FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Beduin
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Beduin » 07 maj 2018, 17:19

katarakta je napisao/la:Evo im Lazevski. Azmire, čitaš li. Strašan igrač. Nije nešto defanzivno, ali je zato ofanzivno još gori. I ovo za Džafića je što je bio suspendovan, al nije Vugdalić ovjerio u savezu, idiot
Zasto ne bi doveli Fatica, igrao je za Inter, a i za Slobodu + jeVtin.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 07 maj 2018, 17:28

Chinaglia je napisao/la:ma dobro, reprogram ide uredno, sve super, al treba rjesit postepeno ove dugove van reprograma, mater ****, samo dolaze nove tuzbe i nekakvi novi dugovi, pitanje je dal ima kraja tome
Ima kraja kad se skupe svi dugovi na jedno mjesto, svi ugovori i pozajmice. I kad Zdeno ode iz kluba. On odkada je tu opet nicu tuzbe kao gljive poslije kise
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 07 maj 2018, 17:31

meecko je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:ma dobro, reprogram ide uredno, sve super, al treba rjesit postepeno ove dugove van reprograma, mater ****, samo dolaze nove tuzbe i nekakvi novi dugovi, pitanje je dal ima kraja tome
Ima kraja kad se skupe svi dugovi na jedno mjesto, svi ugovori i pozajmice. I kad Zdeno ode iz kluba. On odkada je tu opet nicu tuzbe kao gljive poslije kise
Nicale su i prije njega,pogotovo dok je Husic bio,nemilice.....a nasa djeca,poput Jogeta ucjenjivala daj pare ili suspenzija,sat pred utakmicu.........i prije Husica je bilo tuzbi,svaku polusezonu saznamo za tri cetiri nove....uvjek je isto
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 maj 2018, 17:31

Imamo ovog fantazistu Mijica, strasan igrac, nadam se da nam ga Sloga nece ukrasti ovo ljeto, pod hitno produziti na 3 godine. A bilo bi dobro da nam ostane i onaj Salihovic..valjda nece Azmir pokupiti sve

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 07 maj 2018, 17:38

tuzlak1987 je napisao/la:Imamo ovog fantazistu Mijica, strasan igrac, nadam se da nam ga Sloga nece ukrasti ovo ljeto, pod hitno produziti na 3 godine.
Sve to treba rastjerati..........
Zadrzati Muminovica,Todorovica,Smajica(jedino ako ne prodamo ih),Beganovica,Husica,Bekica(ako zeli jos na godinu)Rustemovica(dati mu platu koju trazi jer zasluzuje).
Sto se tice Skahica,treba vidjeti sta je sa njim,ako ce igrati dvije utakmice,anda propustiti polusezonu,zahvaliti mu se lijepo.
Mehmedagica ispostovati,platiti mu lijecenje,dogovoriti se sa njim isplatiti mu 10 000 km (imamo mu i duzni kolik hoces)i oprostiti se,jer i on je strasno bio povrijedjen,a ima godina,vjerujem da n hoce igrat za nas,ali pitanje je hoce li ikada vratiti formu......

ovo,mijice,valtere,valcere i slicno hvala lijepo........
Mene samo brine hoce li nam i oni ispostaviti kakve tuzbe kada odu........
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 maj 2018, 17:40

Zasto bi te rastjerali, najbitnije je zadrzati ove bolje Lazevski, Salihovic, Hadzic, Mijic i Music. Nadam se da Azmir ovo ne cita.

Isto tako treba ganjati Puzigacu i Pandzu, valjda nam i njih ne uzme

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 07 maj 2018, 18:00

tuzlak1987 je napisao/la:Zasto bi te rastjerali, najbitnije je zadrzati ove bolje Lazevski, Salihovic, Hadzic, Mijic i Music. Nadam se da Azmir ovo ne cita.

Isto tako treba ganjati Puzigacu i Pandzu, valjda nam i njih ne uzme
Tuzlak vas nekoliko ste opsjednuti i bolesni sa Husicem....A probleme koje stvarno nas pritiskaju i na koje treba uticati ignorisete.
Mi da uredimo klub kako treba,Husic i svi Husici nam ne bi mogli nista...
Sami smo krivi za sve a ne neko drugi.
On je proslost i neka ga tamo.
Nikada on nece traziti pare nazad jel prvo nije cifra koju spominje i drugo sa Tuzlom bi definitivno zavrsio...A treba mu za puno bitnije stvari za njega od Slobode.Sloboda je bila marketing.
Trebamo gledati sebe napraviti jak klub,statut mozda se nekada i neki investitor pojavi...
Stadion urediti da ne lici na groblje nemozemo ni PL licencu dobiti....A husic adio koliko je "yebo " nas i sebe je jer pare ga ne zanimaju niti moze traziti....Jer bi sam sebe yebo za puno vece cifre.
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 07 maj 2018, 18:16

Danas oko 16 h je bila sudska policija na Tusnju.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 07 maj 2018, 18:20

