AC Milan: Utakmice i glasanje - sezona 2017./18.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: AC Milan: Utakmice i glasanje - sezona 2017./18.
Neka neko zabrani Bonucciju da šalje ove duge lopte jer to ne zna.
je li vrijeme da se konačno više neko natrpa bez da strepiš, pogotovo kad ovako dobro igraš
kalanoglu
vjerujem da se taj igrač diže u očima svih navijača, jednostavno se sa svakim dodirom lopte vidi koliko kvalitetom odskače od ostalih.

kalanoglu

vjerujem da se taj igrač diže u očima svih navijača, jednostavno se sa svakim dodirom lopte vidi koliko kvalitetom odskače od ostalih.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
- Kontakt:
Treba se ovo sa još jednim golom zaključiti pa da onda se i odmore neki igrači pred srijedu.
najopasniji retultat, treba još jedan za mir u kući 
onog bonaventuru treba isprebijati kako zajeba onu kontru, pa kako je ono moguće uraditi
čujem da se alegri interesuje za njega, nosi ga što se mene tiče, mirabeliju treba spomenik podići ako za njega dobije 25-30 miliona.
dobro što se digla forma u zadnje vrijeme radi tog finala, ako ništa makar da izborimo to šesto mjesto jer valja igrati sa atalantom i fiorentinom.
šteta što je biglia povrijeđen, dobro bi nam došao u ovim utakmicama.

onog bonaventuru treba isprebijati kako zajeba onu kontru, pa kako je ono moguće uraditi

dobro što se digla forma u zadnje vrijeme radi tog finala, ako ništa makar da izborimo to šesto mjesto jer valja igrati sa atalantom i fiorentinom.
šteta što je biglia povrijeđen, dobro bi nam došao u ovim utakmicama.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Protiv Bologne i danas u ovih 45 minuta, ne bi bilo nezasluzeno i da je Milan postigao 7-8 golova.Jednostavno sa povratkom Hakana na teren, ova ekipa je mnogo opasnija po protivnika. Dobar i gol Cutronea, zagradio se u maniru rasnog napadaca i skolski lijevom nogom pogodio.Ocito da dosta radi na svakom segmentu igre, i da nece biti klasicni paker iz peterca.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Beduin
- Kontakt:
Susa i Bonu prodati pod hitno i uzeti fine pare, Suso me pravo razocarao nakom odlicnog pocetka sezone.
Sve u svemu odlicna utakmica, daj Silvu crni Gatuzo.
Sve u svemu odlicna utakmica, daj Silvu crni Gatuzo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
aaaaaaaaaaa
5.5.18... ostaje ovaj datum upisan u historiju.
suserica 2 asistencije danas, šta hoćete više

5.5.18... ostaje ovaj datum upisan u historiju.
suserica 2 asistencije danas, šta hoćete više

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
Ubismo ovu nejac
petica do kraja lagano

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
-
- Kontakt:
Uh kakvu igračinu će dobiti oni u MLS-u.
možda u toj penzionerskoj ligi konačno dosegne svoj pravi potencijal na kojeg mi čekamo već 10 godina
treba sad vaditi susa, hakana i možda kessija da odmore, ovaj rezultat sad čak ni milan ne može usrati.

treba sad vaditi susa, hakana i možda kessija da odmore, ovaj rezultat sad čak ni milan ne može usrati.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
- Kontakt:
Suso je danas zaslužio da odmori nakon dvije asistencije a i zalaganje je bilo puno veće. Još su ga ovi i dobrano izudarali. Evo ga i Romagnoli na odmor. Neka je osjetio teren sat vremena.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Suso kad odluci da igra jednostavno i da ne solira, onda je to izuzetno opasan igrač. Šteta što je to svakih 10 utakmica..
Gattuso očito mrzi Silvu, ili jednostavno forsira Kalinica da ga lakše prodaju ljetos. Drugog objašnjenje nemam.
Gattuso očito mrzi Silvu, ili jednostavno forsira Kalinica da ga lakše prodaju ljetos. Drugog objašnjenje nemam.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
svi će dobiti odmor sa vremena na vrijeme, samo se kessie nikad ne vadi.
yebem ga i u kalinića više
romagnoli ako nije bio spreman onda nije morao ni igrati jer je musaka više nego pristojna zamjena, samo bezveze trošiš izmjenu.
yebem ga i u kalinića više

