RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

SEL4IT
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la SEL4IT » 24 sep 2010, 10:15

JAZO SVI ZNAMO DA JE ISTINA OVO STO SI REKAO! ALI KAD IDES DO KRAJA RECI DA SI IZBACEN STO NISI UVRSTIO MEMICA I CEMALOVICA U PRVIH JEDANAEST!

Grandmaster
Kontakt:

Post Postao/la Grandmaster » 24 sep 2010, 10:16

Mandrak je napisao/la:Redom:
1.kakvi ba pehari?? možda iz nekakvog kupa sajma grožđa koje ste igrali sa turbinom iz jablanice i gabelom...imate jedan pehar kupa maršala i nikad ništa više ni osvojili u svojoj istoriji...prema tome,nemoj pricati u množini.
2.u našeg gradu upravlja i možda gora politika negu u mostaru, Željo nikad nije bio mjezimac politickih vlasti poput pitara...ono šta je Željo preživio, to vi ne možete ni sanjati ali nas ni vlasti nisu mogle ugasitit.
3.Vi se i dalje skidate pod borovima, što opet sa druge strane govori kakvo ste smece od kluba trenutno, nažalost....skoro 20 godina prošlo od završetka rata i vi i dalje seljakate igrajuci na livadi u vrapčićima i skidate se pod borovima, ali to vama ne smeta da se poredite sa Željom....izbjeglice u svom gradu :( jedan Široki (za kojeg sam cuo tek 1996-7 da postoji uopšte) je za vas trenutno Mančester po svemu, ali to opet govori o dosta vama i maštanjima da živite u 80-tih...na koncu,počesto igrate u drugoj ligi.
4.Izbacili smo iz svoje škole takve igrace kakve vi možete samo sanjati.
5.Kad pricas o umjetnoj travi i pokazujes svu ljubomoru, sjeti se da stadion Grbavicu nikad niko od vlasti nije ni pokušao renovirati.
6.Ništa vi niste dali, vec ste se PROdali za male pare,naravno...ne zaboravi da je Željo na kraju sezone imao 7 bodova viška od drugoplasiranog...što znaci da bi uzeli titula i bez bodova iz vrapčića.
7. A gdje su te vaše neke "legende" koje pominješ?? jeli ikad iko poslao u jednog feninga u tvoj propali klub, za sve ove godine?? ....na koncu, Željo je uvijek imao i imace vece legende tako da ti je ta prica smiješna.
1. Mi smo imali dva pehara, a Željo jedan.
2. O tome ne možemo ni ti ni ja pričati.
3. Bolan, nema veze. Mi ga i dalje volimo !
4. Ovo je vic godine ! To ti može svako potvrditi.
5. Pogledaj broj 3. u tvom postu i sve će ti biti jasno, s razlikom da ni dan danas nama niko nije u stanju pomoći.
6. Nismo ga mi prodali, već jedan čovjek u Veležu kojem ćemo mi stati u kraj.
7. Nije bitno gdje su legende, bitno je da su bolji i priznatiji nego vaše.

Svi dižu svoje klubove sa svojom pričom a kad smo mi bili BMW, vi ste bili fićo !

Svi na rukomet !
Grandmaster.

sreca
Kontakt:

Post Postao/la sreca » 24 sep 2010, 11:12

posto carina sve znas mogu li te zamoliti da mi kazes jeste li nam prodali bodove ko ove zadnje tri godine

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 24 sep 2010, 11:23

123456 je napisao/la:Zelim da se ogradim od navijaca Zeljeznicara koji ovdje blate istoriju FK Veleza i porede taj klub sa Sirokim.Velezu zelim da sto prije rijesi ovo stanje u koem se trenutno nalazi a Velezovcima da kazem da ima navijaca Zeljeznicara koi znaju istoriju vaseg kluba i to postuju.Naravno da kao navijac Zeljeznicara u mecevima sa Velezom zelim tri boda ali nikako nezelim omalozavati jedan od najvecih klubova u bivsoj drzavi.Samo djeca ispod 16 godina mogu Velez nazivati ruznim imenima i omalozavati njegovu istoriju.

