FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la irfo » 06 maj 2018, 11:12

Sta ce nam titule iskreno, meni je draze vidjeti kad miske prica na press konferencijama :kafa:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 06 maj 2018, 11:18

slika

Tuga

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 06 maj 2018, 12:20

Konzerva je napisao/la:Sta misli te da bazdarevic preuzme Zelju, ja mislim da bi to bio pun pogodak
Samo Amar Osim !! Neka sjednu sa covjekom da pricaju da rijese te probleme sitne,i onda ce to bit onaj stari Zeljo od kojeg su se svima muda tresla... Nikakav Sablic nit Mesa samo Amar Osim
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Ddado
Kontakt:

Post Postao/la Ddado » 06 maj 2018, 12:50

Nije vam dovoljna reprezentacija bila da uvidite koliki je Mesa moron, koliko je nemoralan i tvrdoglav? Neka nam to i u Zelji dokaze, jel?

Koji vi sport pratite ljudi dragi...
1921

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 06 maj 2018, 12:56

Hajde malo spustite loptu svi da sacekamo kraj sezone pa cemo vidjeti naredne korake.

Prije toga da uzmemo kup (nadam se da hocemo) a ove dvije utakmice kasnije kako god zavrsile.
- Zeljeznicar -

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 06 maj 2018, 13:12

Stvar je gotova, jutros mi momak koji je upucen u stanje kluba govori da ce Adzem vjerovatno na pressu dati ostavku poslije derbija za dva kola... Velike se promjene ocekuju, i to je to kaze sto trebam znati... A ostalo da se samo prati
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

Diablo1921
Kontakt:

Post Postao/la Diablo1921 » 06 maj 2018, 13:18

MocMahale444 je napisao/la:Imas 2 posta samo, sudije nego sta naravno da nisu skroz ali dovoljno da nas poremete. Jos kad imas Adzema ode to u rikverc.
Broj mojih postova ne predstavlja apsolutno nista. Dok sam bio aktivan kao Sandokan87 imao sam preko 1000 postova od kojih je brat bratu bilo bar 500 protiv Adzema i njegovog eksperimentisanja s ekipom. Adzemu i njegovom neznanju mora doci kraj. Tuzno je sto se sve razvuklo do zadnja dva kola a trebalo se mnogo ranije reagovati, jer da se reagovalo titula bi sad vec bila na Grbavici. Upirati prstom u sudije a igre nemas od starta prvenstva je ravno ludilu. Naucimo prvo igrati, stvoriti nesto na terenu pa s obrazom sudijama prigovoriti. Ne moze Kjosevskii za nas zabijati u sudijskim nadoknadama i da se tituli nadamo, ne mozes u krupu otici i sut na gol ne uputiti jednostavno ne moze!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 06 maj 2018, 13:21

Bilo bi dobro Amar i Misimovic zajedno.
Ali ako to ne moze, onda naravno uvijek Amar prije Misimovica.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 06 maj 2018, 13:35

Ako Zeljo osvoji kup BiH na celu SS sa Adom
Onda je Admir trofejni trener
Sukladno stim treba da ostane trener i iduce sezone
Ne moze Adzemu biti otezavajuca okolnost sto osvajanjem ovogodisnje titule dobijes oko 2 miliona maraka od Uefe a on nije osvojio

Neko mora biti kriv
Ok.to je uprava
Smijenimo upravu-slazem se
ALI MORATE IMATI LJUDE KOJI CE DOCI NA NJIHOVA MJESTA

OSTAVITE NA MIRU STRUCNI STAB I IGRACE

Diablo1921
Kontakt:

Post Postao/la Diablo1921 » 06 maj 2018, 13:44

svrakino1921 je napisao/la:Ako Zeljo osvoji kup BiH na celu SS sa Adom
Onda je Admir trofejni trener
Sukladno stim treba da ostane trener i iduce sezone
Ne moze Adzemu biti otezavajuca okolnost sto osvajanjem ovogodisnje titule dobijes oko 2 miliona maraka od Uefe a on nije osvojio

Neko mora biti kriv
Ok.to je uprava
Smijenimo upravu-slazem se
ALI MORATE IMATI LJUDE KOJI CE DOCI NA NJIHOVA MJESTA

OSTAVITE NA MIRU STRUCNI STAB I IGRACE
Uprava je kriva sto je napravipa tribinu sto ce uraditi travnjak? Uprava je kriva sto je tom istom Adzemu ispunila zelje sto se tice pojacanja? Upravu treba skloniti a ostaviti idiota s kojim Zeljo nikad gore nije izgledao? Kazes trofejni trener? U situaciji kad si u polufinalu kupa sa ekipama Zvijezda 09 drugoligas, Sloboda borba za opstanak, i Krupa koja je skoro usla u premier ligu i koja je stabulan prvoligas??? Jel mi pratimo istu ligu istog Zelju? Buraz Adzem je svojim postavkama i tvrsoglavoscu rastjerao raju sa stadiona! Ako on ostane ostat ce i prazne tribine. NIJE TRENER ZA OVAJ NIVO TAKMICENJA I TO JE TO.

