Pique: "Real Madrid didn't want to give us a guard of honour, I've asked our staff to make one."

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Pique: "Real Madrid didn't want to give us a guard of honour, I've asked our staff to make one."
Dok je Suareza i Albe u Barci, ne možemo im ništa reći. Podsjetiše me na Mourinhov Real po ciganlukuleorey je napisao/la:Gospoda. Al u qurcu. Hehe.
Srcani igraci. Ponese ih. Isto s Ramosom, covjek je ljudina van terena, a na terenu ga ponese atmosfera, pogotovo protiv Barce zato i dobije uvijek crveni kartonBlejzer10 je napisao/la:Dok je Suareza i Albe u Barci, ne možemo im ništa reći. Podsjetiše me na Mourinhov Real po ciganlukuleorey je napisao/la:Gospoda. Al u qurcu. Hehe.
Trebao ih je Ramos sve glavom iznabadati.MElloo je napisao/la:Ovu barcelonu je trebwlos amo hrabro bapasti kao Roma.
E zidane idiote
Jesi to pijan u nedjelju navečer je.bem ti sunce u kojoj si kafani da naletimMElloo je napisao/la:Ovu barcelonu je trebwlos amo hrabro bapasti kao Roma.
E zidane idiote
Ma jok pisem s telefona lego spavat razocaro sseBlejzer10 je napisao/la:Jesi to pijan u nedjelju navečer je.bem ti sunce u kojoj si kafani da naletimMElloo je napisao/la:Ovu barcelonu je trebwlos amo hrabro bapasti kao Roma.
E zidane idiote
Može, taman kad VAR bude da i to vidimoMElloo je napisao/la:Sljedeci el.klaisko gledamo negdje u sa ja ti kawhi i mesilja
Suarez outcunted everyone. Brilliant.
Čist crveni, namjerno ide u igrača jer mu je krivo što mu Ramos nije aplaudirao, a Messi njemu jeste.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.