Sretno vama u buducnosti i da uvijek budete drugi poslije Zeljeznicara ;)
A koja je tvoja funkcija među navijacima pa se ograđujes?Nemas se ti sta ograđivati,imas svoje misljenje i to je ok,ali ako bi poceli da se ograđujemo jedni od drugih to bi licilo na cirkus.Uzivaj u svom misljenju dijeli ga sa ostalima,ali ziv bio nemoj se ograđivati ni od koga jer svi imamo pravo misliti sta zelimo.

Da ne bude skroz off,Colic nista ne laze kad kaze da ga niste placali 6 mjeseci,doduse sam je kriv takav mu ugovor bio :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 24 sep 2010, 11:27

bistrikboy je napisao/la:
123456 je napisao/la:Zelim da se ogradim od navijaca Zeljeznicara koji ovdje blate istoriju FK Veleza i porede taj klub sa Sirokim.Velezu zelim da sto prije rijesi ovo stanje u koem se trenutno nalazi a Velezovcima da kazem da ima navijaca Zeljeznicara koi znaju istoriju vaseg kluba i to postuju.Naravno da kao navijac Zeljeznicara u mecevima sa Velezom zelim tri boda ali nikako nezelim omalozavati jedan od najvecih klubova u bivsoj drzavi.Samo djeca ispod 16 godina mogu Velez nazivati ruznim imenima i omalozavati njegovu istoriju.

Sretno vama u buducnosti i da uvijek budete drugi poslije Zeljeznicara ;)
A koja je tvoja funkcija među navijacima pa se ograđujes?Nemas se ti sta ograđivati,imas svoje misljenje i to je ok,ali ako bi poceli da se ograđujemo jedni od drugih to bi licilo na cirkus.Uzivaj u svom misljenju dijeli ga sa ostalima,ali ziv bio nemoj se ograđivati ni od koga jer svi imamo pravo misliti sta zelimo.

Da ne bude skroz off,Colic nista ne laze kad kaze da ga niste placali 6 mjeseci,doduse sam je kriv takav mu ugovor bio :mrgreen:

Pa nigdje i nenapisa da se ogradjujem u ime navijaca?????????Niti od svi navijaca??????????Ali eto ako sam bio nejasan ovo je moj licni stav a ja nisam ni u kakvim savezima,grupama...itd.Ja sam samo OBICNI navijac Zeljeznicara i ni gram vise ni gram manje.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 24 sep 2010, 11:50

@bistrikboy
Prvo, imas pravo misliti sta hoces, sasvim normalno, ali kao moderator moras reagovati na neke postove bez obzira sta ti mislis o tome...APSOLUTNO ME NE ZANIMA sta ti mislis o nekakvom postu u kojem se iznose neke bljuvotine, ali ocekujem da te nikove banas....Naravno, bilo ciji da su simpatizeri....

Drugo, neznam stvarno sta mislis sa tim u vezi Cole...Opstepoznata cinjenica je da ovde nema para, ali eto vidim da je vec Cola poceo laprdati po Rajvosa...Pa eto kad vec razgovaras sa Colom, upitaj ga da li je dobio priliku za probu u Slovackoj zbog slovackih menadjera koji su snimali njegove leprsave igre ili mu je nas Goran Gakovic zavrsio tu probu???
Drugo, Velez ga je izvukao iz Celika, jer da nije sad bi Coline kopacke bile suvenir u ormaru, a ne bi igrao za Zelju...
Svi su oni majstore svjesni da ovde nema para, ali svi oni igraju jer ne mogu drukcije...I to nije nikakva tajna...
I opet sumnjam da je Cola i laprdao, ali eto samo te dvije stvari da se obznane, a ima ih jos jos mnogo, koje cuvam za dalje njegovo i slicnih njemu laprdanje....

