Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Al je raspali Welbece, steta sto ne udje.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Oj da je ovo uslo, na streamu se nije ni vidila lopta 

Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
- QUARTERBACK
- Kontakt:
dje bio stream?Harika je napisao/la:Oj da je ovo uslo, na streamu se nije ni vidila lopta
koprenosiQUARTERBACK je napisao/la:dje bio stream?Harika je napisao/la:Oj da je ovo uslo, na streamu se nije ni vidila lopta
Arsene Wenger kralj nebitnih utakmica, zavrsio karijeru u Arsenalu bas onako kakva mu je vecinom karijera i bila. Bitnu pod pritiskom izgubio, nebitnu rasuo buraniju sa pet komada za oprostaj.
Sta ovo voajerko pobjeze sa stadiona ja ocekivao neku veliku frkicu i paradu 

To tek sad ide.VGS je napisao/la:Sta ovo voajerko pobjeze sa stadiona ja ocekivao neku veliku frkicu i paradu
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
šta im ovo šteka lajv na fejsu
Generacija koju je predvodio Henry a trenirao Wenger je nesto najbolje sto se desilo fudbalu u posljednjih 20 godina. Uzivao sam gledajuci taj Arsenal. Period 2000-2006 je vrh fudbala koji ce se tesko ikada ponoviti vise. Ljepota igre koju su tada pruzali ti momci, uz dirigentsku palicu Wengera je bila poezija. Svaka cast svim timovima tada, koji su bili konkurenti Topnicima za vrh tabele, ali tadasnji Arsenal je bio ipak koplje ispred ostalih.japa je napisao/la:Arsene Wenger kralj nebitnih utakmica, zavrsio karijeru u Arsenalu bas onako kakva mu je vecinom karijera i bila. Bitnu pod pritiskom izgubio, nebitnu rasuo buraniju sa pet komada za oprostaj.
Zbog toga sam zavolio Arsenal, upravo zbog tog sarma u igri koji su imali.
Hvala ti Wengere na jednoj sjajnoj generaciji fudbalera. Zelim ti sve najbolje u daljnjem zivotu i radu.

Pa i sa tom generacijom je bio underperformer ali sjenu na to sve baca sezona bez poraza (iako je tu bilo bruku remija tj. trecina utakmica su bile x) osvojio je samo dvije titule i imao tek jednu finale LP koje je izgubio, npr. ona generacija Citya ima isto toliko titula (neki od njih poput Silve, Aguera, Kompanya i Tourea imaju i tri sa ovom danasnjom) a nisu ni blizu kvalitetom ondasnjem Arsenalu.AlemC85 je napisao/la:Generacija koju je predvodio Henry a trenirao Wenger je nesto najbolje sto se desilo fudbalu u posljednjih 20 godina. Uzivao sam gledajuci taj Arsenal. Period 2000-2006 je vrh fudbala koji ce se tesko ikada ponoviti vise. Ljepota igre koju su tada pruzali ti momci, uz dirigentsku palicu Wengera je bila poezija. Svaka cast svim timovima tada, koji su bili konkurenti Topnicima za vrh tabele, ali tadasnji Arsenal je bio ipak koplje ispred ostalih.japa je napisao/la:Arsene Wenger kralj nebitnih utakmica, zavrsio karijeru u Arsenalu bas onako kakva mu je vecinom karijera i bila. Bitnu pod pritiskom izgubio, nebitnu rasuo buraniju sa pet komada za oprostaj.
Zbog toga sam zavolio Arsenal, upravo zbog tog sarma u igri koji su imali.
Hvala ti Wengere na jednoj sjajnoj generaciji fudbalera. Zelim ti sve najbolje u daljnjem zivotu i radu.
**** te dan 

TREBALO GA JE ISPALITI IZ TOPA NA CENTRU U 100 PM,NAPRAVIO JE SRANJE KOJEG ĆEMO BITI TEK SVJESNIJI U NAREDNIM GODINAMA,KLAUN SENILNI
VRATI PARE MAJMUNE LUZERSKI
mrš u pm debilu
Kakav oprostaj.Harika je napisao/la:**** te dan

Ode legenda, ma sta o njemu mislili.
Arsene Merci za sve.

Kraj jedne ere!

Koji grc na licu volio bi on još koju godinu da je ostao
Fala Legendo za sve idemo dalje ...
Arsenal All The Way !
Volio bi on da je ostao dok je ziv...
Hvala Profa na svemu, mislio sam da ovaj dan nece doci ali hvala Bogu dosao je. Uzivaj u penziji kao normalni ljudi.
Hvala Profa na svemu, mislio sam da ovaj dan nece doci ali hvala Bogu dosao je. Uzivaj u penziji kao normalni ljudi.

- Marsal
- Kontakt:
Bez obzira što smo manje-više svi protiv njega ovo je ipak mnogo tužan dan za navijače Arsenala.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Citav zivot u trenerskim vodama, i jednom je moralo doci do rastanka.Barcod je napisao/la:Koji grc na licu volio bi on još koju godinu da je ostao
Ipak je bio dugo vezan za Arsenal. Nije lako preko noci zaboraviti na jedan period u zivotu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.