FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Komplet stručni štab out!
Papac out!
Uprava, osim ako ne nađe zajednički sa Amarom, out!
Napravili ste šprdnju od kluba yebem vam rod i porod!
Papac out!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Hoće Amar ko Wenger s Arsenalom Zenzo? Nije lijepo editovati postove.
Ma ja, nismo imali srece"Mislim da smo kontrolisali igru i u prvom i u drugom poluvremenu, stvorili smo neke prilike, a želim pogledati da li je na početku utakmice bio kazneni udarac za nas. Imali smo i stativu, a u drugom poluvremenu protivnik se sve vrijeme branio i iz jedne takve kontre su stigli do pobjede. Ne možemo biti zadovoljni, ali šta da se radi", rekao je Adžem, pa nastavio:
"Moramo se spremiti za utakmicu protiv Krupe gdje imamo prednost od 2:0. Ipak, moramo biti oprezni, drugo poluvrijeme se igra tamo i sigurno je da nismo još uvijek završili posao", rekao je trener Željezničara.

Nabijem ih ja sve, i komplet upravu i Adzema i sve igrace osim Vece, Graovca, Hajdare i jos par momaka, bojim se fulicu nekog. Ostalo sve nabit na qrac, crnacki.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Uprsvo ne znate i ****. Jednom se desilo pa hajd presli smo preko toga, ali ista stvar dvije godine zaredom. Mars bagro.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kolezeljovac
- Kontakt:
Joj kad skontam da Adzem mozda kup uzme... Sramota za drzavu majke mi...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Poslušaj mu izjave "sta da se radi?"
Zadnja izmjena: edin139, dana/u 05 maj 2018, 18:55, ukupno mijenjano 1 put.
- ANTIANTIFA
- Kontakt:
kako ce naci zajednicki jezik? isti ti amaru ne priznaju novce koje je ulagao u klub, jer tobože nema to na papiru da je davao, a davao je više nego jedan miske, šiljak i kompanija, pitam se sta su to oni dali i koliko su, jesu li priblizno kao amar? jesu ali u k***, covjeku ne žele da vrate njegov novac koji je davao klubu u najtezim trenucima, i onda imas ublehe koje to i opravdavaju da je to ok. jer bi tako svi onda mogliRokoko87 je napisao/la:Komplet stručni štab out!
Papac out!

i ocekivati da se dogovore sa amarom je van svake pameti u ovom trenutku, imas jednog forumasa koji je upucen kao i još upucenijeg koji je faca na forumu pa se informisi

cesto odem do šanka al linija je tanka izmedju jave i sna, vrha i dna
- MocMahale444
Virto monte niga nas jesi ziv ti? Reci nam sta mislis 

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- ANTIANTIFA
- Kontakt:
neozbiljan si u svojim stavovima, kao htio bi da kazes ono sto te tisti, da pošamaraš sve, da vrisneš ali si pod ručnom, vidi se toMocMahale444 je napisao/la:Virto monte niga nas jesi ziv ti? Reci nam sta mislis

- plavousrcu
- Kontakt:
Steta. Vjerovao sam u cudo. Idemo uzeti Kup. Nakon toga Uprava i strucni stab neopozive ostavke podnijeti nama navijacima, generalnim sponzorima kluba. Ako to ne urade moze se svega ocekivati u buducnosti. Ne samo Adzem nego svi zajedno. Adzem je manje kriv nego ove neznalice.
- grbavicka1921
- Kontakt:
Zaluzeno nismo prvaci i neka nismo, sramota kakav klub bi bio prvak drzave kada vodo 3 0 5 min prije kraja tekme pa mu izjednace na 3 3. Tako prvak igra. To je prvak. Covicev ili HDZ kladionice nije bitno al je prvak i prvak nadigra vicesampiona u obje tekme. Cestitke Svinjskom na tituli prvaka Bosne i Hercegovine a ovi nasi nek se mokrom carapom udaraju veceras po labrnji ako imaju morala a ako nemaju i nece naravno. Kraj price!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
- MocMahale444
Zauzmem stav samo kad se udara.ANTIANTIFA je napisao/la:neozbiljan si u svojim stavovima, kao htio bi da kazes ono sto te tisti, da pošamaraš sve, da vrisneš ali si pod ručnom, vidi se toMocMahale444 je napisao/la:Virto monte niga nas jesi ziv ti? Reci nam sta mislis
Evo npr da ode Miske ko bi dosao u upravu? Taj post iznad svako zna da se prica sto nema na papiru nije ni postojalo.
Ko zna jel to tacno