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 24 sep 2010, 11:52

Evo da i ja napišem stogod.Zovnica navijač Širokog,takav se ovdje još nije rodio.Ne vjerujem ni da je Zrinjskog.
Široki je puno uspješniji i veci klub od Veleze po svemu.Osim po rezultatima prije rata.Te iste rezultate imaju i Sloboda,Borac,Čelik,Sarajevo ,Željo i ostali.Dođite malo u stvarnost.Uvijek nesto kukate a nista da napravite.Ne mozete se ni između navijača dogovoriti a kofol bi da rusite upravu.Uprava se ne ruši na forumu.
Ovaj sto govori da navijači Želje kvare svaku temu kluba s kojim igraju nije tocna.Mi smo igrali s njima i nije nikakvih provokatorskih postova bilo.Ako se neki balavac zaleti i napise neku glupost,ne treba s budalom ulazit u razgovor.I volio bi da velez se digne na noge,iako vas ne volim uvijek mi je drago pogledati utakmicu kad vi igrate,jos vase navijače kad pocnu pjesme iz NOB-pjevat na pecari :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 24 sep 2010, 11:52

urasović je u današnjem izdanju dnevnih novina San iznio na vidjelo neke stvari vezane za Hotića i prljave rabote kojima se ovaj nedokazani stručnjak služi od svog dolaska na klupu Veleža.

Moram reći da je sramota to što Hotić radi. Pa on dovodi nogometaše koji nemaju pravo igrati pola godine. Većina igrača koja je stigla u Velež dovedena je preko Hotića, i zbog njegovih interesa, kaže Đurasović.

Sukob na relaciji Hotić-Đurasović nastao je nakon meča u Travniku. Nakon poraza od 5:1, Hotić je iz Njemačke poručio Đurasoviću da je višak jer nije izveo tim koji je on poručio da izvede, iako je prethodno Đurasović tri dana vodio treninge tima bez Hotića. Hotić je za to vrijeme iz samo njemu poznatih razloga boravio u Njemačkoj, što je kasnije pravdao navodnim porodičnim obavezama, što je po svemu sudeći obična laž.

Nisam ništa uradio, da bi Hotić mogao da me napada. Razlog zbog čega me proziva jeste što u Travniku nisam stavio njegovog igrača Dalia Memića da igra, a sve ostalo su neistine.

Nikakav poziv nisam dobio prije meča.Zvao me tek dan poslije utakmice. Uopšte se nismo čuli prije susreta, a kamoli da mi je izdiktirao sastav. Da je to učinio izveo bih taj tim na teren. Znam da mi je savjest čista, i da sam sve radio onako kako treba, rekao je Đurasović za današnji San.

Dalio Memić je u Mostar došao isti dan kad i Hotić, a priliku je na čuđenje mnogih dobio čim je riješio administrativne probleme, iako nije prošao kompletne pripreme za razliku od nekih domaćih mladih igrača koji na još veće čuđenje od Hotićevog dolaska griju klupu ili sjede na tribinama.

Osim Memića Hotić je u Mostar sa sobom doveo i izvjesne Jilmaza i Liridona koji uz sve napore nisu mogli riješiti administrativne prepreke za nastup. Odlaskom Đurasovića iz stručnog štaba ostalo je jedno upražnjeno mjesto na klupi koje će po svemu sudeći popuniti neko od Hotićevih bliskih prijatelja iz Njemačke, kojemu je slično kao i njemu u biografiji potreban rad u jednom prvoligaškom klubu.

Eto sta radi klosar Hotic.
Samo jedan klub Velež Mostar

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 24 sep 2010, 11:54

A ti skriparu ne mori vise kad sam cuo komentatora skripari okupljeni u najvecem broju a na tribini ih 100 protiv zelje prvo pometi ispred svog dvorista pa gledaj u tudje .

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 24 sep 2010, 12:01

Da se i ja uključim u raspravu o Jazi. JAZA JE NAŠA ŽIVA LEGENDA. SA MATIJEVIĆEM JE ČINIO JEDAN OD NAJBOLJI ODBRANBENIH REDOVA U SFRJ. ŠTA IMA HOTIĆ LAPRDATI. NEK IDE AKO MU SE NESVIĐA, MOŽE NAS I JAZO I ACA VODITI. NAši veležovci. dosta više krmaluka njihovog. JAZA VELEŽOVCI IZ HRASNICE ZNAJU KO SI I ŠTA SI DAO VELEŽU. PUNA PODRŠKA TEBI.

