NK Zvijezda Gradačac

spiska
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la spiska » 03 maj 2018, 08:25

I sa tim parama koje imamo na raspolaganju da se dobar roster sastaviti treba vec sada traziti trenera za narednu sezonu i igrački kadar zaokruziti, jucer na utkamici juniora nema šefa stručnog štaba mislim da bi trebao doci da vidi cime raspolaze omladinski pogon, mislim da u juniorima imamo dosta materijala koji treba prebaciti da se kale ove zadnje utkamice, imamo Mehica, Zukica, pa mali Bahic mnogo obecava, Peric, Gordon, ja bi pokusao po svkau cijenu zadrzati Adzema, Delića, Guzinu, Dzkic, Devedzica, Prljaču, Kurbašu nasu djecu necu racunati iz juniora, cak bi i cviji ponudio da ostane pa makar i bolje uslove, al nam treba trener koji moze nesto napraviti mislim da ovaj Sapina ruku na srce nije kalibar za to. Nasi iz uprave moraju vise pratiti ligu i igrače, a kada se odluce na igrače iz Srbije to mora biti ekstra klasa ovo sto je doslo realno nisu ni zasto.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 03 maj 2018, 08:48

Pokusaat vratit Zdravka pod hitno. Sapina nas je uspio prodrmat i taman od njega. Valja izgleda trazit ponovo novog trenera.
Nesto ce se sigurno slozit do pocetka sezone. Samo treba biti oprezan da to bude ekipa bar za siguran opstanak. Jer realno sljedeca sezona bi mogla biti sa puno jacim ekipama, tacnije ujednacenija. Vitez+Celik ili Sloboda, Buducnost itd. Jedinstvo ako ostane sigurno nece biti ovako slabo. Velez ce biti puno jaci. Olimpik ce biti takode dobar. Plus oni standardni carevi ove lige Capljina, Rudar, Bratstvo, Orasje pa i Bosna V.
Tako da opet treba koliko toliko solidna ekipa za opstanak. Al opet postoji i realna varijanta da ispadnu samo dva kluba, jer ove sezone bi mogao ispast iz Premier lige i jedan iz RS.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 03 maj 2018, 10:04

Vratit zdravka, otjerat ove lesinare iz radne grupe.prosirit radnu grupu na vise clanova podijelit ih u dvije grupe jedni zaduzeni za sponzore, drugi za marketing, naci spacnog trenera tipa odovic, jovic, da sa zdravkom sastave ekipu, bilo bi. Dobro zadrzat od adzema, huseinspahica,brckalica, devedzica, oba golmana,prsesa,guzinu,pa i cviju, pa i kapetana bi ostavio,uz to dodat himzu, malog osmica, par juniora i 4 do 6 igraca "pojacanja".... Sigurno nas napusta djekic,ivanovski,civa,kesic serdar,.
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 03 maj 2018, 11:23

Ljudi zdravka treba vratiti u Zvijezdu jer zasluzuje biti tamo ali nikako da kroji transfer politiku pa covjek nijednog spacnog igrača nije doveo, neka ga u Zvijezdi nek oko marketing-a ili direktor bude ali transfer politiku treba iskljucivo više ljudi da vodi. Trener nam treba tipa Mulalic ili neki drugi fajter.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 03 maj 2018, 11:34

Po meni je Mulalic isto jedna od boljih opcija. Od igraca zadrzat Adzema ako se ikako moze, Kapetana, Prsesa, Guzinu, Dzenisa, Delica, Brckalica+ ovi nasi i to je to sto se tice od ovih iz prosle sezone. Djekica bih isto volio vidjet mada mislim da on sigurno ode. Kod Cvije je vec primjetna kur cobolja ko i kod Cive vec duze vrijeme. Tako da to po meni nevrijedi zadrzavat.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 03 maj 2018, 12:31

Ma ne mozes zadrzat nikog ba, pogotovo Adzema i pogotovo nakon onog ispada na sastanku.
Da je makar Prljacu, Kurbasu, Anisa i Osmica zadrzat. Ostalo je sve 5% sansa da ce ostat.
Dzenis isto, mozda ga Saba povuce sa sobom u Mladost. Mislim da je vec izjavio da zeli ici iz Zvijezde.