Ja ne mogu da vjerujem da neki ne mogu da shvate da od statut nema niste..... znaci,NECE GA NIKAD PROMIJENITI.... SLOBODA OSTAJE KLUB SVIH NAS,FARAONA I ŠECERA LEGENDE.....jbte,zar je to bas tako tesko prihvatiti....njima odgovara ovakav klub....mslo se peru pare,,malo se tale od igraca a privatizacijom Husic ce aktivirati svoju pozajmicu....kako
vam nije jasno da dok je Faraona i uhljupa da se to
nikad za nikad nece desiti....de sad malo opet o preustroju kluba
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 maj 2018, 18:25

Pa nece ali koja je alternativa? Nemaju alternative. A i Husic bi to blokirao, covjek pravi svoj klub, ako nama krene dobro on ce uraditi sve da nam podapne nogu. Nadji novog covjeka koji je kvalitetan i pokusaj nesto doci ce Husic i traziti tri miliona ako namirise da bi projekat mogao biti uspjesan i bolji od Sloge. A to sto on nije poslovao regularno i sto je krio prave plate mimo zakona nikom nista, ali zna napisati 3 miliona. Bez zakona o sportu nista.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 07 maj 2018, 18:27

tuzlak1987 je napisao/la:Pa nece ali koja je alternativa? Nemaju alternative. A i Husic bi to blokirao, covjek pravi svoj klub, ako nama krene dobro on ce uraditi sve da nam podapne nogu. Nadji novog covjeka koji je kvalitetan i pokusaj nesto doci ce Husic i traziti tri miliona ako namirise da bi projekat mogao biti uspjesan i bolji od Sloge. A to sto on nije poslovao regularno i sto je krio prave plate mimo zakona nikom nista, ali zna napisati 3 miliona. Bez zakona o sportu nista.
Pa nema alternative covjece....zivotarit cemo i narednih 100 godina...samo sto to ne možemo/ne zelimo da prihvatimo....
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 07 maj 2018, 18:31

staragarda je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem da neki ne mogu da shvate da od statut nema niste..... znaci,NECE GA NIKAD PROMIJENITI.... SLOBODA OSTAJE KLUB SVIH NAS,FARAONA I ŠECERA LEGENDE.....jbte,zar je to bas tako tesko prihvatiti....njima odgovara ovakav klub....mslo se peru pare,,malo se tale od igraca a privatizacijom Husic ce aktivirati svoju pozajmicu....kako
vam nije jasno da dok je Faraona i uhljupa da se to
nikad za nikad nece desiti....de sad malo opet o preustroju kluba
Statutom se moze rijesiti da se nikakve pozajmice ne mogu aktivirati.
A budimo realni tek treba utvrditi koliko se njemu duzno ustvari.
Druga stvar,ako dozvolim sebi da mastam u tom smjeru iako znam da je to naucna fantastika Husicu odbiti od "ledja"ovih 700 000 duga sto je napravio...I njemu i svim predsjednicima.
Utvrditi odgovornost i ko je dopustio da primjer prrdsjednik potrazuje 500 000 km (450 tacnije)a klub poslovao milion u minusu i jos ispali iz lige...
Nista nije vjecno i nadam se da ce se neko nekada pojaviti da i u ovoj Tuzli,i nasoj Slobodi malo reda i pravde uvede. ...
JASMIN IMAMOVIC JE JAVNO OBECAO POMOC SLOBODI BAS U TIM STVARIMA I ADVOKATSKI TIM KOJI CE SE BAVITI TIME I ISTJERATI STVARI NA CISTAC......
JASMINE DOKLE SMO
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 07 maj 2018, 18:36

Husic je sam forsirao pricu kako ne zeli privatizovati Slobodu, nego da klub treba biti svih nas. U startu mu je to bio kiks, mada i nije mogao drugacije jer je bilo previse dugova koje on nije htio, a nije ni imao razloga vratiti.
Sa druge strane, sve je usrao davanjem para igracima ispod ruke i uporedo velikim platama (mada to ispod ruke je islo radi poreza i drugih stvari koje su se zaobisle na taj nacin). Sad smo u tom zacaranom krugu iz kojeg nema sanse da izadjemo sve dok mu se duguju pare.

Mi smo osudjeni na ovakvu historiju i pomirimo se s tim. Oni koji bas dugo prate ovak klub znaju da se ovakve price, ideje, zelje vrtile i jos uvijek vrte, a ocito ce se i vrtiti i narednih decenija.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 maj 2018, 18:38

staragarda je napisao/la: Pa nema alternative covjece....zivotarit cemo i narednih 100 godina...samo sto to ne možemo/ne zelimo da prihvatimo....
Ima tu ba i politike, uz nasu nesposobnost. Ali i kada smo bili dobri moramo biti Barcelona da udjemo u Evropu ili uzmemo trofej. Ja znam ko ce biti dobar, Sarajevo, Zeljo, Zrinjski, Siroki i Dodikovaca Krupa (na silu). Grad daje pare eto za reprogram i klub, sa stadionom zabusavaju namjerno i tempiraju kad njima godi, potrebna je pametna i sposobna uprava da od para koje se sastave napravi dobru ekipu. I vidjeti ces i kada napravimo doci ce neki Bjelica i dati ti crveni u prvom poluvremenu ili zmiriti na ciste penale.