ŠTO SE TIČE OVOG IZ ŠIROKOG OKO VELEŽA, PA FRAJERU VI STE IGRALI U KRPENJAČAMA I NIJE SE ZNALO ZA VAS. OVO ŠTO POSTOJITE ZAHVALITE HDZ -U , A JOŠ DA TI NEŠTO PORUČIM. AKO TI I SLIČNI TEBI MISLITE DA SE NEĆE PONOVITI ONO VRIJEME OD PRIJE RATA I VRATITI ONA VLAST VARAŠ SE 1000000000%. OPTET ĆE ONI DOĆI SAMO POLAKO PA ĆEŠ TI PRIČATI DRUGAČIJE. VEĆ JE POČELO. NARODU JE DOŠLO DO IZA VRATA UPRAVO ZBOG TEBE I TAKVIH TEBI SLIČNIH.

POZDRAV VELEŽOVCIMA. IPAK PRAVDA NA KRAJU ĆE ODNIJETI POBJEDU.

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 24 sep 2010, 12:03

ŠB.TRN je napisao/la:Evo da i ja napišem stogod.Zovnica navijač Širokog,takav se ovdje još nije rodio.Ne vjerujem ni da je Zrinjskog.
Široki je puno uspješniji i veci klub od Veleze po svemu.Osim po rezultatima prije rata.Te iste rezultate imaju i Sloboda,Borac,Čelik,Sarajevo ,Željo i ostali.Dođite malo u stvarnost.Uvijek nesto kukate a nista da napravite.Ne mozete se ni između navijača dogovoriti a kofol bi da rusite upravu.Uprava se ne ruši na forumu.
Ovaj sto govori da navijači Želje kvare svaku temu kluba s kojim igraju nije tocna.Mi smo igrali s njima i nije nikakvih provokatorskih postova bilo.Ako se neki balavac zaleti i napise neku glupost,ne treba s budalom ulazit u razgovor.I volio bi da velez se digne na noge,iako vas ne volim uvijek mi je drago pogledati utakmicu kad vi igrate,jos vase navijače kad pocnu pjesme iz NOB-pjevat na pecari :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
E samo si mi ti jos falio :D Odakle bola sad tebe i Sirokog u svoj ovoj prici, majke ti?
I ovo malo para sto Velez ima, pregleda federalna inspekcija svako mejsec dana, odakle su dosle i porijekla tih sredstava....Jednom, zapravo, AKO IKAD, dodje u Siroki i pregleda porijeklo tih ulaznih sredstava u Siroki, mozda ce stvari biti drukcije......Do tada, jeste, sasvim zasluzeno, jedan od najorganizovanijih klubova u BiH i zadovoljstvo mi je doci na svaku vasu Evropsku tekmu....Uzivaj majstore, sta se metiljas gdje ti nije mjesto....

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 24 sep 2010, 12:07

AlemC85 je napisao/la:Da se i ja uključim u raspravu o Jazi. JAZA JE NAŠA ŽIVA LEGENDA. SA MATIJEVIĆEM JE ČINIO JEDAN OD NAJBOLJI ODBRANBENIH REDOVA U SFRJ. ŠTA IMA HOTIĆ LAPRDATI. NEK IDE AKO MU SE NESVIĐA, MOŽE NAS I JAZO I ACA VODITI. NAši veležovci. dosta više krmaluka njihovog. JAZA VELEŽOVCI IZ HRASNICE ZNAJU KO SI I ŠTA SI DAO VELEŽU. PUNA PODRŠKA TEBI.

ŠTO SE TIČE OVOG IZ ŠIROKOG OKO VELEŽA, PA FRAJERU VI STE IGRALI U KRPENJAČAMA I NIJE SE ZNALO ZA VAS. OVO ŠTO POSTOJITE ZAHVALITE HDZ -U , A JOŠ DA TI NEŠTO PORUČIM. AKO TI I SLIČNI TEBI MISLITE DA SE NEĆE PONOVITI ONO VRIJEME OD PRIJE RATA I VRATITI ONA VLAST VARAŠ SE 1000000000%. OPTET ĆE ONI DOĆI SAMO POLAKO PA ĆEŠ TI PRIČATI DRUGAČIJE. VEĆ JE POČELO. NARODU JE DOŠLO DO IZA VRATA UPRAVO ZBOG TEBE I TAKVIH TEBI SLIČNIH.