Sto se mene tice ja bi volio zadrzat Guzinu Prsesa i Djekica. Naravno i Adzema ali racunam da od toga nema nista.
Oko ove trojice, zajedno sa Prljacom, Devedzicem i Osmicem se moze korektna ekipa napravit da ponovo bude u top 5-6 u ligi ako nista
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 03 maj 2018, 12:56

Ja se nadam da necete Devedzica zadrzati, neka se ide dijete okusati u Premijer ligi, neki klub tipa Krupa, Radnik, Mladost, Gosk bi mu dobro legao.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 03 maj 2018, 13:03

Nece Zvvijezde nestat kad bi svi oni otisli. Doce novi. Ali je problem sto treba napravit neku konstantu a ne da se svake godine mijenja cijeli roster. Zato treba probat zadrzat bar njih 7-8.
A uz ovih 180 000 od opstine i da se sa strane namakne nekih 50 000 to je sasvim dovoljna cifra za neku sredinu tabele u ovoj ligi.

Zvijezda1986
Kontakt:

Post Postao/la Zvijezda1986 » 03 maj 2018, 17:20

Danas sam bio u jednom kafiću pa Smajlović Damir sjedio pa prica kako mu je zvijezda u lijepom sjećanju ostalo kako su ljudi fini kad je otisao u sesvete pa kad je napustio htjeo se vratit bio i pristo nurdo nije htjeo reko upravi ako on dodje on ode i on u slobodu ode a i brckalica sam vidio u tutnjevcu vozi traktor sa cisternom navodnjava njive

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 03 maj 2018, 18:09

Zvijezda1986 je napisao/la:Danas sam bio u jednom kafiću pa Smajlović Damir sjedio pa prica kako mu je zvijezda u lijepom sjećanju ostalo kako su ljudi fini kad je otisao u sesvete pa kad je napustio htjeo se vratit bio i pristo nurdo nije htjeo reko upravi ako on dodje on ode i on u slobodu ode a i brckalica sam vidio u tutnjevcu vozi traktor sa cisternom navodnjava njive
Jel ti ispricao kako je htio da izmuze 10.000 na ruke i godisnju platu na kakvoj bi mu Soudani pozavidio, pa ga ovi odyebali? :rol:
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 04 maj 2018, 09:57

spiska je napisao/la:I sa tim parama koje imamo na raspolaganju da se dobar roster sastaviti treba vec sada traziti trenera za narednu sezonu i igrački kadar zaokruziti, jucer na utkamici juniora nema šefa stručnog štaba mislim da bi trebao doci da vidi cime raspolaze omladinski pogon, mislim da u juniorima imamo dosta materijala koji treba prebaciti da se kale ove zadnje utkamice, imamo Mehica, Zukica, pa mali Bahic mnogo obecava, Peric, Gordon, ja bi pokusao po svkau cijenu zadrzati Adzema, Delića, Guzinu, Dzkic, Devedzica, Prljaču, Kurbašu nasu djecu necu racunati iz juniora, cak bi i cviji ponudio da ostane pa makar i bolje uslove, al nam treba trener koji moze nesto napraviti mislim da ovaj Sapina ruku na srce nije kalibar za to. Nasi iz uprave moraju vise pratiti ligu i igrače, a kada se odluce na igrače iz Srbije to mora biti ekstra klasa ovo sto je doslo realno nisu ni zasto.

Hajdi mi Spiska objasni ovo boldirano. I onda kažeš da ja imam nešto protiv tebe. A kada sam ja govorio o ovome što ti sada pišeš napadao si me iz sve snage. Govorio kako nemam pojma, kako će nas Šapina "prodrmati", kako su to solidni igrači iz Srbije itd.