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 06 maj 2018, 13:46

Sretan 77. rodjendan gospodaru Familije!

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 06 maj 2018, 13:50

Ljudi mozemo mi srati do septembra, ali se mi nista ne pitamo... Ja sam recimo za to da sjednu Amar i uprava da rasciste sta imaju i da se dogovore... Da sam ja Alda, Zula ili neko od glavnih u grupi... Trazio bi, odnosno vrsio bi prtisak da sjednu, ili nek svi idu... Al jb.g ja se nista ne pitam, kao ni svi mi... Ja sam samo jedan momak koji dolazi na jug, ali ovi glavni iz grupe to trebaju uraditi

IskraB
Kontakt:

Post Postao/la IskraB » 06 maj 2018, 13:58

I ja da sam na mjestu Admira nikad ne bi dao ostavku kad ima priliku da u svom CV osvojen kup. Niti ce to ko sutra pitati kako si osvojio, a ni kako si igrao.
U svemu ovome Admir je kolateralna steta. Kao sto su prethodne dvije godine bili Kostic, Petrovic, i jos 250 igraca. Jedini krivac u svemu je uprava koja za tri godine nijednom do sad nije preuzela odgovornost za dvije izgubljene titule.

Uprava prva treba da podnese ostavke jer sto je dosta dosta je. Prvi sam mislio da cemo s njim zaista uraditi prave stvari, cak sam vjerovao u obecanja evropskog Zelje, a na kraju smo dobili jednu veliku kurcinu. Na celu s propalim Vranjesom, vedetom Hadzicem, talentom Mehremicem.

Oni ce morati otici samo je pitanja kad? Do tada ce na finalu kupa biti hiljadu ljudi, a po onoj zimi na juniorima 5 hiljada na koje sad seru svi redom kako gube utakmice i kako niko nema pojma.Sramota!!

EDIT: Upravo citam kako zamislite Misimovic ne uzima platu za ovo sta radi? Ok, pa u cemu je problem onda napusti kormilo jer su vidjeli da ne znaju ono sto trebaju. Cemu onda ostati? Imao si dobre namjere to svi znamo, niko nije nikad ni mislio da ce se nesto lose napraviti, ali ne znas brate dragi. Idi brate drage svakako nemas nikakve koristi od Zelje niti kako vec rece strucnjak da volontiras.
Zadnja izmjena: IskraB, dana/u 06 maj 2018, 14:14, ukupno mijenjano 1 put.
UPRAVA NAPOLJE

Ivica Osim!

Jamie Oliver jedan je od nas!

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 06 maj 2018, 14:06

Amar+uprava i nista vise ne trazimo.... Ako ne mogu zajedno, nek svi kupe prnje

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 06 maj 2018, 14:56

Mi smo pehovi sto tri sezone za redom imamo idiote od igraca pa tek onda ide krivica trenera.

Smijem da potpisem da su ovi porazi 90% krivica igraca pa tek onda greske, pohlepa i ne znjanje trenera. Siguran sam da dan danas imamo tabore u svlacionici, imamo nekog drugog "Bekrica" i pojedince kojima je jednostavno mrsko poslusati naredbe i zaduzenja trenera.
E vidi ti bota, i on ovdje pise ko Zenzo i serucka li serucka, meni ga zao jer je glup ko qrac. Sad ce on ovo forsirat svi su krivi samo uprava nije, budul mi otisli na qrac bice nekih screenshots na forumu pa da se vidi sta kako.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 06 maj 2018, 15:06

Ljudi smirite tenzije i nemojte jedni druge vrijeđati. Ovdje se govore razlicita misljenja, i svak ima pravo na misljenje.. 21. je vijek majku mu.. Ovi hoce novu upravu, ovi novog trenera, neko mozda da svi ostanu.. Zdravo je da svi iznesu stavove, ali se nemojte svađati..
Moj stav je ili uprava i Osim ako moze, ako ne... Idite svi, nek novi dodju!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 06 maj 2018, 15:14

Ddado je napisao/la:Nije vam dovoljna reprezentacija bila da uvidite koliki je Mesa moron, koliko je nemoralan i tvrdoglav? Neka nam to i u Zelji dokaze, jel?

Koji vi sport pratite ljudi dragi...
Kako možeš napisati da je Mehmed Baždarević_ Meša moron? Mislim fakat, kakav je to riječnik za legendu Želje koji je šuto loptu po Grbavici dok si ti u jajima klatio.

Imajte poštovanja kada vec kulture nemate.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 06 maj 2018, 15:23

plavousrcu je napisao/la:Gdje nam je Monci nestao kad nam najvise treba. Da nam kaze sta se desava u UO, ima li kakvih novosti, provjerenih informacija?
To je onaj bot sto one analize pravi
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 06 maj 2018, 15:25

Ljudi evo poslije jednog dana nakon tekme kad sam sve sabrao i oduzeo.. Hajmo biti realni..
Jeli posteno da ove igrace njih 14 15 poredimo sa evo recimo generacijom u sezoni 2009/10. Da su i jedni i drugi sampioni drzave.. Ma daj.. Samo se sjetite igraca prije 8 godina...