POZDRAV VELEŽOVCIMA. IPAK PRAVDA NA KRAJU ĆE ODNIJETI POBJEDU.
I to samo da dodam( iako me resetate ali ipak nastavljam da vam budem dosadan :mrgreen: ), jedna primjedba nasem Adisu Obadu Acu, koji nije puno cekao da Jazo ispadne, a on vec sinoc odradio trening na njegovom mjestu sa Hoticem...Nije ga Pika trebao dva puta zovnuti....
Podrska Jazi...
Eto, uzivajte i nedajte se :D

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 24 sep 2010, 12:08

Niste vi više ni V od Veleža od nekad drugari, tog Veleža se možete tek sa ponosom sjećati i ništa drugo!
Neću više pisati ovdje jer vidim da ne znate normalno diskutovati, ali sam morao da primjetim da ste iz godine u godinu sve više i više iskomplexirani, bolje rečeno isfrustrirani! Za sve je "zaslužan" vaš gradski rival, kojeg do ovih lijepih vremena kojih se rado sjećate nije bilo nigdje, ali je zato vrlo brzo preuzeo primat u gradu. Uzeli su vam prvo BB, (oj muko moja nije vam lahko), uvijek su u vrhu BH fudbala sa zavidnim rezultatima, titula, kupovi, evropa...Vi druga liga, pa ne možete ni jedan yebeni bod osvojiti u derbijima pod BB, (pardon osvojili ste onaj jedan na koševu), čak ih više ne možete dobiti ni u vrapčićima... Mogao bih još nabarajati ali mi se neda više. Da možda i njima ne prodajete tekme kao Želji, jer smo ih mi "ubili" ko zadnje levate prošle sezone! Što prije shvatite gdje je uzrok vaših problema, samim tim prije ćete doći i do rješenja! Prvo morate da dostignete komšije, jer su daleko ispred vas (oni rade, a ne kukaju ko vi) pa tek onda da krenete u trku sa nama jer sa 5 titula smo Institucija ne samo za vas, već za sve! Budite mi pozdravljeni i pamet u glavu...

@ Carina ne drobi više časti ti jer ti očigledno još živiš u prošlosti. Bolje pomozi raji "svojoj" da istraju u svojim namjerama i da i za vas napokon dođu bolja vremena! Ponavljam, samo ih vi možete donijeti sami sebi i niko drugi zapamti! Zato nemoj samo pametovati, radi nešto konkretno!
Sportski pozz.
1921-2011

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 24 sep 2010, 12:13

A bola pusti komplekse i Tm imaju Komplekse od Horda Zla koje su prije 4 5 godine bile pred raspadom a sada vas presli u svemu zato mani komplekse .

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 24 sep 2010, 12:25

Esii TM87 je napisao/la:Niste vi više ni V od Veleža od nekad drugari, tog Veleža se možete tek sa ponosom sjećati i ništa drugo!
Neću više pisati ovdje jer vidim da ne znate normalno diskutovati, ali sam morao da primjetim da ste iz godine u godinu sve više i više iskomplexirani, bolje rečeno isfrustrirani! Za sve je "zaslužan" vaš gradski rival, kojeg do ovih lijepih vremena kojih se rado sjećate nije bilo nigdje, ali je zato vrlo brzo preuzeo primat u gradu. Uzeli su vam prvo BB, (oj muko moja nije vam lahko), uvijek su u vrhu BH fudbala sa zavidnim rezultatima, titula, kupovi, evropa...Vi druga liga, pa ne možete ni jedan yebeni bod osvojiti u derbijima pod BB, (pardon osvojili ste onaj jedan na koševu), čak ih više ne možete dobiti ni u vrapčićima... Mogao bih još nabarajati ali mi se neda više. Da možda i njima ne prodajete tekme kao Želji, jer smo ih mi "ubili" ko zadnje levate prošle sezone! Što prije shvatite gdje je uzrok vaših problema, samim tim prije ćete doći i do rješenja! Prvo morate da dostignete komšije, jer su daleko ispred vas (oni rade, a ne kukaju ko vi) pa tek onda da krenete u trku sa nama jer sa 5 titula smo Institucija ne samo za vas, već za sve! Budite mi pozdravljeni i pamet u glavu...

