Usadio im ziheraš ovakav mentalitet. Jbem mu ja ženu i kćerku (ako nije puno mlada).TonySosa je napisao/la:Šta ovi slave remi?
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Zato kad se otcijepite i postanete najveci klub u drzavi isposlujte da vam se pasilo pravi uoci svake tekme 

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Prpa uhvatila, a? Smanjuje se razlika u osvojenim titulama u Ligi. Zato vam i jes Liga postala nebitna. Čim se ne može uzeti neki trofej on je nebitan. Kao i Kup uostalom. Prije par godina pravili paradu kroz Madrid zbog osvajanja Kupa a sad ga vrednuju kao bajramski trunir.madridist je napisao/la:
Ahahaha 1932 pa koji ste vi jadnici...trebalo 86 godina da prodjepo tome cete izjednacit broj titula i primeri tamo 2489 godine

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Tad su bodovi bili bitni, **** te glupa.Blejzer10 je napisao/la:Kaže Casemiro sudija bio fer
TonySosa je napisao/la:Šta ovi slave remi?
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Jel bgt ovo slika veceras iz svlacionice Reala? Hahahahhaha i James se pridruzio hahahah
Zadnja izmjena: sekretar, dana/u 06 maj 2018, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
- anonymousHD
- Kontakt:
Dominantna Barca, nepobjediva Barca bez sudija ne može da dobije Real Madrid koji kasni 15 bodova u Primeri. Oh.
Postali smo najveći he hemadridist je napisao/la:Zato kad se otcijepite i postanete najveci klub u drzavi isposlujte da vam se pasilo pravi uoci svake tekme

Ronaldo zabio s metar na prazan, Messi sa 15 pored trojice 
@jeftha
pa slave sezonu bez poraza glupane, ako ćemo tako

@jeftha
pa slave sezonu bez poraza glupane, ako ćemo tako
Zadnja izmjena: Blejzer10, dana/u 06 maj 2018, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
Ko mi ?? Šta ti je ?madridist je napisao/la:Zato kad se otcijepite i postanete najveci klub u drzavi isposlujte da vam se pasilo pravi uoci svake tekme
Jest, Pepe i James se vratili u Real.sekretar je napisao/la:Jel bgt ovo slika veceras iz svlacionice Reala? Hahahahhaha i James se pridruzio hahahah
Zadnja izmjena: harden, dana/u 06 maj 2018, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Jes, Hames i Pepe počasni gosti bili.sekretar je napisao/la:Jel bgt ovo slika veceras iz svlacionice Reala? Hahahahhaha i James se pridruzio hahahah
Remember, remember the 5th of November.
Trebali su isključiti još dvojicu, možda bi onda dobili.anonymousHD je napisao/la:Dominantna Barca, nepobjediva Barca bez sudija ne može da dobije Real Madrid koji kasni 15 bodova u Primeri. Oh.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Veceras ne bih zalio ni 400 miliona za nekoga ko zna dat gol
- Antipatican
- Kontakt:
Sad nam ni LP nije zanimljiva.BoixosNois1899 je napisao/la:Prpa uhvatila, a? Smanjuje se razlika u osvojenim titulama u Ligi. Zato vam i jes Liga postala nebitna. Čim se ne može uzeti neki trofej on je nebitan. Kao i Kup uostalom. Prije par godina pravili paradu kroz Madrid zbog osvajanja Kupa a sad ga vrednuju kao bajramski trunir.madridist je napisao/la:
Ahahaha 1932 pa koji ste vi jadnici...trebalo 86 godina da prodjepo tome cete izjednacit broj titula i primeri tamo 2489 godine
26.5. obavezno na pregled u klinicki centar , unutarnje krvarenje moze biti smrtonosno , a bez simptoma.
- anonymousHD
- Kontakt:
Eh tek tad bi vas onda bilo 11 na terenu.Derdiyok je napisao/la:Trebali su isključiti još dvojicu, možda bi onda dobili.

A **** vas Pasillo vas ****..jel realno da toliko pucaju cirevi radi **** pasilla.
Sta kae ovaj predsjednik lige navija za Real,valjda po automatizmu to znaci da ono ne moze da bude faul Suareza ili penal nad Marcelom.Ja sta sve majke moze da rodi
Uostalom nebitna utakmica,dobro bi bilo da su nabili stoku pa da im propadne sezona bez poraza,pogotovo kad se ovako sve izdesava,al' aj **** mu mater.
Sta kae ovaj predsjednik lige navija za Real,valjda po automatizmu to znaci da ono ne moze da bude faul Suareza ili penal nad Marcelom.Ja sta sve majke moze da rodi

Uostalom nebitna utakmica,dobro bi bilo da su nabili stoku pa da im propadne sezona bez poraza,pogotovo kad se ovako sve izdesava,al' aj **** mu mater.
Eh da Bale nije zaslužio crveni prijeanonymousHD je napisao/la:Eh tek tad bi vas onda bilo 11 na terenu.Derdiyok je napisao/la:Trebali su isključiti još dvojicu, možda bi onda dobili.

Slave bod kao kup kralja one godine kad su paradu pravili radi kupa kralja hahahahah
Nije tačno, 13 bi nas onda biloanonymousHD je napisao/la:Eh tek tad bi vas onda bilo 11 na terenu.Derdiyok je napisao/la:Trebali su isključiti još dvojicu, možda bi onda dobili.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Joj kad se sjetim, gori od Arsenalasekretar je napisao/la:Slave bod kao kup kralja one godine kad su paradu pravili radi kupa kralja hahahahah