Statut treba najvise da se uklone uhljebi. Jel neko ima hrabrosti da ih ukloni? Sumnjam, nece niko nikom hljeb iz usta izbijati. Tako je u BIH u svakom poslu. Mi smo na 20% svojih kapaciteta zbog hostaplera, ko tu bude imao petlju da rastjera imati ce klub nakon toga. Krupa, Mladost i Radnik imaju manje para ali ostvare vise od nas jer nemaju razne struje i razne uhljebe vec je jasno ko je gazda, a ko su ostali. Ali opet ce onda neletiti na savez nasi i kada urede klub.

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 07 maj 2018, 20:40

Beduin je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Sloboda 31/12 3,254.695
Sloboda 31/3 3,149.328

Skinuto jos 105 hiljada duga do aprila.

Licenca ce biti na prvostepenoj kada skontamo da sve sto se potpise mora biti isplaceno i da nema nada da ce igrac oprostiti. Zolotic kada je igrao ima 10 godina, Dzafic jos kod Azmira trazio pare kada ga ovaj otjerao, a on imao ugovor, ova dva kod Senada. (opet nadao se oprostiti ce, sa Ordagom sam potpisao)
Znaci taj dug + 3mil Husicu

Sta je sa ovim posljednjim potrazivanjima, ona ranija i ova sad posljednjim igracima, zna li se priblizna cifra mimo ovih malo vise od 3 mil?
Dug Azmiru je manje od 500k, znaci vise nas je zaduzio kod porezne.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 07 maj 2018, 21:12

Vlado Jagodic slobodan, nije vise trener Javora

ako Celo nece ostati, treba ozbiljno razmislit o angazovanju Vlade

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 07 maj 2018, 21:14

MakabiTuzla je napisao/la:
Beduin je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Sloboda 31/12 3,254.695
Sloboda 31/3 3,149.328

Skinuto jos 105 hiljada duga do aprila.

Licenca ce biti na prvostepenoj kada skontamo da sve sto se potpise mora biti isplaceno i da nema nada da ce igrac oprostiti. Zolotic kada je igrao ima 10 godina, Dzafic jos kod Azmira trazio pare kada ga ovaj otjerao, a on imao ugovor, ova dva kod Senada. (opet nadao se oprostiti ce, sa Ordagom sam potpisao)
Znaci taj dug + 3mil Husicu

Sta je sa ovim posljednjim potrazivanjima, ona ranija i ova sad posljednjim igracima, zna li se priblizna cifra mimo ovih malo vise od 3 mil?
Dug Azmiru je manje od 500k, znaci vise nas je zaduzio kod porezne.
Apsolutno niko ne moze tvrditi koliki je dug prema njemu dok to ne utvrde nadlezne institucije.
Da li prisilno ili dobrovoljno nebitno je.
Internom revizijom mogu napisati i da je dug marka. Samo zvanicno angazovanje revizorske kuce ili od strane kluba ili saveza SIPE boga oca moze utvrditi stvarno stanje.
Dug od 700 000 nastao je u vremenu kada je Kurevic u ime kluba potpisao (bez Azmirovog pristanka jer je javno reko da takvu lakrdiju nece potpisati)reprogram sa ratom preko 90 000...uplacena je samo jednom naravno......
Nevinasce nije naravno,i premazan je svim bojama ja prvi pisem kontra njega ali ne crnite covjeka bez dokaza da ne lizete popljuvano.
Kurevic i Imamovic su direktni krivci za tih 700 000 km....
Ubrzo je i Azmir napustio.
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 maj 2018, 21:15

Jagodic neka bude vanjski saradnik, koje igrace on preporuci da ne dovodimo i idealan prelazni. :kafa:

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 07 maj 2018, 22:22

Ne znam kako vam nije jasno,dok smo u ovakvoj drzavi i dok politicari nam kroje gace,nebitna boja dresa, mi smo u ku.rcu.Sva suplja dzaba. Rjesenje je zakon o sportu,privatni klubovi i sretno raja.Ovakav klub i organizacija je za nas mazohiste.Niko normalan nece se nervirati zbog ovakvih stvari.Nikakvo UG ili klubovi svih nas nece funkcionisati nigdje. Uvijek je bilo puno baba kilava djeca.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 07 maj 2018, 22:27

Za solinasa: Znaci Azmir nije kriv iako je tvrdio da isplacuje sve obaveze i bio predsjednik kluba!? Institucije su utvrdile validne pozajmice nesto manje od 500k, to je fakt. Dakle Sloboda duguje mnogo manje od prikazanog, samo treba otkupiti svoje dugove."
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.