@ Carina ne drobi više časti ti jer ti očigledno još živiš u prošlosti. Bolje pomozi raji "svojoj" da istraju u svojim namjerama i da i za vas napokon dođu bolja vremena! Ponavljam, samo ih vi možete donijeti sami sebi i niko drugi zapamti! Zato nemoj samo pametovati, radi nešto konkretno!
Sportski pozz.
Prosvijetlio si nas!Sad fino otiđi do Alijinog mezara i prouči mu fatihu i istetoviraj mu ime na ruci.Da vam u Dejtonu nisu vratili Grbavicu sad ovde nebi bilo diskusije oko ove utakmice jer ko zna gdje bi tvoj Željo bio.Ja priznam mi nismo ni V od onog starog Veleža ali znaj da ni jedan klub koji je igrao u bivšoj prvoj ligi nije ni blizu onih vremena.Pa vi imate svoj stadion i grad koji je nekoliko puta veći od Mostara pa ste opet talašika.Nemoj se bolan upuštat u nešto o čemu nemaš pojma.Mlad si za politike, idi na svoju temu i drkaj na Želju, nas pusti na miru.Isto tako rezultati nesmiju biti mjerilo jednog navijača i njegovog odnosa prema klubu.Ti si jedan od onih koji se javlja samo kad se pobjeđuje i slavi a kad ide loše nema vas nigdje.Okani se ćorava posla i šupljaka, pusti nas da se borimo za naš klub, za koji nam nije bitno u kojoj ligi igra već da igra časno i sportski pa makar i u kantonalnoj.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

edinko
Kontakt:

Post Postao/la edinko » 24 sep 2010, 12:34

Esii TM87 je napisao/la:Niste vi više ni V od Veleža od nekad drugari, tog Veleža se možete tek sa ponosom sjećati i ništa drugo!

Sportski pozz.

IZBRISI pod hitno to TM ispred svoga nicka,nemoj brukati jedan VELIKI KLUB kakav je Zeljo.
Daleko si ti od ideje TM i od Zelje.

Ovi neki maloumnici koji se predstavljaju kao navijaci Zelje i Veleza imaju jedan cilj-da POKVARE odnose dva stara sportska i jaranska kluba Veleza i Zelje.Primitivizam na nivou.Treba te banovati iste sekunde!I tebe i takve kao sto si ti.Nemas ti ni mozga ni znanja da"tipkas"sa ostalima ovdje.Jer cim ti kazea"uzeli su vam stadion" a ne pitas na koji nacin,mogu reci samo-SRAM DA TE BUDE,idi pod ruku sa ovim sa Listice.(pogledaj mu samo potpis i sve ti je jasno) .
Neka pobjedi ko bude bolji.Naravno nadam se da ce to biti Velez ali ako Zeljo opet uzme bodove kao lani,cestitat cemo...Mada smatram da ce sva tri boda "ostati"u Mostaru
Zadnja izmjena: edinko, dana/u 24 sep 2010, 12:36, ukupno mijenjano 1 put.
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 24 sep 2010, 12:36

