RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Mandrak
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Mandrak » 23 sep 2010, 21:51

cuj Carine što sad morališe, a sjetimo se koliko je kukako o namještanju, Brkoviću, prodaji, svaki dan drobio o Želji , nazivao nas Romanijcima ...a vidi sad glumi neki finjak :o , ko fol nešto porucuje.
Sjetimo se svi zajedno izjava korisnika Carina slicnih ovoj:

Ne provociraj, sa obzirom na uslove koje ima Zeljo a koje Velez, ovakve pobjede ne bi nikad trebale doci u pitanje, a pogotovo da Zeljo ove prethodne odradjuje na sramotan Romanijski nacin, uvlaceci se u guzice Ilje i Muniba i ostalih unistivaca kako BiH fudbala, tako i BiH uopste.

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 23 sep 2010, 22:03

Nego carina neko na tribini neko na chatu, svi smo uz Velez to nikad nemoj sumnjati i nedaj da nas dijele. Malo nas je da bi se jos i medjusobno dijelili!

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 23 sep 2010, 22:06

Evo gledam plakate sada Red Army u Subotu ide na rukomet protiv Viteza u 16 sati utakmica pocinje .
Samo jedan klub Velež Mostar

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 23 sep 2010, 22:09

Rodjeni samo furajte svoj fazon,manite se ovih sto dodju da bace kost ;)
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

r0djeni
Kontakt:

Post Postao/la r0djeni » 23 sep 2010, 22:09

Adnel je napisao/la:Evo gledam plakate sada Red Army u Subotu ide na rukomet protiv Viteza u 16 sati utakmica pocinje .
Ovde u sjevernom jel? I gdje si vidio plakat? :D

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 23 sep 2010, 22:10

slika

r0djeni
Kontakt:

Post Postao/la r0djeni » 23 sep 2010, 22:12

Fantasticno! 8-)

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 23 sep 2010, 22:13

Eto Covjek ti postavi jos jedan plakat :D .

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 23 sep 2010, 22:13

carina je napisao/la: @Monto
Ne trebas me voditi brate u KN, ja sam tamo isao kad god sam imao vremena, a ici cu ponovo, naravno, necu da se otkrivam sa ovim svojim nickom, vidis kako me resetaju nem73 i slicni ovde.. :D
Druze, ono je bilo u sali, vise kao doci cemo skupa :D
otpravnik_vozova je napisao/la: Aleee aleeee aleee aleee aleee Vi ste naša Severina rođeni alee alee.... :mrgreen:
Papagaj.
Support Velez, It's logical! ★

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 23 sep 2010, 22:16

Nego raja hoce li iko od vas ici na rukomet ???

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 23 sep 2010, 22:22

Adnel je napisao/la:Nego raja hoce li iko od vas ici na rukomet ???
Dvoumim se zbog posla! Mozda i odem! Uglavnom atmosfera ce biti za 10. Cujem transparenti i zastave se pripremaju, bice neuobicajeno dobra atmosfera za rukometnu utakmicu pa ko ode nece pozaliti. Ipak se ova tema zove Radnicko Športsko Drustvo Velez, a u to drustvo spada i rukometni klub! :D

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 23 sep 2010, 22:25

pile87 je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:stvarno admine nije fer, bez obzira imao dosije ili ne, nije se sam sa sobom svadjao, trebao si sankcionisati i ovog drH
Upravo to, mozes nas sve banovati moze ovaj forum i bez navijaca Zelje ali brate daje neke pravde...

ja sam se jednom zrtvovao , mogu opet :D

r0djeni
Kontakt:

Post Postao/la r0djeni » 23 sep 2010, 22:52

Naravno da idemo! 8-)

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 23 sep 2010, 23:03

r0djeni je napisao/la:
Naravno da idemo! 8-)
doci cemo i mi podrzati vitez :D

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 23 sep 2010, 23:36

Sta se raspravljate sa Sarajlijicama???Pustite nek zive u zabludi jer da su oni prosli sta Velez davno bi se ugasili a kako se voli klub pokazuje kako ima Bazdarevic salje pare i ostali a kako nama Dusko,Vaha i ostali.
Drugo,Velez po mom misljenu nema losu ekipu nego je atmosfera u klubu takva da se na momke sve odrazava.Nije lako igrat a znas da nemas ni plate po ne znam ni ja koliko mjeseci a ne premije poslje utakmice a reci da imamo losu ekipu je apsurd jer smo imali sezona gdje je ekipa bila puno losija od ove.Ne moze se dobra ekipa pravit a nemas para za plate a ne rate ugovora i o cemu pricamo???Velez jeste u krizi ali valjda se iz svake krize izadje jaci i sa nekom poukom pa tako ce,nadam se,i sa Velezom da bude

zovnica
Kontakt:

