FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Filipoviću istice ugovor?! Njemu ponuditi 10-15 milja da odmah pređe kod nas.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ThrillerHz
- Kontakt:
Subica na lijevog beka
Nisu losi ovi mladi Danilovic i Dujakovic
Filipovic bi nam isto valjao

Nisu losi ovi mladi Danilovic i Dujakovic

Filipovic bi nam isto valjao

1946~
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- ElCartel11
- Kontakt:
Kakav gol sad dade Semir Smajlagic za Goricu 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ja zapravo mislim da oni dovode Asmira Suljića po isteku njegovog ugovara u Mađarskoj. Ne bi bilo nemoguće da ovaj dođe kod nas ali to su ipak pusti snovi..
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Na tom spisku mi se samo Dujakovic svidja za klupe, Filipovica sumnjam da ce pustiti.
Crnjo ako je promjenio zenu, eto ga kod nas.
Bas me zanima sta ce biti sa Samirom, gdje ce on zavrsiti.
Crnjo ako je promjenio zenu, eto ga kod nas.
Bas me zanima sta ce biti sa Samirom, gdje ce on zavrsiti.
Sabrine mi moje!
- sarajevo46
- Kontakt:
Jedna od većih ubleha je bila prosuta da se radi loše u Akademiji. Sve selekcije prve, najbolji strijelci u svakom uzrastu, najviše igrača u mladim repkama. Kod nas je trenutno samo loš onaj dio kada treba da pređu u seniorski fudbal. To nas zeza i to kad popravimo biće super.MortemHz je napisao/la:Na europskom prvenstvu do 17 godina, imamo 5 igraca koji igraju za Sarajevo. Za usporedbu, Željezničar, Zrinjski i Sloboda imaju samo po jednog koji dolazi iz njihovih redova a ostali igraju za strane klubove. Mislim da ovo niko nije spominjao a vrijedno je za nase mlade igrace.
-
- Kontakt:
Kardif se plasirao u Premier ligu
U planu je u21 tim i posudbe.sarajevo46 je napisao/la:Jedna od većih ubleha je bila prosuta da se radi loše u Akademiji. Sve selekcije prve, najbolji strijelci u svakom uzrastu, najviše igrača u mladim repkama. Kod nas je trenutno samo loš onaj dio kada treba da pređu u seniorski fudbal. To nas zeza i to kad popravimo biće super.MortemHz je napisao/la:Na europskom prvenstvu do 17 godina, imamo 5 igraca koji igraju za Sarajevo. Za usporedbu, Željezničar, Zrinjski i Sloboda imaju samo po jednog koji dolazi iz njihovih redova a ostali igraju za strane klubove. Mislim da ovo niko nije spominjao a vrijedno je za nase mlade igrace.
Vidjeh sada Amidžu na SK6.
Opet zavolio fudbal.

Opet zavolio fudbal.
šteta što smo pustili smajlagića , mislim da je mogao da bude naš "mujakić" u napadu.
doveli parmakovskog , a njega pustili
moramo više vjerovati našoj djeci...
doveli parmakovskog , a njega pustili

„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
-
- Kontakt:
Pusi šišu, zivi nesportski, kloc i ostale gluposti . momak je bio u sjeni Nedima Hadzica a stariji bolji fizicki i trebao prije Nedima dobit šansu al ne moze kod nas vise se cijene oni koji se preko novina prodaju ili Parmaci i slicna pojacanja .Testo je napisao/la:šteta što smo pustili smajlagića , mislim da je mogao da bude naš "mujakić" u napadu.
doveli parmakovskog , a njega pustili![]()
-
- Kontakt:
Prvo Smajlagić za Goricu, maloprije Čataković za Trenčin, dok Altiparmakovski nije imao dva pogleda prema golu

Kakao sada sve stoji Mico ide iz Sarajeva.
Zukanovic je napisao/la:Kakao sada sve stoji Mico ide iz Sarajeva.

Steta.Zukanovic je napisao/la:Kakao sada sve stoji Mico ide iz Sarajeva.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Popljuvali smo sve u akademiji,al Alagic i kompanija rade dobar posao nek prica ko sta hoceMemara je napisao/la:U planu je u21 tim i posudbe.sarajevo46 je napisao/la:Jedna od većih ubleha je bila prosuta da se radi loše u Akademiji. Sve selekcije prve, najbolji strijelci u svakom uzrastu, najviše igrača u mladim repkama. Kod nas je trenutno samo loš onaj dio kada treba da pređu u seniorski fudbal. To nas zeza i to kad popravimo biće super.MortemHz je napisao/la:Na europskom prvenstvu do 17 godina, imamo 5 igraca koji igraju za Sarajevo. Za usporedbu, Željezničar, Zrinjski i Sloboda imaju samo po jednog koji dolazi iz njihovih redova a ostali igraju za strane klubove. Mislim da ovo niko nije spominjao a vrijedno je za nase mlade igrace.
Veliki kiks uprave i sš vezano za Smajlagića. Nadam se da i sa Klarićem iz akademije ne urade slično, momak je dobar napadač. Tako izgubismo Čatakovića, Hadžića, Rondića i Smajlagića. Četiri napadača godini i po. Aferim 

Jutros mi na fb izbaci nove proizvodde u fan shopu. Zna li neko ima li trenerki za odrasle ili su samo djecije?
Mi nikada odustati necemo...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot] i 16 gostiju.