Jedno sto se vidi jeste da Zeljo ispasta zbog 2 insana da skratimo pricu.
Bil ova uprava bila 5 stars da ima sportski dio stabilan? bi
Bil Amar (skoro jedini) mogao dovesti sve u red? bi
Sto nece zajedno pitaj neku gataru u kasike ili grah.
Niko da kaze/bekne jednu o sudijama.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Dobro i sta onda ? Ko ce doci umjesto njih, imena znas li mozda ?plavousrcu je napisao/la:Steta. Vjerovao sam u cudo. Idemo uzeti Kup. Nakon toga Uprava i strucni stab neopozive ostavke podnijeti nama navijacima, generalnim sponzorima kluba. Ako to ne urade moze se svega ocekivati u buducnosti. Ne samo Adzem nego svi zajedno. Adzem je manje kriv nego ove neznalice.
- Zeljeznicar -
@Muha
Onaj penal nad Kajkutom ne znam, ja ga ne bih svirao.
Al' ono vraćanje lopte Stojanovića golmanu Lučiću je čisti indirekt.
Onaj penal nad Kajkutom ne znam, ja ga ne bih svirao.
Al' ono vraćanje lopte Stojanovića golmanu Lučiću je čisti indirekt.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Mogu osvojiti 100 kupova ali ja imam oci **** ih kup i Vranjes invalid. Nije Zeljo Misimovic. Ko ce doci boli me tuki, ovi su imali tri godine, sta su napravili?ANTIANTIFA je napisao/la:jednom su se spasili izgradnjom istoka, sada ce vjerovatno osvajanjem kup-a i reći ce sta hocete dobili ste tribinu i kupIskraB je napisao/la:Adzem treba da preuzme krivicu, a Misimovic ne treba jel to? **** vas on a vi njega. Svi koji tako misle nisu vidjeli n od navijaca Zelje. Tri godine nam pricaju suplje price. Prave evropski klub, a svake godine otjeraju i optuze najmanje po dva igraca da bi sakrili svoje guzice.
Kakvi ste levati sad Bekric i Stanic slave titule, a vi ste u upravi ispali obicni glupani. Stidite se.
UPRAVA NAPOLJE
Ivica Osim!
Jamie Oliver jedan je od nas!
Ivica Osim!
Jamie Oliver jedan je od nas!
- invincible1921
- Kontakt:
Široki nećemo dobiti 99.99% a ne bi ih dobili sve i da nam treba, dok sa pitarima x ko da glrdm. Znači pobijedili smo radnik i Krupu...golemo baš.
Nemam ništa protiv uprave , ali ako je oni ili Amar biram Amara. Hvala za istok i ostale stvari ali prije dvije godine je bilo vrijeme sa previše posta od titule...ovo sad je već dubioza.
Što se kupa tiče osvojicemo ga jer u 1/2 finalu su bili drugoligaš, zamalo ispala sloboda i solidna krupa. Da je bilo ko bio od Hercegovaca ili pitari ruku dajem da ga ne bi osvojili,ali haj trofej je trofej čestitam.
Nemam ništa protiv uprave , ali ako je oni ili Amar biram Amara. Hvala za istok i ostale stvari ali prije dvije godine je bilo vrijeme sa previše posta od titule...ovo sad je već dubioza.
Što se kupa tiče osvojicemo ga jer u 1/2 finalu su bili drugoligaš, zamalo ispala sloboda i solidna krupa. Da je bilo ko bio od Hercegovaca ili pitari ruku dajem da ga ne bi osvojili,ali haj trofej je trofej čestitam.
=\_1921_/=
- ANTIANTIFA
- Kontakt:
eto bekno siMocMahale444 je napisao/la:Zauzmem stav samo kad se udara.ANTIANTIFA je napisao/la:neozbiljan si u svojim stavovima, kao htio bi da kazes ono sto te tisti, da pošamaraš sve, da vrisneš ali si pod ručnom, vidi se toMocMahale444 je napisao/la:Virto monte niga nas jesi ziv ti? Reci nam sta mislis
Evo npr da ode Miske ko bi dosao u upravu? Taj post iznad svako zna da se prica sto nema na papiru nije ni postojalo.
Ko zna jel to tacnoili nije mozda su jos neke stvari u pitanju.
Jedno sto se vidi jeste da Zeljo ispasta zbog 2 insana da skratimo pricu.
Bil ova uprava bila 5 stars da ima sportski dio stabilan? bi
Bil Amar (skoro jedini) mogao dovesti sve u red? bi
Sto nece zajedno pitaj neku gataru u kasike ili grah.
Niko da kaze/bekne jednu o sudijama.

otjeras misketa i šiljka, na mjesto misketa postavis hadziosmanovica (njegov stav o amaru je opce poznat, bio je za to da mu se vrate sve pare u cetiri rate), a na mjesto šiljka dovedes dobraču, i uz te dvije karike izmijenis jos par (dizaci ruku), ove dvije svakako da su najbitnije, to je kancer tkivo vec tri godine i napravili su ovo sto su napravili, papca pritisnuti max. jer ispade da je jedan ćenan bolji posao radio od njega

cuj prica o dugovima na papiru nije postojala

nemoj da ti detaljisem, jer cu izletiti na čistinu a na čistini najlakse rokaju, pitaj dva najupucenija forumaša jedan je na temu drugi je faca foruma, a ja ti dalje necu o tome, jer sta god ja kazem debi je vjerovatno kontra, ali tako je
na kraju sve sto se "pisalo" se obistinilo, trebalo ih se pustiti max. da se pokazu u najboljem/najgorem svjetlu, dva covjeka nam napraviše 72. dušmana imenom i prezimenom, zaratise sa svim, i gdje god su mogli, a hiljadu i jedan minus i gresku imaju, transfer politika, sedam trenera za njihov mandat, 67.igraca, fule u sportskom segmentu, druga ispustena titula, izgradjena tribina od novca navijaca i novi teren jedini uspjeh?
ok neka ih jos sto godina, ali gledajte ovo sto gledate sada
Zenzo kujice
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Sory kone fulio sam temu.
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 05 maj 2018, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
kome se ba zahvaljujete za istok?Ja sam za to dao pare,ti,mi,vi nije misimovic dao feninga.KUPI PRNJE !!!!!
Ako ne mozes pobjediti protivnika,pridruzi mu se - Kevin Durant -
Trenutno korisnika/ca: Orvel, Paromlinac i 42 gosta.