FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MocMahale444

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MocMahale444 » 05 maj 2018, 18:29

Raonffa je napisao/la:Nek' uzmu taj Kup u srijedu, onda neka dobro sjednu i skontaju šta i kako dalje.
Jesi udure brate, polako bice bolje valjda iduce godine ;)
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 05 maj 2018, 18:30

slika

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 05 maj 2018, 18:30

Adzeme idiote,odmah u Bijeljini daj ostavku i ne vracaj se u Sarajevo.....hebem vam sve nesposobno.....i upravi i igracima i strucnom stabu.....mader vam hebem u pi.ku svima......
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 05 maj 2018, 18:31

E jos ako Kup prospu, prosuti im dzigere svima i pustiti kerove da lizu kad se vrate. Za titulu oprosta nema, ali daj sta das sada, a na kraju sezone duboke rezove napraviti.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

IskraB
Kontakt:

Post Postao/la IskraB » 05 maj 2018, 18:32

Gledaj ti mozgova nasih navijaca, do kraja otjerat Adzema a da ekipu vodi Papac, wtf ??? jel moguce ovo hljeb te **** ...
UPRAVA NAPOLJE

Ivica Osim!

Jamie Oliver jedan je od nas!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 maj 2018, 18:33

MocMahale444 je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Nek' uzmu taj Kup u srijedu, onda neka dobro sjednu i skontaju šta i kako dalje.
Ma normala, nisam ni mislio da mogu dobiti Radnika, nema to u sebi ova ekipa sa ovim stručnim štabom, jednostavno nemaju.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

ANTIANTIFA
Kontakt:

Post Postao/la ANTIANTIFA » 05 maj 2018, 18:34

osvajanjem kup-a sve ce zgurati ispod tepiha, i pokazat ce sve kao veoma uspjesnu sezonu, to je automatski plus upravi, a zasto onda tjerati i trenera koji je donio klubu pehar nakon pet godina? prosta logika kojom ce se voditi, na kraju sve ce ostati kako jeste, jedino ako navijaci ne naprave toliki pritisak da ce se glave "skidati"

adžem sa druge strane pokazao i dokazao da nema obraza, morala, ni muda ni časti, da je imao imalo od navedenog dao bi sam otkaz jos prije tri kola, tako ekipi donio pozitivan šok, ovako utopia
cesto odem do šanka al linija je tanka izmedju jave i sna, vrha i dna

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 05 maj 2018, 18:35

Imate li obraza **** li vam sve ? Adzeme, povuci se sam odmah. Isti nam klinac ili imali ili ne imali trenera u srijedu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 05 maj 2018, 18:36

Mora drugi covjek da nas vodi sad u Krupi, Adzem je izgubio kompas totalno.
- Zeljeznicar -

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 05 maj 2018, 18:37

edinedin je napisao/la:Čuj radosti u Bijeljini kad su čuli rezultati Mostara...ja govana ...
Ma sto su ****, i treba im se podrugivati na svakom koraku, umjesto da nakon one blamaze od prosle sezone ove prekucaju, pojedu jer su se tako jedino mogli revansirati nama bolesnicima koji pratimo ove uhljupe. Nabijem ih na **** ja svoj, sve redom. Adzem neka zavrsi taj Kup i nabit ga nogom. Dosta je vise bilo, a i taj Papac neka se zapita, i jos neki ljudi u vrhu. Nisu polarni medjedi, niko od Zelje veci nije!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Doc Holliday
Kontakt:

Post Postao/la Doc Holliday » 05 maj 2018, 18:37

Nažalost ono sto se naziralo jos početkom drugog dijela prvenstva, desilo se. Nesposoban trener je bio i bit ce alibi Upravi za neuspjeh u prvenstvu. Upravu treba ograniciti na kreiranje potrebnih uslova za sportski segment i da, podrediti ego pojedinaca u Upravi dobrobiti Kluba. Pod obavezno dovesti kvalitetnog i autoritativnog trenera uz osvježenje igrackog kadra i pokusati afirmirati 2-3 omladinca. Veliki posao pred Klubom sa upitnim znanjem ljudi u Klubu. Nadam se da cemo imati vise pameti ali i sreće u narednom prvenstvu.

