Njih par s ovog i onog foruma imaju prepirke, ostali su udure tamo i vamo.Raonffa je napisao/la:Je l' se vi zayebajete ili fakat generalizujete sve forumaše sa onog foruma tako kako pišete u zadnjim postovima?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MocMahale444
Re: FK Željezničar
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Brate izmišlja se "rat" i podjele među forumašima koji ih ima stotine zbog par likova sa obje strane, nigdje veze al' eto.Virtu4l je napisao/la:Naravno da ne. Svi veoma dobro znamo na koga se ovo odnosi.Raonffa je napisao/la:Je l' se vi zayebajete ili fakat generalizujete sve forumaše sa onog foruma tako kako pišete u zadnjim postovima?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- ANTIANTIFA
- Kontakt:
pa pisete o razlozima a necete da procitate izmedju redova, objasni vam covjek jednim postom
sta se ima brisati post? cija je to sramota? moja? naša? ili njihova? odaju se jedan za drugim, kriza nabasala, a pitanje kako sacuvati sve i predstaviti da je sve okej ili barem da ce biti okej, ma ajdeeeee
najači su mi kada kazu uprava ima 100% podrsku navijaca, pogledas slike i zapitas se

sta se ima brisati post? cija je to sramota? moja? naša? ili njihova? odaju se jedan za drugim, kriza nabasala, a pitanje kako sacuvati sve i predstaviti da je sve okej ili barem da ce biti okej, ma ajdeeeee
najači su mi kada kazu uprava ima 100% podrsku navijaca, pogledas slike i zapitas se

Zadnja izmjena: ANTIANTIFA, dana/u 05 maj 2018, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.
cesto odem do šanka al linija je tanka izmedju jave i sna, vrha i dna
-
- Kontakt:
Budalastina je vaditi se na sudije konstantno. Imali smo nismo znali i na kraju smo sami sebi titulu uzeli i poklonili je drugom. Nadam se da ce glavni i odgovorni krivac ubrzo otici i nastaviti da uci trenerski posao u mladjim kategorijama. Najavljivao sam ovo, i bilo me strah docekati kraj sezone al sam se na vakat halalio i posmatrao ovu bruku i sramotu iz neke druge perspektive. Misimovicu zamjeram sto neznalicu nije smjenio nakon one utakmice 0-3 u Mostaru do famoznih 3-3, i Baka je upravu, bas je to prelomilo ovu sezonu i misljenja sam da cemo glat izgubiti i od Sirokog a i da ce nas Sarajevo dobro nalupat.
- MocMahale444
Imas 2 posta samo, sudije nego sta naravno da nisu skroz ali dovoljno da nas poremete. Jos kad imas Adzema ode to u rikverc.
smijesno majke miDdado je napisao/la:Obrisati ovo oko @Avlami. Nebitan je. Tom je covjeku jedan Zujo bio zakletva. Pogledajte njegove postove na ovoj stranici, na primjer.
viewtopic.php?f=99&t=85&start=100780
avlami97 je napisao/la:@Eliminator,
S. Žujo je najbolji predsjednik Želje i uvijek će biti najbolji sve dok se ne petlja u Amarov rad. Bilo ko da dođe umjesto Žuje, želio bi bar malo da se petlja, a ono sopstvene sujete radi. Onda nastaje problem. Zato kažem Žujo je odličan i neka što duže ostane predsjednik najvećeg, najboljeg peterostrukog državnog prvaka.
Bojim se, da ukoliko Žujo kojim slučajem ode, da bi se balans poremetio, a to onda ne bi bilo dobro. Znaš i sam kako auto ide ukoliko točkovi nisu u balansu.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Srdjan Stanic uzeo jos jednu titulu sampiona jer je najbolji bek u ligi i zna kako se osvaja, ali nije ipak takav kvalitet da ima platu kao mehremic, nasa sposobna uprava 

- MocMahale444
Puno paznje dajete tom tipu, znaci gotivio je Amara sad ga mrzi
, vrijeme se mijenja a ciganke varosanke jos iz sela nema.
**** stanica neka ide zbog tisuce.