romagnoli ako nije bio spreman onda nije morao ni igrati jer je musaka više nego pristojna zamjena, samo bezveze trošiš izmjenu.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Pa do kad ce ovaj garib dobijati sansu???
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ako TM ne laze Suso je veceras zabilježio asistenciju broj 13 i 14 ove sezone. Od toga 9 ja mislim samo u ligi. I u tome je u samom vrhu.
kad neko vidi da su abate i borini postigli gol, mislit će da mu se pričinjava 
suso i jack po dvije asistencije.
vrlo dobra utakmica odrađena sa pola snage, bez povreda i sad je najbitnije pripremit se za finale, u ovako dobroj formi ništa nije nemoguće, pogotovo što je i njima odbrana klimava bez kjelinija.
kako je moguće da ih je ova verona onomad popišala sa 3:0, to mi nikad neće biti jasno

suso i jack po dvije asistencije.
vrlo dobra utakmica odrađena sa pola snage, bez povreda i sad je najbitnije pripremit se za finale, u ovako dobroj formi ništa nije nemoguće, pogotovo što je i njima odbrana klimava bez kjelinija.
kako je moguće da ih je ova verona onomad popišala sa 3:0, to mi nikad neće biti jasno

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Najbolje pitati Montellu, covjeka koji je dobio dva otkaza u samo par mjeseci.I usput poobarao nekoliko neslavnih rekorda u Milanu i Sevilli.Samo zahvaljujuci njemu, Milan sad nema 7-8 bodova vise, i nije u borbi za LPa.
-
- Kontakt:
Prvo se onom sucu sjetim svega što ima. Zbog one gluposti daje karton Musacchiu a ovi su prebili i Susa i Borinija i par hrvackih zahvata i zaustavljanja kontri i nikome nije dao karton.
Fina pobjeda, dobra igra i bez povreda idu u finale.
Fina pobjeda, dobra igra i bez povreda idu u finale.
- Beduin
- Kontakt:
Gatuzo iritira sa nastavkom forsiranja Kalinica, nakon njegovog prethodnika. Ali to upucuje i na realan odlazak Silve na kraju sezone, nikakvog razloga nema da ga se ostavi u timu kad mu ne dajes sansu, a momak standardan u jakoj reprezentaciji Portugala te zapazenu prethodnu sezonu imao pred dolazak u Milan.
Bas kenja i Gatuzo, ucero mu Kalinic.
Bas kenja i Gatuzo, ucero mu Kalinic.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Dobro je što se vezali dvije pobjede pred finale, čak je i igra bila dobra u ove dvije tekme.
Za finale ćemo vidjeti, mislim da je Juventus osjetno kvalitetnija ekipa i da ćemo teško tu šta uraditi al' eto bilo bi fino ako uspijemo osvojiti trofej, biće to prvi nakon Skudeta iz 2011-te. Doduše uzeli smo dva Superkupa od tada, al' to mi nekako spada u treći rang trofeja po važnosti.
Ne znam šta je sa Silvom, možda sve ovo znači da sigurno odlazi na ljeto, jbg i dalje mislim da smo mogli u njemu imati dobrog napadača za narednih par godina al' eto.
Za finale ćemo vidjeti, mislim da je Juventus osjetno kvalitetnija ekipa i da ćemo teško tu šta uraditi al' eto bilo bi fino ako uspijemo osvojiti trofej, biće to prvi nakon Skudeta iz 2011-te. Doduše uzeli smo dva Superkupa od tada, al' to mi nekako spada u treći rang trofeja po važnosti.
Ne znam šta je sa Silvom, možda sve ovo znači da sigurno odlazi na ljeto, jbg i dalje mislim da smo mogli u njemu imati dobrog napadača za narednih par godina al' eto.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.