PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Valja onom opet novi nick praviti, prvo je bio @HajdeZeljoPusiMoj, pa onda @biceDUPLA, treći put nek stavi @VasoMiskin, kad već nisu dali da se tako zove gigant sa Kamata arene. Šta je sa poslovnim prostorima na istočnoj tribini?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Šta je sa Bordo Arenom, jesu li bageri spremni?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
izdrziteLjoZee je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:Yebo titulu, kup je bitan. Jedna od najuspjesnijih sezona od kako se klub osnovao, te davne 2015'.LjoZee je napisao/la:Posto smo titulu popusili vec danas moze i druga postava igrati. Nebitan rezultat. Sacuvati snage da se ona prednost ne izgubi u Kupu da se i tu ne brukamo bar.
Moglo bi se reci najuspjesnija. Za razliku od ovih ostalih mozda nesto osvojimo, a da nije bajramski turnir ( doduse ni to nismo osvojili ). Jebote na sta smo spali Boze sacuvaj.

- svrakino1921
- Kontakt:
Cekaju redjoker90 je napisao/la:Valja onom opet novi nick praviti, prvo je bio @HajdeZeljoPusiMoj, pa onda @biceDUPLA, treći put nek stavi @VasoMiskin, kad već nisu dali da se tako zove gigant sa Kamata arene. Šta je sa poslovnim prostorima na istočnoj tribini?
1-vrhunski teren
2-krov na istoku
3-brojaci
4-farbanje 3 preostala reflektora
I sad za Europu
1-novi tunel
2-savremene klupe za rezervne igrace
- MocMahale444
bihuzur je napisao/la:kako dirljivo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Prefarbat će ih, samo da se sjetim da ih ima u vlasništvu, vidiš da čovjek tri godine ne zna da ima klubMocMahale444 je napisao/la:farbaj ih u plavo tanugasi ih

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- ANTIANTIFA
- Kontakt:
Raonffa je napisao/la:Prefarbat će ih, samo da se sjetim da ih ima u vlasništvu, vidiš da čovjek tri godine ne zna da ima klubMocMahale444 je napisao/la:farbaj ih u plavo tanugasi ih

cesto odem do šanka al linija je tanka izmedju jave i sna, vrha i dna
MCMXLVI je napisao/la:bihuzur je napisao/la:kako dirljivo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

3- navijači koji će popuniti taj sredjeni stadion!!svrakino1921 je napisao/la:Cekaju redjoker90 je napisao/la:Valja onom opet novi nick praviti, prvo je bio @HajdeZeljoPusiMoj, pa onda @biceDUPLA, treći put nek stavi @VasoMiskin, kad već nisu dali da se tako zove gigant sa Kamata arene. Šta je sa poslovnim prostorima na istočnoj tribini?
1-vrhunski teren
2-krov na istoku
3-brojaci
I sad za Europu
1-novi tunel
2-savremene klupe za rezervne igrace

Gledaj istoka krv ti tvoju, 10 ljudi, nije za ovo Miske morao prositi i graditi novu tribinu, mogao je samo dvije deke da prostre, svi bi mogli sjest i gledat ko na pikniku. Prestao plaćati hadžija, pa nema ni navijača bez dnevnice.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- svrakino1921
- Kontakt:
MocMahale444 je napisao/la:farbaj ih u plavo tanugasi ih

On najbolje zna sta znaci UDRUZENJE GRADANA

MocMahale444 je napisao/la:lazni mostarci moraju biti ugaseni.sviunapad1010 je napisao/la:Samo da Međugorje propadne
Onda cemo se mi gasiti međusobno.

STIGLA TITULA OPET PRVAK JA......
Ne mojte se mučiti mi ćemo vas ugasiti.
OŠ MI TO TI NEŠTO BRKO
Mi ih napravismo, Amidža će ih ugasiti!ANTIANTIFA je napisao/la:
- ANTIANTIFA
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Igrala je reprezentacija protiv Belgijejoker90 je napisao/la:3- navijači koji će popuniti taj sredjeni stadion!!svrakino1921 je napisao/la:Cekaju redjoker90 je napisao/la:Valja onom opet novi nick praviti, prvo je bio @HajdeZeljoPusiMoj, pa onda @biceDUPLA, treći put nek stavi @VasoMiskin, kad već nisu dali da se tako zove gigant sa Kamata arene. Šta je sa poslovnim prostorima na istočnoj tribini?
1-vrhunski teren
2-krov na istoku
3-brojaci
I sad za Europu
1-novi tunel
2-savremene klupe za rezervne igrace![]()
Gledaj istoka krv ti tvoju, 10 ljudi, nije za ovo Miske morao prositi i graditi novu tribinu, mogao je samo dvije deke da prostre, svi bi mogli sjest i gledat ko na pikniku. Prestao plaćati hadžija, pa nema ni navijača bez dnevnice.
To jest, da ne griješim dušu, u pravu si! Hazardu još krtole ostalo u šteku.svrakino1921 je napisao/la: Igrala je reprezentacija protiv Belgije

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MocMahale444
Raonffa je napisao/la:Prefarbat će ih, samo da se sjetim da ih ima u vlasništvu, vidiš da čovjek tri godine ne zna da ima klubMocMahale444 je napisao/la:farbaj ih u plavo tanugasi ih

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- ANTIANTIFA
- Kontakt:
MocMahale444 je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Prefarbat će ih, samo da se sjetim da ih ima u vlasništvu, vidiš da čovjek tri godine ne zna da ima klubMocMahale444 je napisao/la:farbaj ih u plavo tanugasi ih

ALI GAZDA JE DALEKO I IMA PRECEG POSLA !!!
cesto odem do šanka al linija je tanka izmedju jave i sna, vrha i dna
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Vrtiš kontekst onog što napišem u stilu Milorada Dodika. Tada ste se proglasili prvacima i za ismijavanja ste upravo zato! Drugu godinu zaredom na isti način pušite titulu, a naložite se level 100000. Na ovoj temi glumite objektivnost i hladnoću, iznosite fakte kao neke, a na vašoj temi gori, ne znate koga bi prije nabili na kolac. Mi vodimo borbu s upravom, a vodit ćete je i vi.Raonffa je napisao/la:Kakvo bahaćenje? Tromeč sa ŠB-om i jeste bio za hvaljenje jer je to rijetkost u našoj ligi, da dobiješ tri derbija u 7 dana. Od svega toga u drugoj polusezoni nismo vidjeli ništa i normalno da će se blatiti, ne vidim šta je tu loše i šta ima tu za ismijavanje?
Druga stvar, vezano za ovu zadnju rečenicu, trofej, više pobjeda u derbiju, bolja pozicija na tabeli, bolji uspjeh u Europi, koplje iznad vas u svemu ove sezone, tako da je smiješno da se poredimo.
PS: A vi znate najbolje kako je vama i gdje ste vi danas
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- svrakino1921
- Kontakt:
Nemas se sta grijesit igrala se tekmajoker90 je napisao/la:To jest, da ne griješim dušu, u pravu si! Hazardu još krtole ostalo u šteku.svrakino1921 je napisao/la: Igrala je reprezentacija protiv Belgije
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.