Pa to ti IlCapitano godinama pokusava objasniti, kada ekipa igra lose => kriv Allegri, kada ekipa igra dobro => individualni kvalitet. To je izuzetno nisko razmisljanje. Zbog cega ne odlucujes onda jedinstvenim kriterijem vredovati utakmice, ako je igrac zasluzan za dobro, zasto onda isti nije zasluzan za lose? Hajmo povuci teoremu da je Cuadrado kriv za sve ovo ? Isto tako mozemo.
Helem, ja vidim ekipu koja u 2. poluvremenu napada i igra "okej" fudbal. Zabili koliko toliko golova. U prvom poluvremenu sam vidio ekipu koja nije ozbiljno pokusala napasti. Moj mozak, nivo inteligencije i edukacije mi odbija prihvatiti teoriju da je Allegri rekao na poluvremenu "e momci sad mozete igrati".
Stranac je napisao/la:Italia je napisao/la:
Konkretno pitanje te pitam. Od 0:1, do 3:1. Kako je moguce igrati toliko odvratno i ocajno do otkaza, a onda ujednom uvaljati 3 komada za 20 minuta. Stvar trenera ? Haha.
pa kazem ti, vizionar. umorio ih malo sa 8 defanzivaca, pa unda uveo costu. kakav potez, ko bi se toga sjetio.
valjalo je takticki slomiti bolonju kuci, jbna ekipa.
Tvoj nivo rezonovanja fudbala je na nivou kladionicara koji povremeno baci oko na tv i generalise "Real je najjaci, Ronu niko ne moze zaustaviti". Molim te zaobici citiranje mojih komentara osim onda kada se ismijavam stavovima poput onog da Dybala igra DM-a.