Juventus FC: Utakmice i glasanje - sezona 2017/18

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Igrač utakmice?

Anketa je završila: 22 maj 2018, 17:03.

Gigi
9
47%
Buffon
10
53%

Ukupno glasova: 19

Pogba
Kontakt:

Re: Juventus FC: Utakmice i glasanje - sezona 2017/18

Post Postao/la Pogba » 05 maj 2018, 22:13

Italia je napisao/la:Strucnjaci, ajde malo da mi objasnite neke stvari. Dvije hipoteze

1. Allegri je rekao igracima da konacno pocnu igrati kako treba - krivac Allegri koji ih je sputavao
2. Igraci su konacno shvatili sta rade - ko je krivac ?

Nikako da shvatim. Odjednom proigrase.
Čekaj, je li to fakat on promijenio rezultat?
On je u x utakmica ove sezone sputao tim i pojedince svojim odlukama.

Costa :tokralju: :tokralju:

Spasio mu gu.zicu
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 05 maj 2018, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 05 maj 2018, 22:13

Costa :clap: :clap:
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 05 maj 2018, 22:13

COSTA :bow: :bow: :tokralju: :tokralju: :salut: :salut: :salut:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

J1897
Kontakt:

Post Postao/la J1897 » 05 maj 2018, 22:14

Ma ja Allegri reko igracima namjerno da ograju lose jer znaju on bolji. Ma ovo je uzasno os igre. Ovdje je vise srece nego pamet.

Vezni ne postoji a da ne govorim za zadnju liniju
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

JuventinoVero
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoVero » 05 maj 2018, 22:14

Genije ostavi najboljeg naseg igraca ove sezone na klupi.
Sad ce neki reci da je to bila taktika da gs uvede u drugom da promjeni ritam meca, tako se to radi, ostavljas messija i ronalda na klupi da bi bili svjezi i odmorni za drugo poluvrijeme.
#ALLEGRIOUT

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 05 maj 2018, 22:15

italija, jelde sto je allegri vizionar. ko bi se sjetio da ubaci najbolje krilo u ligi?

:urnebes:

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 05 maj 2018, 22:16

Pogba je napisao/la:
Italia je napisao/la:Strucnjaci, ajde malo da mi objasnite neke stvari. Dvije hipoteze

1. Allegri je rekao igracima da konacno pocnu igrati kako treba - krivac Allegri koji ih je sputavao
2. Igraci su konacno shvatili sta rade - ko je krivac ?

Nikako da shvatim. Odjednom proigrase.
Čekaj, je li to fakat on promijenio rezultat?
On je u x utakmica ove sezone sputao tim i pojedince svojim odlukama.

Costa :tokralju: :tokralju:

Spasio mu gu.zicu
Konkretno pitanje te pitam. Od 0:1, do 3:1. Kako je moguce igrati toliko odvratno i ocajno do otkaza, a onda ujednom uvaljati 3 komada za 20 minuta. Stvar trenera ? Haha.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 05 maj 2018, 22:17

JuventinoVero je napisao/la: Sad ce neki reci da je to bila taktika da gs uvede u drugom da promjeni ritam meca.
Upravo ce to reci. Po njegovom priznanju šeme i isplanirane akcije u fudbalu ne postoje nego samo trebaju izaci na teren. To je upravo ono sto gledamo od Septembra 2017 do dana danas, a Costa ga je bas tako spasio x puta.

Nego, :?

slika
Italia je napisao/la:
Konkretno pitanje te pitam. Od 0:1, do 3:1. Kako je moguce igrati toliko odvratno i ocajno do otkaza, a onda ujednom uvaljati 3 komada za 20 minuta. Stvar trenera ? Haha.
Napisao sam vec, usao igrac koji ga spasava zadnja 4 mjeseca u igru i koji je trebao igrati od pocetka. Nikakvu promjenu on nije unio pa da drugi igraju bolje, sve je to isto samo je Costa usao. Superioran igrač. Simple. Stare glavobolje ce ostati.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 05 maj 2018, 22:19, ukupno mijenjano 2 puta.

#MaxOUT

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 05 maj 2018, 22:18

Izvadi sad Costu, odmaraj ga za finale :mrgreen:
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

JuventinoVero
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoVero » 05 maj 2018, 22:20

Igramo očajno, ne možemo meda, a najbolji mi igrač sjedi na klupi..hmmmm, sta uraditi?!
Što bi rekao Boldrick, i have a cunning plan.
#ALLEGRIOUT

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 05 maj 2018, 22:23

Italia je napisao/la:
pa kazem ti, vizionar. umorio ih malo sa 8 defanzivaca, pa unda uveo costu. kakav potez, ko bi se toga sjetio.

valjalo je takticki slomiti bolonju kuci, jbna ekipa.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 05 maj 2018, 22:24

Pa to ti IlCapitano godinama pokusava objasniti, kada ekipa igra lose => kriv Allegri, kada ekipa igra dobro => individualni kvalitet. To je izuzetno nisko razmisljanje. Zbog cega ne odlucujes onda jedinstvenim kriterijem vredovati utakmice, ako je igrac zasluzan za dobro, zasto onda isti nije zasluzan za lose? Hajmo povuci teoremu da je Cuadrado kriv za sve ovo ? Isto tako mozemo.