Post Postao/la zovnica » 23 sep 2010, 23:41

morao sam se registrirati da bi mogao da dam svoj komentar na izjave koje daju navijaci nazovi velikog kluba zelje.kako sebe smatram dobrim poznavaocem bih nogometa mislim da mogu dati i prognozu subotnjeg meca.vise nego ubjedjen sam da tu tekmu velez dobija glat bez vele muke ,puno puno lakse nego sto iko ocekuje.ono sto je velez ispromasivao na zadnje dvije utakmice se nemoze ponovit.a zeljo trenutno nema kvalitet da se suprostavi toj rastrcaloj mladosti.sampion drzave je neki dan u sirokom bio zreo da primi 1o golova, i samo dobra volja predsjednika sirokog je spasila tzv velikana od potpunog potopa.ono sto sam vidio svojim ocima na toj utakmici moze da se kandidira za riplija.na poluvremenu utakmice menadzer tzv velikog kluba dolazi do predsjednika jelica i moli ga da rekne istuku da njegovi nogometasi malo stanu.tako to rade tzv veliki menadzeri veliki klubova.i poslije toga ja na forumu citam o nekoj velicini koju izose navijaci tog kluba.ali u neku ruku shvatam njihovu iskompleksiranost ,nije lako gledat klub iz nekog mjesta koji ima manje stanovnika nego npr dobrinja a da je organizacijski ,igracki i u svakom drugom pogledu ispred nji jednu svjetlosnu godinu.veliki pozdrav od sportskog radnika.

Urban

Post Postao/la Urban » 23 sep 2010, 23:44

Ovako mene intresuje stanje s igrackim kadrom imal kartoniranih povredjenih igraca kod vas pod suspenzijom ??
Ako ima neko normalan da odgovori jer kako vidim ovaj forum polako ide u pm
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 23 sep 2010, 23:54

zovnica je napisao/la:morao sam se registrirati da bi mogao da dam svoj komentar na izjave koje daju navijaci nazovi velikog kluba zelje.kako sebe smatram dobrim poznavaocem bih nogometa mislim da mogu dati i prognozu subotnjeg meca.vise nego ubjedjen sam da tu tekmu velez dobija glat bez vele muke ,puno puno lakse nego sto iko ocekuje.ono sto je velez ispromasivao na zadnje dvije utakmice se nemoze ponovit.a zeljo trenutno nema kvalitet da se suprostavi toj rastrcaloj mladosti.sampion drzave je neki dan u sirokom bio zreo da primi 1o golova, i samo dobra volja predsjednika sirokog je spasila tzv velikana od potpunog potopa.ono sto sam vidio svojim ocima na toj utakmici moze da se kandidira za riplija.na poluvremenu utakmice menadzer tzv velikog kluba dolazi do predsjednika jelica i moli ga da rekne istuku da njegovi nogometasi malo stanu.tako to rade tzv veliki menadzeri veliki klubova.i poslije toga ja na forumu citam o nekoj velicini koju izose navijaci tog kluba.ali u neku ruku shvatam njihovu iskompleksiranost ,nije lako gledat klub iz nekog mjesta koji ima manje stanovnika nego npr dobrinja a da je organizacijski ,igracki i u svakom drugom pogledu ispred nji jednu svjetlosnu godinu.veliki pozdrav od sportskog radnika.
Samo dobra volja predsjednika Zvijezde vas je spasila još teže blamaže i bruke od ponižavanja u sred vrapčića.
A o Travniku bolje da ne pricamo ;)
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 24 sep 2010, 00:25, ukupno mijenjano 2 puta.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 24 sep 2010, 00:00

cunami je napisao/la:Sta se raspravljate sa Sarajlijicama???Pustite nek zive u zabludi jer da su oni prosli sta Velez davno bi se ugasili
:shock: :oops: :lol: :roll: Kakav slučaj!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 24 sep 2010, 00:41

Dragi momak,Velezu je doslovno uzet stadion na kojem je igrao,spaljeni su mu skoro svi pehari koje je Velez osvojio a Zeljo je imao devastiran stadion koji se popravio odmah poslje rata.Da u vasem gradu upravlja politika ko u Mostaru,drugacije bi bilo.Velez se do jucer skidao pod borovima a samo uz dobru volju pojedinim ljudima iz federalne vlade,Velez sad ima svlacionice i to bolje nego MOCNI Zeljo.Ulazio sam u unutrasnjost Grbavice i vi,koji sve imate,i dobra ledja,i pare i od grada i kantona i federacije i imate onakve svlacionice???Sramota za VELIKI klub kako samo sebe nazivate.Pa vas menager Osim je rekao da ce njemu sudit sudije koje on odredi i kako on odredi i sta se ima pricat tu vise?Zivite u zabludi i pustite druge da se zabave oko sebe a vi prvo sebe sredite pa se drugima obracajte.Velez ima veoma mladu ekipu i jedini cilj je opstanak a sve drugo vise je uspijeh i iz tog cilja je fazon izbacit nekoliko mladih igraca a da su iz Velezove omladinske skole pa ako se uspije neko prodat mozemo reci da je dobro ali stanje u klubu je lose i treba se mjenjat pod hitno.Zelju svi stoje iz razloga jer se placa skoro sve i vasi ljudi sve odredjuju i dobili ste umjetnu travu na pomocnom a Velezu jedva cekaju da odmognu ali cemo iz ovoga izaci mnogo jaci u inat svima a vama dragi Manijaci zelim sve najbolje ali se okanite Veleza jer se vidi gospodska velicina izmedju nas.Da vam ne dasmo prosle godine,ne znam ja bi li bili prvaci ali nebitno.I na kraju,vidi se gdje rade nase legende a gdje rade veliki igraci VELIKOG kluba kakav je Zeljo

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.