NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Veliki problem ce stvarati novo pravilo oko stranaca, tako da cemo tu dodatno ispastati
Ja ovog Glavinu pamtim kao dobrog igraca dok je bio u HNL-u, poslije ga nisam pratio...
Ja ovog Glavinu pamtim kao dobrog igraca dok je bio u HNL-u, poslije ga nisam pratio...
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
Da, 4 igraca ce biti jak udarac jbte. Jel Wagner bio "stranac"?
Edit: po TM, imamo 8 stranaca, ako odu Matic i Wagner, ostaje 6 ( Bagaric, Perkovic, Begonja, Cabraja, Bralic i Baraban ).
Edit: po TM, imamo 8 stranaca, ako odu Matic i Wagner, ostaje 6 ( Bagaric, Perkovic, Begonja, Cabraja, Bralic i Baraban ).
Zadnja izmjena: Evolve, dana/u 07 maj 2018, 20:25, ukupno mijenjano 1 put.
NK Široki Brijeg
DaEvolve je napisao/la:Da, 4 igraca ce biti jak udarac jbte. Jel Wagner bio "stranac"?
Samo jedno ime
Ma sredit će se ta državljanstva nekim igračima,a iskreno mislim da Baraban neće još dugo kod nas..
SAMO ŠIROKI!
Koliko ja znam, Perkovicev stari je iz BosneEvolve je napisao/la:Da, 4 igraca ce biti jak udarac jbte. Jel Wagner bio "stranac"?
HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
Bralic odbio novi ugovor, navodno, čeka ga inozemni angažman,Baraban nece produzivati,a za Matica i Wagu se slazem,Begi pod upitnikom igrac Lokosa.. Vidit cemo sta je sa ostalima.. mozemo ih imati 5 ili 6 ali svi u isto vrijeme ne mogu biti među 18Android je napisao/la:Koliko ja znam, Perkovicev stari je iz BosneEvolve je napisao/la:Da, 4 igraca ce biti jak udarac jbte. Jel Wagner bio "stranac"?

Samo jedno ime
- Evolve
- Kontakt:
Bralic odbio ugovor? Ufff, tezak udarac za odbranu... Znao je kiksat, ali za Barisica je Ramos jbte...
NK Široki Brijeg
Franica dovesti kao zamjenu za Bralica, Rodin iz GOSK-a isto moze biti pojacanje ali prije ce u Zrinjski otici...
HRHB
HRHB
Eee da je Franića uhvatit,jedan od najboljih stopera lige. Samo me sad strah da nam dovedu kakvog Blaića ili Laštru
SAMO ŠIROKI!
- siroki1991
- Kontakt:
I Bagarić ima BH osobnu...Evolve je napisao/la:Da, 4 igraca ce biti jak udarac jbte. Jel Wagner bio "stranac"?
- Evolve
- Kontakt:
Obavijestili su mesiroki1991 je napisao/la:I Bagarić ima BH osobnu...Evolve je napisao/la:Da, 4 igraca ce biti jak udarac jbte. Jel Wagner bio "stranac"?

NK Široki Brijeg
Ima li Čabraja korijena iz BiH? Mislim da sam čuo da mu je stari iz BiH ja msm. Da nije Derventa slučajno? 

...
Netko je pisao prosle godine da ima nase papire, nadam se da je istinaOrjuna je napisao/la:Ima li Čabraja korijena iz BiH? Mislim da sam čuo da mu je stari iz BiH ja msm. Da nije Derventa slučajno?
Momka svi hvale, jos je nas bivsi junior...96BadBoy je napisao/la:Nikola Leko išČapljine?
HRHB
HRHB
Ja ne znam šta se čeka, malog Leku odmah treba potpisati, dobar igrač, koji kad prodje ozbiljne pripreme s ozbiljnim trenerom ce sigurno napredovati. 21 godina, prekucao je Prvu ligu, vrijeme je za Premijer ligu.
Dajte bola šta vam je, ništa bolji nije od Jurića...
kad se igrate sa pojačanjima da i ja predložim jednog Karlo Torbarina iz NK Zadar, 22 godine, najbolji strijelac 3 HNL sa 16 golova,iako je veznjak.
audere est facere!
Leko je veznjak, sigurno bi bio korisniji od npr Ivankovica i Kozulasb1996 je napisao/la:Dajte bola šta vam je, ništa bolji nije od Jurića...
HRHB
HRHB
Daj ljudi sta vam je kakva pojacanja iz drugih i trecih liga?Kad smo ikad s takvima pogodili? A masu smo ih promasili..ima finih igraca po HNL sto im istice ugovor i treba dobro pogledat ima se šta uzet.
Moj jedan prijedlog je Bozo Musa, domaci decko, sad mu istice ugovor, slicna obiteljska situacija kao u Zlomislica, a dobar je u Belupu pouzdan, standaran i nije skup.
Ili Karlo Kamenar iz Rudeša fin veznjak,dao nam gol na onom turniru u Vinjanima.
P.S Leko nije ništa bolji od Marića i Vukoje koji čekaju svoju šansu,a ugovor ce potpisati odlican vezni junior Ilija Mašić.
Moj jedan prijedlog je Bozo Musa, domaci decko, sad mu istice ugovor, slicna obiteljska situacija kao u Zlomislica, a dobar je u Belupu pouzdan, standaran i nije skup.
Ili Karlo Kamenar iz Rudeša fin veznjak,dao nam gol na onom turniru u Vinjanima.
P.S Leko nije ništa bolji od Marića i Vukoje koji čekaju svoju šansu,a ugovor ce potpisati odlican vezni junior Ilija Mašić.
Zadnja izmjena: penke, dana/u 08 maj 2018, 14:31, ukupno mijenjano 1 put.
Samo jedno ime
Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, Kajkutenjoyer i 29 gostiju.