La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Suarezu pasillo ne bi ni rođena mati priredila.
A i Zidaneu **** mater za igru u drugom poluvremenu.
Zadnja izmjena: TonySosa, dana/u 06 maj 2018, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Jbo sta sam dozivio da gledam kruzenje i neke pasove kao da smo mi Barca jebla vam dodavanja mamu napadni gore.
Lose igramo,a jos Ronaldo se povrijedi razmontirao bi ih veceras.
Lose igramo,a jos Ronaldo se povrijedi razmontirao bi ih veceras.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Navas spasio Real blamaze
Pokusali frankovci simuliranjem do pobijede prvo Varane pa onda Marcelo
pa nije ti ovo Juve 

☆Leo Messi☆
☆Roger Federer☆
☆Roger Federer☆
A vama drago sto su vas sudije spasile poraza isto ko nas u LPBlejzer10 je napisao/la:Ono kad se frankovci smiju kobasičarima a onda sedmicu poslije preslikano pišu njihove komentare

moderni fudbal .. samo pare u igri .. pregledat jos svjetsko i ne gledat fudbal do kraja zivota sto se mene tice allahimanet imam precih poslovaharden je napisao/la:Pa nije Prva liga FBIH lave![]()
Al da su cigani i jedni i drugi, jesu

Inace bez Ronalda je ovaj Real impotentan al neka bitno je pricat da svaki centarfor moze radit ovo sto radi Ronaldo 

lik trola, koliko sam upućen, najveći pljuvač svega u Madridu, ovdje lafo krivi sucemiki_92 je napisao/la:Mozambik je napisao/la:i ljudi se pitaju zasto Real igra 4 finala LP u zadnjih 5 godina a ima jednu ligu, ovako je svake godine i tako ce biti dok su tu Villar, Sanchez Arminio i kompanija, ni VAR nece pomoci jer ga kontrolisu Clos Gomez, Ituralde Gonzalez i slicni kao Hernandez Hernandez veceras![]()

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Da hoce naletit na kakvog mesara da ga posalje u penziju i polomi obje noge. Nema veceg cigana na planeti fakat ono. Mozda jedino sa Diego Costom se moze poredit al i on je mala maca za ovog.TonySosa je napisao/la:Suarezu pasillo ne bi ni rođena mati priredila.
STEVIE GERRARD
Da li se ikad desilo u ligama petice da je neka ekipa uzela titulu bez poraza?
Puno sam se razočarao u Real, prvo zbog nekih dječijih bolesti, a drugo zbog toga da nisu ni pokušali da skinu Barsi etiketu NEPOBJEDIVIH. Kako god se to gledalo ovo aperkejs je ipak nešto historijsko, uz sezonsku i lp tripletu možda i najveće dostignuće.
Kako je komicno bilo da don Iniestu u zadnjem klasiku zamijeni enciklopedijski cigo.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Jel vas sad stid što je Barcelona sa igračem manje napravila 4-5 prilika više? Ja prvaka Evrope i kurca. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Bice aparari 26.05
Uzivaj jos 1-2_sezone dok Messi ima neke volje da potrci onda slijedi period prije 2008.

Uzivaj jos 1-2_sezone dok Messi ima neke volje da potrci onda slijedi period prije 2008.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
evo na prvu arsenal , ali mali si ti jossekretar je napisao/la:Da li se ikad desilo u ligama petice da je neka ekipa uzela titulu bez poraza?
Inace ko bi rekao da je Zidane toliki cigo da nece Pasillo odraditi, **** mu Materazzi sestru 

sta jos kristalna kugla kazeemir18 je napisao/la:Bice aparari 26.05![]()
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
nije on pratio fudbal tadsmajke je napisao/la:evo na prvu arsenal , ali mali si ti jossekretar je napisao/la:Da li se ikad desilo u ligama petice da je neka ekipa uzela titulu bez poraza?
sekretar je napisao/la:Da li se ikad desilo u ligama petice da je neka ekipa uzela titulu bez poraza?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ko god je ikad cuo za alžirskog kozojeba.enobarca je napisao/la:Inace ko bi rekao da je Zidane toliki cigo da nece Pasillo odraditi, **** mu Materazzi sestru
Don't hate what you don't understand.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.