@esiitm87
Prvo, carina drobi i radi konkretne stvari i ne zelim da ti ovde piskaram o tome...
Drugo, ne spominji komsije, ni ja ih ne spominjem i cak stavise nemam nista protiv njih...Nisu mi nikakva konkurencija, oni crpe ljude i pare iz "svojih" izvora i sretno im bilo....Ljudi koji trebaju da rade za Zrinjski, rade svoj posao...Nazalost, ljudi koji treba da rade za Velez idu gore kod vas, a i budzetske i ostale institucije koje mi punimo na ovim terenima, sponzoriraju vec godinama samo vas...Nijedna marka iz tih institucija ne moze biti usmjerena prema Velezu bez potpisa finansijskih direktora Telecoma, ELektrodistribucije i slicno...Tih direktora boli neka stvar za Velez, oni su Sarajlije i to je sasvim normalno i prirodno...
Nedaj boze da ja dajem kritiku Zelji i Sarajevu i da ih krivim, ja krivim samo NASE ljude koji se ne izbore za nas, i to trebas da shvatis kao nesto normalno i prirodno....I zato i drobim citavo vrijeme u SAMO TOM pravcu...
Znaci, uslovi za rad Zrinjskom i Velezu, isti su samo likovima kao tebi, tj; likovima koji samo nesto kazu, a veze nemaju o cemu govore...Zrinjski zivi u "svojoj drzavi", iako nje nema na papiru, institucije te "drzave" guraju taj klub, i to je sasvim normalno i prirodno...Zrinjski je vas konkurent, moj nije sigurno...
Moj konkurent su ljudi koji treba da nam pomognu, a ne pomazu....Za ostale me zaboli neka stvar, a i tebe treba da zaboli neka stvar za Velez sa takvim razmisljanjem, i zato bi te zamolio za "vozdricu" sa ove teme....
Onako, demokratski...

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 24 sep 2010, 12:36

Ja bi zamolio navijace drugih klubova da se okane teme o Velezu jer su i Siroki,Celik,Sloboda,Zrinjski i svi ostali veci od Veleza i ja vam na tome cestitam ali idite na drugu temu pa tamo pamet solite.
Neko je reko sto ne dolaze nase legende kluba u grad,sto ne pomazu Velezu i sl.Svako ljeto a mislim i zimu mozes vidit Duska,Vahu,Maru,Corbu,Čeču i ostale legende Veleza i bas zbog pomoci tih ljudih Velez je izdrzao do danas da ga ne ugase kako pojedini klubovi tako i vlast u Mostaru a i gospoda iz Saveza a dok ne vidim da svako ljeto u Sarajevo dodje Mesa.Bolan,taj Mesa salje nasu djecu na turnir u Francusku a Zelje nigdje nema.Eto ko ste i sta ste.
Pustite vi Veleza i njegove navijace da rade sto su nesto zapoceli.Valjda ce doci vrijeme kad se nece moci utakmice kupovat pa cemo vidit stvarnu vrijednost klubova u BiH.Vidio bi ja da je Zelji neko uzeo stadion gdje bi Zeljo igrao,kakva bi livada bila ili bi napravili arenu neku od 20 hiljada?Pa Grbavica vam se raspada i vi se nekom smijete?Svaki normalan navijac zna ko su Zeljo i Velez a ko ne zna nek se raspita ili u kuci od nekog starijeg ili po Sarajevu.
-I ovo sto se radi Jazi je za svaku osudu.Radi neigranja nekog momka koji je anonimu i kojeg vjerovatno tata gura gdje stigne,ispasta nasa legenda kluba jer nije stavio igraca da igra preko stele.Ako Jazo zbog toga dobije otkaz ne treba nikako na utakmice ici a tog momka poslat kuci pa nek sa tatom igra lopte a mislim da su i Hoticu dani odbrojani a nadam se da ce na klupu doci neko od domacih ljudi.Mislim da i Aca nije ispao fer jer imam osjecaj da je jedva docekao da Jazo ode da on uleti a Jazo ni kriv ni duzan je otjeran iz prvog tima