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 04 maj 2018, 11:18

Rekao sam da treba pustiti par kola ne odmah napadaati covjek je imao sansu par kola ništa nije pokazao i nije kalibar za Zvijezdu i to je to. JA nisam kao ti da unaprijed sve znam i da sve unapriejd po pljujem, po tebi niko nevalja eto razumijem prosle godine pa i ove i vjerovatno i sljedece ti godine niko nece valjati.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 04 maj 2018, 11:36

Ne kenjaj džaba. Ja sam na početku ove sezone kada si ti napadao govorio da je sastavljena sasvim solidna ekipa spram budžeta kluba. Tako da ja ne kritikujem uvijek nego samo kad vidim da kola krenu nizbrdo a neko je kriv za to.
Na polusezoni se već počelo kenjat. Da nespominjemo pripreme jer eto nije bilo sredstava. Ali oni su bili toliko nesposobni ili razjedinjeni(ni sam neznam koji je uzrok) da su uspjeli dogovoriti samo dvije prijateljske utakmice. I dalje sam stajališta da bi nam na proljece puno više valjali Dario I Kokot nego ovo što su doveli. A ispostavilo se da ovi koji su došli nisu ništa napravili.
Onda dovodiš yebenog Šapinu. Pa ako već ne možeš dovest spacnog trenera stavi onda Durguta ili Denisa ili ostavi Klopu samog isti ti ku rac. Ovog će mo svakako zamijenit na kraju sezone.
Od ove uprave ostavit Ensara(bez suflera) i Mustu ispred opštine. Kakvi Džejevi, Mali od Ćireta, Smokiji, Divljani pi zde materine. Sam je Dario dao izjavu o odnosu pojedinaca iz uprave.
Mi svi znamo da u čaršiji ima možda 3-4 čovjeka da su neki kalibar da mogu(ako hoće) pomoć i svi znamo koji su to. Ali isto tako znam da su ti ljudi izgubili povjerenje. Tu možda i načelnik može pomoć,da se probaju 3-4 takvih ljudi ako ništa bar da uzmu po jednog spaćnog igrača na sebe i da ga oni plaćaju. Plus ovaj keš od opštine od 180 000. I mi klošari da nas na tekmu dođe 400 koji će mo platiti ulat po 5 KM to je još 30 000 za sezonu.
Znači može se solidna ekipa sastavit i iduću sezonu da budemo oko 6-7 mjesta, jer će liga sigurno bit interesantna.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 04 maj 2018, 13:10

Dobar je Prses tako da nije on promasaj bas pogledajte samo njegove pasove, svaki ima smisla i dosta precizno treba radit na brzini i izdrzljivosti nadoce on u finog igraca za dvi tri godine ostavio bi ga ja a mozda i zeli ostat.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 04 maj 2018, 13:25

slika
https://prvaliga.ba/2018/05/04/neka-ter ... ne-prvaci/
“Neka teret za skidanje dresova preuzmu odgovorni ljudi, Zvijezda i navijači su za mene prvaci!”
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 04 maj 2018, 17:47

Ma tim "navijacima" zabranit ulazak na stadion i rijesen problem. Sramote sve i klub grad ponizavaju nekoga ibonda vam cudno se nece neko da dodje u Zvijezdu sa ovakvim ponasanjem pojima o fudbalu nemaju. Malo ih prenijelo da su neka navijacka skupina jedva ih 15 ima.
S obzirom na nas budzet mi smo se trebali boriti za opstanak a mi se do skora borili za prvaka i da nije bilo kupovine jos bi se borili.
Jer mi smo morali izhubit u Orasju milom ili silom isto kao i u Gracanici.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 04 maj 2018, 21:00

Valjda jednog dana ovaj combe skonta da piska nije Zvijezda nego samo simpatizer nacijaci koji klubu zeli svako dobro, a tebi brzo odrzavljenje!! Ja sam zadovoljan i ovim iako je se mogli bolje to sve! Ocito da fali iskustba i znanja!!!

StarmoCity
Kontakt:

Post Postao/la StarmoCity » 04 maj 2018, 23:50

Suska se suska da je Cvijanovic novi igrac Veleza od sljedece sezone.

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 05 maj 2018, 07:31

Nek mu je sretno dobar je igrač kad hoce moze da bude najbolji na terenu kad neće onda je dzabe.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 05 maj 2018, 19:25

Nije lose, glavu gore. Sapina je odradio sto je trebo, prodrmo nas je.
Zivili Dzej, Mali od Cireta, Divljan i ostala bagra. Samo ovako nastavite, puna podrska na pravom smo putu.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.