Sehic, Mesic, Cocalic, Bajic, Simic, Radovanovic, Bucan, Beslija H, Bekric, Culum, Visca, Beslija M, Goran Perak, Alen Mesanovic....

Uporedi nekog Osmankovica, Mehremica sa recimo tadasnjim Predragom Simicem, Radovanovicem... Sve vam bude jasno

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 06 maj 2018, 15:38

MANIJACI USA/CANADA:

Povodom zakljucka tekuce sezone, u kojoj je FK Zeljeznicar po drugi put uzastopno ispustio titulu prvaka drzave u samoj zavrsnici i sve vecim atacima raznoraznih koji se kriju pod nikovima pisuci po forumima i facebook stranicama Manijaci USA/Canada ovom prilikom izdaju saopstenje podrske upravnim organima kluba na celu sa gospodinom Senadom Misimovicem.

Razocarani DA.
Ponizeni NE.

Boriti se 2x za redom skoro do zadnjeg kola za prvaka drzave nije ponizenje. Mi to vidimo kao nesto sto nas klub radi posteno I mi vidimo nas klub koji napreduje iz dana u dan sve vise I vise. Sportski uspjeh nije lako napraviti kad se ide tim putem. Mozemo mi malo I ubrzati stvari ali cemo onda skrenuti sa puta kojim idemo, a to je posteno i transparetno prema svim navijacima, sponzorima I prijateljima kluba. Da li to zaista I zelimo?
Način na koji smo prepustili Zrinjskom titulu u zadnje dvije sezone je, blago receno, katastrofalan. Ali sto je jos katastrofalnije jeste cinjenica da pojedine osobe koji sebe nazivaju navijacima Zelje pozivaju na linc i ostavke upravnog odbora kluba.

Zasto?

Ali bas, zasto?

Zbog neosvojene titule prvaka drzave u zadnje dvije sezone?
Ili zbog licnih interesa sebe ili nekog svog blizeg.

Ova uprava nas je podigla iz pepela I dize jos uvijek. Bili smo na pragu sudbine zakljucaj I raspusti. Dosli su I zasukali rukave. Nisu okretali glavu od problema. A bilo ih je. Napravise istocnu tribinu, u koju je samo korov mogao uci. Uveliko se prica za krov te iste tribine. Teren se radi za neke dvije sedmice. Jug u najavi. Redovne plate (što je mozda i najbolnije uzimajuci u obzir pristup igraca). Vracaj dug poreznoj koji napravise I ostavise veliki navijaci I prijatelji kluba. Nemoj namjestati utakmice, budi cista obraza. Sredi sjever. Ulozi u infrastrukturu da ti djeca poput Anela mogu igrati na terenu koji je namijenjen da se fudbalska utakmica moze odigrati. Ide brzo I famozni trening kamp.
Sva poslovanja i partnere javno objavi, da sve bude transparento. Dočekaj Atletico Madrid u stilu najvećih klubova. Postavi Sasu Papca za sportskog direktora. Hej, Sasa Papac!
Igrac koji je legenda uglednog Glasgow Rangersa. Igrac koji je dostojan svoje rijeci, kada je bilo najteze. Sasa Papac, dame I gospodo.
Jedan prijelazni rok je uradio.
Jedan.
Covijek koji sigurno ima kapacitet I koji je mlad, koji uci I ima volju I snagu da se dokaze I opravda ukazano povijerenje. Covjek koji je finansijski obezbijedzen I koji moze iz fotelje bilo kojeg stadiona vip loze ugodno sijediti I gledati utakmicu koju zeli. Al ne, on je tu sa nama. Neka je I hvala mu. Neka radi, neka prodze par prijelaznih rokova pa cemo vidjeti na cemu smo.

Ili..

nam je bolje da se plate dijele po autobusima (što nije precesto i kod nekih premijerligaskih klubova danas).
Da nam trener dijeli igracima po 10€ po nekakvim sumama zapadne evrope. Da direktor kluba prodaje parfeme igracima na treningu. Da igraci treniraju u svojoj i razlicitoj opremi, da igraci odlaze na pripreme svojim automobilima i da im se slaze za troskove goriva. Da pojedini treneri kluba kradu lopte pa nemas trening da odrzis. Da niko, ama bas niko, (sem jednog davno prije koji postavi stolice) od predhodnih vodecih organa kluba, nije pomislio na ulaganje u infrastrukturu.
Gubitak titule jeste jos jedan oziljak. Neka je. Oziljak je i Videoton, oziljak je i finale kupa protiv Veleza davnih 80ih, oziljak je i ispadanje iz lige. Ali ako ce ovaj oziljak da preraste u nesto simbolicno, neka onda stoji.
Neka ga.
Mi clanovi jedne od najvecih podruznica navijaca F.K. Zeljeznicar imamo besprijekorno povjerenje u ovu upravu. Sportski segment je samo pitanje vremena kad ce da proradi.

100% podrska upravi kluba uz slogan

ZIVIMO ZELJEZNICAR

Manijaci-USA/Canada

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.