NBA Playoffs 2018.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs 2018.
Ma da je on prvi nemam ništa protiv, al tisuću bacanja više od drugog, pa jbeš mi mater 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Pa evo.u prvoj cetvrtini tip je napravio polugu na ruci Exumu i za to dobio slobodna,pa osjecam se retardiranim.kad gledam to.Ponavljam protiv Warriorsa mu nece takve pizdarije davat,pa mozda onda i odustane od tih gadarija.Lillard je napisao/la:Ma da je on prvi nemam ništa protiv, al tisuću bacanja više od drugog, pa jbeš mi mater
Pa dobro nije coj'k propusto tekme moras to racunat, od tih na listi odigro je najvise tekmi u zadnjih 6 sezona sigurno, i to podebeloLillard je napisao/la:Ma da je on prvi nemam ništa protiv, al tisuću bacanja više od drugog, pa jbeš mi mater
Ovo je trebala biti metla, game 2 je bio fluke kao sto sam i rekao, ljudi da su frizider bacili uso bi. Obje uzese u Utah i to sam pogodio, over in 5.
Da je igro Rubio uzeli bi 2 ili 3 tekme lagano. Ovako bez njeg i Favorsa nerealno ocekivat bilo sta, steta zbog povreda islo bi do kraja. Ovo sto Hardenu sviraju sudije sad, u finalu ce mu se smijat, jedva cekam gledat gurbeta kako cvili jer mu ne sviraju nista a vamo puca 25% iz igre. To ce da bude slika i prilika finala zapada 
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Sta kazu tesko igrat u Utahi, navijaci ovo ono
60 razlike u 2 tekme
60 razlike u 2 tekme
Jazz-Rockets
Kakvo sudjenje

Hardenu lopta u rukama vruc krompir zadnje 2 minute, stvarno se covjek izgubi. Valjda bude jedna tjesna protiv Warriorsa da vidimo majstora
Juta borbena al' dzaba kad ti Ingles mora rjesavat preko ruke svaki drugi napad. Ono sto su izmislili protiv Oklahome svaka cast. Paul i Capela ubili tekmu.
Znaju se finala znaci. A zna se i NBA Finals osim ako Brad Stevens ne napravi nemoguce
Hardenu lopta u rukama vruc krompir zadnje 2 minute, stvarno se covjek izgubi. Valjda bude jedna tjesna protiv Warriorsa da vidimo majstora
Juta borbena al' dzaba kad ti Ingles mora rjesavat preko ruke svaki drugi napad. Ono sto su izmislili protiv Oklahome svaka cast. Paul i Capela ubili tekmu.
Znaju se finala znaci. A zna se i NBA Finals osim ako Brad Stevens ne napravi nemoguce
Zadnja izmjena: Edin TM87, dana/u 07 maj 2018, 04:26, ukupno mijenjano 1 put.
Roger Federer the greatest of all time!
Nema mi antipatičnijeg igrača ovog Chrisa Paula 
- Barbarossa
- Kontakt:
Kosarkaski memija38Oikamid je napisao/la:Nema mi antipatičnijeg igrača ovog Chrisa Paula
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
-
RollsRoyce
- Kontakt:
Kakve dvije odvratne pojave, Pandas friend, vrati se i izbij im vilice.
- invincible1921
- Kontakt:
Ma ne znam ko je mogo vjerovat da ce utah ista moc...ljudima fali bar duplo jos napadackog potencijala prije svega onog suhog 1na1 da bi mogli ozbiljnije ugroziti najbolje. Da OKC nije skup divljaka i to bi bilo povuci potegni. Svaka cast naravno i trenreu i ekipi kako na zalaganju tako i na odigranom.
=\_1921_/=
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne znam bas nesto da James i DeRozan cesto propustaju tekme,kao ni Westbrook uz izuzetak one operacije koljena,ali se brzo vratio, jer se desila u POu i imao je cijelu offsezonu za oporavak.Lider u slobodnim bacanjima Harden moze biti posto je majstor toga,ali imati vise od hiljadu u odnosu na drugog,e to vec ne moze i tu nesto nije uredu.Ipak Harden nije najdominantniji igrac danasnjice,niti je reinkarnacija Shaqa,pa da razlika bude ovakva.alemsa je napisao/la:
Pa dobro nije coj'k propusto tekme moras to racunat, od tih na listi odigro je najvise tekmi u zadnjih 6 sezona sigurno, i to podebelo
Ovo je trebala biti metla, game 2 je bio fluke kao sto sam i rekao, ljudi da su frizider bacili uso bi. Obje uzese u Utah i to sam pogodio, over in 5.
467 tekmi hardena - 454 jamesa,to je podebelo više od drugih?,1525 vise s. bacanja na samo 13 tekmi visealemsa je napisao/la:Pa dobro nije coj'k propusto tekme moras to racunat, od tih na listi odigro je najvise tekmi u zadnjih 6 sezona sigurno, i to podebeloLillard je napisao/la:Ma da je on prvi nemam ništa protiv, al tisuću bacanja više od drugog, pa jbeš mi mater
Ma imaju najbolje suđenje u ligi
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ono kad moras navijat za Houston
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Da nije soft mozda bi i dobioBrokula je napisao/la:Ma imaju najbolje suđenje u ligi
Clint>Gobert
Šta je ovo Harden ne može ništa pogodit?alemsa je napisao/la:Da nije soft mozda bi i dobioBrokula je napisao/la:Ma imaju najbolje suđenje u ligi
jest ga Capela podero
![]()
Clint>Gobert
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kad sinoc? Pa prva tekma u ovoj seriji da je lose puco.Brokula je napisao/la:Šta je ovo Harden ne može ništa pogodit?alemsa je napisao/la:Da nije soft mozda bi i dobioBrokula je napisao/la:Ma imaju najbolje suđenje u ligi
jest ga Capela podero
![]()
Clint>Gobert
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.