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 05 maj 2018, 18:39

Da je ostala ona ekipa iz jesenjeg dijela, mi bismo osvojili titulu. Vranješ, Mehremić, a najviše Adžem su totalno uništili našu igru u proljetnom dijelu.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 05 maj 2018, 18:39

Raonffa je napisao/la:
Ma normala, nisam ni mislio da mogu dobiti Radnika, nema to u sebi ova ekipa sa ovim stručnim štabom, jednostavno nemaju.
Nemaju kuveta, vala da sam igrac bio bi ljut sto sam izgorio igrajuci iz utakmice u utakmicu (krivio bi trenera sa razlogom), na tempo koji je nama nesto strano. Malo koji igrac zivi sportski zivot.

Koga ono zamrznuti prozivaju ugasio ih tan.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 maj 2018, 18:42

Nemaju kuveta, vala da sam igrac bio bi ljut sto sam izgorio igrajuci iz utakmice u utakmicu (krivio bi trenera sa razlogom), na tempo koji je nama nesto strano. Malo koji igrac zivi sportski zivot.

Koga ono zamrznuti prozivaju ugasio ih tan.
Ma igrači su umorni, to se vidi, za to je isključivi krivac Adžem.

Sve u svemu izgledaju kao amaterčine svi redom.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 05 maj 2018, 18:43

ANTIANTIFA je napisao/la:
osvajanjem kup-a sve ce zgurati ispod tepiha, i pokazat ce sve kao veoma uspjesnu sezonu
daj bolan :urnebes: dalje sam morao izbrisati. Mi smo katastrofa, kup je 5% srece koje niko nece, samo gori od nas su oni zlikovci maleni s lavora.

IskraB
Kontakt:

Post Postao/la IskraB » 05 maj 2018, 18:44

Adzem treba da preuzme krivicu, a Misimovic ne treba jel to? **** vas on a vi njega. Svi koji tako misle nisu vidjeli n od navijaca Zelje. Tri godine nam pricaju suplje price. Prave evropski klub, a svake godine otjeraju i optuze najmanje po dva igraca da bi sakrili svoje guzice.

Kakvi ste levati sad Bekric i Stanic slave titule, a vi ste u upravi ispali obicni glupani. Stidite se.
UPRAVA NAPOLJE

Ivica Osim!

Jamie Oliver jedan je od nas!

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 05 maj 2018, 18:45

IskraB je napisao/la:Gledaj ti mozgova nasih navijaca, do kraja otjerat Adzema a da ekipu vodi Papac, wtf ??? jel moguce ovo hljeb te **** ...
Da,upravo tako,otjerat **** odmah! I ne psuj hljeb,konju!
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

SF6
Kontakt:

Post Postao/la SF6 » 05 maj 2018, 18:45

Zenzo je napisao/la:Sad ce doci navijaci Amara Osima da nam kazu kako bi on sa ovom istom ekipom idiota od igraca uzeo duplu.
S ovim istim igracima bi osim uzeo titulu 5 kola prije kraja.Kvalitet kakav takav imaju,a zbog osima bi Letili po terenu a ne bi se vukli ko prebijene macke

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 05 maj 2018, 18:45

Zenzo je napisao/la:Sad ce doci navijaci Amara Osima da nam kazu kako bi on sa ovom istom ekipom idiota od igraca uzeo duplu.
Nek si ti, navijac uprave, dosao da prosipas pamet i prisjedas na muku.

@elegant, botino, ne provociraj, jer poslije tamo pises kako je ovdje negativa prema upravi, a ti sam to isprovociras. Hebem i tebe, i amara, i misketa, i trenere, i igrace i sve ostale, koji se stavljaju iznad Zelje kao kluba. Hebem i one koji gore nabrojanim vire iz supka i brane neodbranjivo.

A, ako tebi valja ovakav Zeljo, izdrkaj ga da uvecas svoju srecu, svakako si plivadon, koji ne vidi dalje od svog nosa
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

ANTIANTIFA
Kontakt:

Post Postao/la ANTIANTIFA » 05 maj 2018, 18:47

IskraB je napisao/la:Adzem treba da preuzme krivicu, a Misimovic ne treba jel to? **** vas on a vi njega. Svi koji tako misle nisu vidjeli n od navijaca Zelje. Tri godine nam pricaju suplje price. Prave evropski klub, a svake godine otjeraju i optuze najmanje po dva igraca da bi sakrili svoje guzice.

Kakvi ste levati sad Bekric i Stanic slave titule, a vi ste u upravi ispali obicni glupani. Stidite se.
jednom su se spasili izgradnjom istoka, sada ce vjerovatno osvajanjem kup-a i reći ce sta hocete dobili ste tribinu i kup :kafa:
cesto odem do šanka al linija je tanka izmedju jave i sna, vrha i dna

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 76 gostiju.