**** stanica neka ide zbog tisuce.
- plavousrcu
- Kontakt:
Nije to zbog tisuce nego zbog odnosa. A, mozda smo ga i pustili tek tako jer je dobar sa Najdrazim. Ko ce to znati.
- Neandertalac
- Kontakt:
Uprava kada ode dolazi Amar. Meni dovoljno.MocMahale444 je napisao/la:Svi koji pisu uprava napolje neka napisu koga dovesti? Hajde da vidimo te silne strucnjake
Miske odlazi!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ne samo zbog toga, pokazao neposluh kad nije htio raskinut ugovor kod Kostica, nisu mu to zaboraviliplavousrcu je napisao/la:Nije to zbog tisuce nego zbog odnosa. A, mozda smo ga i pustili tek tako jer je dobar sa Najdrazim. Ko ce to znati.
- ANTIANTIFA
- Kontakt:
ima pojedinaca koji razumiju nauku, ali i slusaju kad se sapce 

- MocMahale444
Dobar s Allahomplavousrcu je napisao/la:Nije to zbog tisuce nego zbog odnosa. A, mozda smo ga i pustili tek tako jer je dobar sa Najdrazim. Ko ce to znati.

Izvini druze ali Osim nije Bog a drag mi je kao da smo rodjaci

Stana me vise razocarao od rumenog.
hrasno iskoristava situaciju i nasladjuje se, **** s foruma mazlume jedan, nista bolji od ovog avlami nisi.
Amare vrati se!
Amare vrati se!
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ne slazem se s tobom... Adzem out, Papac out.. Vecinu prvog tima out... A Miske, Dobraca i drugi nek ostanu... Samo bi volio da se javno a ne rekla kazala sastanu on i Amar pa da se to rascisti.. Krajnije je vrijeme....Neandertalac je napisao/la:Uprava kada ode dolazi Amar. Meni dovoljno.MocMahale444 je napisao/la:Svi koji pisu uprava napolje neka napisu koga dovesti? Hajde da vidimo te silne strucnjake
Miske odlazi!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- MocMahale444
Koristi situaciju maksimalno da zakuha, vidis da se sklanjamo od pitanja ko metrix a on se samo pojavi kad izgubimo. Meni kaze nemate stav a nije citao forumZeljo92 je napisao/la:hrasno iskoristava situaciju i nasladjuje se, **** s foruma mazlume jedan, nista bolji od ovog avlami nisi.
Amare vrati se!

Ko god psuje i vrijeda familiju Osim ja cu uzvratit istom mjerom pa nek glume i kmece koliko hoce. Hrasno je idiot, bolestan covjek.MocMahale444 je napisao/la:Koristi situaciju maksimalno da zakuha, vidis da se sklanjamo od pitanja ko metrix a on se samo pojavi kad izgubimo. Meni kaze nemate stav a nije citao forumZeljo92 je napisao/la:hrasno iskoristava situaciju i nasladjuje se, **** s foruma mazlume jedan, nista bolji od ovog avlami nisi.
Amare vrati se!**** neki igrac.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
- MocMahale444
Treba razumiti da Amar i Miske zajedno trebaju Zelji. Ovaj radi svoj dio, drugi radi svoj dio. Vozdra fajront.
Dusmani nam se smiju, pazite sta kopirate i postavljate **** forumase brukate klub.
Dusmani nam se smiju, pazite sta kopirate i postavljate **** forumase brukate klub.
- ANTIANTIFA
- Kontakt:
tebi je taj stvarno učinio nesta nažao, gledam ti postove u svakom drugom ga spominjes, mogu misliti sta je sve bilo i sta si sve prozivljavao, samo prijavljuj administraciji, oni su tu da nas stite od svih problema na forumu, sto je sigurno sigurno je, zastiti seZeljo92 je napisao/la:hrasno iskoristava situaciju i nasladjuje se, **** s foruma mazlume jedan, nista bolji od ovog avlami nisi.
Amare vrati se!

Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, Google Adsense [Bot], Mamba21 i 29 gostiju.