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 24 sep 2010, 12:40

cunami je napisao/la:Ja bi zamolio navijace drugih klubova da se okane teme o Velezu jer su i Siroki,Celik,Sloboda,Zrinjski i svi ostali veci od Veleza i ja vam na tome cestitam ali idite na drugu temu pa tamo pamet solite.
Neko je reko sto ne dolaze nase legende kluba u grad,sto ne pomazu Velezu i sl.Svako ljeto a mislim i zimu mozes vidit Duska,Vahu,Maru,Corbu,Čeču i ostale legende Veleza i bas zbog pomoci tih ljudih Velez je izdrzao do danas da ga ne ugase kako pojedini klubovi tako i vlast u Mostaru a i gospoda iz Saveza a dok ne vidim da svako ljeto u Sarajevo dodje Mesa.Bolan,taj Mesa salje nasu djecu na turnir u Francusku a Zelje nigdje nema.Eto ko ste i sta ste.
Pustite vi Veleza i njegove navijace da rade sto su nesto zapoceli.Valjda ce doci vrijeme kad se nece moci utakmice kupovat pa cemo vidit stvarnu vrijednost klubova u BiH.Vidio bi ja da je Zelji neko uzeo stadion gdje bi Zeljo igrao,kakva bi livada bila ili bi napravili arenu neku od 20 hiljada?Pa Grbavica vam se raspada i vi se nekom smijete?Svaki normalan navijac zna ko su Zeljo i Velez a ko ne zna nek se raspita ili u kuci od nekog starijeg ili po Sarajevu.
-I ovo sto se radi Jazi je za svaku osudu.Radi neigranja nekog momka koji je anonimu i kojeg vjerovatno tata gura gdje stigne,ispasta nasa legenda kluba jer nije stavio igraca da igra preko stele.Ako Jazo zbog toga dobije otkaz ne treba nikako na utakmice ici a tog momka poslat kuci pa nek sa tatom igra lopte a mislim da su i Hoticu dani odbrojani a nadam se da ce na klupu doci neko od domacih ljudi.Mislim da i Aca nije ispao fer jer imam osjecaj da je jedva docekao da Jazo ode da on uleti a Jazo ni kriv ni duzan je otjeran iz prvog tima

Odavno mi neidemo. Ovo je samo jos jedan u nizu ogavnih stvari koje se desavaju u klubu.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 24 sep 2010, 12:43

carina je napisao/la:@esiitm87
Prvo, carina drobi i radi konkretne stvari i ne zelim da ti ovde piskaram o tome...
Drugo, ne spominji komsije, ni ja ih ne spominjem i cak stavise nemam nista protiv njih...Nisu mi nikakva konkurencija, oni crpe ljude i pare iz "svojih" izvora i sretno im bilo....Ljudi koji trebaju da rade za Zrinjski, rade svoj posao...Nazalost, ljudi koji treba da rade za Velez idu gore kod vas, a i budzetske i ostale institucije koje mi punimo na ovim terenima, sponzoriraju vec godinama samo vas...Nijedna marka iz tih institucija ne moze biti usmjerena prema Velezu bez potpisa finansijskih direktora Telecoma, ELektrodistribucije i slicno...Tih direktora boli neka stvar za Velez, oni su Sarajlije i to je sasvim normalno i prirodno...
Nedaj boze da ja dajem kritiku Zelji i Sarajevu i da ih krivim, ja krivim samo NASE ljude koji se ne izbore za nas, i to trebas da shvatis kao nesto normalno i prirodno....I zato i drobim citavo vrijeme u SAMO TOM pravcu...
Znaci, uslovi za rad Zrinjskom i Velezu, isti su samo likovima kao tebi, tj; likovima koji samo nesto kazu, a veze nemaju o cemu govore...Zrinjski zivi u "svojoj drzavi", iako nje nema na papiru, institucije te "drzave" guraju taj klub, i to je sasvim normalno i prirodno...Zrinjski je vas konkurent, moj nije sigurno...
Moj konkurent su ljudi koji treba da nam pomognu, a ne pomazu....Za ostale me zaboli neka stvar, a i tebe treba da zaboli neka stvar za Velez sa takvim razmisljanjem, i zato bi te zamolio za "vozdricu" sa ove teme....
Onako, demokratski...
onako demokratski bas me interesuje ko tebi puni glavi tim stvarima? kakve bolan pare idu zelji o cemu ti pricas u 20 godina nam nisu stolicu promjenili :D ne vjeruj bolan svemu sto ti kazu razmisli malo,ispadas smjesan sa tom pricom.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.