Helem, ja vidim ekipu koja u 2. poluvremenu napada i igra "okej" fudbal. Zabili koliko toliko golova. U prvom poluvremenu sam vidio ekipu koja nije ozbiljno pokusala napasti. Moj mozak, nivo inteligencije i edukacije mi odbija prihvatiti teoriju da je Allegri rekao na poluvremenu "e momci sad mozete igrati".
Stranac je napisao/la:
Italia je napisao/la:
pa kazem ti, vizionar. umorio ih malo sa 8 defanzivaca, pa unda uveo costu. kakav potez, ko bi se toga sjetio.

valjalo je takticki slomiti bolonju kuci, jbna ekipa.
Tvoj nivo rezonovanja fudbala je na nivou kladionicara koji povremeno baci oko na tv i generalise "Real je najjaci, Ronu niko ne moze zaustaviti". Molim te zaobici citiranje mojih komentara osim onda kada se ismijavam stavovima poput onog da Dybala igra DM-a.

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 05 maj 2018, 22:27

ne nego je skonto da je napravio zajeb. jel toliko tesko?

e analiticaru, citirat cu koga i kad hocu. jasno? :cool:

i analiticaru, fulo si avatar. daj allegrija. :cool:
Zadnja izmjena: Stranac, dana/u 05 maj 2018, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.

JuventinoVero
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoVero » 05 maj 2018, 22:27

Ili jednostavno pogledas i vidis ds je costa usao u drugom poluvremenu i stvorio 3 gola ni iz cega.
#ALLEGRIOUT

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 05 maj 2018, 22:28

Italia je napisao/la:Pa to ti IlCapitano godinama pokusava objasniti, kada ekipa igra lose => kriv Allegri, kada ekipa igra dobro => individualni kvalitet. To je izuzetno nisko razmisljanje. Zbog cega ne odlucujes onda jedinstvenim kriterijem vredovati utakmice, ako je igrac zasluzan za dobro, zasto onda isti nije zasluzan za lose? Hajmo povuci teoremu da je Cuadrado kriv za sve ovo ? Isto tako mozemo.

Helem, ja vidim ekipu koja u 2. poluvremenu napada i igra "okej" fudbal. Zabili koliko toliko golova. U prvom poluvremenu sam vidio ekipu koja nije ozbiljno pokusala napasti. Moj mozak, nivo inteligencije i edukacije mi odbija prihvatiti teoriju da je Allegri rekao na poluvremenu "e momci sad mozete igrati".
Ja vidim ekipu koja da Costa nije uveden bi igrala isto i patila se do zadnjih minuta, do 80-te bi se mrcvarili da bi stihijski krenuli u opsadu iz koje bi mozda pao gol, mozda i ne. I podsjecam te da su ljudi imali stativu da opet povedu u ovom poluvremenu.

Ne mogu da shvatim da ce jos njemu genijalnost pripisati sto uvede naseg prakticno najboljeg igrača u igru, mislim, daj molim te se saberi.

#MaxOUT

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 05 maj 2018, 22:29

Pogba je napisao/la:
Ne mogu da shvatim da ce jos njemu genijalnost pripisati sto uvede naseg prakticno najboljeg igrača u igru, mislim, daj molim te se saberi.
to to. vizionar, kazem ja. :thumbup:

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 05 maj 2018, 22:30

Pogba je napisao/la:
Italia je napisao/la:Pa to ti IlCapitano godinama pokusava objasniti, kada ekipa igra lose => kriv Allegri, kada ekipa igra dobro => individualni kvalitet. To je izuzetno nisko razmisljanje. Zbog cega ne odlucujes onda jedinstvenim kriterijem vredovati utakmice, ako je igrac zasluzan za dobro, zasto onda isti nije zasluzan za lose? Hajmo povuci teoremu da je Cuadrado kriv za sve ovo ? Isto tako mozemo.

Ja vidim ekipu koja da Costa nije uveden bi igrala isto i patila se do zadnjih minuta, do 80-te mi se mrcvarili da bi stihijski krenuli u opsadu iz koje bi mozda pao gol, mozda i ne. I podsjecam te da su ljudi imali stativu da opet povedu u ovom poluvremenu.

Sta je Costa ? Jedinka/individua ekipe ? Jel to njegov POSAO i DUZNOST. Jel iz tog razloga prima milione ? Prima.

Jesu li isto to Dybala, Higuain, Sandro, Khedira i Matuidi ? Jesu brate mili. Jesu li oni ista uradili sto je Costa ? Nisu. Zasto nisu ? Jer su igrali vrlo lose. Zasto su igrali vrlo lose ? Jer su kite obicne veceras. Jel za to kriv trener ? Ne, nije.

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 05 maj 2018, 22:31

Italia je napisao/la:Pa to ti IlCapitano godinama pokusava objasniti, kada ekipa igra lose => kriv Allegri, kada ekipa igra dobro => individualni kvalitet. To je izuzetno nisko razmisljanje.
To je Maxovo razmisljanje. Lik to javno rekao covjece :lol: Defanzivno moze trener biti bitan,a gore ne,lik fino rekao. Ne placa se taktika nego igraci. Itd

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 05 maj 2018, 22:32

al se bruka, analiticar.

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 05 maj 2018, 22:33

Allahu dragi sta lik radi :tokralju:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.