaci svaki igrac osim jednog. Svima udarila slava u glavu,nemaju muda ili nemaju sistem?dinoo je napisao/la: Higuain je u rasulu, dozivio je da ga niko vise ni ne komentarise,hahahhaa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.