Jesi udure brate, polako bice bolje valjda iduce godineRaonffa je napisao/la:Nek' uzmu taj Kup u srijedu, onda neka dobro sjednu i skontaju šta i kako dalje.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Jesi udure brate, polako bice bolje valjda iduce godineRaonffa je napisao/la:Nek' uzmu taj Kup u srijedu, onda neka dobro sjednu i skontaju šta i kako dalje.
Ma normala, nisam ni mislio da mogu dobiti Radnika, nema to u sebi ova ekipa sa ovim stručnim štabom, jednostavno nemaju.MocMahale444 je napisao/la:Jesi udure brate, polako bice bolje valjda iduce godineRaonffa je napisao/la:Nek' uzmu taj Kup u srijedu, onda neka dobro sjednu i skontaju šta i kako dalje.
osvajanjem kup-a sve ce zgurati ispod tepiha, i pokazat ce sve kao veoma uspjesnu sezonu, to je automatski plus upravi, a zasto onda tjerati i trenera koji je donio klubu pehar nakon pet godina? prosta logika kojom ce se voditi, na kraju sve ce ostati kako jeste, jedino ako navijaci ne naprave toliki pritisak da ce se glave "skidati"MocMahale444 je napisao/la:Jesi udure brate, polako bice bolje valjda iduce godineRaonffa je napisao/la:Nek' uzmu taj Kup u srijedu, onda neka dobro sjednu i skontaju šta i kako dalje.
Ma sto su ****, i treba im se podrugivati na svakom koraku, umjesto da nakon one blamaze od prosle sezone ove prekucaju, pojedu jer su se tako jedino mogli revansirati nama bolesnicima koji pratimo ove uhljupe. Nabijem ih na **** ja svoj, sve redom. Adzem neka zavrsi taj Kup i nabit ga nogom. Dosta je vise bilo, a i taj Papac neka se zapita, i jos neki ljudi u vrhu. Nisu polarni medjedi, niko od Zelje veci nije!edinedin je napisao/la:Čuj radosti u Bijeljini kad su čuli rezultati Mostara...ja govana ...
Nemaju kuveta, vala da sam igrac bio bi ljut sto sam izgorio igrajuci iz utakmice u utakmicu (krivio bi trenera sa razlogom), na tempo koji je nama nesto strano. Malo koji igrac zivi sportski zivot.Raonffa je napisao/la:Ma normala, nisam ni mislio da mogu dobiti Radnika, nema to u sebi ova ekipa sa ovim stručnim štabom, jednostavno nemaju.MocMahale444 je napisao/la:Jesi udure brate, polako bice bolje valjda iduce godineRaonffa je napisao/la:Nek' uzmu taj Kup u srijedu, onda neka dobro sjednu i skontaju šta i kako dalje.
Ma igrači su umorni, to se vidi, za to je isključivi krivac Adžem.MocMahale444 je napisao/la:
Nemaju kuveta, vala da sam igrac bio bi ljut sto sam izgorio igrajuci iz utakmice u utakmicu (krivio bi trenera sa razlogom), na tempo koji je nama nesto strano. Malo koji igrac zivi sportski zivot.
Koga ono zamrznuti prozivaju ugasio ih tan.
daj bolanANTIANTIFA je napisao/la:osvajanjem kup-a sve ce zgurati ispod tepiha, i pokazat ce sve kao veoma uspjesnu sezonuMocMahale444 je napisao/la:Jesi udure brate, polako bice bolje valjda iduce godineRaonffa je napisao/la:Nek' uzmu taj Kup u srijedu, onda neka dobro sjednu i skontaju šta i kako dalje.
Da,upravo tako,otjerat **** odmah! I ne psuj hljeb,konju!IskraB je napisao/la:Gledaj ti mozgova nasih navijaca, do kraja otjerat Adzema a da ekipu vodi Papac, wtf ??? jel moguce ovo hljeb te **** ...
S ovim istim igracima bi osim uzeo titulu 5 kola prije kraja.Kvalitet kakav takav imaju,a zbog osima bi Letili po terenu a ne bi se vukli ko prebijene mackeZenzo je napisao/la:Sad ce doci navijaci Amara Osima da nam kazu kako bi on sa ovom istom ekipom idiota od igraca uzeo duplu.
Nek si ti, navijac uprave, dosao da prosipas pamet i prisjedas na muku.Zenzo je napisao/la:Sad ce doci navijaci Amara Osima da nam kazu kako bi on sa ovom istom ekipom idiota od igraca uzeo duplu.
jednom su se spasili izgradnjom istoka, sada ce vjerovatno osvajanjem kup-a i reći ce sta hocete dobili ste tribinu i kupIskraB je napisao/la:Adzem treba da preuzme krivicu, a Misimovic ne treba jel to? **** vas on a vi njega. Svi koji tako misle nisu vidjeli n od navijaca Zelje. Tri godine nam pricaju suplje price. Prave evropski klub, a svake godine otjeraju i optuze najmanje po dva igraca da bi sakrili svoje guzice.
Kakvi ste levati sad Bekric i Stanic slave titule, a vi ste u upravi ispali obicni glupani. Stidite se.
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 76 gostiju.