Jedini navijaci koji imaju navijacku policiju

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
mozda novi ovdje ( izvini sto se nisam ranije prijavio ), ali za tebe sam punoljetan sto se tice stadiona po ovoj, a i bivsoj nam zemlji. Pricat cemo za 10-ak godina, jos si mi zelen pa paMocMahale444 je napisao/la:Ajjjjj točkonjeali treba mu halaliti novi je ipak.
Vi ste nastali od drotova![]()
![]()
Ovim kulturnijim odbrana je da imaju svoj stadion, da smo mi režimski klub, da su dali Edina Džeku itd. A ako ne spominju Videoton znači da imaju plafon 19/20 godinaLaznjak je napisao/la:Evo ih papci u napadu. Hajde sad odbrana kroz uvrede bez argumenata 3,2,1 sad...
Jedini navijaci koji imaju navijacku policiju
Uh nemoj viKAtLaznjak je napisao/la:mozda novi ovdje ( izvini sto se nisam ranije prijavio ), ali za tebe sam punoljetan sto se tice stadiona po ovoj, a i bivsoj nam zemlji. Pricat cemo za 10-ak godina, jos si mi zelen pa paMocMahale444 je napisao/la:Ajjjjj točkonjeali treba mu halaliti novi je ipak.
Vi ste nastali od drotova![]()
![]()
Grbavica gori, najveca legenda slavi titule Partizana u Beogradu i ni A o toj Grbavicisvrakino1921 je napisao/la:Turneja
Da,da.Culi smo za to.Bilo je i u medijima.Laznjak je napisao/la:Jedini navijaci koji imaju navijacku policiju
Goosman je napisao/la:Da,da.Culi smo za to.Bilo je i u medijima.Laznjak je napisao/la:Jedini navijaci koji imaju navijacku policiju
Nekakav SFOR ili kako vec.
Eisenbahner1921 je napisao/la:Goosman je napisao/la:Da,da.Culi smo za to.Bilo je i u medijima.Laznjak je napisao/la:Jedini navijaci koji imaju navijacku policiju
Nekakav SFOR ili kako vec.![]()
sjednite svi i dozvolite da vam jos jednom ispricam legendu o turneji....
Ispricaj ti nama kako je Ivica Osim uzivao i slavio po Beogradu, dok ti je Grbavica gorila, dok je narod u BiH i Hrvatskoj uveliko ginuo od agresora iz tog istog Beograda.Eisenbahner1921 je napisao/la:Goosman je napisao/la:Da,da.Culi smo za to.Bilo je i u medijima.Laznjak je napisao/la:Jedini navijaci koji imaju navijacku policiju
Nekakav SFOR ili kako vec.![]()
sjednite svi i dozvolite da vam jos jednom ispricam legendu o turneji....
Nije otisao zbog toga. Otisao je jer je poceo primati ozbiljne prijetnje od arkanovih delija.Evander je napisao/la: Ispricaj ti nama kako je Ivica Osim uzivao i slavio po Beogradu, dok ti je Grbavica gorila, dok je narod u BiH i Hrvatskoj uveliko ginuo od agresora iz tog istog Beograda.
Stari prevarant odlucio otici tek kad je vidio da od EP nema nista. Do tad, ni A nije rekao ni o cemu.
Takvim ljudima je trebao biti zabranjen povratak u BIH.
Ajde **** s tim pricama,idi se u **** balavac **** te taj isti Radovan,edinedin je napisao/la:Tačno se vidi da vam je Radovan psihijatar bio..pola vas njegov mentalni sklop ima..
GOLEMOscudetto89 je napisao/la:Kako igra zeljkan prejaki?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.